19:00 Buzzador

Jag är absolut inte sponsrad av Buzzador, utan ni är många som frågat om jag kan ge mer information om hur det går till när man är medlem på sidan. Så nu gör jag det. Då behöver jag inte förklara det gång på gång om jag nämner det i en video eller i ett inlägg, utan kan länka till det här inlägget istället.
 
 
Buzzador är en sida där man blir medlem gratis genom att skapa en profil där man fyller i sina intressen, ålder och liknande för att sedan få kampanjerbjudanden med passande produkter. Det kan vara allt från köksredskap till skönhetsprodukter beroende på vad man fyller i att man har för intressen.
 
Man kan välja om man endast vill få erbjudanden där produkterna man testar är helt gratis eller om man även vill ha erbjudanden där man kan testa produkter för ett rabbaterat pris. Man kan ALLTID tacka nej till en kampanj och tackar man inte ja behöver man alltså heller inte betala för någonting. Det är endast när man tackat ja som man är med i en kampanj.
 
Jag tycker detta är superkul eftersom man då och då får superbra erbjudanden på produkter som man velat testa, men inte velat köpa på grund av priset till exempel. Man får även upp ögonen för nya produkter man inte hört talas om tidigare.
 
Tänk på att det kan ta olika lång tid innan man får något kampanjerbjudande och ju mer poäng man skaffar genom att skriva recensioner och varva folk desto större chans är det att man får fler erbjudanden. Det enda Buzzador vill ha i utbyte för de skickade produkterna är ÄRLIGA recensioner på deras sida och att du delar med dig av produkterna du får med dina vänner. Man behöver alltså inte ha en blogg eller liknande för att recensera produkten i fråga.

Vill bli medlem på Buzzador? Klicka HÄR!

16:02 Recension: Veet hårborttagningskräm

För tre år sedan skrev jag om hårborttagningskräm och då var jag mer positiv till det än jag är i dag. Anledningen till att jag recenserar hårborttagningskrämen från Veet igen är för att jag som medlem på sidan Buzzador gått med i den här kampanjen för att ge hårborttagningskräm en ny chans och se vad jag tycker om det nu.
 
SIDE NOTE: Om ni vill veta mer om Buzzador så postar jag ett kort inlägg senare i dag om hur det fungerar. Om ni redan vet att ni vill bli medlemmar kan ni klicka här.
 
 
Så vad tyckte jag om min återträff med krämen?
Visst, håret avlägsnades och armarna blev lena efteråt, men de blev alldeles rödprickiga och sved, både under och efter processen. Svedan höll i sig i ungefär en timma. Konstigt nog tycker jag att den här svedan är mycket värre än det onda en epilator bidrar med, men det är nog individuellt. Jag brukar alltså epilera armarna i vanliga fall.
 
Jag gillade heller inte spatteln man applicerar och avlägsnar krämen med. Det tog lång tid. De tre verkningsminutrarna hann gå ut innan jag ens hunnit applicera krämen på hela armen. Hade föredragit att applicera krämen med en handske och sedan avlägsna det med någon typ av svamp som man brukade få tidigare. Antar att de slutat med den av hygieniska skäl?
 
Jag kommer fortfarande att använda krämen de gånger jag inte hinner epilera armarna, eftersom en rakhyvel ger vass och obehaglig stubb och håret växer ut aningen långsammare efter krämen. Jag kommer dock att undvika det så mycket det går eftersom det är aningen krångligt att applicera och avlägsna krämen och för att det svider. Dessutom är doften inte superbehaglig. Bättre än förr, men ingen höjdare. Detta hade kunnat vara en underbar produkt, om den inte sved och man kom på ett bättre sätt att applicera och avlägsna krämen. Då hade det varit full pott, men nu ser det annorlunda ut.
BETYG: 2,5 / 5

Vad tycker ni om hårborttagningskräm? Är det någonting ni använder eller upplever ni att det är krångligt?

00:58 Video: Stor beauty-haul

En video där jag samlat alla produkter jag köpt de senaste veckorna, för att visa er vad som finns där ute och även ge en extra shoutout till några av mina favoritprodukter som jag köper om och om igen. Hoppas ni gillar det!
 
 
 
Produkter jag nämner i videon:

• Lancôme Hypnôse Doll Eyes mascara.
• Tangle Teezer.
• i.d. bareMinerals Mineral Veil.
• Nivea Vitamin Shake Cranberry & Raspberry.
• Zoeva Luxe Face Paint brush.
• Zoeva Luxe Highlight brush.
• Zoeva Wing Liner brush.
• IsaDora Face Sculptor "01 Warm Peach".
• Batiste Conditioning Mist.
• Batiste Dry Shampoo XXL Volume.
• L'Oréal Paris Lumi Magique Primer.
• Max Factor Eye Luminizer Concealer "02 Fair/Light".
• Lumene Bright Now Vitamin C Skin Cocktail.
• Seche Vite Dry Fast Top Coat.
• Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil.
• Swiss Beauty Pearls.


Är du intresserad av att bli en "buzzador"? Klicka HÄR!

RSS 2.0