13:13 Bli en buzzador! Kommer ni ihåg? LÄS!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken för att registrera dig:
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=dejanapasic>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=dejanapasic</a>

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=dejanapasic&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=dejanapasic&lang=SE</a>
Sidan är faktiskt superbra och man får ju testa produkter med mera helt gratis! Än så länge har jag fått vara med i en kampanj och det var på tamponger för o.b proComfort, haha!

Med tanke på att jag fick en hel kartong fylld med 24st. förpackningar av normalstorleken på o.b proComforts tamponger, samt en massa rabattkuponger som jag kan köpa vilken storlek jag vill för, för ungefär halva priset(!) och 10 st. små ljusblåa "fodral" att bära med sig tre st. tamponger i, med stil, så är detta super!

Beroende på vad man väljer för ämnen och intressen så får man olika erbjudanden. Jag valde ju såklart smink och sådant så jag längtar efter min nästa kampanj=)! Man behöver bara då och då skriva små rapporter om vad man tycker om produkten man testar och sedan en slutrapport som består av ett antal frågor man ska svara på. Superenkelt!
Lycka till med Buzzandet!

17:00 Dagens Make-Up: Brown and smokey


 

Känner ni för att ha något lite mer dramatiskt än bara mascara någon dag, men inte riktigt vill gå runt med svarta sotade ögon mitt på dagen - kör på en brun sotning istället! Det är både naturligare och mer än okej att ha dagtid.

Produkter jag använt mig av (ögon):
2 bruna skuggor i olika bruna nyanser från min Viva la Diva palett.
IsaDora Gleaming Eye Shadow Wet&Dry, nr. 82 "Frosty Seashell" som highlighter under ögonbrynet.

Maybelline Line Definer Liquid Eyeliner, i färgen Noir -Black.
Vit kajalpenna från H&M.
Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara, black.

Hoppas ni gillar det!

Följ min blogg med bloglovin

Det ska ju självklart stå VÅRAN blogg* inte min. Vill bara påminna er om att ni faktiskt kan prenumerera på våran blogg på Bloglovin. Då missar ni inte något och ser enkelt när vi uppdaterat med ett nytt inlägg. Man kan också gilla inlägg. Kom igen! Vi vet att många av er som läser inte prenumererar, så gör det om ni vill. Vad har ni att förlora liksom=)?

Klicka på rubriken för att komma till Bloglovin och tryck sedan på knappen "följ bloggen".

16:00 Video: Dejanas nagellackskollektion, del 3


Här är sista delen där jag visar de sista av alla mina nagellack. Äntligen, haha! Det var en del.
Hoppas ni får en superfin dag!

12:15 Video: Dejanas nagellackskollektion, del 2


Här har ni del 2 av 3 av min nagellackkollektionsvideo. PUH! Långt ord...

19:55 Test: IsaDora Bold Tip Eyeliner!

IsaDora Bold Tip Eyeliner, nr. 50 Carbon Black, ca. 100kr på Lindex.
Fler av er har säkert som jag en mamma som i princip aldrig sminkar sig, men ändå köper nytt smink och nya produkter!? Tur är väl det, för nu fick jag chansen att testa en ny eyeliner som mamma köpte för några dagar sedan utan att slösa en krona! Denna eyelinern ser ut exakt som en tuschpenna, eller en tunn markeringspenna.

Vad tyckte jag om den då?
Här får ni några plus och minus:
+ Priset.
+ Tar inte mycket plats i sminkväskan.
+ Färgen sitter som berget! Förutom att det var fuktigt ute idag, så hade jag orientering på gympan och trots allt svettande och all fukt så hade inte eyelinern flyttat sig en millimeter och jag slapp fylla på den.
- Spetsen är för tjock för min smak, vilket gör det svårt att få en tunnare linje.

Slutsats:
Trots att det finns fler plus än minus så är det enda minuset som finns ett stort minus. Minuset överväger alltså plusen enligt mig då jag oftast vill ha en tunnare linje. Gillar du dock en lite tjockare linje så är denna eyelinern ett riktigt kap! Den sitter ju som sagt som berget och att den är i pennformat gör det smidigt att applicera. Det beror helt enkelt på hur du själv vill ha det. Jag kommer dock att använda den fler gånger, för att den sitter så bra.


16:50 Våra nya signaturbilder!


HAHA! Är de inte snygga? Vi heter ju Beautyfreaks vilket är anledningen till att vi alltid har så galna signaturbilder i slutet av våra inlägg. Det visar liksom hur vi är som personer. Detta är de nya som vi tog till den nya designen och de kommer nu synas längst ned i miniformat efter våra inlägg. Hoppas ni diggar dem!

15:20 Dagens: Makeover With Mom's Dress

Klänning Lindex, innejacka H&M, mc-jacka KappAhl, ring från Lindex (eller August Pettersson?), hjärthalsbandet fick jag i present och på fötterna har jag mina bebisar - Converse!
Vem har inte tagit och "lånat" något ur mammas garderob tidigare? Det har jag gjort tusen gånger i alla fall, men med tanke på att klänningen var liiiiite för over-sized för min smak så knöt jag ihop den i midjan med ett tunt, svart flätat skärp från GinaTricot och puffade upp den lite. Super! Hoppas ni gillar min outfit!

PS: Vill bara påminna er om att Louise åkte iväg till Spanien igår, tidigt på morgonen, så jag gör mitt allra bästa med att uppdatera er denna veckan. LYCKOS HENNE! Hon får det nog super där och hon får ha extra kul till oss alla=).


14:00 Produkter: Värmeskydd!

FÖRE VÄRMESTYLING:
NAK Heat Beat, 250ml, runt 120kr och finns att köpa på frisörsalonger.
L'oréal Studio Hot Straight, cirka 50kr och finns på bl a. Ica Kvantum, H&M och Lindex.
EFTER VÄRMESTYLING:
Goldwell Dual Senses Rich Repair Leave-In Balm, 150ml, cirka 170kr och finns att köpa på frisörsalonger.
PHC Hair Repair Silk Serum, 50ml, 90kr och finns att köpa på bl a. Åhlens City.
Nu har ganska många frågat om olika värmeskydd (produkter som skyddar håret från värmestyling med plattång, locktång, hårfön osv.) Jag och Louise värmestylar sällan vårt hår, men när man väl gör det är det superviktigt att skydda håret.

Produkterna ovan är alla super enligt mig.
  • Den första produkten är från märket NAK och det är ett värmeskydd i form av en spray. Det är smidigt eftrssom man slipper det extra kladd man får om man använder händerna med krämer och serum.
  • Den andra produkten är från L'oréal och är i form av en kräm som man fördelar jämnt i hela håret, men fokusera på topparna då krämer kan göra att hårbottnen blir fet och flötig om man använder det där. Däremot gillar jag att använda krämer mer än spayer då jag tycker att det tränger in mer i hela håret och man kan fördela det noggrannare så att det skyddar bättre.
  • Den tredje produkten är ett serum från Goldwell som man applicerar efter värmestyling eller när man tvättat håret. Man kan alltså applicera det i både torrt och fuktigt hår (man sköljer INTE ur det!).
  • Det andra serumet är ett silk serum från PHC. Man använder det exakt som det från Goldwell.
Serumen är till för att reparera håret efter värmestyling, men man kan också använda det regelbundet även om man inte värmestylar håret. De ger fukt och reparerar och gör håret mjukt, lent och glänsande.

Hoppas att detta hjälpte er! KRAMAR.


15:42 Video: Dejanas nagellackskollektion, del 1


Jag har en del nagellack som ni kanske förstått, så många att jag måste dela upp videon i 4 delar! Haha! Jag hoppas att ni tyckte att det var intressant att kolla på denna videon. Jag vet att några av er bett mig visa mina nagellack, så...varsågod! De andra delarna kommer upp denna veckan. Det blir antingen 2 till eller 3 till, sorterat efter färger.
Ha en fin dag!


00:38 produkter: budgetfynd!

Hey! Idag var och mamma en snabb sväng i Värnamo. Eftersom att jag den senaste veckan varit i stort behov av en ny concealer sprang jag in på H&M och plockade upp deras egna. Har hört mycket bra om den och eftersom att den bara kostar typ 40 kronor tänkte jag ge den ett försök!
Och vet ni vad? Den är kanon ju! Min är i färgen "Soft nougat" (tog den lite mörkare eftersom att jag vill att den ska passa mig när jag blivit lite solbränd, förhoppningsvis, i Spanien).
Täcker jättebra och kommer i en smidig "läppglans"-förpackning.
Tummen upp alltså!


17:10 Nytt: parfym!


Vanilla by Alyssa Ashley, 25ml - 169,50kr på Ica Kvantum.
Glömde säga att jag köpte en ny parfym idag med. Eller ny och ny, det är min andra flaska och jag älskar den! Detta är både min och Louises favoritparfym. Den luktar som nybakade vaniljbakelser och man får ofta komplimanger om att man luktar gott kan jag lova.

16:46 Dagens: Black & White



Jeans BikBok, långt svart linne GinaTricot, randig kofta Lindex, mc-jacka KappAhl, sjal H&M, väska från Lizas Design och Converse på fötterna.
Örhängen från Lindex, ringar från Lindex (& från Montenegro).

Såhär ser jag alltså ut idag. Hoppas att ni gillar det!

23:23 viktigt, läs!

Ville bara meddela er alla att uppdateringen från mitt håll inte kommer vara alls bra i nästa vecka.. för jag ska nämligen med Drumcorps till España! Är så himla pepp. Vi tar bussen tidigt nu på måndag morgon. Att åka buss ända ner till Spanien kan låta jobbigt i många öron men jag lovar er att med Drumcorps blir det sällan en tråkig stund. Wiho! Vi ska bo på ett Hotell lite utanför Barcelona och man vet ju aldrig, kanske har dom internet man kan få låna där? Jag kan verkligen inte lova någonting men om det är möjligt ska jag ju självklart försöka att uppdatera.


17:30 Mitt favoritnagellack just nu:


Dagens nagellack är mitt favoritlack just nu. Det är i färgen nr. 629 "Icy Purple" från Isadora.
Jag har sagt det förr och kommer att säga det igen...jag älskar Isadoras nagellack! De torkar snabbt, har många fina färger att välja mellan, de sitter länge till skillnad från t ex. Viva la Divas nagellack som skalas av efter bara en dag och så älskar jag att de har namn på färgerna. Jag tycker att det är mycket roligare att köpa ett lack som det står något roligt namn på som man kan associera till än bara ett tråkigt nummer som man ändå glömmer bort efter bara fem minuter...haha.
Tusen kramar!

PS: Vi har tagit nya små signaturbilder till att ha såhär efter våra inlägg, vi måste bara fixa dem först. Bara så ni vet!

20:24 surprise..

Som några av er kanske redan märkt (om det nu har uppdaterats).. så har vi en ny design! Fräschare, mysigare och betydligt mer höstig. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör! Vi kände att det var dags för en ny då den förra kändes gammal och för somrig, haha. Om ni inte kan se designen, klicka på F5 för då uppdateras sidan!

Kom gärna med era åsikter! Vi vill höra exakt vad ni tycker =) Puss!

PS: Det här är alltså "det hemliga projektet" vi har pratat om! Förlåt för att det har dröjt lite men.. bättre sent än aldrig?

17:05 Gammal video: Sotade ögon


Några av er har bett oss göra en sminkvideo där vi visar hur man gör sotade ögon (smokey eyes). Faktum är att jag redan har gjort en (för länge sedan nu!). Så här får ni se den, några av er för andra gången.
Kramar!

10:02 en outfit

Superstor bild, jag vet. Måste skriva supersnabbt nu för jag har typ inget batteri kvar på laptopen. Men iallafall! En outfit jag bar för några veckor sedan. Spetstop från Monki, sjal från Second hand, jeansshortsen är egengjorda från Replay, tights från Lindex och boots från Vagabond. Smycken från Thomas Sabo och Lindex.

19:28 tips: inpackning

Köpte ju en inpackning från Elvital när jag var på Ge-kås i Ullared sist, vilket var i slutet av juli, och nu har jag nästan använt upp hela (ja, jag dränker mitt hår med det!). Och håret blir verkligen supermjukt. Superbra för er som har lite självfall på håret också eftersom att det kommer fram på ett finare sätt. Det tynger inte ner håret men ändå ger det massor av fukt och glans. Superbra och för en billig peng! Finns att köpa i de flesta mataffärer, KICKS osv.. runt 50-lappen? Tror den kostade 30 i Ullared.

Update: En inpackning är som ett balsam men mer djupverkande. Man börjar med att schamponera håret som vanligt sen kletar man i inpackningen i hela håret men fokuserar mest på topparna. Låt det sitta i ungefär en kvart, men man kan vänta längre. Sen sköljer man bara ur det och avslutar med ett balsam, om man känner att håret är i behov av massor av fukt. Man bör göra en inpackning åtminstonde en gång i veckan, oavsett hårtyp!

17:27 Sminkvideo: Regnbågens färger


Musik i videon: 1.Taio Cruz - Dynamite. 2.Demarco - Standing Soldier. 3.Seventh Wonder - Tears for a father.

Här är en sminkvideo jag spelade in igår på en väldigt efterfrågad look: färgstarkt/regnbågsfärgat. Jag vet att kvalitén suger, men det beror på att det var otroligt dåligt ljus och att det var mörkt ute. Ni ser ju ändå hur man gör och hur resultatet blir=). Hoppas att ni gillar det! Tusen kramar.

PS: Paletterna med ögonskuggorna är köpta i Serbien tyvärr, men det är bara att använda sig av vad man har och av liknande färger!


17:58 outfit

Kofta från H&M. Sjalen är ifrån Myrornas (Second hand). Linne från Ginatricot. Jeans från märket D.brand och skor ifrån en butik i Borås som heter Yosshi (tror jag).

En outfit jag faktiskt bar första dagen i skolan. Har bara glömt att visa er den, haha. Hoppas ni gillar't folks. Puss!

14:52 Dagens: A Knitted Sweater in The Sunny Garden

Svart tajt tröja (under) JC, stickad tröja (ny!) Lindex, tunna svarta strumpbyxor och Converse på fötterna.
Halsbandet med lejonhuvud är mammas supergamla!
Älskar det för att det är unikt, har dock ingen aning om var det är köpt.
Här har ni dagens utstyrsel. Visst är den nya tröjan mycket finare än liggandes på golvet? Haha. Hoppas att ni gillar min outfit.
Tusen kramar till er fina läsare och hoppas att ni får en fortsatt fin dag.


18:28 NYTT: Stickat

Lindex, 299 kronor.

Här är den stickade tröjan jag fick med mig hem innan. Den är dock mycket finare på som ni kanske förstår med tanke på att det är over-size modell. Jag ska nog ha på mig den imorgon så ni får se hur den ser ut på i en dagens outfit.
NU måste jag plugga!!! Jag har fyra prov att plugga till de närmsta veckorna, två böcker att läsa ut, en redovisning att förbereda och självklart vanliga läxor som måste göras...så det blir nog ingen video ifrån mig förens i slutet av veckan. Måste börja nu!
Hoppas ni haft en superfin dag!


18:18 Blöt hund...

Såhär glad är jag när jag gått runt med ögonsmink i regn, utan paraply eller luva på varken tröja eller jacka...haha, attans väder! Kom hem för en stund sedan, slutade skolan halv fyra och knallade sedan vidare in till "stan". Fick med mig en stickad tröja hem som kommer upp i ett inlägg alldeles strax.

PS. Med tanke på att sminket inte runnit ett endaste litet dugg, trots att jag har svart eyeliner och mascara runt ögonen så måste jag ge EN STOR tumme upp till Lumenes Ögonskuggsprimer. Lumenes primer+spöregn=inget kladd. Woho!

00:04 sminkvideo: smink till glasögon

En video på en sminkning som är tillägnad alla er glasögonormar där ute! Jag är så avundsjuk på er. Ni kan bära upp eyeliner och färgstark ögonskugga till vardags. Fuskigt! Självklart funkar den här looken även om man inte har glasögon, men den gör sig väldigt bra bakom ett par bågar.
Filmade den igår och klippte ihop den idag. Vad tycker ni om redigeringen? Jag har ett nytt redigeringsprogram som heter VideoPad Editor Professional. Det funkar jättebra! Annars brukar jag redigera i Movie Maker 2,6.

(Vet att videon skärs av till höger, men jag fixar det imorgon. Måste sova nu. Godnatt!)

PS. Visste att någon skulle kommentera att jag fått idén från Linda (Lindas sminkblogg) men jag spelade faktiskt in videon dagen innan (i Lördags) Linda la upp det inlägget. Sådeså! ^^ Hon kanske är en tankeläsare?
PS2. Mitt nagellack kommer från KUBISS i nr 38.

14:19 auktion: mc jacka i skinn

Hej kära läsare! Ville bara tipsa er lite snabbt om en auktion min kära mor har uppe på Tradera just nu. Det är på en mc jacka i äkta skinn från märket Petroff. Auktionen avslutas om ungefär 5 timmar så skynda att fynda! Verkligen jättefin, jag lovar :-).
Klicka här för att komma till auktionen.

18:13 Video: De olika hudtyperna


En video där jag pratar om de fyra olika hudtyperna som finns, deras kännetecken, samt tips och trix för varje enskild hudtyp.
Vet du inte vad du har för hudtyp? Gå in på denna sidan:
http://www.yves-rocher.se/control/dynpage/~struct=shop/~page=skincare/

(AV NÅGON ANLEDNING FUNGERAR INTE DETTA TESTET HELT PLÖTSLIGT! SYND, FÖR DET VAR SUPERBRA OCH ENKELT, fasen...)
Gå istället in på:
http://www.kicks.se/guider/hudvard/ansikte/hitta-din-hudtyp-g818
bläddra neråt och läs om de olika hudtyperna så borde du få reda på ganska enkelt vilken hudtyp du har.

Hoppas att denna videon var hjälpsam! Tusen kramar.


16:00 Dagens: Loving Sneakers

Jeans Klädstället (ONLY), linne JC, T-Shirt köpt i Serbien, sjal H&M, Mc-jacka KappAhl, väska Lizas Design och Converse på fötterna.
Såhär ser jag ut idag! Trycket Loving Sneakers på t-shirten stämmer ju rätt bra faktiskt, haha.
Hoppas ni gillar det!


18:04 tips om tävling!

Jag och Dejana har glömt att nämna att vi faktiskt gått och blivit ambassadörer för svenska Disney Channels youtube sida! Det innebär inte så värst mycket men det är ju ändå roligt, eller hur? Disneyfreaks som vi båda är, haha.
Ville bara tipsa er läsare lite snabbt om en grym tävling som just nu pågår på Disney Channel's hemsida (http://www.disneychannel.tv)!
Man kan vinna bland annat en platt TV och en iPod touch. Ganska grymma priser om ni frågar mig hehe. Jag kommer delta i alla fall =)
Kolla på klippet så får ni reda på mer om tävlingen:
http://www.youtube.com/disneychannelse

17:52 dagens make up: a pop of colour


Körde på skuggor i bruna nyanser från min 88 palette. Den turkosa skuggan under kommer ifrån en palett jag fått av Dejana som hon köpt i Serbien. Perfekt look för den som inte riktigt vågar på sig det allra färgstarkaste, men ändå vill ha en liten annorlunda kick! Lovar många komplimanger :-)
Puss!

21:04 video: allt om en snygg bas

Varning för en lång video, men med mycket information kring en snygg bas anpassad för just DIN hudtyp. Har fått många frågor kring dagkrämer, foundations, concealers osv.. försökte svara på allt i videoinlägget nedan! Hoppas det hjälper er lite grann. Puss =)

17:17 Knasigt med lack


När jag inte kan bestämma mig för vilket av två nagellack jag ska välja, tar jag ett på varje hand! Om de matchar någorlunda vill säga...och det har jag gjort idag. Man behöver inte ta två kontrastfärger som jag gjort idag, man kan ta en hand med ljusrosa och en med mörkrosa eller en med ljusblå och en med mörkblå osv. Det finns säkert fler som gör såhär ute i världen, men jag har inte sett det på någon annan än faktiskt.
Vissa gillar det säkert och andra inte, men tycker det är en kul grej och jag trivs superbra i det! Gillar ni det, så kom ihåg vem ni såg det ifrån, hihi=).
Tusen kramar fina läsare!


16:20 Dagens: Med skolväskan i hand

Collegetröja JC, svart "inne-jacka" H&M, Mc-jacka KappAhl, sjal H&M, shorts/avklippta jeans BikBok och väska från Liza Bags (också kallat Lizas Design).

Armband mammas gamla från Lindex(?), det svarta från Azzuro och ring från Montenegro.
Ankelboots från Skopunkten.
Hej hopp! Såhär ser jag ut idag. Jag är helt utmattad, så nu ska jag slänga på mig mjukisbyxor, slänga mig i soffan, sätta på Disneychannel och dricka blåbärssoppa! Det är det som gör livet värt att leva, hehe...
Hoppas ni gillar min outfit och att ni har en fortsatt fin dag.


19:10 Dagens Smink: Vardagligt Chic


Såhär ser min make-up ut idag! Sådär vardagligt med guldiga och bruna ögonskuggor, concealer över de mörka ringarna under ögonen och en tunn, utvingad linje med svart eyeliner på övre fransraden. På vattenlinjen har jag vit kajal och på läpparna ett rödaktigt läppbalsam från Dove. Alldeles lagom till vardags.
Hoppas ni gillar det!


17:50 Bohemian Blouse

Blus Lindex, kjol H&M, Converse på fötterna, Dejana från mammas mage. Haha, skojar bara...
Halloj! Här har ni dagens paket. Känner mig lite bohemian chic varje gång jag har på mig denna blusen. Hoppas att ni haft en bra dag och att ni gillar min outfit!
PS. Mitt och Louises lilla projekt blir inte färdigt idag, men denna veckan hoppas vi i alla fall! Det är inget stort bara så ni vet. Vi vill bara få det att låta spännande för att vi blir exalterade för minsta lilla, haha.
KRAMAR.

12:00 Right now: School!

Jag just nu, haha.
Jag tar bild på dagens smink och outfit när jag kommer hem från skolan idag, tänkte bara att jag kunde uppdatera er om det. Jag och Louise håller också på med "ett hemligt projekt" som vi nog ska slutfölja ikväll...spännande?
XOXO,

18:38 Dagens: Bakelse!

Persikofärgat linne GinaTricot, blus (mammas) Lindex, jeans H&M och Converse på fötterna.
Trenixen! HAHA, tjenixen? What? Här har ni i alla fall dagens outfit. Glasögonen var på idag med! Jag börjar se sämre och sämre, använder knappt mina glasögon alls så de fick vara på idag och vet ni? Ingen huvudvärk! Tjoho!
Hoppas ni gillar min outfit!


13:58 Gårdagens outfit!

Gårdagens outfit! Klockan var jättemycket, det är därför det är så mörkt. Ni ser ändå vad jag har på mig och jag hoppas att ni gillar det! Kärlek till er.


13:52 video: en outfit

En outfit video som jag spelade in igår. Hoppas ni gillar't! =)

20:52 sminkvideo: purple & gold

En sminkning som passar superbra till lite finare tillfällen. Men om man tonar ner looken lite funkar den ju givetvis till vardags också! Jag älskar glittret på ögonlocket, hehe.

Prövade att snabbspola allt jag gjorde utan att förklara eller så. För ni ser ganska tydligt vad jag gör! Kommer nog inte fortsätta med att göra såhär hela tiden dock, bara när jag känner för det :-). Hoppas ni gillart kära läsare. Puss!

12:55 Ny inpackning!

Gliss Shea Cashmere Inpackning, 79kr.
Tvingade ner mamma på stan för några dagar sedan för att köpa den nya inpackningen från Gliss som går på reklam nu. Jag har testat den och den är superbra! Burken är riktigt stor och håret blev supermjukt. Jag kan återkomma när jag använt den flera gånger, men än så länge är det en stor tumme upp.


11:01 Sminkvideo: Bronzed Smokey Look!

En sminkvideo på en bronsig look som jag spelade in igår. Hoppas ni gillar det!


17:13 Nagelvideo: Tips och trix för en bra bas!


Här har ni en nagelvideo där jag visar hur man får en så bra bas som möjligt innan man ska applicera ett färgat nagellack. Bara tips och trix på hur man förhindrar att naglarna blir gula osv. Hoppas ni gillar det!

15:04 produkter: tips!

Fick ett tips från två tjejer i min klass om den här grejen. Det är en liten burk med en svamp i, och i svampen finns det ett hål.. hela svampen är fylld med nagellacksremover och det enda man behöver göra är att sticka ner fingret och röra om några varv. Sen är ALLT lack borta! Inget kladd och så med pads och starka removers. Tror den kostar ungefär 59 kronor på Lindex. Hade mörkturkost nagellack innan och nu är allt borta som ni kan se på bilden!
Rekommenderas! Puss.

12:21 video: kitty cat!

Wihooo, här har ni min första halloween-tutorial! Och det är på en kattlook som önskat av flera personer. Hoppas ni gillart! Kan knappt bärga mig tills jag får göra nästa halloween look, det är ju hur roligt som helst. Men då lovar jag att filma med digitalkameran.
Något gick snett när jag klippte ihop videon så vid vissa ställen i videon är mina läppar inte synkade med min röst. Men ni kan ju fortfarande se vad jag gör. Puss!


20:22 Video: I lördags - Kräftskiva!


Som ni kanske kommer ihåg så hade vi ju en mini-kräftskiva i lördags! Den fick ju mig på mycket bättre humör (som ni kan se i videon...haha!). Tänkte att ni kanske skulle tycka det var kul att få "vara med oss" för en dag.

Vad tycker ni om denna videon? Skulle ni vilja se liknande videos i framtiden? Typ när vi är på stan, shoppar eller liknande.
KRAMAR!

11:10 Video: Gårdagens skolfoto-outfit!


Precis som Louise ville jag testa den nya webcamen så så fort jag fixade ett cam-program igår var jag på hugget att visa er vad jag hade på mig när vi hade skolfotografering.
Hoppas ni gillar det!


14:32 video: att gå i klackar

En liten video om... allt jag vet om klackar och att gå i dem helt enkelt. Hoppas ni gillar't! Om en liten stund ska jag spela in en halloween look. Puss!

11:57 sminkvideo: färgstarkt till vardags

Inspelade med webcamen. Tycker att det blir ganska bra faktiskt! Man ser färgerna och så helt okej, och man ser allt jag gör ganska bra. Någon sa att mina läppar inte var synkade med min röst, men så blir det inte för mig när jag kollar? Är det fler som har det så?

20:49 video: testar den nya webcamen

Lyckades äntligen ladda ner ett program när jag kan spela in videos med webcamen på laptopen. Wiho! Det fanns inget sådant program på datorn innan så, lite udda men japp. Här har ni en liten testvideo/videoblogg:


18:56 video: outfit

En outfit från i söndags. Pusshej!

12:40 Halloween Make-Up Tutorial: Vampire/Zombie Lady!


Hej på er! Här har ni ännu en Halloween-sminkning. Jag spelade in den i söndags och igårkväll blev den färdig redigerad. Hoppas att ni gillar det och ger det ett försök!
Tusen kramar.

21:47 liten uppdatering:

Hej fina läsare =) Ville också tacka er för svaren på Dejanas mindre glada video några inlägg ner. Alla kommenterar riktade ju sig inte bara mot Dejana utan också bloggen i helhet. Så tack så hemskt mycket! Det är ibland svårt för min lilla hjärna att förstå hur snälla vissa människor faktiskt kan vara.. bara genom små och fina ord i kommentarer. Finaste läsare.

I alla fall. Vi fick ju våra laptops idag! Och vet ni?! Den är huuuuuuuuur fin som helst + att det är webcam på den. WIIIEEE! Ni skulle se min "lilla" happydance jag utövade inför hela musik-klassen. Alla blev nog lite chockade.
Men tyvärr kan jag inte använda camen än för jag måste installera ett program och i nuläget går det inte att installera något på datorn.. ska gå och kolla det med teknikerna på skolan imorgon.

Vet att bloggen inte varit så beauty-relaterad på sistonde men jag lovar att det kommer komma igång igen så fort som möjligt! Det har bara vart en sån omställning att gå från soffpotatis till gymnasie, plugg och en massa träningar. Puss!

19:48 på gång..

Har försökt att lägga in två videos jag spelade in idag i en evighet nu, och det vill verkligen inte funka! :-( Fyfan. Imorgon eller på tisdag får vi våra laptops i skolan, SNÄLLA be en liten bön eller håll tummarna för att det ska finnas webcam på datorn + att filerna från min kamera funkar på den utan att vara trasiga. Med en bra webcam skulle det underlätta SÅ mycket så ni anar inte!

Ska försöka med videosarna igen nu, pust..

UPDATE: YEEEEEEES! Någon skrev i kommentarsfältet att ettornas datorer har inbyggd cam och kanske ljud.. alltså seriöst. OM det stämmer lovar jag er FETASTE happydance videon?! (jag är typ världskänd för mina happydanser, jag har många på lager). WIHOO!

16:16 En outfit för ett tag sedan

Svart klänning/tröja JC, grönt cardigan Lindex, sjal H&M, Mc-jacka KappAhl, ring köpt i Montenegro och Converse på fötterna.
En outfit jag bar för ett tag sedan, men glömde lägga upp på bloggen(!), haha. Hoppas att ni gillar det i alla fall! KRAMAR.


15:32 Todays: Back On Track!

Spetströja Azzuro, top Gekås, jeans Klädstället (ONLY), halsband Azzuro och Converse på fötterna.
Hej på er! Så här ser jag ut idag, lika glad också. Vill bara tacka er läsare för att ni är så otroligt fina och snälla! Som jag sa i videon i det förra inlägget så förstår jag ju självklart att man får dåliga kommentarer ibland när man driver en blogg som kan läsas av vem som helst i hela världen och jag förväntar mig inget annat, men det var så jag kände och ibland finns det ju allvarliga anledningar till varför man inte uppdaterar på flera dagar, så kommentarer som "Ni SUGER på att uppdatera!!!!!!!!!!!!" kanske inte känns så peppande.

Era fina och peppande kommentarer fick mig i alla fall att må mycket bättre och både jag och Louise uppskattar er så himla mycket. Kräftskivan igår var superkul för er som undrar och Louise och de andra vännerna fick mig också på mycket bättre humör, som de brukar, och det blev mycket skratt. Nu är jag back on track och gladare än någonsin.

PS. Vi spelade in en galen liten video igår på hur våran dag var, t ex. när vi var ute och cyklade(!) och lite från när vi förberedde allt inför kräftskivan. Den kommer upp så snart jag redigerat ihop alla delar!
PS2. Jag spelade också in en Halloween Make Up Tutorial igen och den kommer upp om några dagar. Hoppas att ni gillar min outfit. ALL KÄRLEK TILL ER!


17:36 Not so happy face


That's it.
Är superglad nu och ska på kräftskiva med Louise! Ni är jättefina läsare, det är ni verkligen och vi uppskattar er. Vissa av er måste bara förstå att om någon av oss inte uppdaterar på typ tre dagar kan det ju vara för att något allvarligt har hänt.
Tusen kramar och all kärlek till er.

15:52 Room Tour!


Here you go!
Spelade in videon igår. Vet att ni velat se det jättelänge nu så tänkte...what the hell liksom? Om jag mublerar om snart spelar jag ju om videon, men hoppas ni gillar det!

21:24 whats in my purse/school bag!


18:48 video:

För er som inte vill kolla på inte beauty-relaterade videos behöver inte kolla på den här, men jag vet en som skulle bli glad om ni gjorde haha! Har spelat in en "Whats in my purse" video och den kommer upp om en stund.

Om ni vill se Emanuels trailer till Beautyfreak parodierna kan ni klicka HÄR. Han har lite speciell humor så jag varnar er, haha. Pusshej!


18:05 ny mascara:

Ny månad.. ny mascara! Köper en ny varje månad för det är liksom en tradition. Nä, typ inte. Eftersom att Lindex hade (eller har..) extrapris på False Lash Effect (limited edition, lila tub) passade jag på att köpa den då jag velat ha den så länge sedan min förra tog slut, vilket var typ ett halvår sedan. Och så jag minns den var den grym! Kunde knappt behärska mig första gången jag prövade den för fransarna blev bara längre och längre.. Kan fota imorgon om ni vill! Före & efterbilder.
Såhär ser den ut och jag fick den för 135 kr som sagt, originalpriset är 175 så det var great!

Och visst är den fiiin?

Men jag varnar er, ni som inte vill ta risken att peta er i ögat med mascaraborsten och ni som inte är vana vid stora borstar, den här mascaran är nog inget för er haha.. Men man kan ju alltid försöka vänja sig för formulan är GRYM! :-)

RSS 2.0