22:07 WHAT'S YOUR NAME BIATCH?


Citat: "Applicera vit kajal i slemhinnan..."

Haha, det har ju disskuterats nu fram och tillbaka vad det där heter nu, där man lägger kajal! Vattenlinje? Tårkanal? Slemhinna? Okej, slemhinna är det inte, så vida vi inte vill få typ infektioner i underlivet...haha. GOOD JOB LOUISE! =D

21:58 I'm back!!


Hej på er! Spelade in en liten hälsning till er idag nästan så fort jag kom från flygplatsen. Fasen vad jag har saknat er och saknat att blogga! Jag hade så jäkla mycket problem med allt gällandes videos och bloggandet medan jag var borta i Serbien så jag gav upp till slut, men nu kommer jag förhoppningsvis börja blogga som vanligt igen.

P.S. Om ni inte märkt det så är detta filmat med våran nya filmkamera, inget knakande i bakgrunden från och med nu alltså, WIHOOO!!! Kvalitén är egentligen betydligt bättre och jag kan filma i HQ, men jag kunde inte lägga in filen i Windows Movie Maker...Love you guys!

23:29 video: gekåsfynd!

Just another haul, giiiiiirl! Många av er har önskat det så, hehe.. hoppas ni gillar't. Vart alltså i Ullared idag och gjorde många fynd! Puss.

21:23 svaren:

Här kommer svaren på alla frågor ni ställde i inlägget med videon på en snygg & fräsch make up på 5 min. Hope you enjoy!


Vet du om man kan köpa concealern du har på Åhlens eller nån sån affär? Viss köpte du din på Ullared?

Svar: Jag vet inte.. Vart dom än säljer Wet’n’wild. Och nej, jag köpte inte min på Ullared (även om den finns där för jättebilligt). Jag köpte min på City Gross för typ 60 kr!

Vilken linje ska du gå på gymnasiet?

Svar: Estet bild & form.

Är dina puderborstar dyra? Var kommer de ifrån?

Svar: Min allra största jag brukar applicera solpuder med kommer ifrån ICA och den kan du köpa för en tjuga, den kommer ifrån märket BeautyNeeds. Min rouge-borste kommer ifrån I.D och är betydligt dyrare, den ligger nog på 200-300 kr men jag fick min i ett startkit när jag först provade på I.D mineralsmink.

Kan du göra en bra och lätt höst-smink video också?

Svar: Visst kan jag det!

Tänkte bara fråga vad det var för solpuder du använde i videon? :)

Svar: Det kommer ifrån MaxFactor och heter ”Golden”.

Hur redigerar du dina videos med text osv..? I vilket program?

Svar: Windows Live Movie Maker! Googla det, finns att ladda hem gratis.

Är det brun eller svart kajal?

Svar: Spelar faktiskt ingen roll. Det är både snyggt med brun kajal + svart/brun mascara eller svart kajal + svart mascara. Men just i videon använder jag svart.

Vad har du för kajal? Och var kan man köpa den?
Den verkar jättebra.

Svar: Fick den i julklapp i ett ”Helena Rubenstein”-kit med en mascara + kajalen då.

Haha slemhinna?! Är det inte "vattenlinjen" det kallas?

Svar: Haha! Jag vet inte vad jag ska kalla det. Men vattenlinjen låter så konstigt på svenska.. waterline är det ju på engelska men.. äh, ni får helt enkelt stå ut med att jag säger slemhinna! Eller så googlar jag.. det finns verkligen inget ord för det haha.

Kan du ge tips på ett bra solpuder utan glitter eller hur man ska förklara!

Svar: Vet att Isadora har ett helt matt!


19:14 you go girl!




Idag kom mamma hem med en ny parfym. Hur söt förpackad? Känns lyxig och hur tjejig som helst! Älskar namnet och doften är himmel. "GO GIRL!" av Caroline Gynning. Hon rockar!

00:42 sminkvideo: lila & rosa

En otroligt trogen och engagerad läsare jag och Dejana haft sedan vi började blogga här på Beautyfreaks från början är en tjej som jag inte vet namnet på hehe, men HÄR har ni hennes youtube iallafall. Hon har länge bett om en lila & rosa sminkning och here you go! Hoppas du blir nöjd =). Valde att göra guiden på engelska (text) då jag har en del prenumeranter på YouTube som inte förstår svenska. Hoppas det var ok!

Hoppas ni gillar't! ♥

21:48 wiiiiieeeeee!

Kom hem från en hel dag på stranden i Halmstad alldeles precis. Slog på datorn och gick in för att kolla bloggen. Scrollade ner lite grann.. 60 KOMMENTARER?!! Spam, tänkte jag.. Men sen såg jag att en massa fina människor hade skrivit & min andra tanke var att någon borde länkat! Men det var blogg.se som hade gjort lite "reklam" på deras framsida. Iiiiiiiiiiih! Är så himla glad just nu. Skickade precis två sms till Dejana och så försökte jag att ringa en gång.

Hoppas alla ni som hittat hit fortsätter att läsa och titta & tusen tack för alla fina kommentarer på inlägget under! Ni är en stor bunt med underbaringar.

Det här gjorde verkligen min dag! Nu ska jag sätta mig ner och spela in en sminkvideo. Puss!

PS: Snackade med Dejana igår på facebook och hennes dator vill verkligen inte samarbeta med henne. Inte youtube heller. Men hon kommer hem om bara några dagar så håll ut! ♥


PS2:
Såg att många av kommentarerna också inkluderade frågor. Gör ett inlägg med alla frågor imorgon!



20:29 sminkvideo: snabbt & fräscht!

En enkel och fräsch vardagssminkning som inte tar mer än 5 minuter att göra. Tänkte att det kunde vara lite passande nu när det inte är sååå långt kvar tills skolan börjar igen! Hehe, någon mer än jag som längtar? Lite i alla fall. Jag är udda. Äsch, jag är pepp på gymnasiet! Puss.

Ni som vill se fler sminkvideos kan ni kika in på min youtube kanal som ni hittar här!

12:15 sminkvideo: kim kardashian & beyonce

Tack för alla önskningar! Det är verkligen jätteroligt. Många bra & fina förslag, hehe. Igår spelade jag in en sminkvideo och redigerade den med en sminkning inspirerad av både Kim Kardashian & Beyonce eftersom att två "smokey eyes" av dom båda var önskade.. och båda lookerna var väldigt lika, så varför inte slå två flugor i en smäll? Tänkte jag.
Här har ni inspirationsbilderna, klicka på namnen:
Kim Kardashian
Beyonce

Vet att läpparna blev lite väääl ljusa men äsch, ni fattar grejen gott folk. Puss!

01:44 think pink:



Fint glassrosa lack från märket Laval (samma som foundationen i inlägget under). Kostade cirka 30 spänn och jag gillar't! Dock gav det små luftbubblor här och var, vilket inte gillas.. men äh. Puss!

23:11 video: första intrycket!

Här kommer den efterlängtade foundation-videon! Fick äntligen tummen ur och la in den på datorn, hehe. URSÄKTA allt harkel i videon haha.. funderar på att klippa ihop en hel video från alla "harklingar" jag gjort i mina videos, den videon skulle bli typ 20 minuter lång. Nu ska jag sluta babbla och fortsätta fundera över vilken färg jag ska ha på mina naglar. Dilemma! Puss.

22:09 önska: kändis-inspirerat!

Är sjukt sugen på att göra en sminkvideo någon dag nu vääääldigt snart eftersom att det var år och dar sedan jag gjorde en sist. Den här gången är jag sjukt sugen på att göra något kändis-inspirerat!

Så nu får ni bestämma. Länka en bild, en sminkvideo.. vad som helst som ni vill se en guide på så väljer jag ut den bästa "önskan", hehe. Och lämnar de andra till en annan gång självklart =). Kom igen nu, kändis-inspirerat!

13:41 nya produkter for the face:

Köpte lite nya produkter på Apoteket idag. En ansiktstvätt, ansiktsvatten och en återfuktningskräm för fet och finnig hy från ACO. Jag återkommer med en review om ett par veckor, när jag verkligen fått pröva produkterna ordentligt! Haha, jag kan knappt bärga mig att använda dom.. Det riktigt rycker i fingrarna. Kan det inte bli kväll, NU?!?!?

14:27 When frustration takes over...

Hej på er underbara människor. Känner att jag måste skriva av mig lite. Blir så jäkla frustrerad...jag försöker verkligen göra allt för att uppdatera er här ifrån Serbien, tro mig, jag gör verkligen det, men ingenting vill gå min väg. När jag låg på stranden i Montenegro tänkte jag betala internetcafé och sitta framför datorn i en timma bara för att uppdatera er, men självklart fungerade inte deras internet när jag behövde det. Sedan har jag inte haft tillgång till internet alltid, har det ungefär varannan vecka. Nu är det så att jag har en massa bilder från innan jag åkte till Montenegro, några outfits och en dagens make-up som jag fotade för några dagar sedan i min Fujifilm-kamera, men någonting har hänt med mitt minneskort...på vilken dator jag än försöker lägga in bilderna på och oavsett vilken av alla 10-tals sladdar jag testat med fungerar det inte! Det går helt enkelt inte att ladda upp bilderna.
Hoppas ni har det superbra i alla fall och nu vet ni hur det ligger till. Jag ska försöka få tag på en till USB-sladd och testa senare idag. Tills dess får ni ha det så bra. All kärlek till er!

00:31 video: nageltips!

En video många av er har bett om att se nu på sistonde! Var tvungen att klippa bort början då klippet blev för långt för att kunna laddas upp på youtube. Kramisar!

00:49 mystical blue

Vet att jag lagt upp hur många inlägg som helst ikväll, men jag tror inte ni kanske har något emot det ändå så hehe.. Ville bara visa er lite snabbt innan jag kryper till kojs hur det mörkblåa nagellacket från KUBISS ser ut på naglarna. Grymt vacker färg!

KUBISS, nr 55.

22:00 glömd sminkvideo: purple eyeliner

Någon vänlig själ (tack, söta du) påminde mig om att jag faktiskt inte lagt upp min senaste sminkvideo här på bloggen. Den spelade jag in precis innan jag åkte till Öland.. herregud, hur glömsk och stressad får man vara ibland?! Haha. I alla fall, här har ni den:

/>
En häftig och lite mer vågad make up som passar finfint till sommarens alla fester! Om man tycker att lila inte riktigt känns som ens egna färg är det bara att byta såklart. Puss!

19:45 When everything I do is only to get tangled up in you


19:05 lack fynd:

Var inne på Gekås i Ullared en snabb sväng på vägen ner till Evve i Falkenberg. Fick med mig lite lack ut därifrån! Jag älskar ju mitt Ridge Filler lack från KUBISS så jag bunkrade med ett till + två andra lack från samma märke. Ett superfint koralligt och ett skimrigt mörkblått, har inget lack i den färgen så tänkte att det kunde vara lite häftigt. Lack från KUBISS kostar 10 spänn styck! Glitter lacket i mitten kommer ifrån märket Claudia och kostar också 10 kr. Bilden gör det inte rättvisa eftersom att det är superglittrigt, inte bara i silver utan i regnbågens färger.. Trodde först att det skulle vara kasst men det är faktiskt riktigt bra och pigmenterat!

Topplacket köpte jag dock inte i Ullared utan på ICA Maxi för ett tag sedan, 45 kr kostade det är ifrån Depend. Tänkte att det kunde vara med på bild ändå, hehe-


Här har ni fynden!

När jag ändå är inne på nagellack
kan jag ju berätta att jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och ordnat upp alla mina lack, fint här på skrivbordet. Innan var de ÖVERALLT. Jag har till och med färg ordnat dom hehe..


WOOOHOO, grattis louise! Lite ordning och reda för en gångs skull.

18:42 dagens make up:



Foundation, ny från ett märke som heter Laval (en video om den foundationen kommer upp ikväll!), mascara, ögonbrynspenna och koralliga läppar (video på det kommer också upp inom de närmsta dagarna).
Somrigt, lätt och fräscht!

13:51 Nytt smink!


Nagelkit med sma stenar och lim.

Dubbelsidig kajalpenna, vit och svart.

2 par losogonfransar, skitlanga!



EN HELT BUNT MED NYA OGONSKUGGOR! Woho. Som ni kanske kommer ihag har jag glomt alla mina ogonskuggor hemma i Sverige, men nu har jag kopt nya. De har jattemycket pigment, ar supernojd! De var EXTREMT billiga med vilket ocksa ar super.

Sist ut ar tva lappstift, ett korsbarsrott och ett rosa.
Eftersom jag hade glomt alla mina ogonskuggor i Sverige akte jag och mamma pa skattjakt och jag fick med mig dessa grejer hem. Helnojd! KRAMAR.

23:52 En outfit till i Montenegro...



Klanning, Monsoon. Jeansjacka, Gina Tricot. Gladiatorsandaler, Skocompaniet. Klocka, VISA.Detta hade jag pa mig en av kvallarna i Montenegro. Hoppas ni gillar det!

Jag ser ut som en bajsnodig liten tont pa bilderna, men vad fasen, haha. Ni ser vad jag har pa mig i alla fall. Detta hade jag pa mig en av kvallarna i fina Montenegro. Hope you like it.
TUSEN KRAMAR.

21:04 NYTT!


Ring med nagon speciell sten, kommer inte ihag vad den heter tyvarr.


En annan ring jag kopte i Budva.

Snackarmband, tankte att det kunde vara fint att ha med manga armband.

Brett svart armband med traparlor.

Ett nytt lack fran Golden Rose.


Lite saker jag fick med mig hem fran Budva i Montenegro. Gillar allt supermycket, hoppas ni gor det med.
XOXO,


20:22 En kvall i Budva...



Shorts, Gina Tricot. Linne, JC. Top, Gina Tricot. Klackar, kopta har i Serbien forra aret i en affar som heter Mia. Klocka, VISA. Orhangen, Lindex. Vaska, mammas gamla.

Detta hade jag pa mig en kvall i staden Budva i Montenegro. Det var underbart vackert, som alltid. Har varit dar hundratals ganger. Hope you like it!

00:31 im home!

Hemkommen från Öland med fina minnen och en fläckig solbränna (haha, för gammal solkräm + rester av BUS..). Hade i alla fall det hur bra som helst. 30 + vart det alla dagar i veckan förutom på onsdagen, men det var skönt med lite regn då faktiskt haha. Nog om min resa.

"Dagens make" har det vart väldigt dåligt om här på bloggen på sistonde. Men saken är den att när man får lite färg i fejjan, är det sista man vill kleta på är smink. Enligt mig i alla fall.

Imorgon åker jag till Falkenberg med Evelinut och hennes familia och stannar där till kanske.. fredag? Men ni MÅSTE måste måste måste förstå att uppdateringen kan inte vara bra när man är på semester. Många av er verkar ha förstått det men det är fortfarande några som tjatar.
Vi hörs kanske mer imorgon, nu ska jag sova. Pusshej!

18:53 Recension: Nivea Visage Mattifying Serien


Kommer ni ihåg dessa? Jag började ju använda dem för 2 veckor sedan? Sista bilden är fel då burken ser annorlunda ut egentligen, men jag hittar ingen bild! I vilket fall som helst så är detta vad jag tycker om serien:
Efter användning känns huden ren och jättefräsch. Huden rengörs, det märkte jag redan efter första användningen då en blemma blev mindre efter bara första natten. En annan grej jag verkligen gillar är att dagkrämen sjunker in snabbt i huden och inte lägger sig som en fet glänsande hinna (vilket oftast är anledningen till att jag inte gillar ansiktskrämer och inte använder dem). Mattheten då? Jag vet inte hur mycket serien mattar ned huden, men den blir absolut inte fet och glänsande efter användning vilket är super.
Min slutsats: Än sånge är det tummen upp för denna serien! Vi får se om jag fortsätter att gilla den efter ytterligare någon vecka.
XOXO,


17:39 P A N I K.

Det slog mig precis...JAG HAR GLöMT ALLA MINA öGONSKUGGOR I SVERIGE!!! Faaaaaaaaaasen. Panik var ordet. Mamma har med sig ett par, men det blir nog att jag köper någon liten palett om jag hittar någon fin, vilket jag inte skulle ha något emot, hehe. Alltså hur kunde jag glömma dem? Jag har med mig alla mina borstar, concealer, mascara, rouge - ja, allt utom ögonskuggorna, haha. Aja, jag dör absolut inte. Tänkte mer på att det kanske skulle vara kul för er att se lite dagens make-uper nu när jag inte kan spela in videos, men jag fixar det. Det har jag redan bestämt!
Hoppas ni har bättre minne än mig! Haha, kramar.


14:25 Sex do's and don'ts : Hur du hanterar oren hy och finnar!

Här kommer ett helt inlägg med svar på frågor om vad man bör och inte bör göra med finnar. Helt enkelt hur du hantetar och förhindrar uppkomsten av dem. Vi alla får dem någon gång. Vissa mer, andra mindre. Jag har, förutom det jag redan vet själv, letat upp samt dubbelkollat information på internet.
  • Som sagt så många gånger, av många, och som vi alla redan vet så måste man rengöra ansiktet 1-2 gånger varje dag. Vad många där emot inte vet är att man inte ska tvätta ansiktet fler gånger än så eftersom man övertvättar huden då. Med det menas att huden förlorar sin naturliga vätskebalans och att huden istället producerar mer oljor för att förhindra huden från att torka ut. Detta resulterar alltså bara till fler finnar, inte färre.
  • Ett annat misstag som jag vet att många inte kan låta bli att göra är att klämma sina finnar. r inte det! Detta är också något som gör att du får fler finnar. Du tror att finnen ska försvinna, men detta gör bara att märket/finnen blir kvar längre (vilket du troligtvis ville undvika) och kan orsaka ärr samt att bakterierna ur den klämda finnen sprids till andra delar av ansiktet.
  • Tummen upp till ansiktsvatten! Ansiktsvatten är superbra rengöring inte bara för finnar, men det är super mot det med. Se till att använda en bomullsrondell och dra den löst över hela ansiktet och på halsen, gnugga inte. Se också till att inte använda uttorkande rengöringsprodukter - varför förklaras efter nästa punkt.
  • Uttorkande rengöringsprodukter påverkar huden på samma sätt som övertvättning. När du rubbar hudens egna fuktighetsbalans och torkar ut huden, producerar den istället extra mycket olja för att förhindra uttorkning.
  • ANVÄND INTE TANDKRÄM på era finnar! När jag hörde om detta, testade jag, som många andra, men hann bara testa en gång för när mamma såg mig fick hon panik. Detta för att en av hennes vänner också testade att lägga tandkräm på en finne under munnen, nära hakan. Detta slutade med att hon har blivit kvar med ett stort ärr på hakan som ser ut som ett stort födelsemärke. Hur kul är det? Det är alltså så pass uttorkande. Även om detta inte hänt någon av er som använder tandkräm på era finnar än så tycker jag inte att det är värt att riskera det. Det finns ju trots allt en anledning till varför det heter tandkräm.
  • Andra typer av rengöring är självklart också bra. Så som ansiktsscrub, ansiktstvätt, ansiktsmasker osv. Något som jag fick reda på nu när jag läste lite mer om detta är att dessa produkter inte måste vara alls dyra! Det är i princip ingen skillnad på produkterna som kostar under 100-lappen och de som kostar mer än 100-lappen. Det gäller bara att hitta produkter som passar din individuella hudtyp och vad som fungerar för just dig. Olika t ex. ansiktsskrubbar kan inte skilja sig alls mycket åt, efterssom formulan måste vara på ett visst sätt och ingredienserna är i princip identiska. Köper du en dyr och en billig skrubb kan du läsa innehållsförtäckningen och se att det inte alls finns många ingredienser som skiljer produkterna åt.

Hoppas att detta hjälpte er? Det blev fler don'ts än do's, men det är ju också bra att veta.
Ha en underbar dag! TUSEN KRAMAR.

13:50 Guess who's back?

Hej! Jag är äntligen hemma (i Serbien då) från Montenegro. Jag har varit där sedan 1 juli, det är därför jag typ inte har uppdaterat med tanke på att det inte fanns något internet på internetcafeet på stranden när jag frågade, haha. Jag har haft det super i alla fall! Jag har solat, badat i havet, varit i en jättefin stad som heter Budva, köpt lite nytt och som grädden på moset sprang/joggade jag till stranden 5 av 8 dagar. Det utan att stanna och det är 4 km till stranden från vår stuga och jag sprang vid 12-tiden då det är som varmast på dagen, haha, men jag älskar att springa så why not?
Jag tog ganska många outfitbilder i Montenegro om jag minns rätt så jag bombar nog med outfitbilder de kommande dagarna, sedan blir det back to basic. Jag lägger in ett inlägg om en liten stund som jag skrev innan jag åkte om hur man hanterar finnar. Hoppas ni haft det super!!!

01:38 semester på riktigt:

Jappsiii, imorgon drar jag till Öland och stannar där i en vecka. Ska bli så jäkla härligt! Så, de flesta av er kan nog gissa hur bra uppdateringen kommer vara.. Inte den bästa, hehe. Men om jag får tag på internet någonstans lovar jag att försöka uppdatera lite grann! Men jag tror att de flesta av er förstår att på sommaren när det är 32 grader ute vill man inte sitta inne och redigera videos (även fast det var det jag gjorde idag, hehe..). Nog med babbel nu. Ni får ha det så fint så hörs vi när vi hörs!

Glöm aldrig hur fantastiskt fina ni alla är. Puss ♥

13:22 video: havsinspirerad nageldesign


Klippte precis ihop den här nagelguiden som jag filmade.. igår kväll? I förrgår? Jag är så förvirrad på sommaren. Har i alla fall en till sminkvideo på G som kommer upp lite senare. Nu får ni fasen vara nöjda hehe =). Sedan imorgon drar jag iväg till Öland, skriver mer om det sen. Puss!

11:26 NYTT!


GLISS Asia Straight Straightening-Balm Anti-Frizz-Effect (Leave-in balsam).
Fick detta av min morbrors fru nyss, hon hade två stycken, haha. För er som inte vet så är detta ett leave-in balsam. Man applicerar det i fuktigt hår och låter det vara kvar utan att skölja ur det. Produkten ska göra att man får rakt/rakare hår utan plattång. Förutom det så vårdar det håret, vilket jag ser mest fram emot. Det kostar cirka 80 kronor, kanske lite mer, kanske lite mindre. När jag använt det kan jag uppdatera er om hur det fungerade på mig. Jag kan ju ta före- och efterbilder? =)
KRAMAR!

RSS 2.0