11:40 Something Different: Clown Makeup Tutorial

Ja, nu var det så att jag inte kände för att göra en vanlig sminkvideo...utan bestämde mig för att göra en "snyggare" version av en clown-sminkning. Nae, det ligger faktiskt en till anledning bakom videon, men den får ni reda på om någon vecka. Man kan använda den till maskerad, halloween, föreställningar, teater, i skolan..? Varför inte liksom, haha!
 
 
Hoppas ni gillar videon!

09:50 Mini-haul: KappAhl & Nelly.com

En superliten haul där jag visar vad jag köpt de senaste veckorna, men hoppas ni tycker det är kul att se ändå. Jag spelade in den i torsdags (21/3) för er som undrar.
 
 
Hoppas ni gillar videon, kram på er.

12:16 Video: Nyfärgad!

I förrgår var jag hos frisören och blev fin i håret. Titta nedan för resultatet!
 


22:32 VINNAREN AV GOODIE BAG #1 ÄR...

Bloggadress: http://www.nattstad.se/AnnieDahlin
 


GRATTIS! Hoppas du blir glaaaad och till er andra:
glöm inte att två till goodie bags ska lottas ut!
 

Kram på er och håll utkik efter den sista tävlingen som förhoppningsvis kommer upp inom en vecka. Lycka till!
 

21:35 Sminkvideo: Bal & fest

Här kommer en video där jag visar er en enkel och neutral men festlig balsminkning! Den passar till alla olika färger på balklänningar. Hoppas ni gillar den! Jag var tvungen att klippa bort delen där jag tog kajal, men det enda jag gjorde var att sudda den längst ut på fransraden och i ytterkanten av vattenlinjen. Det kommer ni se i videon. Enjoy!
 


19:56 Makeup: 20-årsfest

20-årsfest? 20 års fest? 20-års fest..? Finns det någon regel för hur man skriver? Får ta och fråga min svensklärare. Har försökt googla fram svaret, men får inte fram något konkret. Jag har nog alltid skrivit "20-årsfest" eftersom jag har fobi för särskrivningar, men om man läser det långsamt så tänker man liksom...årsfest som i typ en förenings årsfest, haha. "20 års fest" låter ju dock som en 20 års lång fest! Nae, nu släpper vi det.
 
Jag var på firandet av en 20-åring för två helger sedan och så här såg min makeup ut. Skitkasst ljus på bilderna som är tagna hastigt, men ja...måste bli bättre på att ta makeup-bilder i lugn och ro igen. Outfiten jag bar hittar ni HÄR.
 
 
ANSIKTE:
- Deborah Comfort Mat Foundation "01 Fair" (en hel del mörkare än namnet medger) blandat med MIYO Fresh Face Fluid Foundation "01 Pearl".
- Cover All Mix concealer från Make Up Store.
- MIYO Doll Face Compact Powder "01 Vanilla".
- Deborah Natural Effect Blush "01 Chocolate" för contouring.
- MaxFactor Bronzing Powder "01 Golden".
 
ÖGON:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- De bruna skuggorna ur: IsaDora Eye Shadow Trio "81 Cool Browns".
- Gammal champangefärgad/dassigt rosa skugga från IsaDora.
- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "06 Dark Chocolate" i ytterkanten av ögat och lite i globlinjen.
- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "02 Beige" som highlighter.
- Svart kajalpenna från Rimmel som eyeliner och på vattenlinjen.
- IsaDora Mascara Primer.
- Deborah Lash Creator Volume & Care mascara "Black".
 
LÄPPAR:
- IsaDora Multi Vitamin Gloss "05 Mandarine".

Hoppas ni gillar det! Trots de kassa bilderna. Måste även tillägga att läppglanset i makeupen blivit en storfavorit. Superfint både till vardag och fest.

19:12 Frisyr: Rocker Chic

För två-tre veckor sedan fixade jag håret på en supersöt tjej - Viviana. Hon hade en bild på ungefär hur hon ville ha det, så jag använde den som inspiration. Den här tjejen har helt galet tjockt och långt hår. Superfint verkligen! Det är lockigt egentligen, vilket ni kanske kommer ihåg eftersom jag sminkat henne en gång tidigare.

Eftersom jag inte hade med mig systemkameran fick det bli mobilbilder, men jag hoppas det är okej ändå. Synd att jag inte hade bilder med sminket på och så eftersom det ger ett coolare helhetsintryck.
 
HUR?
Vi började med att hon fick platta sitt hår. Det gjorde hon innan jag kom dit för att spara tid. Det måste ha tagit två timmar, haha. Sedan gjorde jag tre inbakade sidflätor på vardera sida av huvudet, men sparade hela partiet uppe på hjässan och luggen. Sedan fäste jag alla sex flätorna med en lite gummisnodd där bak, under det kvarlämnade håret på toppen. Där efter tuperade jag och sprejade överhåret, luggen osv. för att få volym och borstade det lätt bakåt med en svinborste. Där efter sattes det fast med hårnålar över flätorna för att dölja snodden och för att man ska se alla sidflätor. Vi lämnade dock kvar lite hår som fick täcka hårnålarna och sprejade en sista gång för stadga. Klart!

Älskar denna frisyren och brukar göra liknande på mig själv vid photoshoots och dansföreställningar till exempel. Det var nästan så här jag fixade mitt hår inför photoshooten jag och min vän Stephanie gjorde när jag var i USA. Bilder HÄR och HÄR. Enda skillnaden var att jag fäste alla sidflätor med varsin gummisnodd och inte tillsammans på baksidan av huvudet.

12:06 TÄVLING! Vinn en välfylld goodiebag!

TÄVLINGSTIME! Äntligen va?! Vi tänker lotta ut hela TRE stycken välfyllda goodiebags till er! Vi börjar med att lotta ut den första goodiebagen. Titta på videon nedan för tävlingsreglerna:
 
 
Här har ni tävlingsreglerna igen! Så det enda ni behöver göra är alltså att..
1. Länka detta inlägget i ett inlägg i er blogg. Ni kan till exempel skriva "Jag är med och tävlar om att vinna en goodiebag, klicka här för att komma till tävlingen (så länkar ni)".
 
2. Länka det färdiga inlägget i kommentarsfältet nedan. Till exempel "Jag är med och tävlar! HÄR har ni mitt inlägg: ... )

TÄVLINGEN AVSLUTAS OM EXAKT EN VECKA: 15:e MARS!

LYCKA TILL!!! 
 
AVSLUTAD!!!

23:42 Ny design!

Äntligen lite nytt och fräscht! Louise har ju varit mörkhårig ett bra tag nu, men blond i headern och när man själv börjar tröttna på sin design är det inte konstigt om läsarna också gör det. Hoppas ni gillar den nya designen! Uppdatera sidan om inget är förändrat (f5).
 
Glöm inte att det väntar några tävlingar här i bloggen! Vi kickar förmodligen igång den första vilken dag som helst. Tagga, tagga!

Ny design bidrar även till nya signaturbilder i slutet av inläggen. Freaks i "Beautyfreaks" måste ju komma fram på ett eller annat sätt. Otroligt vackra, eller vad säger ni? Kram på er!
 

17:52 HAUL-VIDEO! Ullared

...Äntligen! Har varit lite off i video-världen som ni kanske har märkt, men mitt liv har gått i 110 på sistonde..men vet att ni har förståelse så ska inte prata mer om det nu, hehe. Här kommer i alla fall en haul-video på en massa Ullared-fynd! Hoppas ni gillar den! Puss.
 


RSS 2.0