15:25 Nagelvideo: Hur man får perfekt lackade naglar!


Titeln förklarar allt!


Länk till KillerColours blogg, HÄR!
Grym och vacker tjej som tipsar om bra produkter, färgstarka läppfärger och fina nagellack.
Hoppas att videon kommer till nytta och att världen får snyggare naglar efter detta! Haha, kram på er.

13:15 Nytt läppstift: Maybelline Color Sensational


Maybelline Color Sensational lipstick, 445 Mango Diamonds.
Kampanjpris: 89 kr.Lindex. (Ord. pris: 110 kr.)



På läpparna.
Som jag skrivit tidigare så delar jag och mamma många av våra produkter och detta är ett av hennes nya läppstift som jag föll för och lånade på midsommarafton. För att se hur läppstiftet ser i ut på håll - klicka HÄR!

Hon har varit på jakt efter "det perfekta orange läppstiftet" nu ett tag och trodde att hon funnit det, men hon blev lite lurad av ljuset i butiken, haha. Som nu ser så drar färgen mer åt en varm rosa ton, men hon tycker att det är superfint (jag med) så inga tårar fällda!

VAD TYCKER JAG?

Färg: Superfin! Uppbyggbar - ju fler lager desto intensivare blir färgen.
Doft: Fruktig och god. Ingen "typisk läppstiftsdoft".
Konsistens: Krämig och len. Påminner om ett läppbalsam.
Hållbarhet: Som jag skrev ovan så är läppstiftet uppbyggbart och alltså väldigt mångsidigt då man kan välja att ta ett lager om man vill ha en liten gnutta färg, eller flera lager för en intensiv färg. På grund av att läppstiftet är så krämigt dock så försvinner det ju gradvis när man äter osv, men det får man ju räkna med. Det satt ändå bättre än väntat och jag hade bara behövt fylla på det en gång under midsommaraftonen.


Pussar och kramar!

16:39 inpackning: heja budget!



Min absoluta favoritinpackning just nu är den här från Elvital! Den gör håret supermjukt utan att tyngas ner eller kännas fettigt (jag brukar lägga min inpackning i HELA håret, alltså från rot till topp). Den blir din för ynka 56 kr (om jag inte minns fel) på ICA Kvantum. Spring o köp!
PS: Extra viktigt med en bra inpackning under de varmare månaderna då håret slits mer pga av sol och salta bad.


14:04 Dagens lack: Silvrig lila


L'oréal Jet-set "155".
En video med tips och trix där jag visar hur man målar naglarna jämnt och fint, utan kladd osv. kommer upp inom en vecka! Om 5 dagar, promise! Så håll utkik efter det om ni är intresserade av fina naglar.

13:30 Gårdagens make-up: Midsommarafton


Jag körde på en väldigt enkel make-up igår. Bronziga/rosiga kinder, brun eyeliner och fin färg på läpparna.


Håller på och testar den nya mascaran Fiberwig LX för tillfället. En review kommer så fort jag känner att jag använt den och testat den tillräckligt mycket.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Garnier Anti-dark Circles Eye Roll-on.
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Deborah Eyebrow Marker "02", som eyeliner.
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- d.j.v. Beautenizer Fiberwig LX mascara "Pure Black".

LÄPPAR
- Maybelline ColorSensational lipstick "445 Mango Diamonds" (NYTT!).

En video på hur man lockar håret med plattång kommer upp om några dagar, så håll utkik efter det! Kram på er.

10:56 Gårdagens outfits: Midsommarafton


LOUISES OUTFIT: Klänning - Second Hand | klackar - Nelly.com
DEJANAS OUTFIT: Topp - KappAhl | shorts - BikBok | Converse

Vi gjorde våra egna kransar, vilket var superkul att pilla med faktiskt! Fingrarna blödde dock en del efteråt pga. ståltråden...

Who would the Beautyfreaks be without the freak..?

Några fler bilder från vårt midsommarfirande:



Vi och fina vännen Enni.


LYCKA ♥

Hoppas att ni hade en superfin midsommar!

13:37 YouTube-video: Pretty Little Liars by Meganheartsmakeup


Någon på Blogresponse frågade om en look inspirerad av TV-serien Pretty Little Liars, men eftersom jag aldrig kollat på det och Meganheartsmakeup (länk) nyligen gjorde en video på just detta, med både smink, hår OCH kläder, så tänkte jag att det inte är mer än rätt att jag lägger upp den. Enjoy!

16:30 Sminkning: Så kan det gå när man har tråkigt

Tidigare idag (innan jag började stressa ihjäl mig) så blev jag inspirerad av de här färgglada klubborna och kände för att göra en sminkning baserad på just dem. So I went CRAZY!

Jag tänkte spela in en video på sminkningen (därav bara smink på ena ögat), men jag kommer INTE att göra det, för jag vet att det inte är många som kommer ha nytta av den. Så se det som inspiration istället!



PRODUKTER:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- De här ögonskuggorna från min 120-palett från eleven.se:

- Make Up Store Cake Eyeliner "20 Black".
- Kubiss Eyeliner "01. Black".
- Lösögonfransen är från Depend "Nr. 2".
- MaxFactor False Lash Effect FUSION mascara "Black".

15:17 sminkning: brunt och naturligt

 


Jag sminkade fina Viktoria här om dagen och här har ni resultatet! Hon skulle bli fotograferad här på jobbet, hehe. Många fina bilder! Hon ville ha det ganska naturligt men jag valde att ösa på lite extra ändå då sminket har en tendens att försvinna på bild. Hon fick rosiga kinder och lätta, glansiga lilarosa läppar.
Jag är inte säker på alla produkter då jag använde både hennes och mina egna. Men jag ska göra mitt bästa!

PRODUKTER:
BAS:
Infallible foundation från Loreal och mineralfoundation över från Maybelline.
Rouge från H&M.

ÖGON: Både matta och skimriga bruna skuggor från min 88 palett från Coastal Scents. Champagnefärgad ögonskugga i ögonvrån och över hela ögonlocket från Viva la Diva, "Golden".
Mascara, Masterpiece från MaxFactor.

LÄPPAR: Läppstift från Deborah i nr 3.

16:55 Dagens lack: Pistage-grönt


Taget med blixt i kallt ljus.

Taget i varmt ljus.
L'oréal Perfection LaquiResist "809 Pistazie".

Ni ville se detta lacket på naglarna, så here you go! Tror dock inte att det säljs mer då det är ett av mina äldsta lack tyvärr.

12:00 de viktigaste produkterna i en neccessär:


Jag är nybörjare när det kommer till smink och behöver fylla min necessär. Vilka är de viktigaste produkterna jag behöver?

Känner du igen dig? I det här inlägget tänker jag dela med mig av mina favoritprodukter som jag inte kan leva utan, och som jag ALLTID måste ha i min necessär. Produkter som är väldigt användbara på många olika sätt.
Från vänster på bilden ovan:

1. Vaselin: Återfuktar läpparna HUR bra som helst. Ett läppbalsam eller något annat som återfuktar är hur viktigt som helst. Köp inte ett vanligt Lypsyl då de innehåller till största del av vatten och kommer göra dina läppare torrare i längden. Vaselin är billigt och det allra bästa! I alla fall enligt mig.

2. En bra återfuktningskräm: Jag gillar den här som finns att köpa på Apoteket från märket Eucerin. Den återfuktar huden ordentligt utan att göra så att den blir fet eller flottig. Innan man börjar med sin bas ska man vara noga med att ansiktet inte är torrt och fnasigt - då blir inte bassminket bra.

3. Ögonskuggsprimer: Den som jag alltid använder kommer i från märket Lumene och finns att köpa på Lindex för ungefär 110 kr (lätt värt det! Har haft min i ett och ett halvt år och den är inte slut än!). Även om du bara använder en ögonskugga gör en primer STOR skillnad. Den gör så att ögonskuggan blir mer färgstark och sitter längre utan att lägga sig i veck.

4. En vit & en svart kajalpenna: Ett snabbt och snyggt smokey eye går enkelt att fixa med bara en kajalpenna. Alltså ett måste i neccessären! Den vita kajalen lägger du på vattenlinjen (inre, undre fransraden) när du vill se piggare ut eller vill få ögonen att se större ut.

5. Ett fint rouge som passar året om: Aprikosfärgade rouge passar i princip alla hudtoner.

6. En bra mascara: som inte klumpar eller lägger sig under ögonen är självklart en bra grundprodukt att införskaffa sig.

7. En champagnefärgad ögonskugga: Funkar fint över hela ögonlocket men även som en fin highlighter att lägga på kindbenen eller på näsryggen. Min favorit kommer ifrån Viva la Diva, i färgen nr 320 "Golden".

8. En flytande eller puderfoundation: i DIN färg! Testa på kindbenet i affären och gå sedan ut för att se om färgen passar dig i dagsljuset (det är det viktigaste). Det ska inte bli ett fult streck mellan ditt ansikte och din hals, det är ett big NO NO!

9. En ögonfransuppböjare: Jag tycker Lindex's egna funkar bra och är billig! Givetvis finns det dyrare alternativ men jag tycker inte detta är något man behöver lägga flera hundralappar på.

14:46 nytt: naturlig hudvård




(foton av mig)
Body wash och Body Lotion från det naturliga hudvårdsmärket Kneipp.
Dessa produkter kom i ett fint litet paket på posten idag. Två produkter som är till för kroppen och som doftar ljuvligt. De luktar fräscht, friskt och väldigt mycket citron. Plus i kanten för naturlig hudvård! Finns att köpa på http://blackberrydistribution.se/

19:15 Nytt för läpparna:


Nivea Fruity Shine Cherry
30 kr. på Lindex.


På läpparna.
Halloj! Dagens lilla köp blev detta läppserumet från Nivea. Louise köpte det för ett tag sedan och älskade det, så jag var tvungen att ha ett jag med! Nu efter första appliceringen kan jag säga att läpparna blir supermjuka och får otroligt fin färg, eller vad säger ni? Dessutom doftar det ju gudomligt! Godis!

EXAKT SÅ HÄR STOD DET PÅ FÖRPACKNINGENS BAKSIDA:

Vill du uppleva en underbar doft?
Vill du ha mjuka och väl återfuktade läppar?
Den innovativa formulan i NIVEA® Fruity Shine Cherry med fruktextrakt och skimrande pigment kombinerar långvarig återfuktning med en fruktig doft, för mjuka och lena läppar med lätt skimmer.
Ger långvarig vård och fukt åt dina känsliga läppar.
Förstärker läpparnas naturliga färg med skimrande pigment för en härlig lyster.
SPF 10, skyddar mot UVA/UVB-strålar.
Hudvänlig och dermatologiskt godkänd.


19:19 Alla mina nagellack!

Många av er har bett mig visa alla mina nagellack. Jag har en video uppdelad i två eller tre delar där jag visar alla, men jag ska nog ta bort dem då ljuset är KASST i videorna så det gav inte färgerna någon rättvisa alls. Dessutom är det ju lättare och snabbare att se färgerna på bild och direkt se namnet och hitta sin favorit, så idag gör jag just det - visar alla mina nagellack på bild.

Jag delade upp lacken efter färg och fotograferade sedan alla rosa för sig, alla röda för sig osv. Så here you go!



Golden Rose Fantastic Color "123" → Visions High Voltage Nail Polish "Electric" → Claudia Nail Polish "No. 160 Another Pink" → Viva la Diva "50" → IsaDora Wonder Nail "616 Pink Cadillac" → Depend Nailpolish "Nr. 231".

Aura Nail Polish "219" → IsaDora Wonder Nail "106 Frosty Organza" → Naturistics Nail Gloss "1855-23 Princess" → e.l.f. Nail Polish "Coral" → Carls Risma Nail Polish "36" → N.Y.C. Nail Glossies "237" → från franskt manikyr-set.


Golden Rose Nail Lacquer "242" → exakt likadant → Golden Rose Nail Lacquer "202" → Kiss Nail Art Paint "SPA02 White" → från franskt manikyr-set.

IsaDora Perfect Nail Polish "05 French Manicure" → Revlon nailpolish "54 Sheer Blush" → S-he Stylezone nail polish "612/306" → från franskt manikyr-set.


Golden Rose Nail Lacquer "303" → Kiss Nail Art Paint "SPA10 Silver Glitter" → Golden Rose Nail Art "121" → Rilken "S98 Pearly".


Viva la Diva "52" → egenblandat → Visions High Voltage Nail Polish "Explosive" → Depend Nail Polish "Nr. 185" → Depend Nail Polish "Nr. 248" → Nail Polish by H&M "Sunset Dreams".


Golden Rose Nail Lacquer "325" → Viva la Diva "76" → Golden Rose Nail Art "110" → IsaDora Wonder Nail "700 Bel-air Blue" → Depend Nailpolish "Nr. 232" → Deborah Shine Tech "56 Sparkling Peacock" → Deborah Shine Tech "55 Sky Blue".


MaxFactor nailfinity "900 Ruby Fruit" → Nivea Flex & Strong with Bamboo "120/40 Cardinal" → Golden Rose Paris Nail Lacquer "89" → Paris Memories Nail Polish "#241" → Lady Racine Nail Polish "14" → Paris Memories Nail Polish "#216" → Mavala Nail Color Pearl "Satin" → Mavala Nail Color Pearl "Madras".


L'oréal Perfection LaquiResist "809 Pistazie" → MNY "757" → S-he Stylezone nail polish "612/378".


Viva la Diva "53" → Paris Memories Nail Polish "#236" → Kiss Nail Art Paint "SPA12 Black".


N.Y.C. Nail Glossies "239" → IsaDora Wonder Nail "629 Icy Purple" → Avon nailwear "Romance" → MaxFactor Diamond Hard "854 Cassis" → Golden Rose Paris Nail Lacquer "47" → Nivea Flex & Strong with Bamboo "49 Nectar Plum" → Golden Rose Nail Art "111".

Deborah Shine Tech "59 Delicate Lilac" → Deborah Shine Tech "60 Sparkling Violet" → L'oréal Jet-set "155" → L'oréal Perfection LaquiResist "287" → Gallery Colours "354 Lilac Shimmer" → Viva la Diva "34" → Nail Polish by H&M "Paradies Pink".


Ellen Betrix "240 Golden Bronze" → Deborah Shine Tech "21" → IsaDora Perfect Nail Polish "85 Deskreet Magnolia" → Golden Rose Paris Nail Lacquer "45" → L'oréal Chrome Shine Metallic Nail Varnish "349".

Deborah Shine Tech "57 Fashion Must Have" → Deborah Shine Tech "58 Sparkling Bronze" → MNY "445" → MaxFactor Diamond Hard 3in1 "844 Hot Chocolat".


Från franskt manikyr-set - L'oréal Perfection Forte Repair (nagelolja) - IsaDora Wonder Nail Base/Top Coat "600 Clear" → e.l.f. Matte Finisher Nail Polish → Lady Racine Nail Polish "1" → från franskt manikyr-set.
Så där! Just nu har jag 82 st. olika nagellack, men min "kollektion" växer fortfarande, haha.

PS: Vissa av nagellacken är inte köpta i Sverige, men om ni inte vet var man kan hitta några av lacken så googla bara på märket, t.ex. "Golden Rose nagellack" och se ifall det finns i Sverige, för det kommer vara väldigt rörigt om jag ska svara på massa kommentarer om var nagellacken finns att köpa, så GOOGLA!

17:20 skönhets ABC..


Snor den här idén med ett skönhetsalfabet av tidningen "Julia".. Självklart med egna punkter. Nu kör vi!

Alltid rengöra ansiktet en gång på morgonen och en gång på kvällen, flickor! En bra rengöringskräm räcker. Har man problem med finnar och andra orenheter kan ett ansiktsvatten och en ansiktskräm lämpat för just den hudtypen vara bra.
B-vitaminer som kosttillskott är superbra för hår, hud och naglar.

C-vitaminer är också bra för det yttre! Finns i som många redan vet apelsiner och ja.. apelsinjuice. Drick på!
Drick massor av vatten.
En bra mascara som inte kladdar eller klumpar ihop fransarna är en grundprodukt i sminkväskan.
För mörk foundation är ett BIG no. Testa foundationen i affären på kindbenet, gå ut ur affären för att se hur det ser ut i dagsljus, gå in igen och passar den så ja.. köp!
Gör det till ett måste att ALLTID tvätta av sminket innan läggdags.
Highlighter får dig att se pigg och fräsch ut. En ögonskugga som passar jättebra som highlighter är nr 320 "Golden" från Viva la Diva. Dutta på kindbenen, amorbågen (över läpparna) och lite på näsryggen.
Inpackning minst en gång i veckan är superviktigt för att håret ska hålla sig friskt och fritt från slitna toppar.
Just nu är färgstarka läppar hett, hett, hett! Våga pröva nya färger som starkt rosa, röda eller mer orangefärgade läppar!
Klipp topparna regelbundet för ett vackert och friskt svall.
Le, le le! Ett ganska så klyschigt men ack så sant skönhetstips.
Mitt favoritschampo är helt klart mitt "Moist" från Aussie. Testa!
Nariga läppar är INTE attraktivt! Skrubba läpparna antingen med en läppscrub (kolla några inlägg ner) eller med en fuktad handduk. Avsluta med vaselin. Lite sömn på det och dagen efter är läpparna som nya!
Om du bränt dig i solen - Testa att smörja in det skadade området med ren Aloe Vera gel (finns att köpa på hälsokosten). Svalkande och läkande!
Pröva att måla alla naglarna i olika färger. Hett till en bränna nu i sommar!

Qom inte på något här...
Rensa din sminkväska regelbundet. Släng gammal foundation, kajal, rouge, mascaror.. för gamla produkter kan bidra till oren hy.
Snabb ansiktsmask: Havregryn och varmt vatten. Snodde det här tipset av ingen mindre än idol-Agnes!
Testa att blanda ut din foundation med lite återfuktningskräm om foundationen känns för tung nu i sommar.
Utforska olika sminkningar och färger när du känner för något nytt och fräscht!
Vaselin är en holy grail-produkt för mig! Applicera på ögonfransarna över natten eller på läpparna.

X-tra mycket smink till en simpel styling - eller tvärtom!
Yes, snart är listan slut! Haha, skojar..
Zzzzzööömn.. är superviktigt för att huden ska få återhämta sig från dagens alla påverkningar. Sömn är även bra för att du ska se pigg och fräsch ut förstårs!
Ångbada ansiktet en gång i veckan och applicera en ansiktsmask direkt efter.

Ät mycket frukt och grönt!
Ö
nska dig en spa-weekend i födelsedagspresent. Lätt värt det ju! Eller varför inte fixa ett eget litet spa hemma och spara pengar? Hmm..


14:30 Dejanas favorit-gurus på YouTube:


Många av er frågar ständigt om vi kan visa alla våra favorit-beauty gurus på YouTube.
Louise har länkat till sina favoriter tidigare - klicka HÄR! för att komma till det inlägget.

Så nu kommer MINA favoriter på Youtube: namn - länk.
De är sorterade i namnordning, inte efter vem jag tycker om mest osv.


AndreasChoice - http://www.youtube.com/user/AndreasChoice
CuteGirlsHairstyles - http://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles
Evelinicutza - http://www.youtube.com/user/Evelinicutza
iwanted2c1video - http://www.youtube.com/user/iwanted2c1video
jeanfrancoiscd - http://www.youtube.com/user/jeanfrancoiscd
JLovesMac1 - http://www.youtube.com/user/JLovesMac1
julieg713 - http://www.youtube.com/user/julieg713
kandeejohnson - http://www.youtube.com/user/kandeejohnson
KlairedelysArt - http://www.youtube.com/user/KlairedelysArt
lilithedarkmoon - http://www.youtube.com/user/lilithedarkmoon
MakeupByTiffanyD - http://www.youtube.com/user/MakeupByTiffanyD
MakeupGeekTV - http://www.youtube.com/user/MakeupGeekTV
meganheartsmakeup - http://www.youtube.com/user/meganheartsmakeup
NikkieTutorials - http://www.youtube.com/user/NikkieTutorials
ThatsHeart - http://www.youtube.com/user/ThatsHeart
xsparkage - http://www.youtube.com/user/xsparkage


Pussar och kramar!

23:13 Dagens make-up: Natural look



Dagens make-up var väldigt enkel. Inga ögonskuggor och annat onödigt kladd! Haha.
Lite sen uppdatering idag, men tränade som en galning imorse och sedan har jag inte varit hemma på hela dagen.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Deborah Natural Effect Blush "01 Chocolate".
- The Body Shop Blush "Coral".

ÖGON
- d.j.v. Beautenizer Fiberwig LX mascara "Pure Black".

LÄPPAR
- Lumene Viva la Diva lipstick "59 Pink Peach".

Oftast stämmer verkligen "a little goes a long way" eller vad säger ni? Mascara, rouge och en fin läppfärg räcker mer än väl till vardags!

19:45 YouTube-tips: Massa inspirerande frisyrer!


Ni är många som frågar om hårvideor och om vi kan visa enkla frisyrer till vardags osv. och visst kan vi det ibland, men när vi inte har tid till det kan ni kolla in denna tjejen på YouTube: lilithedarkmoon

Hon är superduktig på just frisyrer och jag fattar inte ens hur hon kommer på nya hela tiden för hon har gjort hur många som helst! Denna ovan är lite mer komplicerad än de hon brukar göra. Majoriteten av frisyrerna hon visar är faktiskt väldigt enkla att göra, eller så är hon bara väldigt duktig och bra på att förklara. I vilket fall som helst är frisyrerna superfina! Så kika in och kolla runt lite på hennes kanal om ni behöver lite frisyr-inspiration!

XOXO,

15:40 Dagens make-up: Thick eyeliner



Dagens make-up! Det är så tråkigt väder just nu - regnigt och grått - så jag ville piffa upp dagen med lite smink, haha. Hoppas ni gillar det!

Förresten!
Jag har haft mittbena sedan jag la upp min hair tutorial för några dagar sedan. Har inte haft det på 6 år! Inte en enda gång! Så vad tycker ni? Hiss eller diss?

PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d bareMinerals foundation "2c Medium".
- Deborah Natural Effect Blush "01 Chocolate" (som solpuder).
- Deborah Natural Effect Blush "03 Peach" (som rouge).

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- e.l.f. Natural Radiance Blusher "Glow" (som ögonskugga):

- Make Up Store Cake Eyeliner "20 Black".
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- d.j.v. Beautenizer Fiberwig LX mascara "Pure Black".
- Eyebrow Fix by H&M.

LÄPPAR
- Claudia Lipstick "Nr. 158".

16:00 Skönhetstips: Hemmagjord läppskrubb


Du behöver: Honung, socker, en liten plastbehållare, en tesked, en glasspinne/något att röra om med.
Ev. Vaselin, en fuktad handduk.


1. Ta fram din behållare och honungen. Jag använde mig av en vanlig liten måttkopp i plast som man brukar använda för att mäta mängden medicin.
2. Häll i en tesked honung i behållaren.


3. Ta nu fram sockret.
4. Häll i en tesked socker i behållaren med honung. Om du vill ha större mängd läppskrubb - använd en matsked istället för en tesked. Se bara till att du har lika stor mängd socker som honung.
Om du vill kan du tillsätta en liiiten mängd Vaselin i smeten om du vill att skrubben ska glida lättare på läpparna och tillföra mer fukt.
5. Rör om.


6. När "smeten" är jämn och du rört färdigt kan du kolla om det finns tillräckligt mycket socker i skrubben. Det kan du göra genom att ta och gnugga en liten mängd mellan tummen och pekfingret för känna om sockret "skrubbar" eller inte. Om det inte gör det bör du tillsätta lite till socker och röra om igen.
7. Nu är skrubben färdig!


8. Skrubba nu läpparna! Ta lite av blandningen på fingret och applicera på läpparna som vanligt läppbalsam.
9. Skrubba sedan läpparna försiktigt i någon minut.
10. Tvätta sedan bort skrubben med ljummet vatten.
Om du vill kan du istället torka av skrubben från läpparna med en fuktad handduk. Detta hjälper till ytterligare med att skrubba bort torra flagnor från läpparna.

11. Applicera ett mjukgörande läppbalsam, Vaselin eller någon fet salva.
Klicka HÄR! om du vill veta mer om varför man bör använda läppbalsam och inte Lipsyl eller om du vill veta pris osv. på läppbalsamet ovan.


12, 13, 14. Slå in behållaren med läppskrubben i plastfolie och ställ sedan in i kylen. Du kan använda skrubben i upp till 4 veckor innan den bör slängas. Kom också ihåg att inte skrubba läpparna alldeles för ofta. 1-2 gånger i veckan räcker gott och väl.
Hoppas ni fann detta hjälpsamt och lycka till med skrubbandet! Kram♥.

12:00 Sminkvideo: Romantiskt lila


Här har ni en sminkvideo på sminkningen jag hade för ungefär 1,5 vecka sedan. Ganska många av er ville att jag skulle göra en tutorial på den sminkningen, vilket glädjer mig, så jag tog tag i det i måndags och nu är den redigerad och färdig. Hoppas verkligen att ni gillar den! Det tar så himla lång tid att redigera videor och lägga till voice over osv., men det är det värt antar jag!

PS: Jag glömde nämna i videon att jag skippade att filma eyeliner-delen för det är OMÖJLIGT att applicera cake eyeliner utan en riktig spegel! Speciellt när jag behöver mina glasögon om jag ska se på håll...så om ni ser att eyelinern (Make Up Store Cake eyeliner "20 Black") poppat upp helt plötsligt på övre fransraden så kommer det steget före det jag visar helt enkelt.



Tusen kramar fina ni! Ni och era fina kommentarer är guld värda.

19:45 video: mina bästa second hand-fynd


Vet att ni fått vänta ett litet tag på den här videon men nu är den äntligen uppe. Det var andra gången jag spelade in den så jag hoppas ni uppskattar den nu, hehe. Puss!

15:00 Hårvideo: Braids in a bun


Här har ni videon på uppsättningen jag lovade er! Jag la inte till någon beskrivning eller muntliga instuktioner för jag tyckte inte att det behövdes. Man ser ju vad och hur jag gör och det är inte alls avancerat. Hoppas ni gillar det!

PS: Sätt på din favoritmusik medan du kollar, för jag har inte lagt till någon låt än. Jag gör det lite senare.

15:00 Hårvideo på G: Braids in a bun

Kommer ni ihåg denna uppsättningen? Många av er ville se en tutorial på den så nu har jag äntligen spelat in en! Den måste redigeras osv. och jag ska spela in någon mer video idag så om den inte kommer upp sent ikväll så kommer den förmodligen upp imorgon! Ville bara att ni skulle veta att den är på G.

Här har ni bilder jag tog nyss på uppsättningen, precis efter jag spelat in videon:



Den söta t-shirten/blusen eller vad man ska kalla det är från H&M. Den är creme-färgad och kanterna är svarta. På bilderna ser det vitt och blått ut, haha.
Hoppas ni gillar det och håll utkik efter videon de kommande dagarna! Stor kram!

14:22 YouTube-tips: meganheartsmakeup


Video av Megan (www.youtube.com/meganheartsmakeup).
En av mina favoritgurus på YouTube är den här tjejen vid namn Megan. Hennes videos är alltid lagom långa, inspirationsfyllda och eftersom att hon är i min ålder kan man relatera till henne på många olika sätt. Ett bra YouTube-tips alltså!

PS: Om uppdateringen från mitt håll nu de kommande dagarna är ganska så dålig är det förmodligen för att jag precis börjat sommarjobba (sen är mina utslag tillbaka igen...). Puss på er som har förståelse!

13:30 Dagens lack: N.Y.C purple


Dagens lack är från N.Y.C, pris och köpställe hittar ni i detta inlägget (länk). Detta är första gången jag testar det och jag älskar det! Färgen är superfin, borsten är bra och det räcker med 1-2 lager. Det enda som kunde varit liiiiite bättre är konsistensen på lacket, det är lite rinnigt, men det är inte så farligt.
Ha en fin och solig dag kära vänner! Solstolen väntar och sedan grillen, men först...städa!

17:05 Hemskickat: d.j.v Beautenizer Fiberwig LX mascara


d.j.v Beautenizer Fiberwig LX mascara
Ca. pris: 220 kr.
Finns att köpa på bl. a. Kicks och Åhléns.
PRODUKTFÖRKLARING:

Bortom alla mascaror. Det är Brush-On Fiber Extensions.Förlänger, separerar & konditionerar dramatiskt dina fransar.

Från den bästsäljande mascaratillverkaren i Japan kommer Fiberwig® LX – ett teknologiskt framsteg med dess brush-on fiber extensions (lösfransformula som borstas på).

Det unika med Fiberwig® LX:s innovation är lösfrans-formulan som appliceras som mascara och kapslar in varje frans i en fiberrik hinna. Ju mer fibrer du lägger på, desto längre blir fransarna, vilket ger dig en naturlig look med långa ögonfransar.


Denna lilla saken trillade in i bådas brevlådor igår! Tjohooo. Dejana har haft den äldre versionen av denna mascaran och tyckt att den är väldigt bra som vardagsmascara och Louise har hört mycket bra saker om denna nya uppdaterade versionen av "d.j.v Beautenizer".

Som ni kan se håller de inte tillbaka med löften om vad mascaran ska göra med ens ögonfransar och de ger en väldigt höga förhoppningar som man hoppas att mascaran lever upp till!

En recension och bådas åsikter om mascaran kommer upp så fort vi testat den tillräckligt och kan säga vad vi tycker om den.

22:00 Bild-tutorial: enkel champange/brun sminkning

Du hittar namn på alla produkter jag använt till denna ögon-maken i produktlistan i detta inlägget (länk).


1. Börja med att applicera en ögonskuggsprimer. Smeta sedan ut den över hela ögonlocket med fingret så att du får en jämn och fin yta.


2. Applicera en champange-färgad eller guldig ögonskugga i inre ögonvrån och på 2/3 av hela ögonlocket.
3. Med öppet öga ska det se ut ungefär så här.


4. Applicera en mörkbrun skugga i ytterkanten av ögat och sudda sedan också in den i ögongloben.
5. Det ska se ut ungefär så här.


6. Dra en tunn linje eyeliner nära fransraden och gör en liten vinge längst ut. Jag råkade klabba lite grann, men fixade enkelt det med en tops. Jag glömde ta kort på detta, men jag applicerade också en hud-/persikofärgad kajal på vattenlinjen.
7. Applicera mascara på ögonfransarna.


8. Färdigt!

Make-upen i helhet och ögon-makeupen på håll:

Hope you enjoyed. Snabbt, enkelt och alltid lika fint! Passar till allt och går att matcha med vilket läppstift som helst. Kramar!

20:10 Close up: Dagens make-up


Dagens make-up! Vi hade, som ni säkert redan förstått vid det här laget - skolavslutning idag! Hade ju en beige klänning på mig, så ville matcha den med champange- och brunfärgade ögonskuggor och fin färg på läpparna.

Denna sminkningen är hur enkel som helst egentligen! Jag har bara använt mig av två ögonskuggor, men det kommer ändå upp en liten bildtutorial med närmare bilder på var jag la skuggorna osv. lite senare. Håll utkik!


PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d bareMinerals foundation "2c Medium".
- Anti-dark Circles Roll-on concealer från Garnier.
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist".
- MaxFactor Bronzing Powder "01 Golden".
- Deborah Natural Effect Blush "03 Peach".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Single Eyeshadow Metallic från Pierre René "No 103" | Champange-färgad skimrig skugga.
- Mörkaste skuggan ur L'oréal ColorAppeal Trio Pro "317 Honey Brown" | Mörkbrun skimrig skugga.
- Cake Eyeliner från Make Up Store "20 Black".
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde" | På vattenlinjen.
- MaxFactor False Lash Effect FUSION mascara "Black".
- Eyebrow Fix by H&M.

LÄPPAR
- Claudia Lipstick "158".

Jag och min "väldigt seriösa" vän Antonia (länk). Med det menar jag att hon är ironisk och skämtar i princip heeeela tiden, haha.
XOXO,

19:19 Skolavslutning: Outfits


Dejanas outfit:
Klänning - Second Hand | Converse på fötterna | halsband - August Pettersson
♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Louises outfit:
Tröja - Second Hand | shorts - H&M | Converse på fötterna
Tog bilden hastigt och ser lite roliga ut på den, men vem bryr sig haha. Jag (Dejana) glömde ta av mig hårsnoddarna från handleden också, så ni inte tror att det är armband eller något och jag vet att mitt vänsterben ser stört ut på bilden, haha.
SOMMARLOV♥!

12:52 Video: Dejanas Second Hand-fynd!

 

Några av er har frågat på Blogresponse om vi kan göra var sin video där vi visar saker som vi fyndat på Second Hand. Så här har ni min! Jag sa i videon att jag skulle lägga upp detta efter att jag visat min outfit från skolavslutningen som var idag, men nu blev det inte så. Min make-up och skolavslutnings-outfit får ni se senare idag.

Louise skrev ju igår att hon spelat in videon, men att ljudet var helt borta, så hon ska spela om den ikväll om jag inte minns fel.
UPDATE: Glömde skriva vilken Second Hand-butik jag köpt mina saker i! Bra att någon frågade om det, haha. Jag har i alla fall fyndat alla saker i videon på Hela Människan.

18:21 ingen rolig update..

Spelade in en "mina bästa second hand-fynd"-video igår. När jag skulle börja redigera filmen i datorn är det inget ljud i halva klippet - åh, vad jag älskar teknik ibland alltså! Fan. Aja, ska nog spela om den imorgon.. Ville bara att ni skulle veta att den är på G. Puss!

17:17 Före & efter: MaxFactor False Lash Effect FUSION mascara


MaxFactor False Lash Effect FUSION mascara

175:- på Lindex, Kicks, Åhléns mm.

 


Det bästa sättet att förklara för andra hur en mascara funkar och ser ut på ens fransar är helt enkelt att visa en före- och en efterbild, så here you go!

Har ju tidigare haft tre stycken av den vanliga False Lash Effect-mascaran, just för att den har varit en av mina absoluta favoritmascaror enda sedan jag testade den för första gången. Denna FUSION-versionen tycker jag också om väldigt mycket! Den klumpar ingenting och fransarna separeras fint och ser väldigt naturliga ut.

Så här fungerar den på just mig, men det är så individuellt med mascaror - vad som fungerar för ens egna fransar och inte, men jag ger denna tummen upp! Superbra vardagsmascara, men med flera lager blir den perfekt även till fest.

18:36 new stuff: lindex


Mascara: One by One från Maybelline. Den har en gummiborste till skillnad från till exempel den vanliga, gula Colossal-mascaran. Ska förmodligen sminka mig på fredag då det är skolavslutning (YAY!) så ni lär få se före och efterbilder då. 99 kr på Lindex.


Persikofärgat/ljuskoralligt lack från Depend, nr 248, köpt på Lindex för 25 kr. Om ni vill se hur lacket ser ut på har Dejana lagt upp en dagens här.


"Tan Intensifier" från märket Piz Buin. Älskar det märket och deras solprodukter. De innehåller någon sorts morotsolja som gör att man blir brunare, snabbare - samtidigt som man är skyddad från solens farliga strålar. Spf 6 vilket är ganska lågt men jag bränner mig inte så lätt så det ska nog gå ändå. De hade samma produkt med spf 15 men den var 20 spänn dyrare så snåla Louise valde självklart den med spf 6 av den anledningen också, hehe. 79,50 kr på Lindex.

18:36 New Beauty Stuff:

Min söta mamma var i Varberg över helgen och på tillbakavägen gick hon in en runda på Gekås i Ullared och ett shoppingcenter vid namn FreePort i Kungsbacka och överraskade mig med massa beautygrejer! En del saker hade jag skrivit ner att jag behövde, saker jag haft tidigare fast som tagit slut, men mycket av det blev en fin överraskning.

Klicka på miniatyrerna nedan för större bilder.

Nr. 123                                  Nr. 154                                  Nr. 158






Claudia Nail Polish "No. 160".
10 kr. på Gekås i Ullared.
Lacket är verkligen NEON-ROSA i verkligheten! Helt lysande rosa. Synd att mina kamera är så himla dålig på att plocka upp så starka färger *sad face* ...



No joke...25 kr! Denna är mammas, men ville testa den så att jag kunde visa Er. Testade den direkt för att se hur bra en 25 kronors mascara kan vara. Borsten är faktiskt riktigt bra, det är bara formulan som är lite annorlunda. Man kan dock få till det fint när man lärt sig att hantera den, bara att själva mascaran smular ganska snabbt. Annars kan man ju alltid använda borsten i en annan mascara som man inte gillar borsten på.




Depend Dip-In Nagellacksremover. 33 kr. på Gekås i Ullared.
Finns också att köpa på Lindex för ca. 59 kr.
Detta är min tredje underbara burk från Depend. Louise har skrivit om den tidigare här och jag har visat det i en video, men i burken är det är helt enkelt en svamp, med ett hål i, som är helt fylld med nagellacksremover. Som man kan se på den lilla bilden på burken så doppar man bara fingrarna upp och ner några gånger i hålet så är nagellacket puts väck! ÄLSKAR DENNA SAK! Man slipper bomullsrester och utsmetat nagellack runt nagelbanden.




Claudia glasfil, 40 kr. på Gekås i Ullared.

Ett litet plastfack för förvaring + glasfilen.
Har redan en glasfil från Claudia som jag fick i ett litet kit i julklapp förrförra julen om jag inte minns fel. Jag ÄLSKAR den glasfilen och ville därför ha en till. Att fila naglarna med glasfil istället för med vanlig nagelfil är mycket skonsammare och bättre för nageln. En vanlig nagelfil kan lätt rigga upp ytan på nageln som kan leda till att den skivar sig eller att nagelkanten känns vass. Denna gör dock motsatsen - den förhindrar att nageln skivar sig och gör den starkare och reslutatet blir lent. Love it! Den är asbra!




Ögonbrynskniv, 40 kr. på Gekås i Ullared.
Om ni inte vet hur man använder en ögonbrynskniv så kan ni kolla in det här!




9-pack örhängen från H&M. 29:50 kr.
Jag har ju tagit två till hål i ena örat nyligen så nu kan jag äntligen ha ALLA TRE örhängen från en rad i örat! Stolt, haha. Fast, okej...jag måste ju vänta ett halvår ungefär innan jag kan ta ut de nya örhängena pga. att jag var tvungen att ta om ett av dem...men ändååå!



En stooor burk med 150 st. hårnålar, 22 kr. på Gekås i Ullared.


Ännu fler hårnålar, 6 ynka kronor på Gekås i Ullared!
THAT´S IT FOLKS! Det tog otroooooooligt lång tid att skriva detta inlägget och ladda upp bilderna, men hoppas ni gillar det! Många kramar.


10:15 bal: rebecka



Finfina Rebecka sminkade jag i en brunguldig sminkning till hennes studentbal. Det passade sig superbra till hennes fina cremevita klänning! Bilderna ovan är tagna efter den första gången vi provsminkade, för några veckor sedan. Vi hann inte ta några närbilder precis efteråt igår (jag var lite glömsk med). Det spelar ju egentligen ingen roll för sminket var i exakt likadant, förutom att det möjligtvis var liiite mörkare.

Här har ni en bild på lite håll:

Hennes hår hade hon fått fixat på salong. Det var storlockigt med en fläta svepandes från höger sida av huvudet. Jättefint!

Sminket gick som sagt i brunguldiga toner. Jag fokuserade mycket på att lägga en fin highlighter i ögonvrån och på den inre delen av ögonlocket - detta ger ett väldigt fräscht och piggt intryck. Sedan blandade jag matta och skimriga bruna skuggor in mot ögongloben och mest på ytterkanten av ögonlocket. Jag la pyttelite på nedre fransraden och avslutade allt med tunn svart eyeliner längs fransraden och mascara.

PRODUKTER:

BAS:
Natural Code foundation från Lumene i färgen "Fudge".
Mineralpuder/rouge från Deborah för att "sätta" foundationen, i färgen "Chocolate".
Rouge från en ögonskuggspalette som jag fått av Dejana, köpt i Serbien.
Highlighter på kindbenen, "Golden" nr 320 från Viva la Diva.

ÖGON:
Guldig/champagnefärgad ljus ögonskugga i ögonvrån (samma som på kindbenen) från Viva la diva, "Golden" i färgen 320.
Bruna skuggor från min 88 palette från Coastal Scents.
Flytande eyeliner från Loreal.
Mascara från Lumene.

LÄPPAR:
Läppstift från Deborah: Light Creator Shine & Volume nr 6 "Vintage Rose".
Ljusrosa skimrigt läppglans över från IsaDora.
Såhär såg Rebecka ut i helhet tillsammans med sin kavaljer & min kusin Christian, hehe:

Så fina så!


22:30 bal: olivia


Såhär såg söta Olivia ut på sin studentbal igår! Sminket la jag och håret fick hon gjort hos en salong (fint va? enkelt men ändå alldeles lagom och hur fint som helst!).

Hon ville ha något som markerade hennes ögon men ändå inte var för mycket, då hon vanligtvis inte brukar använda sig av flera olika skuggor. Vi kom fram till att en grå sminkning skulle passa bra. Jag la en silvrig ögonskugga runt hela ögat, längst fransraden främst. En ljusare champagnefärgad skugga (som skiftar i ljuslila, hur coolt som helst!) i ögonvrån och på den inre delen av ögonlocket. Sedan suddade jag ut skuggorna i ögongloben med en matt, ljusbrun skugga. Resultatet blev kanon tycker jag!

PRODUKTER:

BAS:
"True match" foundation från Loreal (vet dock inte färgen).
Mattgörande puder över från MaxFactor.
Rouge "Rosy Dawn" från IsaDora.

ÖGON:
Silvrig/mörkgrå skugga från min Viva la Diva 48 palette.
Champagnefärgad skugga från Pierre Reneé.
Ljusbrun matt ögonskugga från min 88 palette från Coastal Scents.
Flytande eyeliner från Loreal.
Mascara (vattenfast) Colossal från Maybelline.

LÄPPAR:
Läppstift, nr 59 "Pink Peach" från Viva la Diva.
Ljusrosa, skimrigt gloss från IsaDora över.


Såhär såg hon ut i helhet med sin kavaljer, kanonfin:

Stiliga!
Jag sminkade en till tjej vid namn Rebecka. Håll utkik efter det inlägget!

11:35 Gårkvällens make-up:





Klicka på miniatyrerna nedan för större bilder.

Så här såg gårkvällens make-up ut! Det var kväll när bilderna togs, tro det eller ej. Så himla härligt nu när det är ljust så länge! Det blir aningen svårare att somna kanske, men man kan ta vägen vid skogen hem istället för en kilometerlång omväg liksom, haha.

Story of my life:
Var på en liten hemmafest med fina vänner och klasskamrater (tant-ord..?) och det var ju mysigt. Hade inte varit på fest sedan början av DECEMBER så kände att det började bli dags, haha. Jag dricker ju inte, så det brukar oftast bli jag som ser till att ingen slår ihjäl sig eller liknande, men det är lugnt! Jag har mina goooooda energidrickor! Förresten...det känns ju dumt att man måste fråga sin mamma om hon kan "köpa ut" ENERGIDRICKA till en nu! Japp...min favorit är "Monster", men de har slutat sälja den på ICA Kvantum och på Konsum är det 18-årsgräns på energidricka! HAHA. Herregud...
PRODUKTLISTA:
BAS
- Anti-dark Circles Eye Roll-on från Garnier.
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist", över concealern under ögonen.
- Natural Effect Blush "01 Chocolate" från Deborah, på kinderna.

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Single Eyeshadow Metallic från Pierre René "No 103" (champange-färgad), i inre ögonvrån.
- Single Eyeshadow Metallic från Pierre René "No 137" (metallisk lila), på ögonlocket .
- Mörkaste skuggan ur: IsaDora Eye Shadow Quartet "44 Muddy Nudes" (mörk lila/grå/brun skugga), i ytterkanten av ögat och utsuddat över globlinjen.
- Microshadow "Pollution" från Make Up Store (matt svart), i ytterkanten av ögat och lite in i ögongloben.
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde", på vattenlinjen.
- Cake Eyeliner "20 Black" från Make Up Store.
- Viva la Diva Eyeliner "Espresso" (brun kajalpenna), utsuddat på nedre fransraden.
- Ljusaste skuggan ur: IsaDora Eye Shadow Quartet "44 Muddy Nudes" (matt nudefärgad), som highlighter under ögonbrynet.
- MaxFactor False Lash Effect FUSION mascara.
- Eyebrow Fix by H&M.

LÄPPAR
- Deborah Light Creator Shine & Volume läppstift "Nr 6 Vintage Rose".
HOPPAS NI GILLAR DET! Ha en underbar dag.

23:25 kommande: bal

Ville bara uppdatera er med att jag idag har haft fullt sjå med att sminka två finfina tjejer till deras studentbal. Bilder på resultatet kommet troligtvis upp imorgon eller under de närmsta dagarna. Hoppas ni har förståelse för uppdateringen - när det ska bli 25 grader hela helgen och regn hela nästa vecka vill man ta vara på solen!
Puss på er. Ni är bäst!

09:58 Gårdagens lack x2: by H&M


Orange: Sunset Dreams - Rosa/lila: Paradies Pink
Nail Polish by H&M - 3,2 ml - 9:50 kr/styck.

Ett lager av Sunset Dreams.

Ett lager av Paradies Pink.

JA, nagellack för en tia på H&M täcker mer än majoriteten av mina lack som kostar i alla fall över 60 kronor från andra märken. Jag tog dock ett ganska tjockt lager, men ändå...ett lager(!) - Louise är vittne! Haha. Jag har ju en del nagellack, men inga som dessa två! Den orange är verkligen neon-orange, även om det inte kommer fram så bra på bilden och den lila (jag tycker att den är LILA! Louise tycker att den är rosa...haha) är väldigt unik. Älskar dem!

Om ni undrar varför jag hade en färg på varje hand är det för att jag brukar ha det då och då. Om jag inte kan bestämma mig mellan två färger, eller om jag vill testa två nya lack - som igår - så tar jag en färg på varje hand. Tycker att det är ballt!

10:10 Update: Blogresponse


Nu hittar ni denna lilla frågelåda i menyn till höger. Ni klickar bara på knappen "Fråga, vi svarar!" för att komma till sidan och där är det bara att fråga på, så svarar vi!

Detta är precis samma sak som Bloggsvar, bara att de bytt namn till Blogresponse och bytt design, men jag (Dejana) tycker absolut att de har bytt upp sig! Det är mycket lättare att svara på frågorna nu och lättare för er att se och hitta svaren. Kramar!

08:05 Nya mini lack: by H&M


Nail Polish by H&M
Volym: 3,2 ml.
Pris: 9:50:-/styck

Orange: Sunset Dreams - Lila: Paradies Pink
Två nya mini-lack som min kära mor köpte på H&M för två dagar sedan. Skriver självklart lite om dem när jag testat dem, as always!
Ja - det är långhelg, vilket betyder att man är ledig. Ändå vaknar jag 07:10, utan väckarklocka, fast att jag somnade ungefär 01:30 inatt.

Har verkligen sömnproblem, men inatt berodde det på att jag igår tog två till hål i högerörat. Så nu har jag två hål i vänstra och tre i högra. Varför det är anledningen till att jag inte kunde sova är för att:
- Första hålet blev skitbra, andra hålet blev otroligt snett och spände som bara den. Efter ganska mycket velande bestämde jag mig ändå för att gå tillbaka dit efter 10 minuter och då tog vi ut det nytagna örhänget(!), det började blöda, men när det slutat tog vi om det! Så jag tog sammanlagt tre hål, men ett av dem är just nu ett öppet hål/sår mitt i brosket typ...det gör verkligen svinont. Därför kunde jag inte ens nudda högra sidan av mitt huvud på kudden inatt, men jag är helnöjd nu när vi tagit om det, så vem bryr sig...haha!

19:19 Silica-tabletter: Update


Friggs Silica-tabletter
165 st. 48:- på ICA Kvantum.
Ni kanske minns att jag köpte de här Silica-tabletterna för lite över en månad sedan - de räcker i exakt en månad om man äter dem exakt som man ska (2 st. 2 ggr/dag), vilket jag gjorde så de tog slut för ett litet tag sedan. Ska strax köpa mig en till burk, men tänkte att jag kunde uppdatera er om hur jag tycker att de fungerat än så länge.

Silica-tablettetr är alltså kosttillskott som kan bidra till friskare hud, hår och naglar. De fungerar olika från person till person - på vissa hjälper det kanske bara mot att naglarna skivar sig och andra kanske får starkare hår, men att naglarna eller hyn inte påverkas någonting osv.

DETTA ÄR VAD JAG TYCKER OCH VILKA RESULTAT JAG SETT, ÄN SÅ LÄNGE:


- Under den månaden jag använde Silica-tabletterna fick jag bara en enda liten finne! Jag har ju dock aldrig haft "problem" med min hy eller finnar osv., men under menstruation får jag självklart några stycken ibland, men denna gången fick jag en enda. På en hel månad!

- Det andra som jag verkligen lagt märke till är att fastän jag har målat naglarna väldigt ofta så har de nya naglarna som växt ut inte blivit alls missfärgade! Inte ens liiite gula. Man ser en linje mellan det missfärgade på topparna av naglarna och det nya som växt ut och det kan inte bero på något annat en Silica-tabletterna, för jag har använt exakt samma baslack osv.


- Nu är det enda kvar att nämna håret, men jag har inte så mycket att säga här eftersom jag inte märkt någon skillnad. Det beror antagligen på att Silica-tabletterna bara påverkar det nya håret som växer ut - inte topparna osv. som man redan har innan man börjar äta tabletterna. Så det tar nog ett bra tag och mer konsumtion av detta kosttillskottet om man ska märka en större skillnad.
Jag uppdaterar er igen om en månad, men än så länge är jag helnöjd - mina naglar blir inte missfärgade längre! WOHO!

RSS 2.0