07:55 Video: Dejana testar L'oréal Nude Magique Blur Cream

Självklart vaknar jag klockan 05.00 en LEDIG dag. Inga konstigheter, typ. Mina oändliga sömnproblem försvinner inte. Tur att jag blivit van vid det!
 
Jag tänkte i alla fall att jag kunde vara lite produktiv när jag ändå vaknade så tidigt och redigera den här videon som jag spelade in för några dagar sedan. En "First impressions-video" där jag för första gången testar L'oréal Paris Nude Magique Blur Cream och ni ser mina första reaktioner och tankar kring produkten. Självklart kommer en mer detaljerad recension längre fram när jag testat produkten tillräckligt länge, om ni vill det?
 
 
 
"Nude Magique Blur Cream är silikonbaserad och har en ultralätt konsistens med diskret täckning. Resultatet blir en jämnare hud med mindre synliga porer och ett sammetslent resultat. Använd enskilt eller som en primer." - Kicks.se
Pris: 169 SEK.

12:28 Dejana testar: Swiss Lashes

För ungefär två månader sedan så upptäckte jag att jag hade en stor glipa helt utan ögonfransar på mitt vänstra öga. Det fattades alltså inte bara några få fransar, utan en hel del. Jag försökte hitta någonting om det på nätet, men hittade bara att det är naturligt för våra fransar att trilla av och bytas ut ungefär var fjärde vecka och att det är normalt så länge det handlar om ungefär lika mycket fransar på båda ögonen. Mina fransar var ju dock bara borta på ena ögat och inte jämnt fördelat, utan koncentrerat på ett område. Jag tänkte därför att jag skulle vänta fyra veckor, eftersom det är så lång tid det brukar ta för ens fransar att växa ut. Efter SJU veckor hade inte en enda millimeter växt ut! Jag upplevde till och med att jag tappat ännu fler fransar i just det området.
 
Så här såg mina fransar ut för ungefär tre veckor sedan.. bilderna är tagna med mobilen.

Passande nog fick jag erbjudande om en kampanj för ögonfransserumet Swiss Lashes på sidan Buzzador som jag är medlem på. På Buzzador kan man då och då få erbjudanden om olika produkter på marknaden, antingen för ett billigare pris än i butik eller helt gratis (inte bara skönhetsprodukter utan allt från hus och hem till sport och fritid, beroende på vad man klickar i att man har för intressen när man gör sin profil). I utbyte ska man bara recensera produkterna man testar på sin Buzzador-sida i form av kortare blixtrapporter under testets gång och en större slutrapport vid kampanjens slut. Klicka HÄR! om du också vill bli medlem på Buzzador. Jag får inte betalt för att tipsa om Buzzador utan tycker helt enkelt att man bara har att vinna och ingenting att förlora på att bli medlem där och någon gång ibland få möjlighet till superbra erbjudanden och chansen att testa nya produkter.
 
Swiss Lashes, 5 ml. Originalpris: 1495 kr. Buzzadorpris: 399 kr.
Säljs just nu för 995 kr på Swiss Clinic's hemsida.

Man applicerar alltså det här ögonfransserumet som en flytande eyeliner på övre fransraden 1-2 gånger per dag. Till fördel innan man går och lägger sig eftersom huden ska vara sminkfri och ren. Swiss Lashes sägs ge resultat efter 3-6 veckor, ungefär som alla andra fransserum på marknaden.
 
Än så länge har jag bara använt ögonfransserumet i ungefär två veckor och enbart på området där jag saknar fransar, för att de ska växa ikapp resten av mina ögonfransar. Sedan kommer jag börja använda serumet på hela fransraderna på båda ögonen för fylligare och längre ögonfransar. Jag återkommer självklart med en recension om några veckor! Kan än så länge säga att jag fått några fransar tillbaka på det tidigare kala området. JIPPI! Har någon av er testat Swiss Lashes eller något annat ögonfransserum? Vad tyckte ni?

14:14 Kolla vem som är tillbaka! Med en Kalmar-haul

 

HEJ PÅ ER! ♥ I söndags kände jag för att spela in en haul-video, så då gjorde jag det. Hoppas ni gillar den!
 
Blev faktiskt otroligt besviken igår när jag läste alla negativa kommentarer vi fått sedan vi bloggade senast. Tycker det är så otroligt sorgligt att folk klankar ner på en som person bara för att man inte gör något för att de ska bli glada och nöjda. Självklart finns det alltid en anledning till att man bara försvinner så där. Jag och Louise har absolut INTE bråkat i alla fall. Vi är fortfarande lika bra vänner som alltid. :) Jag nämner otroligt kort i videon att jag gick igenom en ganska lång period av depression där jag inte tyckte någonting i livet kändes kul. Absolut inte så illa att jag inte skulle vilja finnas! Men att jag helt tappat gnistan och passionen för saker i livet. Då var jag självfallet inte jättesugen på att blogga heller. Louise är i Stockholm och dansar på Danscenter och jag gissar att hon helt enkelt lagt energi och tid på det som är roligast för henne just nu och inte haft inspiration till att blogga. När man inte har inspiration ska man heller inte skriva tycker inte jag, för det lyser igenom så otroligt mycket i inlägg och videor osv. Hoppas ni som är kvar har en del förståelse i alla fall och att ni tycker det är kul att det kom upp en video nu. Ska försöka göra fler snart så klart! När jag har tid och inspiration. Tipsa jättegärna kompisar ni vet läst bloggen innan ifall ni vill! Vi saknar så klart er och er kärlek och respons också. Det blir roligare att blogga då!
MÅNGA KRAMAR.

RSS 2.0