19:54 Dejanas outfit för kvällen!


Såhär ser alltså min outfit ut för Valborgsmässoaftonkvällen (jisses vad jobbigt ord!). Ville inte vara för dressad, så det blev jeans för att inte frysa rumpan av mig ute i kylan! Haha. Körde på lite mer nedtonade smokey eyes med, men hoppas ni gillar det i alla fall!

Ha  det super! Pussar från Dejana.


17:51 Dagens!




Vitt linne (under) JC, Klänning Lindex, midjeskärp H&M, leggings Lindex, MC-jacka KappAhl
Halsband August Pettersson, örhängen Albrekts Guld, armband Thomas Sabo (det nya!).


 


 

Känns att det var ett tag sedan jag uppdaterade dagens outfit, så here you go. Hope you like it!
Det blir nog en kvällens outfit också, antingen senare eller imorgon, då jag ska iväg och fira Valborgsmässoafton med min pojkvän och en massa vänner, det ska bli skitkul - grilla och umgås och i mitt glas hittar man absolut ingen alkohol! Jag har aldrig druckit och planerar inte att göra det på ett bra tag heller. Jag har så pass roligt utan leverdödande vätska så what's the point liksom? Har där emot inget emot folk som dricker, även om jag tycker det är synd att göra det när man är så ung.

P.S Louise är i Göteborg (slå mig om jag har fel) och dansar samba med sin drill i en karneval eller något sådant. Därför kommer hon inte kunna uppdatera förens hon kommer hem, så ni vet! Är helt exalterad för hennes skull, tänk hur hon känner då, haha. Ha en fin Valborgsmässoafton kära läsare! Kramar från Dejana. (hittar inte min signaturbild...)

08:10 Nytt från Thomas Sabo!



Kan ni förstå glädjen av att få ett såhär fint armand, samt två fina berlocker från Thomas Sabo helt utan förvarning av sin underbart fina mor!? Fick det igår kväll och blev hur glad som helst. Jag som till och med hatar att få grejer till min födelsedag eller liknande, jag önskar mig aldrig ens något i julklapp då jag får dåligt samvete och inte vill att folk ska behöva slösa pengar på mig, blev nästan irriterad och tänkte varför har du köpt det till mig!? Hon log bara, haha. Gud så fint.
Ha en fin dag kära läsare!








17:11 Video: Hur jag rengör mina borstar!

Filmade lite snabbt igår kväll ihop en video där jag visar hur jag tvättar mina sminkborstar (osminkad, glåmig och med världens snyggaste outfit hehe)! Detta är ett väldigt billigt och bra sätt för att rengöra sina bakteriebomber haha =).
Diskmedel kanske låter lite skrämmande men oroa er inte, olivoljan fuktar borstarna något otroligt så det är ingen fara! Någon skrev på YouTube att hon inte kunde klara av doften av olivolja.. Det luktar kanske inte världens bästa men efter att jag har tvättat mina borstar är det iallafall inga problem! Borstarna blir jättelena och rengjorda på djupet. Jag har som sagt inga problem med doften. Om man nu verkligen inte kan klara av den kan man ju alltid lägga i lite väldoftande balsam i borstarna efter hela rengöringsprocessen och skölja ur efter en stund.

Hope you enjoy =)
Puss.

15:32 Hyper-Dejana!

Kvalitén förbättras när videon har bearbetats!

Märkte när jag kollade igenom mina senaste videos att jag verkat otroligt lam! Ville bara få med det i en liten video att jag faktiskt är en väldigt energisk och hyper person som skrattar för nästan allting, haha. Vill ju att ni ska lära känna mig som jag är, så ni inte tror att jag är helt tyst och supertråkig för det hoppas jag verkligen inte att jag är!

P.S Sorry för att jag typ simmar i mitt hår i början av videon, det är så jävla tjockt så det bara hänger som en klump i ansiktet på mig. Har en liten energikick nu som ni kanske märker, haha!
Jag hoppas att ni har en superfin dag kära läsare! Många kramar.

18:03 NY BUS!

Sprang fram på stan en snabb sväng igår på jakt efter en ny BUS (brun-utan-sol) eftersom att min gamla från Åhlens, som jag älskade tyvärr tog slut för ett par dagar sedan. Hade sökt lite på google innan och många rekommenderade den här filuren ovan från ACO, Apoteket (nu mera, kronans droghandel.. haha).

Prövade den igår kväll och än så länge gillar jag resultatet. En svag bränna och knappt inga fläckar. Tänker inte säga något mer nu utan sparar det till en review när jag hunnit använda den lite mer! Låter det bra?

Äger någon utav er den här? Vad tycker ni isåfall om den? Puss!

19:58 sminkvideo: sjöjungfru inspirerat

Herre jösses! Två tutorials på en dag.. nu får ni allt vara tacksamma =). Hihi. Här är iallafall guiden på min Sjöjungfru-sminkning! Äntligen, eller hur? Haha.. Som sagt, valde att göra den ganska nedtonad för att den skulle vara så användbar som möjligt. Tänker nog göra en till Sjöjungfru-look lite längre fram (kanske till halloween?) där jag verkligen kommer gå ALL OUT!

Nu vill jag veta vad NI vill se i nästa tutorial?



17:35 Tutorial: Inspired by Ashley Green!


Här är sminkvideon jag nämnde att jag spelat in! Datorn har krånglat, men nu är videon uppe.

Detta är faktiskt en sminkning som någon av er läsare bett oss göra en sminkvideo på för ett tag sedan - när vi hade frågestund. Andra grejer har gått före, men själklart vill vi uppfylla era önskningar!

Sminkningen är bara inspirerad av bilden och hennes smink - alltså inte en exakt kopia, men väldigt många moment gjorde jag efter hennes sminkning. Tycker hennes smink är superfint på bilden, men också väldigt dramatiskt! Passar till fest eller andra events och denna sminkningen framhäver bruna ögon otroligt bra, men vem som helst kan ju självklart ha sminkningen!
Hoppas ni gillar det! Många varma kramar till er fina läsare.

15:39 dagens lack: think pink

Ett knalligt fuschia-rosa lack från mammas gamla lack-kollektion jag fått ärva, haha. Från Maybelline. Funkar skitbra trots att det är från stenåldern, hehe. Mammas knep för att lack ska stå sig är att förvara de i kylskåpet!

Puss!

18:02 Video: Processen före och efter när jag gör mina sminkvideos!



Ville spela in denna videon (igår) för att få er att förstå lite bättre varör vi inte kan filma 100 sminkvideos i veckan.

Vi båda älskar att göra sminkvideos, verkligen. Vi tycker att det är skitkul, men som ni kanske förstår nu så krävs det att man har tid - en hel ledig dag eller lite ledigt i flera dagar för att filma, föra in filer, redigera och finslipa våra videos. Bara denna videon tog mig nästan 2 timmar att redigera då det händer till exempel att datorn krånglar eller att man måste sätta ihop och förkorta videos som kanske är över 30 minuter långa till mindre än 10 minuter som är maxtid på Youtube.

Hoppas ni har förståelse och att ni förstår hur glada vi blir när ni skriver era fina kommentarer efter att ha lagt ned så mycket jobb med att spela in videos till er. Jag har en sminkvideo på gång som jag spelade in igår, men den måste redigeras. Den kommer antingen upp ikväll eller imorgon!
Många kramar!

23:21 louise på bloggsvar!

Nu är jag medlem på BloggSvar! För er som inte vet vad Bloggsvar.se är: det är alltså en sajt där man väntar på en inbjudan för att bli medlem (lite som spotify, haha) och när man väl fått en inbjudan av någon är det bara att skaffa sig ett konto. Det är främst för bloggare och deras nyfikna läsare! Ni klickar er bara in på min sida och skriver in en fråga, skickar den till mig och jag svarar på den så att alla kan se. Kanon! Ska försöka få in en rutin där jag loggar in på min sida och svarar på frågor varje dag.

Ni kan fråga mig om allt som ni har på hjärtat. Frågor som riktar sig mot mig personligen eller kanske undrar ni bara vilket läppglans jag rekommenderar eller vad jag skulle matcha med det och det plagget? Hehe.

Http://www.bloggsvar.se/louisestyle

Godnatt på er, fina läsare!


22:38 SMINKVIDEO: SMOKEY PARTY MAKE

Finns inte mycket som är roligare än att göra sminkvideos alltså =). Och det menar jag verkligen! Den här gången blev det en rätt så lätt fest make up. Jag hade velat ha lite mer skimmer och färger men det kommer nog lite längre fram. Lekte mest med fantasin den här gången och resultatet blev såhär! Något som många kanske inte vet är att matta färger på ögonskugga gör sig bättre på bild, skimrig kan reflektera ljus på konstiga sätt osv. Det tog jag alltså hänsyn till samtidigt som jag också tänkte på att make upen skulle passa bra till olika sorters outfits.

Hope you enjoy! =)
Puss på er alla,

10:27 Hur och var Dejana sorterar sitt smink, beautyprodukter och smycken!





Två stycken videos som jag spelade in sent igårkväll där jag i ena visar var och hur jag sorterar mina ansiktsprodukter och smycken med mera och i andra var och hur jag sorterar mitt smink.

Detta var egentligen en video, men delade upp den i två då det inte blir lika jobbigt att kolla och den blev lite längre än 10 minuter vilket inte går att ladda upp på youtube.

Hoppas ni gillar det! Om ni har några frågor angående någon produkt ni såg eller vill se någon tutorial med någon speciell produkt ni såg - let me know!
Många kramar.

16:47 Hjälp mig!


Bilden har ingenting att göra med kvalitén på produkterna.

Okej, jag behöver er hjälp. Jag har verkligen jättekänsliga ögon. De kan börja rinna utan anledning inomhus, om jag fryser, om jag är varm, men framför allt när det blåser och när jag är ute! Jag älskar att ha eyeliner då jag tycker att det är superfint (har ju den rosa på bilden nu från Maybelline som fungerar jättebra då det kommer mycket färg, men jag upplever att det tar lång tid för den att torka) och då jag har problem med rinnande ögon så slutar det med att den runnit runt på mitt ögonlock efter bara några minuter.

Därför behöver jag nu er hjälp med att hitta en vattenfast eyeliner så det inte rinner runt när mina ögon tåras hela tiden. Vet ni någon bra som ni använder eller har testat? Jag vill inte slösa pengar på någon jag bara kollat på snabbt och sen bli missnöjd. Vill ha eran hjälp så ni kan säga några ni vet fungerar. Helst inte för dyr.
Skulle bli supertacksam. Många kramar!

15:44 platt hår utan värme!

Jag minns att någon bad för ett tag sedan, bland kommentarerna, om något som skulle göra håret platt utan att behöva platta det. Det finns serum att köpa i affärerna som ska släta ut håret men jag har ett superbra hemma-tips! Jag sover alltid såhär med mitt hår på natten och det är både skonsamt för håret + att det slätar ut det. På mig blir det inte riktigt platt (jag använder bara två snoddar) men en dag när Dejana kom till skolan hade hon gjort samma sak fast med tre snoddar och jag trodde på allvar att hon hade plattat det.

Man tar helt enkelt allt hår på ena sidan av huvudet (helst den sidan som man vanligtvis inte sover på) och gör en vanlig sidtoffs. Sedan sätter man en till snodd mitt på toffsen och beroende på hur långt hår man har kan man sätta flera ner mot topparna. Dejana hade tre och som sagt, det slätade ut hennes hår regält.

Jag rekommenderar att använda sådana här toffsar (länk). Och inte sådana här (dom sitter oftast för tajt och järndelen av toffsen är inte speciellt snäll mot håret).

17:56 VIDEO: LACKAT!


(så fort videon har bearbetats blir kvalitén SÅ mycket bättre!)

Firar att det är fredag med min allra första Nail-tutorial här på bloggen! Wihooo! Kan det bli bättre? Hehe. Jag hoppas ni gillar't iallafall. Tänkte att den här lackningen kunde passa bra till våren/sommaren. Den är inte alls svår att göra och ibland är det roligt med något extra, istället för bara enfärgade naglar! Och jag kan garantera många komplimanger =).

Puss på er & ha en fin kväll!

16:43 Bra idé?





Vad säger ni om att jag och Louise skulle ta och samla alla frågor ni ställer under hela veckan och svarade i slutet av veckan på alla frågor i var sitt inlägg istället för att hela tiden svara i kommentarsfältet nedan? Vi tror att det blir bättre för både er och oss då ni kan se våra svar om ni annars kanske inte kollar tillbaka i inlägget ni kommenterat och missar det. För oss blir det ju lättare då vi slipper svara efter varje kommentar utan kan samla allt och svara på en gång. Jag menar självklart att vi i så fall gör det varje vecka, inte bara en gång. Vad säger ni?


P.S Jag kan verkligen inte filma någon video idag på grund av ett flertal anledningar, tyvärr! Sista bilden ser ju komisk ut, men egentligen är det inte så komiskt. Jag tror att jag är allergisk mot något då jag får extrema kramper i magen när jag till exempel äter mat från restauranger eller köttfärs, kanske andra grejer också, jag vet inte vad förutom restaurangmaten. Magen har krampat oavbrutet sedan lunchen i skolan idag som var för 4,5 timmar sedan! Jag brukar också bli spyfärdig, spy eller bara bli riktigt dålig i magen helt enkelt. Fy.

Sedan har jag varken städat färdigt eller några batteri till kameran som är helt tom på batteri nu. Lovar att filma så fort jag mår bättre och kan. Hoppas det blir nu i helgen i alla fall.
KRAMAR!

20:44 Dejana städar...


Hmm...okej. Först måste jag hitta den rätta utrustningen...

...sen kan jag börja bekämpa de onda bakterierna. Hur rädd jag än må vara.

Hjälp! De anfaller!

HAJAH! Där fick de vad de tålde, haha.

Jag blev dock ledsen över att ha dödat de oskyldiga små bakterierna.



Okej, nu till det jag vill säga, haha. Jag har som ni kanske fattat städat hela dagen, men är fortfarande inte klar. Funderar på att göra en room tour video imorgon eftersom flera av er frågat om det. Antingen en room tour video eller hur och var jag sorterar mitt smink.

Vad säger ni om det? Antingen room tour video eller hur och var jag sorterar mitt smink. Eller om jag hinner - båda i samma video? Let me know! Det är ju ni som ska kolla på det, hehe.
KRAMAR!

15:19 Dagens outfit i videoformat!



Dagens outfit i videoformat, samt liten update.
Hope you like it! Ha det fint.


18:36 produkt jag älskar just nu:

.. Pulse Purfection från Maybelline! Fick den i goodiebagen på Blog Awards i höstas och i början tyckte jag inte riktigt om den. Men nu har jag börjat älska den! Den ger suuuuperlånga fransar och ger dem fyllighet också. Enda nackdelen är väl att den är svår att "lagra" eftersom att den då har en tendens att klumpa sig ganska mycket.

Kostar 180 kr på de ställena som säljer Maybelline, till ex. Lindex, Kicks, Åhlens osv.. Minus för priset också då mascaran faktiskt kommer från ett budgetmärke. Men jag antar att priset är så högt pågrund av att det är en vibrerande borsten.


21:27 sminkvideo: neutralt med färgpop

(ska försöka fixa ljuset tills nästa gång, vet att det är himla gult)
Fixade i eftermiddags, äntligen, en tutorial på en sminkning som passar bra till konfa, student osv! Självklart är det ju inte tvunget att ha sminkningen vid ett speciellt tillfälle utan detta funkar finfint till vardags också, om man vill ha något extra ibland. Jag är en fegis när det kommer till färgstarka ögonskuggor så jag gillar att bara ha det på undre fransraden för det ser snyggt och proffsigt ut.

Hoppas ni gillar't! Puss på er.


16:14 Mitt foto till blivande id kortet!



Här är fotot som kommer att vara på min legitimation, mitt id kort. Tog det idag, vet att jag är lite sen med att skaffa id kort, men bättre sent än aldrig, right? Haha. Fy farao vad jag hatar att ta såna närbilder, kändes som repris av skolfotot som jag avskyr att ta, men vafan, det blev helt okej, eller alltså det kunde ju varit värre, haha.


Dagens: naglar!

Dagens naglar började jag faktiskt med redan igår, haha. Igår tipsade jag ju om en sida som säljer Nail Art pennor, men jag har inte köpt några än, tyvärr. Så naglarna ni ser på bilden har jag gjort med två olika nagellack och helt vanliga tandpetare! Pillrigt, men jag älkskar det. Vill ha det så hela tiden, lite sjömansinspirerat med ränder och små ankare på några av naglarna. Jag inspirerades av Julieg713 på youtube, som brukar komma på supersöta och coola nagelmönster. Länk till videon hon gjort får ni här:
http://www.youtube.com/watch?v=4d39bnS5OiY&playnext_from=TL&videos=-EG8RQ1B51Y
Hur ser ni ut på era id kort ut? Är ni nöjda med bilden? Finns det kanske någon rolig historia bakom? Tycker att det skulle vara kul att veta, så kan jag berätta någon gång om historian bakom ett av mina passfoton...haha!
Pussar & kramar!

20:02 Dejana tipsar: Nail Art Pens!

Hej kära läsare. Jag tänkte tipsa om en sida för er som älskar nagellack och som gillar att pyssla med naglarna till något lite roligare - till exempel göra blommor eller andra mönster.


Har länge velat ha dessa Nail Art pennor sedan jag såg dem för första gången på Youtube, men trodde inte att det fanns i Sverige, tills min mamma visade mig denna sidan idag! De har både en supertunn pensel och en stiftpenna-liknande penna för precis applicering av nagellacket som finns innuti behållaren. De kostar 99:-/styck och länken till dessa underbara uppfinnigar får ni här:
http://nailsbodybeauty.se/produkter/nubar/nail_art_pen/1/
Många kramar!

16:19 louise efterlyser: bra concealer?



Nu är det såhär att i detta inlägget tänker inte jag tipsa er om något, utan nu är det er tur att tipsa mig! Jag söker efter en bra concealer som TÄCKER. Äger just nu en från Lumene som är täcker bra men så fort man ska sudda in den i huden försvinner täckningen. Gah! Och sedan har jag upptäckt att jag kanske inte tål min concealer från Viva la Diva.

Nu vill jag ha tips på bra concealers
för blemmor och finnar, främst, från budgetmärken. Vet att Cover All mix från Make up Store är kanon men nu är det så att jag inte har 300 spänn extra i fickan.

Maybelline, Max Factor, IsaDora, Wet n Wild.. vilken concealer rekommenderar ni?

21:48 panik-louise!!

Gud, jag har superont i magen och dåligt samvete pågrund av min uppdatering på den här bloggen (har börjat uppdatera lite mer på min andra blogg också, Http://louisestyle.devote.se). Men nu är det såhär att vi har SJUUUUKT mycket i skolan just nu att det känns som att jag snart drunknar i läxor. Sitter och skriver på en uppsats som ska vara inlämnad imorgon och enligt mig går det före att sitta och skriva ett långt smink-inlägg här på bloggen.

Ska försöka fixa en video så fort jag har tid! Okej? Föressten, någon frågade om min Coastal Scents palette och vart man kan köpa den. Givetvis på Coastal Scents hemsida men jag vet också att det finns en massa annonser på tradera. Sök bara på "88 palett" och det kommer komma upp en massa. Jag lovar!

Puss på er.


18:42 Den nya jackan!



Grått linne under JC, linne med massa tryck Gina Tricot, jeans Bik Bok, MC-jacka (KappAhl 499:-).


Skor Skopunkten, klocka Visa.
Äntligen är jackan min! Älskar den verkligen och den är superskön. Har velat ha en riktigt länge, har bara inte köpt en då jag lagt ned pengar på annat, men nu så! Det blev "dagens" på samma gång.
Hope you like it! Kramar.





20:40 Sminkvideo: Bruna sotade ögon!


Här har ni sminkvideon! Hoppas att ni gillar den och kommentera jättegärna vad ni tycker om den nya svarta bakgrunden. Ska jag fortsätta med den? Kameran vet var den ska fokusera och man blir inte distraherad av allt runt omkring. Jag kan byta färgen till lila eller grön ibland också då jag har sådana filtar...haha!
Ha en fin kväll, KRAMAR!


17:29 Ingen jacka = sminkvideo istället!

Liten snabb update! Jackan kom tyvärr inte idag, får den förhoppningsvis imorgon.

Hur som helst, eftersom det inte blev någon jacka idag, spelade jag in en sminkvideo istället! Jag håller på att klippa ihop den nu, vilket kan ta lite tid, så den kommer upp senare ikväll.

Vill ni se hur man gör bruna smokey eyes som jag nämnde att jag skulle göra en tutorial på - kolla in senare ikväll! KRAMAR.

11:15 update + produkt-tips

Hej allihopa! Kom på att jag vart lite off här på bloggen de senaste dagarna så jag tänkte uppdatera lite snabbt om vad som har hänt och så (även om Dejana berättade lite). Jag har dansat hela dagen i Torsdags, hela dagen igår och idag ska vi samlas vid ett för att uppträda kl halv fyra. Har verkligen INTE haft en tanke på bloggen i och med att man alltid är så stressad och nervös under de här dagarna, hehe. Men det har verkligen vart SKITKUL!
Eftersom att jag inte filmat någonting eller tagit några kort tänkte jag skriva om en produkt jag köpte för ett par veckor sedan. En bronzer som jag äääälskar!

Jag tror ni såg en bild på den ganska många inlägg ner när jag och Dejana fotade allt vi hade köpt under en dag på påsklovet. Men iallafall! Jag var ute efter en matt bronzer men kunde verkligen inte hitta någon. Omöjligt! Jag äger en annan från IsaDora men den har stoooora glitterbitar i och det avskyr jag. Den här däremot, från Max  Factor, är lite skimrig men verkligen inte så att det märks på hyn! Man ser helt enkelt bara frisk ut och får en fin "glow". Tror den kostade 119 kr. Jag lägger den med en kabuki-liknanden borste från Elizabeth Arden. Check it out, people!

Ha en fin dag,
puss!


23:13 Videoreview på Visibly Clear från Neutrogena!



Tänkte att det skulle vara lite roligare med en video istället för en lång löpande text om alla produkterna. Filmade dock med min webcam som jag nämnde i videon - där av kvalitén, men hoppas det duger.

Jag rekommenderar varmt Visibly Clear-serien från Neutrogena då produkterna förebygger pormaskar och andra orenheter. De torkar dessutom inte ut huden då de innehåller återfuktande ingredienser. Huden känns len, smidig och ren efter rengöring och produkterna känns sköna på huden. Det går dessutom supersnabbt att rengöra sig med dem!

Jag använder Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub varje morgon och kväll. De andra produkterna använder jag också ganska ofta, men inte lika ofta som Daily Scrub. (Finns bland annat att köpa på apoteket och där de säljer Neutrogenaprodukter).



Hoppas ni gillade detta och jag tycker absolut att ni ska testa dessa produkter om ni vill ha ren och fräsch hud. Pussar och kramar!


18:27 Just to let you know!

Hej kära läsare! Ville bara säga att Louise dansat hela dagen idag, hon uppdaterar nog senare ikväll och jag har haft två nationella prov på raken så när jag kom hem somnade jag bums! Har sovit fram tills nu, haha. Jag uppdaterar nog också senare om en serie produkter jag tycker om.

En annan grej är att jag väntar en ny jacka som jag får imorgon, jag var tvungen att be min vän köpa den till mig i Värnamo då min storlek var slut här. Mer än så säger jag inte, ni får helt enkelt vänta tills imorgon för att se bilder på den. Kan knappt vänta längre!

Hur mår ni idag? Tycker ni inte att man riktigt lyser och är piggare nu när solen syns så ofta!? Nu förstår man verkligen innebörden av vad solenergi är, haha. Kramar!


23:38 dans-smink:

Idag hade vi som sagt dansföreställning för hela slanten och vad betyder det? Mycket roligt & i skönhetsväg.. MYCKET smink! Öste på bas som bara den eftersom att en hel del rinner av pga av allt svett och färgen i ansiktet sköljs också bort i alla strålkastare. La en brun smokey eye eftersom att jag ville ha något markerat men ändå naturligt eftersom att de danserna jag är med i ska det vara ganska naturligt ändå. Den här sminkningen framhäver gröna ögon som bara den! (och blåa med).

Bas: Concealer från Viva la Diva och Lumene. Foundation från Maybelline, den flytande mineralfoundationen. Dream Matte powder över allt, också från Maybelline. På kinderna har jag ett rouge från IsaDora i färgen "Rosy Dawn".
Ögon: Primer från Lumene. Skuggor från min 88 Coastal Scents palette. Använde mig av en matt mörkbrun och en matt ljusbrun, inte alls avancerat. La kajal längs den övre franraden istället för eyeliner eftersom att det har en tendens att rinna mer. Vit kajal från Lumene på den inre, nedre fransraden.
Läpparna: Express star gloss i färgen "Reflecting Peach" från IsaDora. Fyndade det för en femtiolapp på Smålänningen! Åk dit om ni vill handla bra smink till bra priser.



21:12 Dejanas hårhistoria!

Detta inlägget blir en resa genom tiden med massa olika frisyrer jag haft i mitt liv, and believe me...I've had it all! Jag har dock aldrig färgat, tonat eller slingat mitt hår, men olika frisyrer det har jag minsann haft...har tyvärr inte bild på allt tyvärr! Har haft ännu fler konstiga frisyrer, men hittar jag bilder visar jag, jag lovar! Här kommer de jag hittade bilder på i alla fall:


1,5 år gammal. Vi börjar redan här, sådana tofsar hade nog de flesta, men jag varnar er. Jag var verkligen riktigt ful när jag var liten/yngre! Inte i denna åldern, men vänta bara. Innan jag fyllde 1 år och efter jag fyllt 6 år var jag inte vacker, haha. Det säger jag inte bara, fråga min mamma...



4 år gammal. Detta är nog också en sådan frisyr vi alla haft. Tung lugg och pottfrilla. Man kan nästan inte bestämma sig vad som är värst, håret eller kläderna?

Här var jag bara några månader äldre, 3 månader äldre, nästan exakt. Mitt hår har alltid växt som ogräs.

Ytterligare ett par månader senare, nu var jag alltså 4,5 år gammal. Jag hade väldigt ljust brunt hår när jag var yngre, bilderna är inte så rättvisa, men det var i alla fall ljust och rakt.



6 år gammal. Ja, det är sant. Det är jag och jag har haft killkort hår, inte bara en gång i mitt liv, utan sådär...tre gånger?

Också här 6 år gammal. Här hade håret växt ut en liten bit i alla fall, men jag fick fortfarande vara pappa när vi lekte mamma, pappa,  barn. Skratta ni, men det var inte kul...



7 år gammal. Här ifrån och ett bra tag framåt hade jag mittbena och axellångt hår. Här började håret också få lite form.



Nästan 9 år gammal. Cirka 2 år senare kapade jag håret igen. Nu var mittbenan fortfarande kvar, fast längden var tillbaka till den korta pagen.



10 år gammal. Jag skojar inte, detta var ett och ett halvt år senare och mitt hår växte från kort page till denna längd på den tiden. Jag hade dock fortfarande min kära mittbena.



Nästan 11 år gammal. Självklart kapades håret till axellångt igen efter bara ett år, haha...här började jag också ha snedbena med luggen åt höger.

Någon enstaka månad senare klippte jag topparna, men håret var en aning längre. Den enda skillnaden var benan och luggen.



Nästan 12 år gammal. I denna åldern fick jag i stora drag mitt vågiga självfall. Jag hade inte någon bena då med tanke på att jag alltid hade diadem eller drog händerna genom håret hela tiden.



7 november 2007, 13 år. Detta är den enda bilden jag kan hitta från senaste gången jag hade pannlugg. Hade nästan glömt det!




Nästan 14 år gammal. Här hade jag plattat mitt hår, men det var fuktigt ute vilket förklarar att det inte är spikrakt. Under dessa 2 år hade jag hunnit byta sida på min snedbena som jag tidigare haft åt höger till vänster. Det har jag fortfarande och kommer nog inte att byta tillbaka den igen. Jag hade ju självklart också hunnit klippa håret några gånger, men längden var strax ovanför brösten.
Några månader senare, 14 år gammal, körde jag på lite emofrilla. Klippte upp det mycket och plattade det ganska ofta.

 



Ungefär ett år senare, i somras. Jag minns inte ens att mitt hår var så långt! Åh Gud, nu får jag ångest...
Jag klippte topparna och kort snedlugg någon vecka efter detta.

Mitt skolfoto i nian som togs direkt efter sommarlovet. Ungefär 2 månader innan min 15-årsdag. Här ser man den kortare snedluggen jag hade klippt och jag hade lockat det lätt med plattång.



I början av vintern - 8 december om jag ska vara exakt, haha - klippte jag mig igen. Topparna såklart och hade fortfarande den kortare snedluggen.



12 mars 2010. Var bara tvungen att visa detta och förklara. Denna bilden är tagen 4 dagar innan jag klippte mig senaste gången. Jag har inte gjort någonting med det förutom att jag lät det självtorka. Det blev superlockigt. Det är det jag vill förklara som jag tycker är konstigt. Mitt självfall kan se ut på 100 olika sätt. Ibland blir det nästan rakt och ibland som på bilden, men oftast blir det större vågor. Helt galet! Slumpen avgör hur mitt hår ser ut varje gång det torkar, haha.



16 mars 2010. Detta kommer ni nog ihåg. Det var senaste gången jag klippte mig. Det har alltså gått exakt en månad imorgon. Jag ändrade min klippning där bak till ett V - från att det innan varit klippt rakt och jag kortade inte min snedlugg som jag brukar utan ville testa att ha den längre. Här var det ju nyfriserat och plattat, men när det inte var plattat gick det till halva bröstet.



Detta är mitt hår som det ser ut nu (igår). Jag hade dock sovit med flätor och sedan borstat ut det så håret ser helt rufsigt ut, men ni vet ju ungefär hur mitt hår ser ut då det kommer upp nya bilder på bloggen. Det har redan växt flera centimeter, utan att överdriva! Mitt hår var ju plattat på bilden över vilket ökade längden, men inte på denna bilden. Nu har jag i alla fall som jag sa under bilden ovan, en längre snedlugg och klippt som ett V där bak. Jag vill dock klippa tillbaka så att det är rakt igen när man lägger bak håret, då jag tyckte att det såg längre ut då.


Hoppas ni tyckte detta var kul! Vad tycker ni? Haha, garvar så fort jag kollar på minst hälften av dessa bilder.
Ha en fin kväll, pussar!

22:57 skulle ni vilja se..

Tänkte fråga er om ni skulle vara intresserade av att se en tutorial där jag visar en sminkning som är perfekt till studenten, skolavslutning, konfirmation osv? Enkelt men ändå något extra som går ihop med alla färger på klänningar.

Vet att några av er äger den här paletten från Viva la Diva. Skulle ni vilja att jag då använde mig av skuggorna i den? =)
Kommentera och säg vad ni vill & tycker! Det är det som driver oss. Godnatt på er, kära läsare.


16:34 Kanske i nästa sminkvideo?


Hej solstrålar! Hur mår ni idag? Tänkte bara kolla med er - eftersom några frågat om jag kan göra en sminkvideo på hur man gör bruna smokey eyes (som på bilden ovan) - om ni vill det också? Jag älskar verkligen smokey eyes, eller sotade ögon som det heter på svenska. Det är tidlöst, men svarta sotade ögon kan kännas lite för mycket ibland och om man vill tona ned det lite är bruna sotade ögon ett mycket bra alternativ!

Så vad tycker ni, vill ni se hur man gör detta i en sminkvideo?
Den kommer i så fall upp någon dag nästa vecka. Det är superenkelt!

Många kramar och hoppas att ni får en fortsatt fin och trevlig dag!


15:24 video: dagens outfit

Här kommer en dagens outfit i videoformat! Tänkte att det kunde vara roligt med lite variation. Jag la precis upp det här videoklippet på min andra blogg Louisestyle men alla ni läser förmodligen inte den också så, hehe. Hoppas ni gillar't och om ni gör det får ni gärna säga till för då kommer jag göra liknande klipp i framtiden.

Ha det fint! Puss


17:57 tips, tips, tips: mineralfoundation

Pure foundation mineral från Maybelline
Ville tipsa er lite snabbt om en foundation som är väldigt lik I.D mineralfoundation!

Jag köpte den här innan sommaren
och hade den en bit in på hösten (burken är stooor och räcker länge!). Innan dess använde jag I.D smink och helt ärligt talat, jag märkte ingen större skillnad. Täckningen är likadan (jag tror att den här täcker snäppet mer, men som med I.D foundation kan man bestämma vilken täckning man vill ha pga av hur mycket man bygger på osv). OERHÖRT lik! Så ni som inte vill spendera flera hundralappar på en foundation rekommenderar jag den här, väldigt mycket. Mineralfoundation är superbra för er med känslig hy eller finnar. Dock tror jag att ni som har riktigt känslig hy ska prova I.D istället.
Jag säger att själva täckningen och hur jag upplevde att foundation var på huden känns väldigt lik I.D men jag vet inte om den här foundationen är lika "ren" som I.D. Om ni förstår vad jag menar?

Jag gick tillbaka till I.D efter att burken från Maybelline tagit slut eftersom att Kicks reade ut "Prova på"-kit där man fick en borste, en mineral veil och en mindre foundationburk för bara 200. Kunde inte motstå liksom!
Foundationen kostar iaf runt 150-160 kr på bl.a. Lindex, KICKS osv. De ställen som säljer Maybelline helt enkelt! Try it out if you want toooo. =)

Update:
Självklart är det individuellt med alla produkter. Den här foundationen kanske är superbra på en person och hemsk på en annan. Tänkte att jag därför kunde skriva ut min hudtyp också: Jag har fet hy i t-zonen och ganska torr på kinderna, alltså kombinerad. Även om jag har finnar får jag inte jättelätt nya, av nya hudprodukter osv.


15:38 Dagens oufit - lackat!


Vit tröja (under) Lindex, linne Gina Tricot, innejacka(?) Gina Tricot, lackleggings Lager157 (ICHI).

Örhängen Albrekts Guld, halsband August Pettersson, en massa armband (just how I like it) från Lindex, Azzuro, Panda Collection & August Pettersson.



Hope you like it!
Ha en fin dag, varma kramar.


14:08 idag ser louise ut såhär:


Ny tröja och ny sjal från H&M. Jeans från Crocker (tror jag) och converse på fötterna.

Klocka från Glitter och armband från Azzuro.

Såhär har jag traskat omkring idag. Osminkat face eftersom att jag vill låta min hy andas, den är inte i sitt bästa skick just nu dock men äh.. Vem bryr sig? Kommer ändå ha 4 kg smink i ansiktet nu i helgen pga av föreställningarna så vill låta hyn vila så mycket den bara kan.

Hur mår ni idag? Puss!

19:46 Dagens outfit:


Vit tajt tröja JC, klänning Lindex, nitskärp Lindex(?), strumpbyxor Lindex, örhängen Kicks(?) och halsband August Petterson. Hope you like it!


Idag var värdret helt underbart! Att kunna gå ute utan jacka (utan att frysa) var ett tag sen jag gjorde. Hoppas att det håller i sig nu...
HUGS!


17:10 Dejana gillar: Leave-in balsam från Goldwell!


Goldwell Dualsenses Rich Repair Leave-in Cream Fluid (150 ml), 159 kr.

Hej kära läsare! Vi har ju tidigare fått en del frågor om hur man kan hålla sitt hår friskt och välmående (för mer tips om just detta läs gärna och hitta inlägget med tips och trix för friskt och mindre slitet hår i arkivet).

Vi vet ju alla att balsam och inpackning är bra och ger näring till håret, men de produkterna har man ju inne en stund och sköljer sedan ut dem. Här är ett leave-in balsam från Goldwell som man kan hitta hos frisören och som för övrigt är ett mycket bra märke (håret blir superlent efter bara en tvätt med shampoo och balsam. Louise äger dessa två produkter och jag testade - WOW). Om balsam är så bra - hur bra är det då inte att ha en sådan produkt i håret hela tiden som ständigt ger näring och värmeskydd på samma gång? SUPER!

Denna produkt ägs av både mig och Louise och är klart värd pengarna då det är en mycket bra produkt som också är dryg då man inte behöver mycket (1-2 pump) och 150ml. är mer än man brukar få i liknande serum. Det luktar supergott, en blandning av kokos och vanilj tror jag man kan säga och kan läggas i både torrt och blött hår. Jag föredrar i nytvättat blött hår så det riktigt får smälta in medans håret torkar. Resultat: lent och väldoftande hår som är lätt att reda ut.


Senare ikväll får ni se min outfit från dagen.
Många kramar!


14:29 en outfit för ett tag sedan:

MCjacka från Ellos. Innejacka (haha, vad ska man kalla det då?) från H&M. Linne och jeans från Ginatricot. Örhängen från Glitter och armband från Lindex.

Puss!

17:12 primer från nya studio secrets:

En produkt jag är väldigt nyfiken på är den här primern Smoothing resurfacing primer ifrån Loreals nya sminklinje Studio Secrets. Har hört en massa bra om den i bl.a. reviews på youtube! Någon som har prövat den och isåfall, vad tycker du om den? Jag är osäker på priset så om någon vet, kommentera gärna!

Jag äger ingen primer i nuläget, jag använder mig av en vanlig återfuktningskräm istället. Men det känns som att det kanske gör en stor skillnad med primer i och med att det ska få sminket att hålla längre och det är alltid ett plus nu när drillsäsongen drar igång. Det är lätt att man svettas av sitt smink under långa och varma spelningar, vilket inte är så roligt.

Ska nog ta mig en närmare titt nästa gång jag befinner mig på Kicks. För det är där man kan köpa produkter ur Studio Secret serien, eller har jag fel? Puss!

19:11 No Dejana?




Jag just nu, haha.
That's right! Om en stund ska jag bort och kommer inte hem förens sent imorgon kväll. Därför blir det ingen uppdatering från min sida tyvärr, men Louise har några inlägg på G. Jag har vandrat runt utan smink i t-shirten på bilden och sköna mjukisbyxor (som jag brukar med andra ord) sedan frukosten som förresten var klockan 16:00 för min del, men det är en annan historia...

Ha en fin kväll fina läsare, så ser ni mer av mig antingen sent imorgon kväll eller som vanligt på måndag.
KRAMAR!

21:12 pinuppa time!

ÄNTLIGEN! Efter fyra dagars arbete och slit med den här videon fick jag äntligen upp den. Men SJÄLVKLART var det tvungen att bli något fel ändå. Som ni märker är det tyst i hela videon, alltså inga instruktioner. Tills slutet då bitarna där jag pratar tryckts hop och flyttats fram istället för att vara under själva klippen där jag visar hur man gör. Men eftersom att skuggan och det är ganska så enkelt tror jag ni förstår ändå. Hoppas jag!

Hoppas ni gillar det ändå =). Blev en rätt dramatisk look och ganska så modern också.

Puss, kära läsare!

21:00 Dagens look!


Make-upen: Körde på ljusa skimriga skuggor idag. Ljust rosa och bruna toner - very natural!



Dagens outfit var också enkel.
Rosa leopardmönstrad tröja med ringning i ryggen JC, kjol H&M, skärp H&M, Leggings Lindex, svart jacka (den på bilderna ovan på make-upen) H&M, örhängen Kicks eller något skulle jag tro.


Kramar!


20:45 inspiration:

En kändis som ALLTID har snygg make är Kim Kardashian. Ett ord säger allt.. inspiration, inspiration, inspiration! Man märker att hon, precis som jag, är ett stort fan av utvingad eyeliner. Hennes make up artist Stephen Moleski är sjukt duktig. Neutrala toner, smokey eyes med färg.. i love it!

Men som sagt, allt klär en skönhet!

Den här är lite annorlunda men jag gillar't ändå!



Den här looken liknar lite den jag brukar köra på. Skimrig, neutral skugga över hela ögonlocket med som sagt, tjock utvingad eyeliner och vit kajal på inre, nedre fransraden. Love it!

Ha en fin kväll,



14:19 Bilder från igår!

Igår var vi som sagt borta och stylade vår vän Emelie till en liten modevisning. Jag och Louise samarbetade och delade upp arbetet med både hår och make-up där jag till mestadels stod för basen och håret och Louise la mycket fokus på ögon make-upen. Här har ni några bilder från dagen:

Haha, beautyfreaks on the go! Letade efter en bankomat...



Louise i full rulle med Emelies ögon make-up.
Då både jag och Louise älskar smokeyeyes och tänkte att det skulle vara skitsnyggt i ljuset som var i lokalen, körde vi på en smokeyeye med fina blåa, skimriga skuggor då en av hennes byten inkluderade ett fint blått linne. Sedan var det på med eyeliner och mascara och ögonen var färdiga.


 
Jag i full rulle med att tupera och fixa med håret.
Håret fixade vi genom att göra en liten inbakad fläta i luggen, tupera upp håret stort för att sedan kamma ned det och lägga allt hår på en sida med hjälp av hårnålar.




Emelie färdig med måde hår och make. Supersöt!


För er som undrar över mitt smink från gårdagen:

Jag körde på brun smokeyeye och vit kajal, bronzer och rosiga kinder.


Haha någon kommenterade nyss att ni trodde det skulle vara fler bilder från till exempel när hon gick. Så här slänger jag upp någon bild i alla fall.

Anledningen till att jag inte gjorde det från början var för att det var så jäkla mörkt och de gick supersnabbt så nästan alla bilder är ju alldeles suddiga, men vill ni se så får ni ju det såklart! Tog inte med blixt då det hade stört och irriterat andra i publiken, så skyll inte på kvalitén bara, haha.


Emelies första byte. Hon gick för Åhlens.

Emelies vän Nathalie som också gick för Åhlens.
De valde inte kläder själva utan var självklart tvungna att ha de som affären bad dem att bära.

Deras andra byte. Älskar paljettvästen Emelie bar i detta bytet!
Kom ihåg att jag varnade för att bilderna skulle vara mörka och suddiga, haha.

Resten av bilderna är totalt värdelösa så här fick ni en liten view i alla fall.

Hope you like it! KRAMAR.







13:54 uppdatering!

Slänger in en snabb update! Idag kommer vi vara borta hela, hela, hela dagen så förebered er på en sämre uppdatering. Vi ska iväg och styla en vän ikväll till en modevisning och vi åker om en timma.

Vi lovar iallafall att fota så mycket vi kan och ni kommer troligtvis få se bilderna imorgon. =)
Ha en fin dag, kära läsare!


PS: Jag försöker ladda upp en video på youtube som jag redigerat i programmet MAGIX Movie Edit men det funkar inte! Vad gör jag för fel? Vill så gärna visa er pinuppa-videon! / Louise

21:59 New stuff, again...


Många av er har säkert undrat vart fan vi hållt hus idag haha, men det är faktiskt så att vi befunnit oss på stan! Lite kul att vi båda var på stan igår också men inte tillsammans, haha. Värsta shoppingveckan!

Som ni kan se ovan var det ett solpuder från Max Factor i färgen Golden 115 kr + ett rouge från Isadora i färgen nr 43 Rosy Dawn 105 kr som Louise fick med sig hem.

Dejana köpte en parfym från Alyssa Ashley 169,50kr, mascaran Falsies Volum' Express från Maybelline 129kr, en ögonkräm från Loréal 179kr, en tuperingskam för 19,50kr och ett par sköna skor från Wash And Go 349kr.
Imorgon kommer en sminkvideo upp som Louise jobbat med idag - så håll utkik!

22:07 Nya lack!

Precis som Louise var jag också en sväng förbi Lindex idag. Jag fick med mig två nagellack från Viva la Diva för 50 kronor styck.

Lacket till vänster är ett underlack - basecoat - (nr.19) och det till höger en superfin korall-/laxrosa färg (nr.50) som på bilden ser orange ut! Så här ser den ut egentligen på ett ungefär...

Precis som Louise är jag galen i nagellack och detta fina rosa lack kommer att vara underbart på fina solbrända händer, längtar!
Ha en fin kväll, puss!

19:51 lite beautyneeds!

Cyklade fram en snabb sväng till stan innan idag och fick med mig lite Beauty needs hem, haha. Lösögonfransar 105 från Ardell som jag köpte på Lindex där jag också köpte ögonskuggan längst ner till höger (den ska jag ha till sjöjungfru-sminkningen). Köpte kroppspuder (babypuder), en stooor puderpuff och svampar på ICA. Allt gick på ungefär 150 spänn. Pudret ska jag ha till att ha under ögat när jag arbetar med mörkare skuggor.

Idag fixade jag också en tutorial på Pinuppa-sminkningen! Wiii! Tyvärr blev det något fel i windows movie maker och det jag hade gjort blev plötsligt jätterörigt och jag satt med det i 3 timmar innan. Surt när sånt händer! Men jag fixar det antingen senare ikväll igen eller imån =).

Puss på er!

17:16 Dagens make-up!

Hej fina läsare! Här har ni dagens make-up:

Jag använde mig av skimriga ögonskuggor i naturliga färger så som ljusbrunt, mörkbrunt, champangefärgat och ljust rosa. Sedan ramade jag in ögonen med lätt utvingad eyeliner och svart kajal. På läpparna har jag läppstiftet från Viva la Diva, färgen "Pink Peach".
Hope you like it!
Ha en fin dag!

20:39 Sminkvideo: Sotade ögon!

Många av er har bett om en sminkvideo på hur man gör sotade ögon. Så här får ni en! Hehe.
Man kan välja exakt vilken färg man vill och göra en sotning. Grunden är den samma - sudda, sudda, sudda!


P.S: Kan någon underbart snäll människa, som vet, säga hur man får ljudet när kameran fokuserar att försvinna!? Om det ens är möjligt. Älskar att kameran kan fokusera, men det gör mig galen att det låter så!

Hoppas att ni tyckte om denna videon!
Många kramar.


18:48 louise ♥ nailpolish

Om det är något jag ÄLSKAR just nu är det pastellfärgade nagellack i cremeform (inte skimriga eller matta, bara blanka). Vem gör inte det liksom? Känns vårfräscht och blir nog finfint mot brun hy i sommar! Jag tror jag ska bege mig ut på jakt efter några utav dessa. Mintgrönt känns väldigt, väldigt hett den här våren. Jag tycker att man ser det nästan överallt!

Tyvärr är lack inte det allra roligaste att spendera sina pengar på. Enligt mig iallafall. Men det är roligt att efter ett tag ha lite mer färger och så att välja på =).

Är ni mycket för att lacka era naglar?


17:41 update

Hej alla beautyfreaks!

Lite snabb update här från min sida. Åkte till Evelina (här hittar ni hennes blogg) igår och stannade över natten. Därav uppdateringen. Hade ju också tänkt att fixa en video igår men det blev lite tajt om tid och så, sen var det fullt hus så jag kände att det inte passade sig riktigt. Jag har i alla fall en massa videos på g som jag ska försöka fixa nu de närmsta dagarna. Som sagt, bland annat pinuppa och sjönjungfru sminkningarna, ska försöka hinna med en nagellacks-tutorial också och sen har jag en massa andra idéer på videos med.

Dock har idéer till inlägg börjat ta slut.. Så jag tänkte att NI skulle få önska vad ni skulle vilja se i kommande inlägg! Skriv här nere i kommentarsfältet.

Har ni haft en bra påsk?


Puss!

15:24 Gårkvällens make-up:


Igår körde jag på lite nedtonade färger, vit kajal på inre/undre fransraden och svart lätt utvingad eyeliner på övre fransraden.
Jag suddade ihop en orange, rosa och lila ögonskugga (påskinspirerat) och applicerade sedan en beige skugga som highlighter under ögonbrynet och sedan på med den vita kajalen och eyelinern. På läpparna hade jag vanligt läppbalsam och på kinderna ett ljusrosa rouge från Maybelline.

Louise körde på nästan samma färger fast lite intensivare med de färgstarka färgerna och mer dramatisk eyeliner. Supercoolt!
Många kramar!

23:58 Update!

Påskfirandet är fortfarande i full rulle, haha. Här har ni två härliga bilder från dagen med några av vännerna.

Imorgon kommer det upp bilder på hur Dejana var sminkad idag och Louise har en video på G!
Hoppas ni haft en fin påskafton!


15:01 Dagens outfit!


Linnen JC, jeansväst Gina Tricot, jeans Gina Tricot, halsband Lindex, ring Lindex, armband Panda Collection.

Här har ni dagens outfit! Det kommer nog också upp "kvällens outfit" senare ikväll då både jag och Louise ska fira påsken med en bunt vänner. Mat, skratt, film och påskgodis! Kan det bli bättre?
Glad påsk!

18:48 dagens make:


Bas: I.D mineralfoundation i nyansen Fairly Light + transparent mineral veil över. Rouge från rimmel.
Ögon: Skuggor från min Viva la Diva-palett. Fick inte till någon bra bild på ögonlocken stängda men det är iallafall skuggor i jordnära toner. Eyeliner från H&M och mascara från Helena Rubenstein.
Läppar: Läppglans från Maybelline, Shinylicious i färgen 804. Ett superfint hallonrött läppglans, superbra för den som inte vågar sig på knallröda läppar till vardags.


Igår filmade jag en tutorial men det stod att filen var trasig. Idag filmade jag en till video och då stod det igen att filen var trasig. Gaaaaaaaaaah! Någon mer som upplevt detta? Vad ska jag göra? Jag har kameran Canon Powershot A480. Vissa filmer funkade men mer än hälften var tydligen trasiga. Hjälp!

Ha det fint!

17:54 Dagens look!

Dagens outfit:

Linne JC, jeansskjorta Levis, kjol H&M, strumpbyxor Lindex.
Drar nog på mig ett par tjockare strumpbyxor senare med tanke på att det just blev grått och mulet ute...fy!

Dagens smycken:

Armband Lindex, Azzuro, OXXO Design, August Pettersson,
örhängen Albrekts guld, halsband August Pettersson.

Dagens naglar:

Målade om naglarna idag!
Jag gjorde fransk manikyr (exakt som tjejen i videon som Louise laddade upp igår) och dekorerade lite genom att göra små blommor med tandpetare på några av naglarna. Känns fräscht och vårigt!

Hoppas ni gillar det!
Ha en fin långfredag, många kramar.

19:38 Dagens: Lack!


Lekte lite med fyra olika lack innan, det resulterade till detta.
En kul grej om man vill fixa lite roligare naglar.
Blev dock irriterad på hur fult jag tycker att det ser ut på bild när det ser så mycket bättre ut i verkligheten, men äsch, haha.
Ha en fin kväll kära läsare!

16:44 tips, tips, tips!

Tänkte tipsa er lite snabbt om en SUPERBRA video på hur man gör en perfekt fransk manikyr på egen hand. Den här metoden kör jag på varje gång jag känner för fransk manikyr och har fått många komplimanger för det! Jättemånga som tror att man har lösnaglar eller skulpterade naglar! Believe me. Fransk manikyr får också dina naglar att se längre ut. Det är klassiskt och jag älskar't!

Vet att jag la upp den här videon på min andra blogg för ett tag sedan men som sagt, bara för att den är så bra lägger jag upp den igen.

Enjoy!

Föressten, nu har vi påsklov!!
All kärlek till er,

RSS 2.0