23:30 NYHETER, OCH NY BLOGG!

Heeej! Det var ett tag sedan.
 
Jag har i alla fall väldigt, väldigt nya nyheter. Igår flyttade jag till Stockholm. WOW, tänker säkert ni. Och ja, det gör jag med. Har fortfarande inte fattat detta liksom. Ska gå ett år på Danscenter yrkesdansarlinje. Där började precis ett helt nytt liv i princip.
 
Om ni vill följa mig och mitt nya liv, och allt som rör dansen, träningen, kosten och min vardag. Börja följ mig på min nya blogg!! Detta kommer bli så galet spännande men så sjukt kul!!
 
http://louisestyle.shapemeup.se
 
 

15:16 Makeup: Silver

Halloj! Jag är tillbaka från Serbien och har en del nyheter. Bland annat så fick jag den 12:e juli reda på att jag kommit in på utbildningen och högskolan jag vill studera på i höst: Journalistik och medieproduktion på Linnéuniversitetet i Kalmar. Så, om lite mer än en vecka flyttar jag! Galet...Louise har också nya planer, men det får hon berätta om själv om hon känner för det.
 
Jag har haft 5 underbara veckor med släktingar och vänner i Serbien och det känns lite tomt just nu, men nu när flytt och högskola väntar är jag förväntansfull och aningen nervös. Nu börjar ett nytt kapitel. Just nu ska ni dock få se en makeup jag hade en kväll i Serbien för någon vecka sedan.
 
ANSIKTE:
- Cover All Mix från Make Up Store.
- i.d. bareMinerals mineralfoundation "Medium Beige".
- MaxFactor Bronzing Powder "01 Golden".
- Rouge från Deborah i färgen "Rose".
 
ÖGON:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Ögonskuggor: 120-paletten från Eleven.se
- Svart kajalpenna från Rimmel London.
- Wet n' Wild H2O Proof Liquid Eyeliner "Ultra Black".
- Dior Diorshow Extase mascara "Black".
 
LÄPPAR:
- IsaDora Multi Vitamin Gloss "05 Mandarine".

Håret lockade jag med plattång - klicka här för att se tutorial. Hoppas ni gillar makeupen trots att bilderna är katastrof.
 
Next: Ska spela in en månadsfavoriter-video för juli månad. Den kommer förmodligen upp inom några dagar. Kramar!

RSS 2.0