18:30 Dagens naglar: Random mönster


Jag hade lite tråkigt innan så jag lekte runt med några mallar och ett svart nail-art nagellack som jag fick av Louise i julklapp. Någon har tidigare frågat om jag kan visa bild på vilken typ av mallar jag menar då jag nämnt dem i bloggen innan, men här har ni hela kitet på en blogg, som skrivs av en tjej från Australien, som jag bara råkade snubbla in på när jag letade efter bilder. Hoppas ni gillar det!

UPDATE: Några av er har frågat var man kan köpa nail art-kitet och det finns att köpa på Gekås i Ullared. Bor ni inte i närheten av Ullared kan man beställa det på nätet. Googla!

14:00 Första intrycket: Maybelline Pure Mineral Liquid Foundation

Maybelline Pure Mineral Liquid Foundation "010 Ivory".
149kr.
Om någon undrar varför jag hade mascara på fransarna innan jag skulle applicera foundation så var det för att jag precis fotat bilderna för IsaDora Mascara Primer-testet.

Ingen foundation.


Med foundation.


Foundation + bronzer + rouge.


Jag testade min nya foundation igår, tog de här bilderna och bar den sedan hela dagen för att kunna säga vad jag tycker om den så här efter första användningen. Det är alltså ingen recension eftersom man inte kan skriva en recension förän man testat en produkt en längre tid.

Så här efter första användningen har jag ingenting negativt att säga! Jag menar det.
+ Den ser naturlig ut på min hy, som mineralpuder gör, vilket jag älskar!
+ Den luktar inte illa som vissa foundations har en tendens att göra, den luktar dock inte gott heller utan har en neutral doft som man inte ens tänker på.
+ Den täckte mina mörka ringar under ögonen, som är mitt största ansiktsproblem, väldigt bra tycker jag.
+ Den jämnade ut min hudton från lite rödflammigt som ni kan se på första bilden till en mer jämn hudton som på den andra bilden.

Jag applicerade sedan bronzer och rouge (från min Viva la Diva palett) för att få lite naturlig färg i ansiktet och inte bara en helt jämnkaklad färg (vilket kan få en att se lite smått död ut eftersom ens naturliga hy faktiskt har lite skuggor och rodnader på vissa ställen) och för att se hur lätt det är att applicera och sudda ut över foundationen och det gick superbra och såg riktigt fint och jämnt ut måste jag säga.

Så första intrycket för mig blev alltså: KATCHING - love it!

12:50 Så här gamla är ni!

Jag satte mig ner igår och skrev ner alla era läsares åldrar på ett papper, åldern på dem som kommenterade det inlägget då, och adderade sedan allt och delade på hur många ni var (över 140st som kommenterade). Jag räknade alltså ut er läsares medelålder och den blev cirka 15,5 år! Åldrarna sträckte sig från bara 10 år ända till 40+ (menar inte att 40 är gammalt, lovar! Haha). Lite kul fakta så där för er, men framför allt för oss! Pussar och kramar.



20:10 ny produkt: lockgelé

Var på ICA igår och impulsköpte den här lockgelén från märket Scandinavian Formula, för 75 kr. Har faktiskt aldrig prövat något från det märket förut!

Blötte ner håret lite imorse och kramade i lite av gelén i håret och fönade det lite hastigt med tratt. Resulterade i mjuka, stora lockar och jag är helnöjd! Förvånas alltid av hur lockigt mitt hår kan bli om jag väl bestämmer mig för att arbeta med det.


(dock ser det lite risigt ut här för jag gjorde det inte så noggrant, hehe).


19:37 graffiti nails: hiss eller diss?

Målade två lager med ett ljusrosa lack igår kväll och bestämde mig för att pröva mitt svarta graffiti-nagellack från Depend över. Dock ändrade jag mig igen och tog bort allt och fixade en vanlig, tråkig fransk manikyr haha..

Vad tycker ni om graffiti naglar? Hiss eller diss?

14:50 Gårdagens frissa: inbakad fiskbensfläta


Halloj! Glömde visa mitt hår igår, men jag kan ju göra det nu. Ingenting speciellt egentligen, men kändes lite gulligt så där än bara utsläppt självfall, haha. Det är en väldigt snabb och slarvigt gjord inbakad fiskbensfläta och så släppte jag fram min pannlugg(!) och plattade den.

Jag har inte bestämt mig än om jag trivs i luggen eller inte. Det konstiga är att jag trivs väldigt bra när jag har den som pannlugg, men när jag har den som kort snedlugg, vilket var meningen att jag skulle ha den som från början, så trivs jag inte alls. Mitt hår växer ju dock som maskrosor på en äng! HAHA, galet snabbt alltså, så det är okej. Jag trivs ju som sagt i pannluggen så den ska jag ha nu tills den växt en bit så att det blir en fin snedlugg. Det blir ju ganska jobbigt när jag tränar så mycket med eftersom luggen klistras fast i pannan på mig, vilket är otroligt attraktivt, eller inte...haha.

Jag gjorde en video för VÄLDIGT länge sedan (15 mars 2010!) på hur man gör en fiskbensfläta, så vet ni inte hur man gör - klicka på play-knappen! Jag gör den en aning annorlunda nu än jag gjorde då, men tekniken är ändå nästan exakt den samma.

13:50 TEST: IsaDora Mascara Primer


IsaDora Mascara Primer, 79kr. Finns att köpa på Kicks, ICA Kvantum, Lindex och Åhléns.

Nu kör vi med ett test här i bloggen! Mamma köpte denna mascaraprimern för ett tag sedan och jag var bara tvungen att testa den, för min och för eran skull. Jag testade den med tre olika mascaror från tre olika märken  (mina tre favoritmascaror, för er som undrar) och jag tänker inte skriva någonting under bilderna, utan bara låta dem tala (eller inte tala) för sig själva. Si? Under varje mascara finns en ögonbild utan primern och en bild med primern och för att fullt ut se om primern gör någonting eller inte så har jag inte böjt upp ögonfransarna på någon av bilderna. Primern sägs ska vårda fransarna, ge volym, samt förlänga dem en aning.


IsaDora Flashy Curl Mascara "01 Black".




MaxFactor False Lash Effect Mascara "Black".

Måste skriva EN sak i alla fall. Jämför bilderna ovan, med mascaran från MaxFactor! Wow.


Maybelline the Colossal Volum' Express Mascara "100% Black".



Med den sista mascaran, från Maybelline.

12:10 Ny foundation:

Maybelline Pure Mineral Liquid Foundation "010 Ivory".
Finns att köpa på bl a. Lindex, ICA Kvantum, Kicks och Åhlens.
Pris: 149kr.

Igår var jag en sväng på ICA Kvantum, som jag kan förstå framstår som mitt favoritställe på jorden här i bloggen (haha), och köpte den här foundationen från Maybelline. Det är en mineralfoundation i flytande form. Jag använder så sällan foundation, men när jag väl gör det är det nästan garanterat att det är en mineralfoundation. Oftast i puderform, men eftersom Louise haft denna innan och jag fick ett bra första intryck av den så ville jag köpa och testa den själv.

Behövde en ny foundation som jag kan ha på fest eller liknande eftersom alla jag äger, eller har ägt, är slut förutom den jag har från MaxFactor som jag bara har negativa minnen av (se inlägget här), wä.

Jag köpte den allra ljusaste eftersom det är lättare att variera och justera färgen då. TIPS: Köp hellre en foundation som är snäppet ljusare än du tror att du behöver, än en som är för mörk. Är din foundation lite för ljus kan du enkelt göra den lite mörkare med hjälp av solpuder/bronzer, medan du inte kan göra någonting åt en som är för mörk. Makes sense, right?

En rencension på produkten kommer när jag använt den tillräckligt länge för att kunna säga något om den. Vet inte hur lång tid det tar eftersom jag inte kommer att använda den dagligen. Kisses!

18:18 Getting Ready Video - Make up från förra veckan:


Jag har försökt att få upp denna videon ända sedan dagen jag la upp denna sminkningen i ett inlägg för fem dagar sedan! Det har inte gått! Det går egentligien inte nu heller, men jag har suttit och försökt lista ut hur jag ska fixa det i en och en halv timma nu, så även om detta inlägget kanske ser lite konstigt ut så har ni videon här i alla fall! Det är alltså ingen riktig sminkvideo utan bara en video där ni ser när jag sminkar mig. En enkel och neutral lila sminkning. Hoppas ni tycker om den!

För att se vilka produkter jag använde till denna sminkningen, i inlägget jag skrev för fem dagar sedan, klicka på länken: http://beautyfreaks.blogg.se/2011/january/utkast-jan-23-2011.html

17:35 Hetare än någonsin, eller vad säger ni?



Vi glömde nästan själva bort att vi har nya signaturbilder!
Ny design = nya snygga signaturbilder att ha i slutet av våra inlägg. De är hetare än någonsin, eller vad säger ni?

PS: Har ni missat att vi bytt design? Klicka på f5-knappen för att uppdatera sidan.


17:15 Hur luktar Dejana?

Ja, nu när ni vet hur Louise luktar (hon luktar alltid supergott, haha) så kanske ni undrar hur jag luktar? Skit? Nej, jag skojar bara, jag är faktiskt ganska beroende av vällukt, men här är i alla fall de tre dofter jag använder flitigast:



Blommig/fruktig doft som jag använder dagligen för det mesta, men den passar även som kvällsdoft om man känner för det. Den luktar friskt och blommigt och även om priset ligger på över 600 kr. så är denna otroligt dryg! Man kan använda den flera gånger varje dag utan att märka att den försvinner. Ja, ni ser ju hur mycket det är kvar i min flaska och om jag säger så här: Jag har använt den nästan varje dag, eller i alla fall varannan dag, i 5-6 månader och kolla hur mycket som är kvar.

Också denna är en söt doft. Jag är, precis som Louise, en sucker för söta dofter. Denna är dock lite tyngre. Jag tycker att den luktar väldigt gott, men det är en doft som jag får ont i huvudet av, tyvärr. Kan bero på min tidigare parfymallergi. Jag tar nu bara parfym på kläderna eller lite i håret för annars kliar det, jag blir röd och får utslag. Jag tycker ändå om doften väldigt mycket, det är bara mitt huvud som reagerar, men denna är absolut en kvällsdoft och inte någon till vardags pga. att den är ganska tung. Min festdoft helt enkelt, haha.


Ja, namnet förklarar allt och detta är min absoluta favoritdoft! Den luktar ren himmel, vanilj och bakelse helt enkelt. Mums! Den är billig också vilket är ett plus, men minuset är att den inte är så dryg. Den tar alltså slut ganska snabbt, det är därför jag inte använder den 24/7 eftersom jag inte vill att den ska ta slut. Detta är min andra flaska. Jag älskar den! Gillar du inte söta dofter är denna inget för dig, men för mig: WIHO!

11:15 vilka är ni?

Ni vet ju vilka vi är. Men vi har knappt någon aning om vilka NI är! Det vore kul om så många som möjligt kunde kommentera detta inlägg med ålder, namn och stad. Det räcker bara med ålder och namn, men du avgör. Det vore kul att se vart ni läsare befinner er i landet! Hur utspritt osv.


20:40 min favoritdoft..

ESCADA "Marine Groove" som gavs ut sommaren 2010.

Min favoritparfym för tillfället är lätt den här godingen som jag fick i julklapp av mamma! Har alltid gillat Escadas parfymer då de doftar sött och friskt på samma gång.
Jag tror Escada ger ut en ny parfym varje sommar som är Limited Edition. Eller har jag fel? Dock säljs det ju resten av året då. Lite synd ändå om man riktigt fäster sig vid en speciell doft, så är det ju svårt att få tag på den sen.
Jag tycker den här luktar väldigt bärigt och fruktigt! Men samtidigt sött (jag är en sucker för söta dofter). Den beskrivs såhär (från eleven.se):
Toppnoter: Passionsfrukt, Grapefrukt & Röda vinbär.
Hjärtnoter: Pion, Cyklamen & Jasmin.
Basnoter: Cederträ, Myskiga noter & Ambernoter.



19:53 review: aussie

Schampo, balsam & inpackning från det australienska hårvårdsmärket Aussie. Jag köpte dessa produkter på Rusta men de säljs också på KICKS. På Rusta kostade schampot & balsamet 59,90 kr styck. Inpackningen kostade 69,90 kr.

Idag tänker jag göra en recension på dessa produkter från Aussie! Först och främst - alla tre produkterna luktar himmel. Jag kan garantera massor av komplimanger från era nära och kära! De doftar sött och godis (vem gillar inte bubbelgum liksom?).
Jag börjar alltid med att schamponera mitt hår som vanligt, sedan när jag sköljt ur schampot sprider jag jämnt ut inpackningen i mitt hår och låter den verka medan jag till ex. rakar benen, haha. Efter det avslutar jag med att endast lägga balsam i "toffs"-delen av håret. Sedan låter jag det verka lite grann och sköljer ur det med svalt vatten.
Jag tycker att produkterna ger den näring och fukt mitt hår behöver. Det märkte jag redan efter första användningen! Mitt självfall kom fram på ett finare sätt och håret kändes jättelent. Jag har ärligt talat inget dåligt att säga om dessa produkter.
Om det vore något så kanske att de är lite dyra med tanke på att flaskorna inte är så stora (300 ml schampo, 250 ml balsam och 250 ml inpackning). Inte bra för mig som gillar att slösa med produkt, hehe..
Något mer ni vill veta?


10:10 tutorial: enkelt & sött

Här har ni en till bild-tutorial från min sida. Men den här gången lite mer.. lättare! Haha. Den här sminkningen tycker jag passar finfint till balen (till alla er studenter), bröllop, alla hjärtans dag, eller bara till de dagar då man helt enkelt vill känna sig lite finare och flörtigare!

Jag kommer använda mig av dessa skuggor från min Viva la Diva palette med 48 olika skimriga skuggor:



1. Börja som vanligt med att lägga en ögonskuggsprimer över hela ögonlocket. Primern gör så att ögonskuggan sitter fint hela dagen utan att lägga sig på kinden eller i veck.


2. Fortsätt med att applicera en champagnefärgad ögonskugga i ögonvrån och på innerdelen av ögonlocket.


3. Lägg en ljusare lila skugga på ytterdelen av ögonlocket.



4. Fortsätt med att applicera en mörkare lila, lite mer åt det plommonfärgade hållet, på ytterdelen av ögonlocket. Sudda upp skuggan lite högre och in en liten bit i ögongloben.


5. Detta steget är valfritt: Men om du som jag vill ha lite mer djup i skuggorna, lägg pyttelite matt svart ögonskugga allra längst ut på ögonlocket. När jag säger pyttelite menar jag pyttelite!


6. Applicera flytande eyeliner längs övre fransraden och gör en vinge. Håll linjen smalare mot ögonvrån och bredare utåt.

7. På med vit kajal på inre, undre fransraden (vattenlinjen) och mascara. Jag klippte en rad lösögonfransar på mitten och applicerade halvan på yttredelen av min fransrad.. det ger verkligen ett flörtigare intryck!


Och voilá! Du är klar!



22:40 Hårprodukterna jag använder vid tvätt:


1. Garnier Fructis Fortifying Shampoo 2. Gliss Shea Cashmere Treatment 3. Aussie 3 Minute Miracle Deep Conditioner 3. Goldwell DualSenses Rich Repair Leave-in Cream.

1. Finns att köpa nästan överallt, bl a. ICA Kvantum och andra varuhus, fast flaskan ser inte helt likadan ut eftersom denna är köpt i USA, men formen och färgen på flaskan är i alla fall likadan här i Sverige.
2. Också denna finns i de flesta varuhus , samt Lindex och Åhlens.
3. Finns att köpa på Kicks och Rusta.
4. Finns att köpa hos de flesta frisörer och på nätet.

De här fyra produkterna är de jag använder jag när jag tvättar mitt hår (en av dem efter). Många fastnar för att bara använda produkter från samma serie, vilket jag också gör ibland, men inte just nu eftersom jag har hittat en kombo som fungerar super för mitt hår och det är kombon ovan, i samma ordning som på bilden.

När jag använder alla produkter från en och samma serie samtidigt (shampoo, balsam och inoackning) så upplever jag att mitt hår blir immun mot produkterna efter ett tag och att de inte ger mitt hår näring längre. Känner ni igen det? Jag älskar de här produkterna då de luktar underbart allihop, de gör sitt jobb - att återfukta superbra och de hjälper till att få fram mitt självfall bättre vilket jag storgillar!

20:05 tutorial: basic smokey eye

Här har ni en bild-tutorial på ett väldigt enkelt och snabbt smokey eye! Hoppas ni gillar't.

1. Börja med att lägga en ögonskuggsprimer över hela ögonlocket. En primer hjälper till skuggan att se fin ut hela dagen, samt få den att inte lägga sig i veck.


2. Värm sedan snabbt en kajalpenna med hjälp av en tändare så att den blir mer krämig. Lägg en slarvig linje på ögonlocket, längs fransraden.


3. Sudda ut den slarviga linjen. Fyll sedan din borste med en matt svart ögonskugga och sudda skuggan från yttredelen av ögonlocket inåt. Fokusera dock på att det mörkaste ska vara i ytterkanten och lämna nästan hela innerdelen av ögonlocket fri från färg.




4. Ta sedan en vit ögonskugga och applicera den på den inre delen av ögonlocket, där vi inte la den svarta. Sudda ihop de två skuggorna.


5. Ta samma borste som du använde till den svarta skuggan och sudda den överflödiga skuggan på ytterkanten av nedre fransraden.


6. Lägg svart kajal på inre, undre fransraden (vattenlinjen)!


7. Böj ögonfransarna..


8. Applicera mascara på över och underfransarna. Voilá!



09:10 nya produkter: proactiv

Rengöringskräm (mer scrubb), ansiktsvatten, dagkräm, nattkräm och en ansiktsmask.

Idag är det exakt 2 veckor sedan jag fick hem mitt Proactiv baspaket. Det kostade 499 kronor vilket kan låta svindyrt i vissa öron men eftersom att jag hört mycket bra om serien tänkte jag att det var värt det.

Hitills ser jag inga drastiska förändringar. Har inte mycket att säga alls. Tycker serien luktar fräscht och lite speciellt. Gillar Refining masken (längst till höger på bilden ovan) då den reducerar finnar över bara en natt.

Återkommer när jag använt serien några veckor till!

Har någon av er testat Proactiv?

20:24 min foundation rutin:

Först börjar jag med att rengöra mitt ansikte och återfukta med produkter från Proactiv. Rengöring är superviktigt på morgonen!

1. Efter att jag gjort det applicerar jag min ansiktsprimer i t-zonen (panna, näsa, haka), där jag har en tendens att bli blank. Primern gör också så att mitt smink sitter där det ska sitta under hela dagen:

"Beauty Base Matifying Primer" från Lumene.

2. Sen lägger jag min foundation över hela ansiktet men främst där jag tycker det behövs mest. Jag använder mig av en mjuk och stor borste från Elizabeth Arden, jag älskar den!

"Natural Code Skin Perfector Matt Makeup" från Lumene.


Borste från Elizabeth Arden.

3. Efter att jag lagt min foundation lägger jag ibland lite concealer över blemmor, om jag känner för lite extra täckning.

Concealer från Viva la Diva.


Concealern suddar jag ut med en vanlig pensel som jag köpte på Presentverkstan.

4. Sist men inte minst avslutar jag med att "sätta" hela min makeup med ett puder som faktiskt också kommer från Lumene. Tycker deras produkter är skitbra, och ett stort plus för att de inte ruinerar en.

"Natural Code Skin Perfector Shine & Redness Eliminator" från Lumene.


Pudret applicerar jag med en borste från märket BeautyNeeds. Finns att köpa på ICA Kvantum för typ 30-40 kronor.

Den här rutinen är dock inte något jag gör varje dag. Bara ibland när jag känner för lite extra, eller när jag till ex. ska på fest och vill ha smink som jag inte svettas av efter en timma!


19:30 sminka dig till större ögon:

Tänkte ge er lite tips nu inför typ, alla hjärtans dag och så när man vill se naturlig och docksöt ut! För att få ögonen att se större ut krävs bara vit kajal på inre undre fransraden (vattenlinjen), flytande svart kajal längst övre fransraden (gärna med en liten vinge), någon skimrig ögonskugga i ögonvrån och lösögonfransar bara i ytterkanten (klipp ett par gamla fransar på mitten, det ser naturligare ut).

En sminkning som ger ett sött intryck, få ögonen att se större ut och som får dig att se ut precis som dig själv, fast bara lite mer.. framhävd!
Min nya kamera har någon skum inställning som ska släta ut hyn, men det ser ju bara äckligt ut! Det är alltså inte jag som suttit i photoshop och fifflat. Bort med den inställningen omedelbart!

Visst ser fransarna naturliga ut? Superenkelt också. Klipp en gammal lösögonfransrad på mitten och placera i ytterkanten av övre fransraden på båda ögonen. Inte alls lika obekvämt som hela fransar heller!


18:28 Min lugg = 2 in 1


1 Snedlugg 2 Snedlugg 3 Pannlugg.


1 Pannlugg 2 Pannlugg.
Några av er sa att ni skulle vilja se mig i pannlugg och faktum är att min nya lugg är klippt så att jag kan ha den som både snedlugg och pannlugg. Jag fixar den alltså helt enkelt som jag känner för och idag kände jag för pannlugg, som på den högra bilden längst upp och de nedersta bilderna. Smidigt! Det var dock väldigt länge sedan jag hade pannlugg så det tar lite tid att vänja sig. Pussar!

22:50 Ny ring: Uggla


Kolla in sötnosen jag fick med mig hem idag från Lindex. Det fanns en enda kvar i silver och det i min storlek! I huvudet sa det katchiiiing och nu sover ugglan i mitt lilla smyckesträd.

19:15 Nyklippt! Före & efter:

FÖRE:

EFTER:

Före och efter:

Japp, jag var och klippte mig idag. Längderna toppades bara och klippte äntligen av min långa tråkiga lugg! Blev inspirerad av en bild på en lugg jag hittade på nätet, men självklart hittar jag inte den nu. Som ni ser är det i alla fall en blandning av pannlugg och snedlugg. Mest snedlugg då, men ja, haha. Vad säger ni, tummen upp eller tummen ner? Kramar!

23:55 Dagens naglar: rött + vita dekorationer =


Glömde visa er dagens naglar innan! Det röda lacket är inte ett vanligt nagellack utan remsor från Incoco som man trycker fast på nageln och sedan filar man av det överflödiga. "Incoco Dry Nail Appliqué" heter de närmare bestämt och finns att köpa på Gekås i Ullared för 20 spänn. Fick dem av Louise och hon köpte först sådana till sig själv och gjorde en första intrycket-video som ni kan se här! Hon har samma färg i videon som jag har nu och blommorna gjorde jag med hjälp av mallar och ett vitt nail art-negellack som också finns att köpa på Gekås.
Hoppas ni gillar det. God natt!

18:05 Dagens make: Diskret lila


Dagens make fick bli lite diskret lila. Jag spelade in en "getting ready"-video innan när jag sminkade mig som ni får se imorgon. Alltså ingen sminkvideo, utan bara en snabbspolad video när jag sminkar mig. Jag skriver produktlistan i detta inlägget så snälla, fråga inte imorgon vilka produkter jag använt i videon utan kom tillbaka och läs det här istället. Si? Kramar.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Garnier Anti-dark Circles Roll-on concealer.
- Rouge och bronzer från min Viva la Diva palett. Finns inte att köpa längre.

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- De här skuggorna ur IsaDora Eyeshadow Quartet "Muddy Nudes":

- De här skuggorna från 120-paletten från eleven.se:

- Svart kajalpenna från MaxFactor.
- Isadora Inliner Kajal "50 Satin White".
- Maybelline the Colossal Volum' Express Mascara.

LÄPPAR
- Paris Memories Lipstick "240".

01:51 hoppas ni läser detta:

Vart har jag tagit vägen? Ja, det kan man ju fråga sig.
Tänker göra detta inlägget så kort jag bara kan för att alla ska orka läsa och förstå. Just nu är mitt liv typ kaos. Har så mycket att göra att jag får ont i magen.
Hoppas ni förstår. Pussar

20:30 Kvällens make: One shadow





Här har ni kvällens make! Jag har bara använt mig av en ögonskugga och en highlighter skugga då.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Garnier Anti-dark Circles Roll-on concealer.
- Bronzer och rouge från Viva la Diva palett.

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Denna skugga från översta delen av 120-paletten från eleven.se:

- Denna skuggan ur samma palett som highlighter under ögonbrynet:

- Make Up Store Cake Eyeliner "20 Black".
- Svart kajal från MaxFactor på vattenlinjen.
- Maybelline the Colossal Volum' Express "Black".

17:17 Recension: Make Up Store´s Cake Eyeliner "20 Black".



Produkt: Cake Eyeliner "20 Black" från Make Up Store.
Hur appliceras produkten?: Med en tunn eyelinerpensel och vanligt vatten eller med mixing liquid från Make Up Store.
Finns att köpa i: Make Up Store´s butiker eller online, här!
Pris: 175 SEK.

Jag tänker recensera denna på enklaste sätt. En plus-lista och en minus-lista, alltså vad jag tycker om/ inte tycker om med produkten och slutligen ett betyg.

PLUS:
+ Enkel att applicera.
+ Lättare att sudda ut om man gör fel än med en vanlig flytande eyeliner.
+ Sitter väldigt bra, utan att rinna ut eller kleta.
+ Är otroligt dryg då man inte behöver mycket.
+ Resultatet/ linjen blir fin och skarp.

MINUS:
- En aning dyrare än andra eyeliners.

SLUTBETYG:
5/5 för min del.
Detta är den första eyelinern någonsin som inte runnit på mig. Jag har väldigt känsliga ögon vilket gör att de tåras lätt och min eyeliner brukar ha runnit upp från ögonvrån in i ögongloben efter bara en minut, men inte denna, trots att den inte är vattenfast.

15:41 Dagens lack: Green


Med blixt.


Utan blixt.

MNY
´s nagellack, nummer "757".
Så här ser dagens naglar ut. Jag klippte av dem. Jag bröt en nagel och jag hatar när de inte är lika långa så jag klippte av alla andra också, men de växer otroligt snabbt så det är coollugnt för min del. Förresten, har ni också märkt att det börjar bli ljusare ute? TJOHO!

Nu: gymmet!

20:03 Första intrycket: MaxFactor Smoky Eye Effect Eyeshadows


1. Onyx Smoke 2. Bronze Haze.
Efter väldigt mycket pillande och suddande med fingrarna, den ena färgkombon på ena ögat och den andra på det andra ögat, blev resultaten så här:

Onyx Smoke.


Bronze Haze.




MINUS:
- Det tar lång tid innan man får ett fint resultat.
- Man måste sudda och kladda med fingrarna för att skuggorna ska smälta ihop med varandra.
- Svårt att få det snyggt om man är nybörjare.
- Lägger sig i veck i ögongloben efter bara fem minuter!

PLUS:
+ Fina färger.
+ Perfekta att använda som bas under vanlig puderögonskugga för att de ska fästa bättre.
+ Fina highlighterfärger som man kan använda under brynet i kombination med vanliga puderögonskuggor, eftersom de inte kan lägga sig i veck under brynen.

Vad tycker jag? Slutsats:
Jag tyckte personligen att den bronze/bruna kombon (Bronze Haze) var mycket enklare att jobba med och resultatet blev mycket bättre än den svart/vita kombon (Onyx Smoke). Den svarta tar mycket längre tid att sudda ut och resultatet ser rätt slarvigt ut, medan de bruna skuggorna var mycket lättare att sudda ihop och resultatet blev fint.

Kommer jag att köpa de här igen?
Kanske om jag vill ha en bas till någon puderögonskugga som behöver mer intensitet, men till syftet att göra smoky eyes, nej. Jag tycker att det går snabbare, är enklare och blir finare med hederlig puderögonskugga.

Hoppas ni tyckte att detta var hjälpsamt!

Update: Någon frågade vilken mascara jag har på de här bilderna. Bilderna togs efter en lång dag i skolan och efter en tupplur i soffan så mascaran ser väl inte tip top ut på bilderna haha, men jag hade i alla fall MaxFactors False Lash Effect Mascara.

18:57 lite update + ett videotips..

Hello darlings! Vet att uppdateringen från min sida inte varit något att hänga i julgranen direkt. Men som sagt, jag har mina anledningar! Nu när allt dragit igång igen efter jul är mina veckor proppfulla. Tänker inte skriva ner hela schemat för den här veckan som jag gjort förut, för jag tror ni förstår ändå.

En fin vän till mig vid namn Sara bad om att få se en sminkvideo på en sminkning man kan ha till en mask. Tyvärr hinner jag inte fixa någon sådan video innan fredag som hon önskade, så istället lägger jag upp den här videon som jag tycker är superbra, gjord av Michelle Phan:
Ha det bäst! Puss.

20:42 Dagens naglar: från guldigt till rutigt!


MNY "445".


MNY "445" (guldig) + Viva la Diva "53" (svart).

Blev inspirerad av tjejen Louise länkade igår, http://chloesnails.blogspot.com/, och gjorde mina naglar rutiga med hjälp av vanlig tejp. Kolla in helles blogg för att se hur man gör! Så slipper jag förklara eftersom hon gör det så bra. Hoppas ni gillar det, kramar!


22:15 bloggtips: nail designs

Ville bara tipsa er alla om en AWESOME nail design-blogg. Tjejen som driver bloggen heter Erika och är GRYM på olika designer och på att lacka naglarna. Det ni ser nedan är bara ett smakprov på allt hon har i bloggen! Grymt mycket inspiration.
http://chloesnails.blogspot.com
Bilderna är lånade från hennes blogg.

19:55 Tips för missfärgade naglar!


Missfärgade naglar
+

Citroner
=
Mindre missfärgning!

Har du som jag ofta gula eller rödaktiga naglar? Sådana missfärgningar får man vanligtvis av nagellack, speciellt röda, rosa eller starkt limegröna lack eller bara om man har nagellack väldigt ofta. De kan också missfärgas av solen. Om du vill minska missfärgningen bör du prova nedanstående tips!

Hur ska man göra då? Jo, man ska skära en citron antingen på mitten eller bara skära bort en bit från ena sidan och med den biten gnuggar man sedan alla sina naglar. Håll en stund extra på varje nagel efter du gnuggat så att citronsaften får verka lite (håll så länge du känner för).

Detta hjälper olika mycket på alla människor eftersom någons naglar kanske är starkare än andras, känsligare, tunnare eller liknande. Man kan inte förvänta sig att se mirakulösa resultat efter bara ett enda försök, men så är det ju med allt. Gör det några gånger för att sedan avgöra om det fungerar på just dig eller inte. Man har ju inget att förlora, eller hur?

Det fungerar på mig. Inte mirakulöst, men definitivt en synlig förbättring!

Andra tips mot missfärgade naglar:
  • Undvik nagellacksremover med olja, färg eller parfym i.
  • Använd alltid underlack innan du målar dina naglar. Underlacket skyddar så att inte färgpigment från nagellacket tränger in i nageln.
  • Häll lite vatten i en skål, tillsätt en gnutta olivolja och en bra mängd färskpressad citron. Håll fingrarna, men framför allt naglarna, doppade i vattenblandningen i skålen i några minuter så att ingredienserna hinner sjunka in i nageln. Citronen ger en blekande effekt på naglarna medan olivoljan vårdar dina nagelband bland annat. Gör det några gånger varje vecka för resultat.
  • För att få bort missfärgningen helt bör du göra alla ovanstående grejer och sedan strunta i att måla naglarna tills naglarna växt ut och missfärgningen är borta. När du låter naglarna växa och klipper dem regelbundet blir det till slut inga missfärgningar kvar.

Lycka till!

18:48 Sminkvideo: Chockrosa och svart



Om ni tycker att det blir tråkigt utan musik i videon - sätt på er favvolåt på Spotify! Hoppas ni gillar sminkningen. Tusen kramar.

PS: Denna sminkningen framhäver blåa ögon extra mycket!

16:00 färgat håret..

Färgade faktiskt typ halva mitt underhår ljusbrunt här om dagen. Har inte haft tid att visa någon bild men nu så! Ingen drastisk skillnad men ändå, alltid lite roligt med förändring..

Återkommer med vilken färg det var jag använde, om det ens är intressant? Tror det var typ "ljusbrun" från Garnier. Mamma skulle färga sin utväxt så då snodde jag lite färg när hon ändå var igång. Snacka om impuls!


13:23 Liten update: Gym!

Först: en liten funderare till er...jag tog de här bilderna med webcam på min laptop, men det finns ingen självutlösare på den. Så ni vill nog inte ens veta hur jag lyckades ta de här bilderna...haha! Höll på att slå ihjäl mig och nu har jag nackspärr.



Nu kickar jag igång träningen på gymmet! Ja, alltså ett riktigt gym då, inte mitt egna i sovrummet som ovan, haha. Önskade ju mig ett gymkort i julklapp så nu bir det först två gånger i veckan, förhoppningsvis oftare och mer sen. Träning är en drog för mig! I alla former. Väntar på att vännen Emelie ska vakna någon jäkla gång så vi kan dra! Jag har varit vaken sedan 09.15 så jag har väntat ombytt i snart fyra timmar, haha.

Alltså blir det nog ingen uppdatering från mig förän senare ikväll. Jag har redigerat färdigt sminkvideon, nu gäller det bara att få upp den på Youtube. Jag lovar ingenting, men förhoppningsvis kommer den upp ikväll. Annars lovar jag er den imorgon under dagen. Katchiiing! Ha en superfin dag.

16:45 Två nya läppstift:



IsaDora Perfect Moisture Lipstick "51 Sweet Lilac".



IsaDora Liplight "34 Rosebud".
Har glömt att visa er två nya läppstift som mamma köpte för några dagar sedan. Har velat köpa det lila tidigare, men det har inte blivit av, men nu kan jag låna det av henne ju. Skitsnygg färg till fotografering! Supersänkt pris: 25kr/styck på ICA Kvantum.

15:55 Dagens naglar: Ljusrosa fransk


Med blixt.

Utan blixt.
Dagens franska manikyr! Har fått dille på det nu. Toppade dock det med ett ljusrosa nagellack för att tona ned det vita lite. Hoppas ni gillar det!

Förresten, kan ni snälla sluta tjata om uppdateringen? Tror ni inte vi vet att det har varit sämre uppdatering de senaste dagarna? Vi bloggar när vi har något att blogga om och när vi känner för det och det är så det ska vara. Jag har en svacka och mår riktigt dåligt just nu. Så jag har inte så mycket att skriva om för jag har saker att lösa privat. Vi skriver när vi kan, vill, har tid och helt enkelt har något att skriva om. Nästa: inspelning av sminkvideo. Ni får se den antingen sent ikväll eller imorgon. Puss!

17:14 ännu mera hudvårdstips: mot finnar

Kläm inte finnarna! Detta är bland det vanligaste misstaget som görs. Det kan vara svårt att låta bli, men att klämma finnar kan få bakterier att tränga djupare ned i huden och orsaka ännu mer inflammation och infektion. Klämmande av finnar kan också orsaka ärr.


Vissa dofter bör undvikas. Dofter är en stor källa till allergiska och irriterande reaktioner i ansiktet. De vanligaste dofterna som orsakar irritation är mysk, ambra och kanel.

Inget hårspray i ansiktet! Undvik att få alla typer av hårstylingprodukter i ansiktet då de kan bidra till finnar. Täck huden vid hårfästet med handen när du applicerar hårspray i håret.

Källa: Face the Facts


12:00 Hudtips: mot finnar!

Tvätta inte ansiktet för ofta. Överdrivet tvättande kan ofta irritera huden och leda till mer finnar! Två gånger om dagen räcker gott och väl.

Undvik hårda mandel- och aprikosskrubbar. Hårda skrubbprodukter med mandel eller aprikoskärnor rekommenderas inte eftersom dessa tenderar att skada eller irritera ömtålig hy, vilket kan förvärra finnar.

Pilla inte på huden. Låter löjligt, men det är sant. Det är svårare än man tror. Jag till exempel har en tendens att pilla i mitt ansikte väldigt mycket när jag är nervös eller stressad.

Källa: Face the Facts.
Louise kommer att uppdatera med tre till tips mot finnar senare.

23:10 tack burcu!

Jag och Dejana ville bara tacka tjejen som mailade idolbilden ovan. Hon heter Burcu och hennes blogg heter http://burcus.webblogg.se.
Tusen tack sötnos! Bilden var jättefin (dock är Dejana mindre nöjd med bilden du valde på henne, haha, fråga inte mig varför!).

PS: Svar till Astrid: Japp, det är bara att mejla till: [email protected] (och ja, det är .se!)

PS2 av Dejana: Alltså, nej, blev helt sorgsen nu när jag läste en kommentar om att det var otacksamt av mig för det Louise skrev om vad jag tyckte om min egna bild. Det var ju förstås inte alls så jag menade. Jag tyckte att det var otroligt snällt och fint av henne att ta sig tid att göra en så fin bild. Det var mer ett skämt om att jag tyckte jag var så jäkla ful på den bilden och att jag borde vara mer sparsam med bilder jag inte är nöjd med på bloggen. Tack så mycket och förkåt om du tog det på fel sätt. Tusen kramar!

21:10 sminkvideo: alla hjärtans dag

Var nära på att inte lägga upp den här videon då kameran inte fokuserar på mina ögon i vissa delar av den (glömde ställa in macro, alltså närbild, hehe). Men äh, hoppas det duger ändå! Puss.

Ps: Den här sminkningen framhäver gröna ögon!
Ps2: Ingen aning om vart läppstiftet kommer ifrån, det är ett supergammalt läppstift jag ärvt av mamma i en bärig lila ton.


17:37 EcoTools? LOVE!


Borstset från EcoTools, finns på eleven.se.
Pris? Mer information? Du kommer direkt till produkten HÄR!


Närmare bild på borstarna.
1. Puderborste. 2. Liten kabukiborste (används främst till att applicera mineralfoundation). 3. Fluffig skuggborste (kallas "blending brush" på engelska) 4. Concealerborste.


Skitkul att sudda en skugga som inte finns! Haha.
Kommer ni ihåg att jag så gärna ville ha de här borstarna i julklapp? Min önskan slog in och jag älskar dem! Har dock inte haft så stor användning för den andra och fjärde borsten just nu (kabuki- och concealerborsten) eftersom alla mina mineralfoundations i puderform är slut och min nuvarande concealer har en roll-on kula så jag behöver inte använda mig av en concealerborste. Alla borstar är dock hur mjuka som helst och min absoluta favorit är den tredje borsten - blending brushen! Den suddar ut och ihop skuggor som en mästare och är stor, mjuk och fluffig! LOVE IT!

Borstarna är i travel size, alltså lite mindre, eller rättare sagt kortare än de normalstora, men enligt mig är det ett stort plus! De tar inte mycket plats i necessären och man har bra grepp om dem.
XOXO,

21:31 ny produkt: cracked effect

"Cracked Effect" nagellack från Depend. Finns att köpa på bland annat ICA Kvantum, Lindex.

Fick det här nagellacket i en försenad julklapp av mamma. Var lite skeptisk först när jag såg det ute i butik för ett tag sedan. Eftersom att nagellacket är en kopia av IsaDoras grafitti-nagellack kändes det lite halvt sådär, jag vet inte varför.. men det känns ju alltid lite roligare att ha "originalet"!
Men det här funkar finfint och kostar 39 kr till skillnad från IsaDoras som ligger på 69 (dock är ju deras flaska större osv).
Prövade bara lite hastigt över min franska manikyr jag gjorde igår kväll. Jag gillar det! Kan tänka mig att det är häftigare med en stark färg under. Ni lär se mer av detta i dagens lack nu framöver!


18:50 Kul video: How to lose a guy in 10 makeup mistakes


Tänkte att jag kunde lägga upp denna roliga videon om tio väldigt oattraktiva skönhetsmissar! Vissa av grejerna är samma som Louise tog upp i sin "10 beauty misstag"-video. Även om det är överdrivet gjort med mening i denna videon (så att man ska fatta poängen) så ligger det en massa sanning bakom varje miss, haha. Tjejen som gjort videon heter Marlena och hon gör riktigt bra sminkvideos på Youtube. Om ni som jag vill prenumera på hennes kanal, klicka HÄR! och tryck på "prenumerara"-knappen. Kramar!

23:45 TIPS! Plan B

Jag kom på mig själv med att jag på senaste tiden alltid sparar produkter i provstorlek. Ni vet de små man kan få i kassan gratis om man handlat något? Eller shampoon i små påsar som man får i tidningar ibland.

Ja, just de grejerna sparar jag på och vet ni vad? Nu tipsar jag er att göra det med! För det är det bästa budgettips jag kan ge. Om din nuvarande rengöringsmjölk tar slut, ditt ansiktsvatten eller dagkräm och du inte har ett öre i plånboken, så blir de här räddningen! De kostar ingenting och de skapar en plan B när någon produkt hemma tar slut. De räcker tills du har råd att köpa en ny produkt igen och de är oftast riktigt bra produkter man får, fast i miniformat då. Shampoona i påsar man får tycker jag också kommer väldigt bra till hands när man har idrott i skolan eller ska träna osv. för då tar shampoot ingen plats i väskan och du har rätt mängd med dig för just en hårtvätt. Bra va?


UPDATE: Tänkte att jag måste skriva till att man ska samla på sig flera såna här prover med tiden, eftersom man får dem gratis vid köp av någon annan produkt. Jag menar att man inte ska slänga dem, utan spara dem och till slut har man sin back-up samling. Spring alltså inte och sno testprodukter vid kassan om ni inte ska köpa något haha.

19:25 Sminkvideo: Smoky blue



Igår spelade jag in denna sminkvideon till er.
Jag pratar i den, men har textat på engelska genom hela videon. Det tog SKIIIIIIIIIIIIIIIIITLÅÅNG tid att redigera den på detta sättet och videon blev ganska mycket längre än vanligt, så jag vet inte om jag kommer att göra på detta sättet igen. Hope you like it!

17:09 fest, fest, fest:

Var ju som sagt på fest för ett par dagar sedan, och tänkte visa er hur jag såg ut för kvällen..
Såhär såg mitt smink ut för kvällen. Körde på en lättare sotning med bronsiga ögonskuggor från Loreal. Klippte av en lösögonfransrad på mitten och limmade fast de båda delarna på ytterkanten av mina ögonlock. Har börjat köra på detta väldigt ofta nu då det är betydligt bekvämare än att ha en hel lösögonfransrad på ögonlocket.
Plattade till håret och satte upp det i en hög toffs. Tuperade bak luggen och nålade fast allt lite slarvigt. Skönt med uppsatt hår ibland!

UPDATE: Du som inte gillar mitt nya sätt att redigera bilder på.. Det enda jag gör med bilderna är att ändra ljuset och skärpan i Picasa. Det kan nog ha med min nya kamera att göra!

14:55 One more polish:


MaxFactor nailfility "900 Ruby Fruit"
(från det lilla kitet från MaxFactor som du kan se HÄR!)
.
Älskar denna färgen nu i vintertid. Så där vampig och mörk, love it!

13:45 dagens lack: summer kick

Nagellack från H&M, "Turquise Kitty". Köpte det på Öland i somras för ungefär 15 kronor. K-a-p för en sån här snygg & härlig färg! Får mig att längta ännu mer till sommaren..
Och ni som känner mig rätt vet att jag aldrig kan få nog av glitter.. Hehe. Så när jag la det sista lagret av det turkosa lacket duttade jag försiktigt på lite av det blåa från HOT Make Up på bilden ovan, men endast på tipparna.


15:28 tips: flytande eyeliners

Som jag skrev innan var jag på fest igår, och jag mötte en tjej där vid namn Emma (hej på dig!) som bad om att få se tips på bra flytande eyeliners. Så varför inte tänkte jag, hehe.

BUDGET:
1. Först ut - H&M's egna dipliner! Den här tycker jag är ett superbra budgetalternativ. Den sitter bra (men bäst med en primer under), ger en rik svart färg och gör det lätt att "vinga ut" linjen på ögonlocket. Ett stort plus för att den är snäll mot plånboken också! 59,90 kr.

2. Näst ut - En eyeliner i "tusch"-form från IsaDora. Den här har jag faktiskt inte prövat själv men har hört rätt mycket bra om den, och en sak jag säkert vet är att eyeliners i tuschformat gör appliceringen busenkel!
Ligger på 95 kr.


LYX:
1. Först ut när det kommer till "lyx" är den här eyelinern från Loreal. Visste inte riktigt om den räknades till lyx eller till budget men äh, den är lite pricy så den platsar nog här. I alla fall! Fick den här + en mascara i ett Loreal-kit i julklapp och har älskat eyelinern sedan dess.
Har faktiskt inte sett den någon annanstans än i det presentkitet men jag antar att den borde finnas att köpa någonstans där ute, förmodligen i de lite större städerna i landet. Den gör också appliceringen av eyeliner hur enkel som helst och det går att fixa en fin linje med typ tre drag. Det är också enkelt att bestämma om man vill ha en tunn linje eller en tjock.
Ingen aning om priset men mellan 100-150 kr kanske?


2. Sist men inte minst - Cake eyeliner från Make Up Store. Har inte prövat den här själv heller, men har i princip BARA hört bra saker om den. Vet att Dejana använder sig av den i nuläget och om jag minns rätt tycker hon väldigt mycket om den. Hon gillar att den stannar på ögonlocket utan att rinna ner och lägga sig i tårkanalen.
Ligger på 175 kr.
Bild: http://trulyamanda.blogg.se/

Hoppas detta inlägget hjälpte lite grann. Fortsätt önska inlägg! Ibland tryter inspirationen och det kan vara svårt att hitta på något att skriva om. Puss.

15:06 update från louise:

Holaaaa Beautyfreaks!

Känner mig lite off här på bloggen, men som vanligt har jag mina anledningar.. Var på fest igårkväll och fotade givetvis kvällens hår och make up (vilket såg lite annorlunda ut från vanligt). Men eftersom att min kamera inte är hemma får ni vänta med det tills ikväll imorgon. Får se om jag hinner spela in någon video idag för jag ska iväg igen om en stund.

Hoppas ni mår bra! Puss.

17:50 Kvällens make-up:



Här har ni kvällens make-up!
Ska inte på fest, utan ville bara känna mig lite extra fin och så hade jag lite tråkigt, haha. No life. Hoppas ni gillar det i alla fall!

PRODUKTLISTA:
BAS
- MaxFactor Second Skin Foundation "70 Natural".
- Garnier Anti-dark Circles Roll-on concealer.
- Bronzer och rouge från min Viva la Diva palett. Finns tyvärr inte att köpa längre.

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Dessa skuggor ur översta delen av 120-paletten från eleven.se:

- Dessa två skuggor ur den understa delen av 120-paletten från eleven.se:

- Make Up Stores Cake Eyeliner "20 Black".
- Maybelline the Colossal Volum' Express Mascara "100% Black".

LÄPPAR
- Viva la Diva läppstift "59 Pink Peach".
Som ni kan se är "vinnaren" mer rosa på de här bilderna än på den ensamma läppbilden. Någon ville se det i helhet så här har ni det. Ibland ser det mer rosa ut och ibland mer beige, men lika fint för det!


UPDATE: Vet inte om ni som frågat skämtar, men NEJ färgerna till höger på första bilden är INTE mögliga. Herregud, haha! De ser ut så för att de som gjort paletten har tagit två olika färger tillsammans på hela den raden för att det ska bli effektfullt när man sminkar sig med just de färgerna. Tror inte ens att ögonskuggor kan mögla? Även om de hade kunnat hade jag ju aldrig lagt upp bild på dem då, haha. Kramar!

13:45 Nytt från MaxFactor:


Se vilken fin liten necessär jag fick av mamma igår med finfina grejer från MaxFactor. De hade köp två produkter från MaxFactor och få necessären med lite grejer på köpet på ICA Kvantum så hon gav mig den. Med tanke på att jag är ute efter en ny foundation till fest, eftersom jag inte har en enda jag kan använda nu, så är det ju perfekt att det kom med en liten "sample size" foundation MaxFactors Second Skin Foundation. Förutom det så kom det med ett riktigt mörkt vinrött nagellack som jag är kär i, ett läppglans och en liten svart kajalpenna. Thumbs up!

PS: Visste ni att man skriver ordet "necessär" med ett "c" och inte två "cc"? Jag hade ingen aning fören jag sökte på det på google osv. Haha! Jag har alltid skrivit det med två, men det verkar vara vanligare med ett? Udda fakta, men kul.

20:56 De vinnande läppstiften:

1:A PLATS:

10. Viva la Diva
"59 Pink Peach". (Köpt för 60kr. på Lindex.)

2:A PLATS:

12. Gemey Paris
"08 Rouge Brulant". (Detta är mammas läppstift från början och det är hur gammalt som helst. Finns nog inte att köpa någonstans längre alltså, tyvärr.)

Tredelad 3:E PLATS:

4. IsaDora
Perfect Moisture Lipstick "42 Cool Red". (Köpt för supersänkt pris: 25kr. på ICA.)


7. IsaDora Crystal Gloss Stick "80 Taffeta Pink". (Köpt för 110kr. på Lindex.)


16. Baolishi Lipstick "90". (Köpt i Serbien.)
HÄR HAR NI MINA FAVORITER:

Japp, 10. Viva la Diva "Pink Peach" är inte bara eran favvo utan min också! Passar lika bra till vardags som till fest!


5. Paris Memories "240". Fint med det diskreta guldiga skimret både till fest och vardags. (Vet varken pris eller var det är köpt.)


18. Claudia Lip Pencil "30 Soft Pink". Sitter som berget och har en fin neutral färg. (Köpt på Gekås i Ullared.)


1. IsaDora Perfect Moisture Lipstick "02 Burdeaux Red". Detta är nog mitt favoritläppstift i den röda kategorin. Det röda stiftet som kom tvåa är också en favorit. (Köpt för supersänkt pris: 25kr. på ICA.)
Länk till inlägget med alla läppstift: http://beautyfreaks.blogg.se/2011/january/1800-dejanas-lappstiftkollektion.html#comment

14:55 Dagens naglar:


Så här ser mina naglar ut idag. Tog äntligen tummen ur och gjorde mig en fransk manikyr, haha. Tycker att det är så jobbigt att göra fransk manikyr och skrattar åt Louise varje gång hon sitter där vid sitt köksbord med sitt vita nagellack och frågar alltid hur f*n hon orkar. Målade dem igår och drog sedan en linje med ett silverglittrigt nail-art lack på kanten. Älskar fransk manikyr! Synd att det är så jobigt att göra...haha.

PS: Jag visar de tre läppstift som fick mest röster i förra inlägget lite senare. Jag säger också vilka som är mina favoriter av dem.

21:25 Dejanas läppstiftkollektion:

Jag sa ju för ett tag sedan att jag skulle ta kort på alla mina läppstift och skriva vad de heter osv. och nu är det gjort! 19 stycken var det, varav två är läppennor. Hoppas ni tycker om det och kanske hittar någon färg ni faller för. Rösta/kommentera gärna på vilket du tycker är finast! Skriv bara numret som står framför namnet under bilden. Kramar!



1. IsaDora Perfect Moisture Lipstick "02 Burdeaux Red".



2. Maybelline DA197 "605 Peachy Sheen".



3. IsaDora
Perfect Moisture Lipstick "111 Water Rose".



4. IsaDora Perfect Moisture Lipstick "42 Cool Red".



5. Paris Memories "240".



6. Avon "Berry Mauvy".



7. IsaDora Crystal Gloss Stick "80 Taffeta Pink".



8. IsaDora Crystal Gloss Stick "82 Coral Rose".



9. IsaDora Crystal Gloss Stick "84 Bermuda Pink".



10. Viva la Diva "59 Pink Peach".



11. Baolishi Lipstick "14".



12. Gemey Paris "08 Rouge Brulant".



13. IsaDora Lip Duo Stick & Liner "55 Rosewood".



14. Ingen aning vilket märke eller färg.



15. Lady Blue "30".



16. Baolishi Lipstick "90".


Utan
steg 2 (glanset).                                  Med steg 2 (glanset).

17. Max Factor 2-step Lip Color & Shine "570 Gleaming Coral".



18. Claudia Lip Pencil "30 Soft Pink".



19. IsaDora Colormatic Lip Contour "84 Rosewood".

03:37 Dagens (gårdagens) make-up:



Här har ni dagens, eller gårdagens, make-up. Fasen, jag har vänt halvt på dygnet! Kan inte sova. Kom på att jag inte använder gråa skuggor alls ofta! Trivs dock riktigt bra i det så kommer nog köra mer på det. Hoppas ni gillar det.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Garnier Anti-dark Circles Roll-on concealer.
- Rouge från Maybelline på kinderna "62 Rosewood".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Dessa skuggor från nedre delen (av två) från min nya 120-palett:

- Make Up Store's Cake Eyeliner "20. Black".
- IsaDora Flashy Curl Mascara.

LÄPPAR
- Läppstift från Paris Memories "240".

02:44 sminkvideo: nyårssminkningen

Här har ni en tutorial på sminkningen jag hade på nyårsafton! Dock på min kusin Jennie som var så snäll och ställde upp som sminkdocka, hihi. Hoppas ni gillar't! Puss.


22:51 louise: nyårsoutfit

(HAHA, såhär ser då jag ut när jag.. gapflabbar.. men äh)
Kavaj, Lindex.
Mörkblå klänning med rosett vid bröstet, Rare Fashion (nelly.com).
Strumpbyxor, KappAhl.
Skor, Nelly.com.
Ring från Spanien.
Örhängen, Ur&Penn.
Armband från en väldigt fin kille.

Spelade precis in en tutorial på sminkningen jag hade på nyår. Dock är det inte jag som blir sminkad den här gången! Hehe, kika in lite senare..

16:44 naglar: fransk manikyr


Var uppe sent igår kväll och såg på film på datorn, under tiden passade jag på att måla mina naglar. Jag bestämde mig också för att fila ner dem till en mer fyrkantig form. Trivs med den här längden också!
Fick bli en simpel fransk manikyr och med lite silvriga och lila detaljer på ringfingret.


00:55 Dejanas nyårsoutfit:


Klänning BikBok | strumpbyxor Lindex | klackar Scorett | armband Thomas Sabo.
Så här såg jag ut på nyårsaftonen! Kände mig som en liten bakelse. Hoppas ni gillar det och att ni hade en lika fin nyårsafton som vi hade. Tusen kramar!

23:52 hur såg louise ut på nyår?


Såhär såg jag alltså ut igår på nyårsafton, som firades lugnt med goda vänner. Fin kväll!
Körde i alla fall på lockar i håret gjorda med plattång, discoglittriga ögonlock och långa fransar. Enkel bas med bara foundation, puder och lite solpuder på kinderna. Inget på läpparna!
Hojta till om ni vill se vad alla produkterna heter jag använde mig av, orkar inte skriva till det just nu hehe..
Vad jag och Dejana hade på oss kommer i ett inlägg lite senare! Puss.

14:45 Getting Ready: for New Year´s Eve


Hej på er och gott nytt år! Här har ni en video, inte en sminkvideo utan en video där ni ser lite av när jag fixade mig igår till nyårsafton. Hoppas ni tycker att det är kul att kolla på. Kramar!

UPDATE: Kollade med mamma och locktången är köpt på Gekås i Ullared. Både bra och billig då alltså! Haha. Den är dock köpt för två år sedan.

RSS 2.0