12:05 ♥

Hej. Hallå! Hur mår ni? Jag mår bra. Tror jag i alla fall! Har inte riktigt hunnit känna efter de senaste veckorna. Som ni vet tar vi studenten om mindre än en månad (vilket för övrigt är sjuuukt), och något jag tror är gemensamt för alla skolor är att alla lärare alltid lyckas klämma in hur mycket som helst i slutspurten.
 
Hur som helst har jag jobbat med mitt projektarbete de senaste veckorna, och jag har verkligen gjort allt för att bli klar med det. Jag har nämnt det tidigare i bloggen, men mitt projektarbete handlade i alla fall om att jag skulle göra en handbok i Skönhet & smink. Jag hann aldrig trycka den då jag var ute i sista sekund (som vanligt), men jag fick i alla fall skriva ut den på fint papper i skolan. Jag har dokumenten på datorn men de vill inte fungera just nu, så jag får visa er dem en annan dag. Om ni skulle vilja se?
 
Hur som helst så kommer både jag och Dejana gå balen i år, eftersom att vi tar studenten. Det känns så himla sjukt. Det som man längtat efter ända sedan man var en liten kotte, nu är den tiden här! Jag testade min balsminkning idag och jag kommer troligtvis ha något i den här stilen.. ♥
 
Jag måste bara bli bättre på att applicera individuella lösögonfransar.. Fan vad svårt det är, haha! Får aldrig till det.
Ska ni gå balen i år?
 
 

12:34 Haul-video: Jönköping

Här har ni en ny haul (en video där man visar vad man köpt under en shoppingrunda). Denna gången var jag i Jönköping. Videon spelades in för ungefär 1 vecka sedan, men shoppingrundan var för 1,5-2 veckor sedan.
 

Hoppas ni gillar videon!

01:22 Makeup: Pack it on!

Så här såg min makeup ut under den sista dagens dansföreställningar för tre veckor sedan. Som vi nämnt tidigare så försvinner i princip 50% av sminket på scen eftersom ljuset "sköljer ut en" och man är på så långt avstånd från publiken, samtidigt som man svettas bort en del såklart...därför måste man verkligen packa dubbelt upp av allting för att det ska se bra ut, men fortfarande tänka på att det inte ska se allt för kakigt ut eller att man får ett mycket mörkare ansikte än kropp eller liknande.
 
Det var ju som sagt tre veckor sedan jag gjorde denna sminkningen, så minns tyvärr inte alla produkter, men jag gör mitt bästa för att komma ihåg så många som möjligt!
 
ANSIKTE:
- Cover All Mix concealer från Make Up Store.
- Deborah Comfort Mat foundation "01 Fair" blandat med en till foundation (minns ej vilken).
- Mineralpuder från Wet n' Wild.
- IsaDora Bronzing Powder "Terracotta Bronze".
- Ögonskugga från IsaDora som highlighter på kindbenen.
 
ÖGON:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Wet n' Wild Color Icon Eye Shadow Palette "Lust Désir".
- IsaDora Inliner Kajal "50 Satin White".
- Svart kajal från Rimmel London.
- Minns ej vilken mascara jag använde, men mina ögonfransar var inte i bra skick för tre veckor sedan..
 
LÄPPAR:
- Deborah Light Creator Shine & Volume lipstick "9 Magic Ruby".

Hoppas ni gillar det!

RSS 2.0