15:33 På bussen till...

...LISEBERG! Ja, jag (Dejana) är dum i huvudet och har med mig min laptop dit. Allt för att kunna uppdatera er i alla fall en gång idag, haha. Det blir nog att byta till shorts för min del då det sägs vara sol och varmt i Göteborg just nu, woho!
Ni får ha det så bra!


21:42 mina parfymer!

Något som vi sällan skriver om här i bloggen är parfymer! Så i det här inlägget tänker jag visa vad för parfym jag använder till vardags och vad för parfym jag använder på kvällen (dvs till fest).

Till vardags använder jag nästan alltid den här parfymen från Alyssa Ashleys"Vanilla". Vanilj är en doft jag alltid varit svag för. Om himmelriket skulle finnas i en parfym alltså.. Den här har också blivit lite av min signaturdoft. Den nuvarande flaskan jag har nu är slut så så fort jag har pengar igen blir den mitt nästa inköp =) Det blir då min tredje flaska.

Parfymen jag använder på kvällen och till lite finare tillställningar är Christina Aguileras "By night". Jag är ganska så kass på att beskriva dofter, så jag gjorde lite research om den på internet. Den har bland annat toppnoter som rabarber och ananas, mellannoter som körsbärsblomma och basnoter som sandelträ och vanilj. Mums!

Vilka är era favoritparfymer? Let me know!


10:52 Sjuk!

Kärlek till er!

03:16 Lördagens outfit!

Vitt ribbat linne JC. Rosa tröja GinaTricot. Mc-jacka KappAhl. Sjal H&M. Jeans BikBok. Skor Wash&Go.
Jäklar vad sen/tidig uppdatering det blev nu, haha. Här har ni i alla fall lördagens outfit. Hope you like it!
Nej för tusan, nu måste jag sova. Är trött som en stock. Eller kan man säga så? Virvelvinden med Louise har gjort mig lite snurrig känner jag, haha. God natt på er!


19:15 sambaaaaa!

Tjena snyggon! Dejana förklarade ju anledningen till uppdateringen innan idag så jag skiter i att dra hela historien igen. Och som sagt, idag dansade jag samba med Drumcorps för hela slanten! Det är alltid lika roligt, och speciellt på gisledagarna. Mitt humör sjönk till 0,00 när jag hörde hur det började regna imorse men sen när vi väl började dansa tittade solen fram flera gånger och regnet upphörde helt. Jippieee! Tror Drumcorps hade lite verkan där, hehe.
Nu ska jag och Dejana ut till tivolit om en liten stund. Ha en fin lördagskväll darlings! Puss.

11:13 Awake and alive!



Sol och en alldeles nyvaken Dejana, tummen upp! Haha.


Vill bara meddela att det är Gisledagarna nu denna helgen. För er som inte vet vad det är är det typ det enda roliga och största som händer här hos oss, vilket betyder att vi är ute under dagen och hela kvällarna! Tivoli, marknad, karneval...ja ni fattar. Så om det inte blir super uppdatering idag vet ni varför. Louise är nämligen med och ska dansa samba i karnevalen också så hon har fullt upp idag.
Ha det super!

16:07 Vad Dejana fick med sig hem från Göteborg!

phc Hair Repair Silk Serum, Åhlens City. 75:- (ord. pris 99:-)
Superfin aprikosfärgad balconette bh från Gina Tricot. 129:-
Korta jeansshorts från Gina Tricot. 199:-
Rosa pösig top från Gina Tricot. 149:-
Gräddvit väst med söta volanger från H&M. 99:-
Guldiga örhängen från Ur&Penn. 29:- (ord. pris 59:-). Läppbalsam Tutti Frutti, Åhlens City. 55:-
Mini tub top. Behöver den till att ha under några plagg som är alldeles för V-ringade, super! Monki. 80:-
That's it people! Det var det jag fick med mig hem från Göteborg plus en klänning som jag ska ha på skolavslutningen, men den får ni inte se fören den 8:e juni! Hoppas ni gillar det.
XOXO


22:59 vad jag fick med mig hem från gbg!

Hehe, ser att jag vart lite off här på bloggen på sistonde. Ja, bortförklaringar kanske inte är de allra roligaste att lyssna på, så låt oss göra det kortfattat.. det är väldigt mycket just nu. Ni som också går ut nian vet hur det är! Aja, nog om det haha. Idag var jag och Dejana som sagt i Göteborg och gjorde vad? Shoooooppade!
Tänkte visa er vad jag fick med mig hem. Inte de allra bästa bilderna kanske men äsch, ni ser ju vad det är och så iallafall haha.


Fint långt halsband med en turkos sten från Ur&Penn. 79 kr


En jumpsuit jag gått och blivit kär i från Ginatricot. 199 kr


Jeansshorts från Ginatricot. 199 kr


Söt blus från Lindex, 99 kr. SÅ sjukt mycket finare på kroppen än på golvet, haha. Men så är det ju oftast med alla plagg man köper =).

Hope you like it!
Puss på er.

14:11 I Göteborg!

Louise testar sina favoriter...
På en restaurang här i Femmanhuset.

Hello! Vi sitter just nu på en restaurang och har precis käkat färdigt. Dejana har redan slösat sina pengar och sitter med 5 påsar med grejer, medan Louise sitter med en påse än så länge, haha.
Ha det fint! KRAMAR.


23:52 At Louise place!






Haha, sista bilden var ett misslyckat försök att göra "Kenza-minen".
Ja, vi försöker göra oss sängredo...det slutar dock med skrattattacker och fina modellbilder som ni kan se ovan, haha. Vi förbereder också allt inför vår resa till Göteborg imorgon. Upp klockan 06.00 då. Ska bli skitkul!
Ni får ha det så bra och sova skönt så får ni höra ifrån oss imorgon bitti!

19:59 BLIR GALEN! Läs så förstår ni.

Jag skojar inte när jag säger att jag försökt ladda upp en updatevideo på Youtube cirka 11 gånger nu. Det fungerar inte! Jag har också försökt lägga in två olika inlägg här på bloggen, men då har internet kraschat! Jag blir galen när det blir såhär. =(

Louise har i alla fall varit på något möte idag för att prata sommarjobb och nu är hon inte hemma för hon är på någon familjetävlingsgrej med sin bror, eller något liknande. Därav har hon inte uppdaterat idag. Jag har ju försökt, men inte kunnat. Sedan har jag inte varit hemma och så har jag packat min väska för ikväll övernattar jag hos Louise. Imorgon beger vi oss till Göteborg med tåg för att shoppa! Jag tar med mig laptopen dit och vi uppdaterar er någon gång där ifrån under dagen och så visar vi självklart någon dag vad vi får med oss hem!
PS. Till er som kommenterat om uppdateringen så förstår ni ju nu varför det varit lite sämre de senaste dagarna, men måste säga att det inte alls har gått två dagar sedan vi uppdaterade. Vi har alltid minst ett inlägg om dagen. Nu är det ju så med att vi går i nian så att alla prov, uppsatser och inlämningar pressar oss nu in i det sista. Man kämpar för att göra sitt bästa ifrån sig och få ytterligare lite fler poäng till gymnasiet. Skolan går före bloggen, det är förståeligt. Så snart skolan är över garanterar jag mycket bättre uppdatering!
Tusen kramar till er! Uppdaterar er senare med något inlägg ifrån Louises place.


16:00 Run b*tch, ruuun!

En död, röd och svettig Dejana, haha.

Hello! Skulle laddat upp detta igårkväll när jag kom hem, men självklart fungerade inte internet på någon av datorerna, galen.se? JA. Jag hade i alla fall världens jäkla huvudvärk igår, men bestämde mig ändå för att gå ut och springa 3,5 km utan att stanna. Så jäkla skönt! Älskar att springa. Det hjälpte dock inte mot min huvudvärk, haha. Beauty comes from the inside so you got to be healthy! Motionera!
Ha det super!


15:19 ge mig det här håret tillbaka!

Bläddrade igenom några fotoalbum och hittade det här fotot på mig när jag kanske var.. 10-11 år? Jag minns precis när vi tog fotot. Det var precis innan jag skulle klippa av mig mitt långa, blonda svall.. Vad tänkte jag med?! Jag hade kunnat döda för det håret nu!



WHY GOD, WHY?!!!

18:51 Inspiration: Megan Fox


Hur snyggt är inte Megan Fox smink på en skala? Älskar de lätt inramade ögonen och de nude-färgade läpparna som hon oftast har. Hennes smink är så enkelt, men ändå så snyggt. Hon har oftast naturliga färger på ögonskuggor i ljusa bruna, guldiga eller gråa toner. Eyelinern och de rosiga kinderna blir liksom pricken över i:et. Love it! Håller ni med mig?

PS.
Kan ni fatta att de inte hade Försvarets hudsalva på Apoteket!? Fasen, haha.
Kärlek till er fina läsare!


15:30 sjukling



Nu har jag gått och blivit sjuk också! Som pricken över i:et. Gaaah! Well well. Jag mår ganska bra förutom att jag låter som en elefant när jag pratar. Det känns som om jag behöver nysa 98 gånger för att få ut allt slem och snor jag har i mitt huvud just nu. Blä.

Hoppas ni mår bättre! =) Puss

14:32 Försvarets hudsalva i mitt ♥ !

18kr, Apoteket.
Har velat testa Försvarets hudsalva från Apoteket länge nu. Jag får väldigt lätt torra läppar och som jag nämnt tidigare är inte lipsyl ett bra alternativ, utan salvor och läppbalsam. Jag testade denna lilla älskling och läpparna blev supermjuka och lena. Springer till Apoteket imorgon det första jag gör efter skolan, haha.

PS. För er som undrar varför de tre på bilderna ser olika ut så är det exakt samma sak fast i olika förpackningar. Jag vill ha godingen i rosa, men den säljs tyvärr inte längre då det var limited edition i oktober och såldes för att samla in pengar till Rosa Bandet. Den gröna är jäkla cool den med så det är lugnt, haha.
Många av er har säkert denna "salva". Tycker ni om den lika mycket som jag gör?
Have an awsome day!


00:34 lite sen update..

Ville bara uppdatera er lite igen om vad som har pågått de senaste dagarna! I förrgår var det spelning med drumcorps för full rulle och hela dagen idag har jag vart på lite "tjejkväll" med alla drillflickorna (hade supermysigt!). Kom inte hem förens nu.
Imorgon fyller min bror år och då ska vi åka ut på äta på en restaurang en bit härifrån, sedan direkt efter det ska jag på en liten "konsultation" eftersom att jag fått äran att fixa min vän Annie till hennes studentbal! Hur roligt liksom? =) Åh, det ska bli så jäkla kuuuul! Blir nog inga bilder på sminket vi provar och så imorgon men lovar att fota sönder när det väl gäller, vilket blir nu i början på juni.
Så nu vet ni att min uppdatering förmodligen inte kommer vara den mesta imorgon heller.

Vad har ni hittat på nu i helgen? Puss!

21:30 Dagens: Make-Up!


Här har ni dagens färgglada make-up! Jag blev riktigt glad av det fina vädret idag och ville absolut ha en somrig sminkning. Det fick bli en i ljusgrönt och turkost. Skuggorna är från min Romeo&Julia palett som jag visar i videon om hur jag sorterar mitt smink. Drog sedan en tunn linje eyeliner nära fransraden och vingade ut den lite i slutet. Sedan använde jag mig av en vit skimrig ögonskugga från Maybelline som highlighter under ögonbrynet och lite solpuder och rouge från Isadora och Maybelline på kinderna.

PS. Denna sminkningen framhäver bruna ögon otroligt bra! Dock kan vem som helst självklart ha dessa färger i sin make-up.
Hope you like it!


10:52 Update!

Vädret idag är "AMAZING" som Louise skrev till mig i ett sms alldeles nyss. Det var fasiken på tiden! Får njuta nu när solen väl är här, för på måndag och tisdag ska det tydligen regna som bara den här hos oss, fy. Uppdaterar er lite senare, antingen med dagens make-up eller något annat skojsigt.

Ha en amazing dag!


18:19 grym mascara kombo!

Tjenis!
Tänkte bara tipsa er om två mascaror som är GRYMMA ihop. Vet att alla har individuella fransar och det är så himla svårt att rekommendera mascaror men den här kombon funkar superbra för mig. Jag har mellalånga fransar som är ganska så tjocka redan.. inte så speciella dock men när jag kör på det här känns det som att jag har på mig lösögonfransar!


Helena Rubenstein mascara (som fanns att köpa i presentförpackning på Rusta för ett halvår sedan, fick den i julklapp.. 199 spänn vilket är sjukt billigt för att vara det märket).

+


Den här build up mascaran från IsaDora.

Jag vet inte vad det är egentligen, men jag HB mascaran ger längd och IsaDora mascaran ger volym. Ska försöka fota sen, uppdaterar nog med bild när jag sminkat färdigt mig. Så kika in om en stund!

Update:



18:09 Dagens: Frisyr!


PS. För er som kanske kommer undra så har jag två olika nagellack, ja. Mitt rosa från Viva la Diva (nr.50) på högerhanden och den nya blåa favoriten från Isadora (nr.700 Bel-Air Blue) på vänsta. Tycker det är coolt och jag trivs med det så, haha.
Ha en underbar kväll fina läsare!


00:56 Hair tutorial: Tre enkla sätt att göra hårband på till sommaren!


Ändrade mig om innehållet i videon och gjorde den så här istället.
Två enkla sätt att göra sjalar till fina och supersköna hårband till sommaren och hur man på en sekund pimpar ett tunt svart pannband till något lite finare med en enda brosch. Perfekt om du vill göra något med håret utan att behöva platta luggen eller något annat.
Många av er vet ju säkert redan hur man gör detta, men tänkte att jag kunde visa i alla fall. Jag tycker det är superskönt att bära det så och att det är fint. Det går ju supersnabbt också,
KRAMAR!


22:52 vad vill ni se för inlägg?

Ville bara uppdatera er lite.. Vet att jag inte vart världens flitigaste på att blogga här de senaste två dygnen men har helt enkelt haft lite fullt upp. Alla ni vet ju hur det är nu i skolan, i slutspurten.. Äh, det var inte det jag skulle prata om. Vet faktiskt inte heller riktigt vad jag ska skriva om. Vad vill ni se för inlägg, förutom videoinlägg då? Vet att det är det allra roligaste att se men det är ju som sagt inte alltid att man hinner att spela in så ofta =).

Så, vad vill ni se för inlägg här i bloggen?

Kram på er!

19:03 Nyduschad!


Hello darlings! Kom precis ut ur duschen och känner mig som en ny människa! Därför sitter jag nu i badrock och handduk på huvudet som ni kan se, haha. När jag klätt på mig lite kläder och håret har torkat lite grann så tänkte jag spela in en liten video, med webcam dock (batterierna är slut i min kamera). Tänkte bara visa hur man jättesnabbt kan göra ett gulligt pannband av en sjal och en liten brosch. Om jag hinner vill säga, men jag hoppas på det i alla fall, vad säger ni om det?
Hoppas ni haft en superduperbra dag!


20:14 auktion: topshop klänning!

Lockarna igår blev faktiskt ganska bra för att inte ha gjort de med locktång! Vissa såg faktiskt ut som att de var det. Fixar nog en tutorial på det nästa gång jag duschar, vilket kan ta typ 3 veckor.. så.. Näh, skämtar bara med er ;) men några dagar i alla fall eftersom att jag tvättade håret igår.

Det var inte riktigt vad det här inlägget skulle handla om så, till vad jag skulle berätta! Nu är det så att jag auktionerar ut min fina fina fina fina (det svider i hjärtat att säga det här) klänning från Topshop på tradera just nu. Använd en gång, toppskick, storlek 38.. Bla bla, allt står i auktionen. Men jag tycker verkligen att ni ska kika på auktionen för den är SÅ fin! Anledningen till varför jag säljer den är dels för att jag tröttnar på saker sjukt lätt + att den inte riktigt är anpassad för min.. kroppstyp? Det låter udda men äh, ni fattar.

Här har ni den:


Och klicka HÄR för att komma till auktionen. Adios amigos!

17:23 Nya lack!

IsaDora Wonder Nail (Wide Brush) 69:-/st.
Från vänster: nr.616 "Pink Cadillac" - nr.629 "Icy Purple" - nr.700 "Bel-Air Blue" (helt klart min favorit utav dessa fyra) och nr.701 "Hot Coral".

Hejsan kära läsare! Glömde visa er dessa nya nagellack från Isadora som mamma köpte till mig för någon dag sedan. Jag absolut älskar Isadoras nagellack. Till skillnad från Viva la Divas lack håller dessa otroligt mycket längre (Viva la Divas skalas ju av efter ett dygn..i alla fall på mig) och jag älskar att de finns med "Wide Brush" och att det är "quick dry" då det annars tar flera timmar för lack att torka på mina naglar. Tummen upp och färgerna tycker jag är superfina!
Ha en underbar dag!


19:01 vad har jag gjort nu?


nyduschad i pyjamas och utan något smink, snyyygggoooo!

Duschade innan och rullade upp hela håret på ett ganska så speciellt sätt.
Är ute efter stora hollywood lockar utan att slita på håret alltså! Hehe, vi får la se om det blir en flipp eller en flopp. Om det blir det förstnämnda lovar jag att fixa en tutorial! Jag hatar att värmestyla mitt hår så håll tummarna för att detta löser sig nu..

Hur mår ni? Kram på er!

18:22 Second Hand!

Hej kära sötnötter! Okej bilden kanske inte är den bästa, men var i alla fall inne en snabbis på Second Hand tidigare idag och fyndade denna fina orangefärgade sjalen för 15 spänn! Nu ska den in i tvätten direkt så att jag kan börja använda den. Härligt det där med sjalar hur en enda färgad sjal kan lysa upp en annars heltråkig outfit, eller hur?
Förutom sjalen fyndade jag också ett par ljusa Levi's jeans som jag planerar att klippa sönder och skapa ett par snygga, sådär lite slitna shorts av. De gick på 30 kronor - som hittat med andra ord, haha.

Hoppas ni har haft en superbra dag! Nu ska jag kolla på ännu en Disneyfilm och sedan ska jag sova! Fyfasen, somnade 5 imorse och vaknade av mig själv klockan 6, skola klockan 08:10 och kom inte hem förens för 10 minuter sedan, så nu är jag näst intill död.
KRAMAR!


21:39 silver & black

Jennie var här i helgen och som vanligt fick hon agera min lilla sminkdocka, hehe. Gjorde ett silvrigt och mörkgrått smokey eye med lösögonfransar på henne och ljusrosa läppar. Perfekt sminkning för er som kanske ska gå balen och vill ha något mörkare men inte vill gå all out! Om ni vill kan jag fixa en tutorial.. Kram på er!

20:52 Dagens fråga till Dejana:

Varför värmer du dina kajalpennor och hur gör man det?

Svar: Okej, denna frågan har jag fått många gånger så nu svarar jag på den i ett inlägg istället även om jag förklarat varför i några av mina sminkvideos.

Jag värmer framför allt min vita kajalpenna innan jag ska applicera den på inre undre fransraden (slemhinnan/ tårkanalen). Värmer man kajalpennan i någon sekund blir den mycket krämigare och man får mycket mer färg som håller mycket längre under dagen än vad det gör om du applicerar den torrt och kanske måste hålla på en stund innan du får till det så att det ens syns. Så det är varför! Ett superbra tips till er som jag delar med mig av =). På mig gör detta att kajalen håller sig där den ska exakt hela dagen.
2 OBS!
1. Var försiktiga så att ni inte värmer pennan för länge för då kan det komma waaay to much och det vill vi inte. Värm bara i en sekund och kolla med fingret om den är tillräckligt krämig, men inte helt smält!
2. Det fungerar inte att smälta exakt alla kajalpennor. Testa! Det är inte farligt alls, haha. Utan jag menar att alla kajalpennor smälter inte av detta - vissa blir hårdare istället, men då är det ju bara att vässa pennan så är den som ny igen.
Min vita kajalpenna är H&Ms egna och fungerar hur bra som helst att smälta. KRAMAR!


17:47 Dagens: Oversized and blue!

Här har ni dagens och haha, fick lite damp i slutet. Tänkte att jag kunde visa lite seriösa modelliga moves liksom...
PUSS!


14:08 video: sommaroutfits!

Några av er har säkert redan sett videon på min andra blogg Louisestyle men äsch, jag lägger upp den här ändå! Det var i alla fall den här videon jag pratade om som inte hade någonting med beauty att göra, utan mer mode då. Hoppas ni gillar't! Satte ihop en massa sommaroutfits med både gamla och lite nyare plagg jag har i min garderob. Puss på er!

21:55 Min nuvarande vardagssminkning!

Jag spelade in videon på min nuvarande vardagssminkning (eller hur den är när jag väl sminkar mig till vardags, haha) i alla fall. Hoppas ni gillar den och det går jättesnabbt om man är stressad på morgonen (som jag alltid är) och man ser piggare ut på ett kick.

P.s jag glömde helt bort det i videon men jag applicerar alltid ett läppbalsam på läpparna också och tar det flera gånger under dagen. Var noga med att det är läppbalsam och inte lipsyl som till största del innehåller vatten och så fort det sjunkit in i läpparna blir de bara torrare änd e var från början så måste man ta det hela tiden och hamnar i en ont cirkel. Känner ni igen er? Haha.
KRAMAR!


19:46 sminkvideo: fräsch sommarmake!

Idag är det en riktig sminkvideodag, hehe.. men det brukar söndagar vara så. Här får ni iallafall en tutorial på en sminkning som är lätt att göra, ser fräsch ut och som är perfekt för sommaren! Också bra för er som inte riktigt känner att ni gillar att ha färgstarka ögonskuggor men vill börja ändå!

Vet att Dejana också kommer publicera en sminkvideo här lite senare.. Blir det då för mycket om jag lägger upp den tredje videon jag spelade in idag? ;) Puss på er!

PS: Låt: Late night Alumni - Finally found.

17:25 sminkvideo: min foundation rutin!

Ett skepp kommer lastat med en video på hur jag lägger min bas under våren/sommaren! =) Eftersom att det vart så efterfrågat bestämde jag mig för att fixa en till slut. Jag kör oftast på mineralfoundation under våren/sommaren då det känns mer fräscht än vad en flytande gör, när det är så himla varmt och så. Men som sagt, kör givetvis inte på såhär mycket smink varje dag! Bara när det ska vara lite mer speciellt, hehe.
Puss på er!

PS: Hehe, smaaarta Louise glömde klippa bort den sista musiksnutten på slutet så om ni undrar varför det är svart i två minuter. Föressten, låten är en av Late Night Alumni.

14:04 update från louise håll:

Hej, söta läsare! =) Nu har jag spelat in två sminkvideos till er. En som har varit ganska efterfrågad! Så fort jag klippt ihop dom får ni se, hehe.. Ville bara uppdatera er lite, så att ni inte tror att jag är helt död! Puss på er.

PS: Sen har jag också filmat en video som inte har något med smink och skönhet att göra! Nu blev ni nyfikna va? Hehe.. Tror det kommer bli grymt.

13:09 NO SLEEP

Hej kära läsare! Jag somnade klockan sex imorse (ja...imorse) och vaknade klockan nio, alltså tre timmar senare. Så nu ligger jag fortfarande i sängen och orkar inte röra en muskel.
Om jag har tid och ork idag så spelar jag nog in en ganska snabb tutorial på hur min vardagssminkning ser ut för tillfället (när jag väl sminkar mig vill säga) då några av er har bett om det.

Vad säger ni om det? Det kommer i så fall upp senare ikväll och det är en väldigt enkel och naturlig sminkning utan ögonskuggor som går supersnabbt att sminka på morgonen. KRAMAR!

18:58 Träffade en läsare igårkväll!

Kvalitén förbättras som vanligt när videon bearbetats färdigt.
Fan, videon bryts alltid när man spelar in med webcam direkt på Youtube, men aja. Det enda jag sa i slutet var att jag verkligen inte hatar folk som dricker utan bara att de dricker. Det hade varit lite dubbelmoral om jag hade sagt att jag hatar personer som dricker för det gör jag inte och jag har en del vänner som gör det. Sedan önskade jag er en supertrevlig kväll och hoppades på att ni hade haft en bra dag!
KRAMAR.

21:00 Hair Tutorial: Messy Beachy Waves!


Röken (ångan) som ni ser kommer från mitt hår kommer från värmeskyddet, så att ni inte tror att mitt hår brinner eller någonting, haha.
Hoppas ni gillar det och att ni har en trevlig fredagskväll, pussar!


20:32 dagens lack:



Haha, gud.. jag har fått värsta dillen på att lacka naglarna hela tiden! Det är som terapi för mig, haha. Sitta framför youtube och måla naglarna.. Iallafall! Var framme på stan innan med Evve och fick med mig det här lacket från Depend hem. Det drar mer åt det mörkröda hållet i verkligheten och är i färgen nr 003. I alla fall, hur fint som helst! Tror att det kommer vara ännu finare till sommaren också, när man fått lite färg.

Jag tror att jag alltid vill ha nagellack nu också eftersom att det känns som att naglarna växer fortare på något sätt. De bryts inte lika lätt och man tänker inte lika mycket på de. Fattar ni? Haha, lite rörigt kanske men äh.. Vill i alla fall ha fina långa naglar nu när studenten, avslutningen och andra händelser dyker upp. Puss på er!

17:59 review: ACO sunkissed


Någon frågade hur det gick med användningen av brun utan sol-lotionen från ACO. Så jag tänkte skriva en liten recenssion om den! Tyvärr har jag inga bilder dock.

Jag tycker verkligen att den har funkat bra då jag under fyra dagars användning gick från blek till naturligt fint solbrun! Alltså är det en BUS man bygger upp gradvis, vilket jag oftast tycker är bättre än de som ger stark färg direkt (risk för fläckar då). Jag började med att skrubba hela kroppen i duschen med en "skrubb"-handske. Sedan smörjde jag in mig över hela kroppen. Jag blev lite fläckig precis under handleden men annars tyckte jag att jag inte var fläckig någon annanstans. Och det bästa, det såg naturligt ut!

Dock ger jag ett minus för lukten, den luktar lite typiskt BUS-aktigt. Vilket är synd.. men äsch, spruta på lite parfym så märks det inte! ;)
Jag kan verkligen rekommendera den här om man inte är den söker efter en stark orange onaturlig färg. Det som också är bra med den här är att den återfuktar kanonbra!

17:56 Dagens: Prickig jumpsuit!



KRAMAR!


01:50 crazy nails:


Började att lacka naglarna med det mörka turkosa nagellacket från Viva la Diva i färgen nr 76 imorse. Uppdaterade sedan det ikväll med att dutta en massa prickar på ringfingret och tummen med vitt och rosa lack, med hjälp av en hårnål (tips, tips, tips!). Lite crazy kanske men äsch haha, jag gillar't ändå =).

15:08 nya produkter:


Ganska så kass bild, men den får duga..

Idag var jag i Värnamo på City Gross med mamsen. Fick syn på att de sålde Wet'n'wild där och blev glatt överasskad! Fick med mig detta hem. Cover all Concealer palett (det stod ingen pris men jag gissar på ungefär 60 kr). Har hört mycket bra om den så jag slog till! Fick också med mig en ögonbrynspenna hem som jag också hört en massa bra om. Prövade den precis och första intrycket var kanon!


10:27 Away from home!

(Bilden är tagen för 1-2 veckor sedan.)

Hej fina läsare! Tänkte bara säga att jag inte är hemma för tillfället, är med min älskade pöjk som fyllde år igår. Har ju självklart redan firat och sagt grattis till honom ett antal gånger, men det skadar inte att göra det igen för han är så underbar så han förtjänar det, haha.
Funderar på att spela in en hair tutorial senare ikväll eller imorgon på hur man kan göra fina naturliga vågor som jag har på bilden ovan. Vad säger ni om det? Det enda man behöver är en plattång.
Hoppas ni får en kick-ass-dag allihopa!


19:09 onsdag:


Tröja och linne från Ginatricot. Sjal och kedjehalsband från H&M. Chinos från Lindex (förra sommaren). Örhängen från Glitter. Converse på fötterna.


16:06 Produktrecension: L'oréal Youth Code Eye Cream


L'oréal Youth Code Eye Cream, ca: 179:-
(köpte min billigare - 149:- om jag minns rätt).


Någon av er läsare ville när ni såg att jag hade köpt denna ögonkrämen att jag skulle göra en review på den, så självklart gör jag det!

Jag har nu använt den i en hel månad och några dagar och det exakt som det står skrivet att man ska enligt bruksanvisningen. Det står att krämen ska appliceras på rengjord hud morgon och kväll och att man ska fokusera appliceringen på mörka partier, påsar och rynkor runt ögonen och tro det eller ej, men under denna månad har jag verkligen använt den varje morgon och varje kväll förutom en kväll som jag missade, men det är ju inte så farligt.

Vissa av er tänker kanske, vad tusan? Varför ska en ung person använda en ögonkräm mot åldrande så som rynkor och påsar under ögonen? Okej, så här är det. Det är inte farligt att använda anti-agingprodukter om man är ung - det hjälper bara oss att förhindra att huden åldras tidigare vilket är bra, men spring nu inte och köp en bunt med anti-aging produkter utan produkter som är anpassade för din egna hudtyp! Ögonkrämer med anti-agingeffekt där emot är ju bra då de är starkare och mer effektiva mot mörka ringar under ögonen.

Vad tycker jag om produkten då? Jag måste erkänna att jag som sover så otroligt dåligt har problem med mörka ringar under ögonen, men jag har personligen märkt stor skillnad efter flitig användning av denna ögonkrämen. Mina påsar har blivit mindre och jag är inte alls lika mörk under ögonen längre. Jag tror på fullt allvar att om jag hade sovit bra under tiden jag använt ögonkrämen (vilket jag tyvärr inte har - någon timma/natt) så hade jag inte haft några mörka ringar kvar. Attans att det ska vara så svårt att sova, men å andra sidan...tänk hur jag hade sett ut nu om jag INTE hade använt ögonkrämen under denna sömnlösa period...HJÄLP! Ögonkrämen känns len, skön och absorberas snabbt av huden.


Tummen upp från min sida alltså,
men försök självklart att sova bra också! Annars har du inte krämen att skylla på - den kan ju inte trolla om du inte hjälper den på traven liksom. Tänk också på att vi alla har individuell hud så bara för att krämen fungerade så bra på mig betyder det inte att den gör under för någon annan.


PS. Anledningen till att jag har en handuk på huvudet är för att jag nyss kom hem och är dyngsur på grund av att det rent ut sagt pissregnar ute!
Peace and love to y'all!

21:49 Svaren!

En video säger mer än en miljon ord eller vad säger man? Haha. Hoppas ni som ställde frågorna tyckte att ni fick bra svar i alla fall.
Kärlek till er!


21:02 SMINKVIDEO: Lila festmake för grönögda!

Idag gjorde jag en lite mer färgglad tutorial på en sminkning som är tillägnad till alla er grönögda brudar! =) Självklart är man ju tillåten att bära sminkningen trots att man inte har gröna ögon, hehe.. men lila får verkligen gröna ögon att poppa! Den här sminkningen passar också fint till fest och kanske studentbalen?

Använde mig av mig Viva la Diva paletten igen (från julkollektionen 09 med 48 skimriga skuggor). Visade dock inte vilka skuggor jag använde mig av eftersom att det tar en massa tid och så. Men jag tänkte att jag kunde visa i en bild istället!


Här har ni sminkvideon (HAHA, creepy stillbild..):


Hope you enjoy! =)
Puss på er,

17:27 louise ♥ cupcakes!

Idag bar jag min fina cupcake-ring som är gjord av min kusin Kajsa, hon och hennes smycken hiitar ni på Http://mbstyle.blogg.se. Man blir nästan sötsugen bara av att titta på den! =)
Nu ska jag filma en tutorial. Lite annorlunda den här gången! Puss puss

17:03 Stopp!

Nu avslutar jag "frågestunden" och ska snart sätta mig och svara på frågorna i en video efter att jag skrivit ned dem på papper och käkat något.
KRAMAR!


23:20 Tutorial: Day to night time look!

Jag jobbade som sagt i fem och en halv timma i lördags och i sex timmar igår. Jag trodde därför verkligen inte att jag skulle hinna spela in och redigera någon sminkvideo, dessutom var jag ju otroligt trött, men det förstår ni nog. Det slutade med att jag fick otroligt ont i magen för jag mår dåligt när jag inte kan ge er läsare vad ni vill ha, så jag spelade in en i alla fall. Idag är den färdigredigerad och här har ni resultatet:

Hoppas ni gillar det och att ni blev inspirerade av hur ni enkelt kan förvandla eran vardagssminkning till en festsminkning!
TUSEN KRAMAR!

21:55 FAAAN!

Kan ni fatta att detta självklart måste hända mig, när jag slitit häcken av mig med att spela in och redigera en sminkvideo till er efter att ha jobbat i 11 timmar hela helgen, att min käre lillebror "råkar" klicka ner Youtube när jag väntat i 73 minuter på att den ska laddas upp!? Lovar att den kommer upp så fort jag fixat det, antingen inatt eller imorgon. Har redan skrivit själva inlägget så det är videon som saknas. Fasen :(.
Kramar till er i vilket fall och hoppas ni haft en underbar dag!
SKRIV FRÅGOR TILL MIG TILL INNAN KLOCKAN 17:00 IMORGON (tisdag) SÅ ATT JAG KAN SVARA PÅ DEM IMORGON!

22:36 SMINKVIDEO: Inga borstar!

Här kommer en sminkvideo på en ganska så naturlig sminkning! Det coola med den här videon är att jag inte använder några borstar alls, till ögonskuggan. Bara en svamp-applikator och mina hederliga fingrar! Den här looken funkar bra till skolan när man vill ha något extra, fest eller vad som helst. Någon av er bad också om en tutorial på en sminkning man kan ha till typ skolavslutningen och det tycker jag den här funkar bra till också. Föressten, vad tycker ni om mitt lilla "intro", haha? Slängde ihop det lite snabbt och tyckte att det faktiskt blev ganska bra.

Hoppas ni gillar't! =)

PS: Dejana kommer publicera en sminkvideo imorgon!


22:12 dagens lack: pastelligt


Dagens lack kommer ifrån Mavala i färgen 58 Riga. Ett superfint pastelligt rosa lack som sitter helt okej med Viva la Divas topplack ovanpå. Hade fransk manikyr igår men ärligt talat gillar jag det här bättre! Passar superbra till alla outfits och känns fräscht nu inför våren/sommaren =).

Gillar ni pastelliga lack?


16:38 Update!

Jag jobbar som en galning idag. Jag jobbade i fem och en halv timma igår också, så ni får förhoppningsvis en dagens outfit ikväll.


P.S Det var någon som skrev och klagade på att vi ska göra en sminkvideo. Som vi sagt flera gånger tar det otroligt lång tid att göra en. Man behöver en hel ledig dag till inspelning och redigering till videon och med tanke på att jag jobbat 10 timmar nu hela helgen så har jag inte haft tid, hoppas ni har lite förståelse. Jag tror att Louise har någon sminkvideo på G som hon ska spela in snart och jag kan nog spela in en nästa helg.
Glöm inte heller att ställa frågor till mig så att jag har något att svara på på tisdag. Vad ni än vill fråga - fråga! =)
KRAMAR!


13:07 Lack från Viva la Diva: tummen ner!

Idag tänkte jag tipsa er om en produkt som man inte borde lägga pengarna på, haha.. kallas det att tipsa då? I alla fall, köpte detta vita lacket från Viva la Diva för någon månad sedan och i början älskade jag det verkligen. Torkar supersnabbt! Tyvärr flagnar större delen av färgen av redan dagen efter att man lackat naglarna. Trots att jag lagt topplack?

Så det blir tyvärr tummen ner för mig!

Bild lånad härifrån.


15:10 E.l.f!

Tänkte slänga in ett tips på en riktigt bra hemsida till er som inte vill, eller helt enkelt inte har råd att lägga ner en massa pengar på dyrt smink!

E.l.f är smink som det pratas mycket om både på olika bloggar här i Sverige, men framför allt på Youtube. E.l.f är riktigt billigt och har en stor del produkter som är riktigt bra. Jag har inte själv köpt något här ifrån, men har sett och hört mycket bra om det från personer som använder det på Youtube. Check it out! Det lär ju inte skada plånboken i alla fall, hehe.
Här har ni länken:
http://www.eyeslipsface.se/
TUSEN KRAMAR!


20:47 videoupdate:

Puuuuuss!

19:41 Disney is my number one inspiration!




Något ni kanske inte vet är att Disney är min number one inspiration! Jag kan se en bild på Mimmi Pigg, Snövit, Cruella De Ville eller vem som helst och inspireras av deras färger och olika personligheter och få upp en sminkning i huvudet baserad på vad jag inspirerats av.
Älskar verkligen Disney och då menar jag inte all den nya idioti där de bara skriker och gapar, utan de gamla, riktigt fint gjorda filmerna som målades för hand och som vi växte upp med. Håller ni inte med?


Funderar faktiskt på att göra en sminkvideo på någon sminkning inspirerad av någon Disneyfigur snart. Kanske någon av prinsessorna? Jag kommer ju självklart göra de mer "wearable" och inte gå all out utan bara inspireras av till exempel färgerna och känslan av karaktären. Vad tycker ni?
PUSSAR & KRAMAR!


19:03 vilka borstar behöver man egentligen?

Det var en tjej som frågade mig på Bloggsvar (www.bloggsvar.se/louisestyle) såhär:
Jag älskar att sminka mig, men jag har ganska lite borstar, och jag tycker det är sjukt dyrt iallafall där jag har kollat, vilka borstar tycker du man ska ha för att kunna fixa en hel makeup?

Så jag svarade att jag kunde göra ett inlägg om det. Jag tänker gå igenom steg för steg vilka borstar man behöver för att lägga en hel make up, från basen, ögonen till läpparna.

Basen:
Concealer: Går bra att lägga med rena fingrar. Finns concealerborstar att köpa men jag tycker inte att dom är speciellt nödvändiga.
Foundation: Investera en foundationborste. Det finns en superbra borste som är anpassad för flytande foundation på Lindex för 59,90 kr. Har man en puderfoundation kan man köpa en kabukiborste. De brukar tyvärr vara ganska dyra men jag vet att Lindex har en också, för ungefär samma pris som foundationborsten. Jag vet dock inte hur den är men den borde vara bra.
Puder: Köp en fluffig puderborste. H&M eller Lindex har bra för ett överkomligt pris.
Rouge: En rougeborste ser ut som en puderborste fast är lite mindre och lite mer kompakt. Om man vill kan man använda puderborsten till rouge också, men då får man se till att tvätta den imellan de gångerna då man sminkar sig.. annars finns ju risken att man blir helt röd i hela ansiktet, hehe.

Ögonen:

Ögonskugga: Svampapplikator går att använda men är inte lika lätt att arbeta med. De dock billiga och kommer med i de flesta ögonskuggsförpackningar, vilket är bra. Jag har tänkt att göra en sminkvideo snart där jag bara använder svampapplikatorer. Bra va?
Annars har H&M en jättebra fluffig ögonskuggsborste som passar bra till att sudda ihop ögonskuggor och sudda ut hårda kanter, den kostar bara 19,50 (!). Lindex har en bra mer kompakt borste för cirka 30 spänn. De två är egentligen bara de borstar man behöver till en ögon-make up. Man kan ha en handduk vid sidan av och torka av borstarna mellan de olika skuggorna om man vill.
Eyeliner: Köper man en flytande eyeliner, alltså en dipliner, medföljer det ju en applikator som kan liknas vid en tuschpenna (oftast). Köper man en cake eyeliner eller en gel eyeliner, alltså eyeliner på burk, måste man investera en eyeliner-pensel. Det är en smal och hård pensel som alltså är anpassad till eyeliner, för att få en så smal linje man vill ha. De finns att köpa också lite överallt. Dock vet jag inte om Lindex säljer de men kolla både på Lindex & H&M, annars kan man köpa en snedställd (vinklad) borste. Se dock till att borsten är hård och inte mjuk.

Hoppas detta hjälpte lite grann!

Puss på er,

18:15 Dagens!


Här har ni dagens outfit! Kvalitén förbättras när videon bearbetats!

+ Nu känner jag att jag vill köra på en liten frågestund. Fråga mig vad ni vill! Om mig, beautytips eller bara någon galen fråga du får upp i huvudet - vad som helst helt enkelt. Ni får tills på måndag på er så svarar jag i en video, eller två på tisdag beroende på hur många frågor det blir. Tänk på att frågorna är till mig och inte till Louise så kan hon kanske göra något liknande snart! =)
Hoppas ni gillar min outfit och fråga på nu! TUSEN KRAMAR.

14:59 dagens outfit:


Inte världens bästa outfit-video kanske
men jag orkade verkligen inte släpa fram kameran, hehe. Sen har Dejana stativet också så.. Men jag hoppas det jag kom på med ovan duger i alla fall!

Ha en fortsatt fin dag! ♥

20:18 New Stuff!

Hello darlings! Var har jag hållt hus kan man ju fråga sig...hann inte slänga upp något inlägg innan jag åkte då jag hade så bråttom, men jag har varit i Jönköping och shoppat lite med mamma och bror min! A6 Center fick det bli. Här är vad jag köpte:




149:-

149:-

199:-
Tre par ballerinaskor fick följa med mig hem. Alla tre från Skopunkten!
Som ni säkert vet har de ju alltid köp 2 och få 50% rabatt på billigaste paret eller ta 3 betala för 2 erbjudanden (LOVE IT!) och de hade riktigt många superfina skor. Jag behövde dock ballerinaskor nu till våren och sommaren så det fick det bli.




199:- från H&M.
En supersöt svart tubklänning som inte alls gjorde sig lika fin på bild, men ni ser ju ändå hur den ser ut =).

99:- från H&M.
En vit jumpsuit med svarta prickar som också den är sjukt mycket snyggare i verkligheten. Den har fickor och är superskön! Både jag och Louise har blivit nedkärade i jumpsuits...längtar tills jag får använda den! Har också några till jag väntar på att köpa.

99:-
Vit puffig blus från HM.

Överdel 129:- /Underdel 99:-
Sist, men inte minst, fick denna bikini följa med mig hem. Också den från H&M.

Om ni undrar varför jag bara köpte grejer från H&M är det för att det tog mig, utan att överdriva, 1 timma och 45 minuter i skoaffären. Jag har skitsvårt att hitta skor för att jag har långa, men smala fötter så nästan ingenting passar då de som tillverkar skor tror att bara för att man har storlek 40 på längden har man en fat ass fot också...haha.



Ni kommer ju säkert få se dessa plagg framöver i bloggen så ni får se hur de ser ut på också.
Tusen kramar!

19:15 LÄPPSTIFT-FYND!

Visade ju er mina fynd från Ullaaaareeeed (Ge-kås) igår samt lovade jag er att skriva lite mer om läppstiftet jag fyndade för 9,90 där (!). Så det är det jag tänker göra nu =).

Jag stod vid sminkavdelning och kollade runt lite vid disken. Fick som sagt syn på stiften för en tia och tittade närmare på färgerna. Jäääättemånga fina rosa och koralliga nyanser (jag ångrar så jävla mycket nu att jag inte köpte fler!). Bestämde mig som sagt för ett lite mer nude-rosa aktigt eftersom att det är den färgen jag gillar mest när det kommer till något på läpparna.

Prövade det igår kväll lite snabbt,
så detta blir alltså ingen review direkt.. eftersom att jag inte hunnit använda det på riktigt. Jag prövade först att lägga det på mina naturliga läppar (+ lite läppbalsam) och jag fick inte riktigt fram färgen jag ville ha. Jag har sjukt pigmenterade läppar i vanliga fall så jag la lite foundation på dom istället och prövade läppstiftet igen, det gav färgen mer rättvisa.
Färgen är en barbie-rosa färg och kommer från märket KUBISS.

Nr 17, som ni ser. Och såhär ser förpackningen ut..

Lite halvtattig förpackning, men äsch =) Allt kan man ju inte begära för en tia liksom! Men jag tycker iallafall det är bra att man kan se stiftet.

Och nu till det slutliga.. Hur ser det ut på läpparna?

Tadaaaaa! Dock sköljs färgen ur lite i kameran. Tänk er färgen ovan fast med liiite mer rosa i. På bilden ovan har jag lagt som sagt, foundation först över hela läppen sedan ungefär tre lager av stiftet. Ni anar inte hur krämigt läppstiftet är! Och pigmenterat. Tummen upp!

Dock tycker jag att den här nyansen är ganska svårbärd då risken att se ut som en barbie docka är rätt stor (speciellt om man har blont hår, haha). Men tar man ett lager och lägger ett gloss över ska det nog se lite mer normalt ut.

Så ni som kommer befinna er på Ge-kås snart, ta er en titt på stiften från KUBISS!


20:31 vad jag köpte i ullared!

Hej igen! Kom nyss hem från Ullared och jag har en del godbitar att visa er. Fotade lite snabbt nyss och jag hoppas att bilden duger! Utanför beautyrelaterade saker fick jag med mig tre munkjackor hem. Gekås hoodtröjor är bäst! Förutom det släpade vi också hem en massa godis, hehe.

Iallafall! Jag befann mig förmodligen på sminkavdelning i minst en timma. Haha, jag skulle kunna gå omkring där en hel dag. Jag köpte en ny mineralfoundation från Maybelline (som jag skrivit en review på här i bloggen, sök bland kategorierna) 109 kr, en kabukiborste från Wet'n'wild 24,50 kr, ett barbierosa läppstift från märket KUBISS (?) för 9,90 kr och ett ridge-filler lack också för 9,90 från samma märke. Jag hade köpt lösögonfransar och en massa andra grejer om jag bara hade haft mer pengar, för att beautyprodukterna där är skamligt billiga (okej, det lät lite fel.. men ja, jag är fattig).

Hoppas ni haft en fin dag! Det kommer upp ett separat inlägg om läppstiftet troligtvis imorgon. Jag kan skriva recenssioner på de andra produkterna också om ni vill. Puss på er,

15:52 Make-Up On A Cloudy Day

 



Hej hopp! Precis som Louise skrev tidigare har jag också riktigt bråttom just nu, dock inte på grund av att jag ska till Ullared, utan att jag ska knäppa några bilder med en vän till niornas examensarbete.

Hann inte heller ta en super bild, men den får duga. Har ljusrosa toner samt en skimrig brun nyans på ögonskuggan och rosa kajal på inre undre fransraden. Avslutade det med lite solpuder och rouge på kinderna och på läpparna har jag ett ganska transparent skimrigt rosa läppstift från Isadora.

P.S På bilden ser man plutten mellan ögonbrynen jag berättade om igår, som jag får jätteofta när jag nopprat mina ögonbryn. Vet att det inte syntes alls mycket i videon.
Många varma kramar till er! Även om det just nu regnar som tusan här hos mig...


13:57 dagens outfit: bråååådis!


Skjorta från JC. Sjal från Lindex och kjol från H&M. Strumpbyxor på Lindex och armband från Azzuro. På fötterna bar jag ett par svarta lackballerina.

Jag är väl medveten om att outfit-bilden inte är den bästa kanske men jag hinner inte fixa något bättre just nu. Har lite brådis och ska strax iväg till.. Ullared! Woho! Senast jag var där var i somras vilket var alldeles för längesedan. Ska inhandla en massa behövligheter och förmodligen en del beautygrejer som ni kommer få se när jag kommit hem =).

Ha en fin dag! Puss på er ♥

18:30 Outfit Of The Day!


Här har ni ännu en dagens, denna gång i videoformat - webcamvideo. Hoppas ni gillar den och kan ni som vet snälla säga om ni vet vad jag kan göra åt det utslaget jag alltid får mellan ögonbrynen när jag noppar dem? Ni är änglar i så fall.
Många kramar till er!

13:49 Louise vill ha: Borstar från Ecotools!

Dagens craving får bli de här borstarna från EcoTools. Har hört supermycket bra om märket och borstarna ser såååå mjuka ut! Jag äger en borste från Elizabeth Arden som liknar håret på borstarna ovan och den borsten är iallafall hur mjuk som helst. Ett extra plus i kanten ger jag för att borstarna är ekologiska, tummmen upp! Vi får la se om jag slår till någon dag, hehe.
Finns bland annat att köpa på pashion.nu.

Äger någon av er dessa borstar & isåfall, är de så bra som de sägs vara?

17:03 Dagens: Bohemian Style!




Turkos basic klänning H&M Divided, svart tunika med vitt batikmönster Lindex, skärp gammalt, strumpbyxor Lindex, skor Wash&Go.

Örhängen Lindex.
Håret har jag nålat fast åt en sida idag med luggen snett uppåt efter att ha sovit med tonvis med flätor som jag borstade ut lite lätt innan. Kör på glasögonen idag då jag varit värdelös på att använda dem de senaste veckorna (fy på mig!).



Hej på er kära läsare! Här har ni dagens look. Tycker att det är lite bohemian känsla över den. Vädret är som ni kan se på bilderna underbart! Varmt och soligt till skillnad från igår och i förrgår då det regnade hela dagarna, usch.
Hoppas ni gillar min outfit lika mycket som jag trivs i den! Många pussar och kramar till er.








18:46 bilder från cortègen i gbg!

Hej igen!

Tänkte snabbt slänga in några bilder från gårdagens samba med Drumcorps. Alla bilderna är tagna av Malin (http://malinja.devote.se). Tusen tack för bilderna, söto!

Som sagt, det var hur roligt som helst.. trots det gråa vädret. Måste bara förvarna er om att vi kanske ser ut som blöta hundar på vissa bilder men äsch, vi var drop dead gorgeous ändå tycker jag!


Dance, dance, dance.. Jag längst ut till vänster..



Tror det var här vi körde den klassiska "salt, peppar, och röööööör i grytan.." haha, i love it.

Hoppas det var roligt att se
och som sagt, det var inte sååå kallt som det såg ut haha. Efter ett tag var vi förmodligen så bedövade av kylan att vi inte kände någonting.. Hehe. Puss!

11:31 back:

Heeeellooooo kära läsare!

Vart har jag tagit vägen? Kanske några av er undrar. Igår befann jag mig i Göteborg med Drum&Drillcorps och lirade samba på Chalmers Kortége. Det var hur kul som helst trots att vädret inte var det bästa! Haha, det var också kul att se publikens miner när de fick syn på vad vi drillflickor hade på oss.. och då syftar jag på att folk stod med mössa och vantar och vi hoppade runt med bara magar. Haha, men äsch! Plattade mitt hår helt i onödan för när vi satt i bussen på vägen hem var det lockigare än någonsin.

Mitt smink var väldigt färgglatt (eftersom att vi ska ha det när det är samba som gäller). Jag körde på grönt och blått. Dock hann jag tyvärr inte fota någon bild men jag har en ögonbild iallafall som jag tog i förrgår när jag provade sminkningen! Lägger upp videon också som jag tog inspiration av. =)

Det var också himla synd att jag inte fick någon bild på alla tjejer jag sminkade i bussen. Blev himla nöjd med varenda en & alla blev så fina =). Nästa gång så!




Min tolkning! Det var betydligt mer färgglatt i verkligheten men som ni alla kanske redan vet vid det här laget, färgerna sköljs ur gaaaanska så mycket på bild.. hehe

Hoppas ni har det fint
& jag hoppas att det var ok att jag har vart lite off här det senaste dygnet. Men som sagt. Man har ju ett liv utanför bloggen också! Puss på er.


RSS 2.0