18:42 Den nya jackan!



Grått linne under JC, linne med massa tryck Gina Tricot, jeans Bik Bok, MC-jacka (KappAhl 499:-).


Skor Skopunkten, klocka Visa.
Äntligen är jackan min! Älskar den verkligen och den är superskön. Har velat ha en riktigt länge, har bara inte köpt en då jag lagt ned pengar på annat, men nu så! Det blev "dagens" på samma gång.
Hope you like it! Kramar.





Kommentarer
Postat av: dragi

Några frågor till dejana =) Varifrån kommer du? ålder? sen undrar jag om du är utbildad make up artist eller liknande? vart bor du? anledningen till att jag frågar är att jag har pluggat och ska (förhoppningsvis) plugga inom mode&design. Då är det alltid bra att känna till folk som kan hår o smink inför visningar eller photoshoots. Hade för några år sen en visning med skolan jag gick på och det var sjukt svårt att hitta nån som kunde detta med smink så att jag blev nöjd haha. Bloggvärlden var inte så stor på den tiden. hursom helst är du väldigt duktig på sminket. Titta gärna in hos mig om ni vill =)

2010-04-18 @ 21:22:16
URL: http://dragi.blogg.se/
Postat av: J E N N Y

Riktigt snyggt! ÄLSKAR klockan :)

2010-04-19 @ 20:59:29
URL: http://jjeennyys.blogg.se/
Postat av: Dejana

Jenny:



Tack du! Har haft den liggandes hemma i över ett år, men den har varit alldeles för stor. Har velat använda den varje dag och igår tog äntligen jag och mamma tag i det och förminskade den, hehe. Kramar!

2010-04-19 @ 21:38:16
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0