21:57 recension: L'Oreal Infallible Brush Foundation

L'Oreal Infallible Brush Foundation

Jag köpte den för 149 kr på extrapris på Lindex (om jag inte minns fel) men i vanliga fall ligger den runt 170 kr.

Många av er har bett om en recension på den här foundationen länge nu - så jag bestämde mig för att få tummen ur och göra en ikväll! Det blir inte en så lång recension då jag inte har överdrivet mycket att säga om produkten, men har ni några frågor är det bara att lämna dem i kommentarsfältet nedan så lägger jag till dem i inlägget sen.
Fördelar:
  • Man behöver bara väldigt lite för att täcka mycket. Bra för er som vill ha en heltäckande foundation alltså! Jag upplevde att jag inte ens behövde någon concealer efter att jag applicerat foundationen ganska tunt över hela ansiktet.
  • Borsten som är inbyggd i produkten är väldigt mjuk och applicerar foundationen bra.
Nackdelar:
  • Färgen som jag har den i, "125 Natural Rose" är för gul för mig i tonen. Den är också ganska mörk för att vara den allra ljusaste av nyanserna som foundationen kommer i. Vilket är trist för oss som är lite blekare!
  • Borsten är ju inte den lättaste att rengöra och pga det samlar den lätt bakterier som kan sprida sig i ansiktet.
  • Jag upplever att den här foundationen kanske inte är den bästa för mig med en hy som lätt får finnar. Huden kändes inte superbra efter att jag tvättat av produkten!
  • Ansiktet kändes väldigt blankt efter en hel dag trots att jag "satte" foundationen med ett puder.
  • När man ska skruva på "korken" för att få produkt ut ur borsten har det en tendens att komma väldigt mycket på en gång.
Den här produkten är ändå prisvärd och bra för er som kanske inte lätt får finnar, men ändå vill ha full täckning. Jag kommer nog inte köpa den igen. Jag ger den här foundationen betyget:
3/5
PS: Jag och några vänner åker iväg till Jönköping imorgon. Sedan ska jag iväg på kvällen också, om ni undrar vart jag kanske tar vägen hehe. Ni får väldigt gärna komma fram och hälsa om ni får syn på oss i storstan!

18:44 Kort recension: H&M:s eyebrow fix!


Eyebrow fix by H&M
10 ml, ca. 50 kr.
Finns endast att köpa på H&M.
Eftersom jag bara sminkar mig ungefär en gång varannan vecka nu för tiden så är det enda jag använder i sminkväg en ögonbryns-gel då och då som jag köpte för snart två veckor sedan i Jönköping.

Kort och gott får denna tummen upp av mig! Den håller ögonbrynen på plats, borsten är superbra, bra pris och inget vaxigt och onaturligt resultat. Jag märker att den är dryg då man bara behöver ytterst lite av produkten.

Mitt betyg: 5/5 4/5
Ändrade mitt betyg eftersom jag känner att jag måste testa fler ögonbryns-geler från andra märken för att kunna avgöra om denna är värd 5/5.


Vad är en ögonbryns-gel?
- En ögonbryns-gel / brow gel / brow fix är en gel som man borstar på med en mascaraliknande borste på ögonbrynen för att hålla dem på plats. De är oftast genomskinliga, men det finns brow gels med lite färg i för att på samma gång markera ögonbrynen lite extra. En brow gel är en bra lösning om man, som jag, har väldigt långa ögonbrynsstrån som hela tiden rör på sig och inte ligger helt platt.

23:32 Hår: Lilla Maria i lockar


Vi hade ju några vänner från England här hemma hos oss förra veckan, under påsklovet. 9-åriga Maria ville såklart få sina naglar målade varje dag, håret fixat med flätor osv. så jag kan ju säga att jag gjorde en och annan inbakad fläta under de 10 dagarna de var hos oss, haha. De åkte hem i måndags, men här en en bild jag glömt lägga upp. Jag hade lockat hennes hår med plattång. Så himla söt!


Bilder där jag själv lockat håret med plattång:



Vill ni att jag spelar in en video på hur man lockar håret med plattång?

21:07 min hår-resa:

Ni som läst min tidigare blogg (louisestyle.devote.se) känner säkert igen det här inlägget då jag skrev ett liknande på louisestyle för ungefär ett och ett halvt år sedan. Men eftersom att många nya läsare dykt upp sedan dess tänkte jag skriva om det!
Det här inlägget kommer alltså handla om.. min hår-resa! Mest vilka hårfärger jag haft då jag nästan aldrig bytt frisyr till något riktigt dramatiskt.

Lets begin..

Såhär såg mitt hår till nyår 08/09, och hade sett ut så sedan jag var 13 år då mitt hår började mörkna och jag regelbundet började slinga det.

I början av 2009 fick jag en kick och färgade håret ljusbrunt och klippte pannlugg - det var knappt någon som visste om att jag skulle göra detta så snacka om att de flesta fick sig en chock när jag kom till skolan som.. en ny person, haha! Saknar det här håret ibland faktiskt.

(dålig bild, i know)
Våren kom och jag tröttnade på en tråkig ljus utväxt och det bruna. Jag slingade det hemma och fick då en lite mer karamellig (?) nyans i håret. Håret började bli ganska långt här också.

Jag vann en tävling hos fotografen och bloggaren Emelie Ohlsson. En make-over + plåtning i Ängelholm var priset. Var väldigt glad men kände mig inte så peppad på make-overn då jag faktiskt var nöjd med mitt hår som det var. Detta var i maj. Jag kom hem med en hårfärg snäppet ljusare än svart. Med två tjocka slingor i. Sjukt snyggt men på mig, nae. Har faktiskt aldrig vantrivits så mycket i mitt hår. Kändes som om frisören kapade en decimeter av det och jag var förkrossad! Dont get me wrong för jag var väldigt tacksam för upplevelsen. Vande mig dock efter ett tag.

Jag slingade det precis innan sommaren och håret blev aningen ljusare! Det var jag glad för. Dock blev färgen ganska sjaskig och grå efter ett tag, vilket gjorde mig mindre glad.

Slingade håret i slutet av sommaren och kom hem som en blond person igen! Bara efter en slingning! Detta skedde på en salong där jag bor. Jag var happiiii!

Nu har jag slingat det två eller tre gånger hemma sedan dess (under ett och ett halvt år) samt färgat en del av mitt underhår ljusbrunt. Jag trivs som det är nu och planerar inte att färga det snart igen! Dock lär jag väl inte alltid förbli blond, hehe.

Hoppas ni tyckte om det här inlägget. Ha en fin vecka allihopa! Puss.

17:30 Dagens lack: Bel-air Blue


IsaDora Wonder Nail "700 Bel-air Blue".

Dagens lack är blått som himmelen. Jisses vad jag har saknat detta nagellacket! Jag trivs i det. Det är aningen mörkare och starkare i verkligheten, men bilden får duga...

16:48 Dagens hår + bildtutorial


1 Skumgummipapiljotter. 2 En "stängd" papiljott.
- Finns att köpa i 12-pack på Kicks hemsida, HÄR!
PÅ KVÄLLEN EFTER TVÄTT:

3, 4 Hela håret nytvättat och upprullat med skumgummipapiljotterna.
- Man tar bara en slinga i taget och lägger en papiljott längst ned vid topparna på slingan, sedan börjar man rulla den uppåt mot huvudet så att håret lindas runt papiljotten. Sedan är det bara att trycka igenom den smala delen av papiljotten genom det lilla hålet i blomman, så sitter det där. Man behöver inga hårnålar eller klämmor!
PÅ MORGONEN EFTER EN HEL NATT:

5 Rullar upp slingorna och tar bort papiljotterna, en i taget. 6 Första slingan nästan helt utrullad.


7 Alla papiljotter uttagna och hela håret är superlockigt, därav blir det ganska mycket kortare. 8 Bakifrån.
- Mitt hår är både långt och tjockt, så det hann absolut inte torka under natten, men ett smart tips är att vänta tills håret är halvtorrt innan man har i papiljotterna och går och lägger sig. Då är chansen större att hela håret hinner torka till morgonen.


9 Den färdiga frisyren! De här två bilderna är tagna efter en hel dag i skolan, lockarna ser mycket naturligare ut vid det här laget och hela håret har torkat.
- Efter att jag tagit ut papiljotterna drog jag igenom hela håret med fingrarna för att separera lockarna och få dem att se mer naturliga ut. Jag gjorde sedan en inbakad liten fläta i luggen och satte fast den med hårnålar. Sedan tog jag och satte flera hårnålar lite här och var på baksidan av huvudet, för att få bort håret från mitt ansikte och för att få en lite slarvig "beachy-look".
HOPPAS NI GILLAR DET!

19:15 eyebrowmarker: deborah




Eyebrowmarker från Deborah
Testade den här ögonbrynseyelinern (?) nu i veckan! Jag tycker den funkar bra - dock måste man vara lätt på handen när man använder den för annars kan det se lite "hårt" och onaturligt ut. Sedan ska man vara noga med att välja rätt färg också. Jag vet inte vilken färg det här är men jag antar att det är den ljusaste då den passar mina bryn + finns i en nyans mörkare som passar er brunetter.
Alltså, den funkar ju bra men det beror på vilken look man är ute efter! Är man ute efter lite mer markerade bryn är den här produkten för dig. En sak jag dock gillar starkt med den är att den funkar super till en mer naturlig utvingad eyeliner på ögonlocket, jag testade det på Påskafton och det såg väldigt fint ut! Fransarna såg betydligt fylligare ut på ett mer naturligt sätt. Attans att jag inte tog några bilder men jag lär ju sminka mig så igen så, no worries hehe.

Hoppas ni har och har haft det fint ute i solen. Tjing!

16:46 Ny produkt: L'oréal Solar Expertise


L'oréal Solar Expertise Sun Protection Oil SPF 30
170 kr. på Åhléns.
En ny solprodukt från L'oréal var vad som fick hänga med mig hem efter en misslyckad shoppingrunda idag, då alla affärer utom Åhléns var stängda! Haha.

Jag tycker att det verkar vara en superbra produkt då det är som en sololja - vilket man brukar använda för att bli brun snabbare, men samtidigt har den solskydd i sig för att skydda huden från solens UVA-strålar och för att förhindra att man bränner sig - vilket vanliga sololjor inte brukar ha. Produkten finns att köpa med SPF 15, 20 eller 30.

Så här står det på L'oréals hemsida:
För första gången kombineras skyddet i det patenterade UVA/UVB filter och lyxen av en sololja. Det behövs inget val mellan skydd och njutning med Solar Expertise nya sololjor. Lyxig sololja med Spf 30.

SPF är förkortningen av "Sun Protection Factor" = solskyddsfaktor på svenska. Alltså - ju högre spf, desto högre skydd mot solens farliga strålar.

14:05 dagens lack: coral

193 "Pure coral" från Isadora
Dagen till ära bär jag ett färgstarkt koralligt nagellack från IsaDora. Shit vilken fin dag det är! Strålande sol och 23 grader i solen. Jag och Dejana tillbringar kvällen med fina vänner. Glad påsk på er!

17:35 mineralfoundation från lily lolo: hemma!

Min Lily Lolo mineralfoundation kom med posten igår! Jippie! Och burken är megastor hehe. Har inte testat för att se om färgen jag valde är rätt men bara genom att öppna burken och kolla på innehållet är jag ganska säker på att den stämmer bra. Jag valde färgen "China doll" - alltså den allra ljusaste och neutrala.
Jag lär ju få lite mer färg i ansiktet nu i sommar men det ska nog lösa sig när solpudret får göra jobbet att få foundationen att smälta in i hyn lite mer.


Lily Lolo burken är 10g och tydligen ska I.D burken bredvid den också vara det. Om jag fattat det rätt så är min I.D tinted mineral veil burk i den största burken för I.D smink? Det känns i alla fall som att Lily Lolo burken är fyra gånger så större! Haha, okej inte riktigt.. Men bra mycket större i alla fall.


Såhär ser de ut från sidan.
Jag är i alla fall nöjd med mitt köp och ville bara visa er en bild på produkterna bredvid varandra. Frakten kostade 28 kronor om jag inte minns helt fel och det tog två arbetsdagar för foundationen att anlända - inte illa alltså! Från bellme.se.


15:23 sminkning: natural

Ansikte:
Foundation Infallible från Loreal
Puder Shine & Redness Iluminator från Lumene
Rouge "43 Rosy Dawn" från IsaDora

Ögon:
Svart kajal utsuddad på ögonlocket, Lumene
Skuggor i bruna nyanser främst längs övre fransraden men också svagt utsuddade på ytterkanten av nedre fransraden, från min Rimmel palett
Mascara Volume Million Lashes från Loreal
Lösögonfransar bara i ytterkanten av fransraden från Depend

Läppar:
Light Creator Shine & Volume Läppstift från Deborah i nr 6 "Red kiss"

Ögonbryn:
Eyebrow Pencil från Deborah

Min fina vän Anna på bild!
Den här sminkningen är perfekt när man vill se ut som sig själv men lite extra, hehe. Bra sminkning till studentbal, bröllop, konfirmation osv.

Det lär nog bli lite mer inlägg med sminkningar på andra ansikten då jag som sagt inte sminkar mig själv så ofta nu för tiden. Men det kan väl vara roligt att se olika sminkningar på andra ansiktsdrag?

18:40 Recension: Deborah lipsticks


Deborah Light Creator Shine & Volume.
Finns/har funnits i butik (parfymeributiker) sedan april månad, cirkapris: 110 kr.

1 Brown Sugar, 2 Ginger Style, 3 Lady Rose, 4 Red Kiss, 5 Fuxia Star, 6 Vintage Rose, 9 Magic Ruby.
Både jag och Louise fick ju hem varsitt paket från Tradebanco.se med bland annat sju nylanserade läppstift från Deborah Milano.

Läppstiften är ganska skira och glansiga och ser därför ut lite som en blandning av läppstift och läppglans på läpparna. Nu till våren och sommaren är det inne med skira läppstift och de här passar utmärkt. De känns lena och sköna på läpparna, ger fin färg och glans och luktar inte illa (stort plus!).

Något som är ganska svårt att få med på bild är skimret i de här läppstiften. De flesta av dem har väldigt mycket skimmer i sig, men det syns tyvärr inte så mycket på bilderna. Nr 1, nr 5 och nr 6 är några av läppstiften som har mindre skimmer i sig. Nr 9 är däremot det skimrigaste av dem alla.


Nr 1 Brown Sugar


Nr 2 Ginger Style


Nr 3 Lady Rose


Nr 4 Red Kiss


Nr 5 Fuxia Star


Nr 6 Vintage Rose


Nr 9 Magic Ruby
Allt som allt tycker jag verkligen om de här läppstiften. De är sköna på läpparna och färgerna är fina och skira (som man kan bygga upp intensiteten på) och de doftar helt okej. Mina absoluta favoriter måste nog vara nr. 5 Fuxia Star och nr. 6 Vintage Rose. Det visste jag redan innan jag testat dem på läpparna...haha. Varför de är just mina favoriter har nog inte bara med själva färgerna att göra, utan för att jag föredrar mattare läppfärger.

Mitt betyg: 4/5

17:34 HAUL!



Jag åkte ju iväg till Jönköping på en shoppingrunda igår, så nu får ni självklart en haul-video. Ni verkar tycka om dem, så hoppas ni gillar denna också! Många varma kramar och kom ihåg att ni är vackra!

UPDATE (2011-04-20, 12:12)
Jag sa ju i videon att den mönstrade bikinins överdel kostade 129 kr. och underdelen 99 kr. så jag tog för givet att priserna var desamma för den turkosa bikinin, men den turkosa var billigare: överdel - 79,50 kr. och underdel - 79,50 kr.

21:48 beställt: mineralfoundation


Hello hello!
I maj väntar ganska många händelser som kräver rätt mycket smink, haha.. och eftersom att jag har blivit lite anti klet i ansiktet på sistonde passade jag igår på att klicka hem en ny mineralfoundation i puderform. Det stod mellan I.D smink och en mineralfoundation från märket Lily Lolo. De verkar funka på samma sätt och foundationen från Lily Lolo är betydligt billigare och kommer i en 10g burk till skillnad från I.D som kommer i en 8g burk, så det fick helt enkelt bli den! Från Lily Lolo alltså, haha. Har bara hört bra om det märket så varför inte?
Jag beställde hem den från Blondinbellas egna shop Bellme.se.

Någon av er som testat den?
Mineralfoundations i puderform är bra för er som har lättare för att få finnar eller helt enkelt bara vill låta huden andas. Man kan oftast bestämma täckningen själv beroende på hur mycket man väljer att applicera. En mineralfoundation appliceras bäst med en kabuki-borste eller en tätare puderborste.


12:28 Destination: Jönköping!


Jag, nyss. Kör med inbakad fläta och inget smink.

Vi har vänner från London hemma hos oss nu över hela lovet. De har varit här två gånger tidigare. Denna söta lilla tjejen heter Maria och strax åker vi iväg till Jönköping för shopping. Gjorde en inbakad fläta på henne igår, som hon sov med. Idag fick hon alltså vågigt och fint hår och jag gjorde en utbakad liten fläta i luggen. Så söt!

Umgås man med en nioåring så blir man som en, haha.

KOLLA VÄDRET! Hur underbart!?


PS: Någon kommenterade att "ni var ju sminkade för några dagar sedan när ni skulle på födelsedagsfest så riktigt två veckor utan smink är det ju inte..", MEN ni måste verkligen bli lite bättre på att faktiskt läsa vad som står i inläggen. Jag skrev att jag har sminkat mig en gång på typ två veckor. Alltså var antagligen den "en gången" då när vi skulle på födelsedagsfirande. Jag skrev inte att jag inte har sminkat mig en enda gång. Haha, vem bryr sig egentligen? Tänkte bara så att ni förstår att det inte var någon dubbelmoral.
MÅNGA VARMA KRAMAR!

22:02 Lack: jämförelse

Kommer ni ihåg att jag för ungefär en vecka sedan visade tre nya minilack (länk) från Depend? Det orange såg ni igår, men nu tänkte jag visa er två liiiite större alternativ till de andra två - det blåa och det rosa.

Jag tänkte visa er en jämförelse på de här lacken för att visa hur otroligt lika färgerna är, fast att de är från två helt olika märken! Alltså - om ni tycker om de här två färgerna från Depend, men vill ha en liiite större variant som enligt mig har mycket bättre kvalité, så kan ni hitta näst intill identiska färger hos IsaDora. Jag personligen tycker om IsaDoras nagellack mycket mer, för de är både mer pigmenterade, har större borste, torkar snabbare och sitter längre på naglarna!

Depend Nailpolish "Nr. 232" och IsaDora Wonder Nail "700 Bel-air Blue".

Depend Nailpolish "Nr. 231" och IsaDora Wonder Nail "616 Pink Cadillac".
PRISER
Depend: 5 ml, 25 kr.
IsaDora: 6 ml, 69 kr.

15:40 Dagens hår: Side Bun

Idag kände jag för att få bort håret från mitt ansikte och det gjorde jag genom att göra en utbakad fläta på hela sidan av mitt huvud, från min snedbena till allra längst ned på andra sidan, där jag gjorde en slarvig liten sidoknut. Flätor är så himla fint och feminint! Love it!

Eftersom både jag och Louise har typ "sminkpaus" så blir det lite hår och naglar för tillfället, men självklart produktrecensioner också. Har sminkat mig en gång på två veckor och Louise likaså, lite längre för hennes del till och med. Haha, så himla skönt!

12:42 Dagens lack: orange

Depend Nail Polish, nr. 185.


 


21:50 lördagens outfits:

Hello hello! Vi har helt glömt bort att visa er förra lördagens outfits. Vi skulle som sagt iväg och fira en vän och valde att klä upp oss lite extra (för en gångs skull, haha)! 
Dejanas outfit:
Skjorta, H&M
Kjol, Monki
Strumpbyxor, Lindex
Converse
Smycken från August&Pettersson, Lindex & KumKum

Louise's outfit:
Blus, farmors gamla (haha, värsta fyndet!)
Jeans, Cheap monday
Svarta strumpbyxor under, Lindex
Ballerinaskor, köpta i Spanien i en butik som heter Desigual
Med väninnan Enni på ett hörn, hehe. 

20:13 SOM JULAFTON: PRODUKTER FRÅN DEBORAH & GOSH

Hej sexy bitches! Vi har på senaste tiden fått en del erbjudanden från olika webbshoppar och nu har vi fullbordat en av våra överenskommelser med Tradebanco.se.

Vi har fått chansen att testa det italienska märket Deborah Milano's nya läppstiftkollektion Light Creator Shine & Volume - alla SJU av dem! De är läppstift som ska vara väldigt mjukgörande och göra läpparna lite fylligare.



Här är de sju nyanserna läppstiften kommer i! Fina & våriga, eller hur?

Tre body sprays från märket GOSH.

Vi har också fått hem 8 stycken produkter för ögonbrynen, också de från Deborah och från kollektionen Flawless Eyebrow Collection.
SJÄLVKLART kommer vi med recensioner på produkterna så fort vi testat dem. Dejana har ögonskuggor från märket Deborah som hon tycker mycket om, så vi ser fram emot att få testa dessa! Ha det bra, kraaam!

00:06 Sorteringstips: Örhängen

Halloj! För er som inte sett mina videos där jag visar hur jag sorterar mitt smink osv. tänkte jag nu dela med mig av ett sortering-/förvaringtips för örhängen!

Min mamma kom på den brillianta idén om att använda en vanlig anslagstavla som en dyna för sina örhängen. Det spelar egentligen inte någon roll vilken typ av anslagstavla man väljer, bara den går att trycka häftstift/nålar igenom osv. Den jag har är gjord av kork.

Visst är det fint? Så himla praktiskt också. Man ser alla sina örhängen på en gång och de blandas inte med varandra som de gör i en burk eller liknande.

Man bara trycker in örhängena som häftstift så sitter de där.
Hoppas ni gillar det! Nu måste jag sova...


18:11 Sugen på en ny frissa? Testa olika kändisfrisyrer på nätet!

Sugen på en ny frissa? Vet du inte om du passar i den? Vågar du inte chansa? Eller har du bara grymt tråkigt? Haha! Testa några olika kändisfrisyrer på dig själv på: http://kandisfrissan.veckorevyn.com/
Du kan ångra dig, hur många gånger du vill. Tack och lov...


HAHA! Hur kul som helst! Synd att de inte har fler frisyrer att välja bland. Det är ju nästan beroendeframkallande...


21:32 lördagens make up:


Jag och Dejana var ju som sagt och firade en kär vän i lördags - och såhär såg jag ut i ansiktet! Eftersom att jag inte sminkat mig på typ två veckor valde jag att köra något lite mer naturligt. Bruna skuggor som egentligen är till för ögonbrynen från Viva la Diva, svart kajal på vattenlinjen från Lumene, flytande eyeliner från Loreal och mascara Volume Million Lashes också från Loreal. Sen en bra mineralbas från Maybelline på det då!

Håret hade jag utsläppt och trattfönat! Mitt självfall dvs. Puss.


19:47 (INLÄGG I REPRIS) Dejana: 5 tips till fina och välplockade ögonbryn!

HEADS UP: DETTA INLÄGGET SKREV JAG FÖR LITE ÖVER ETT ÅR SEDAN! Får många frågor angående mina ögonbryn så tänkte att det kunde vara smart att publicera om detta inlägget.


Jag har fått många frågor av er gällande mina ögonbryn. Till exempel hur jag plockar dem och vad jag har för knep, tips och trix. Så jag tänkte dela med mig 5 av dessa tips i detta inlägget.

1. Mitt allra bästa tips jag kan ge är att ha en pincett precis vid spegeln i badrummet. Jag har alltid det och det är superbra eftersom man vanligtvis ser sig själv i spegeln ett antal gånger på morgonen. Så om man ser ett ynka hårstrå som man stör sig på är det bara att plocka det. Alla hårstråna växer ju inte ut på en och samma millisekund, eller hur? Därför kan man bara ta de få man ser i spegeln och plocka dem direkt, istället för att sätta sig ner en gång i veckan i en timma och kämpa med buskarna man fått ovanför ögonen, haha.

2. Mitt andra tips är att skaffa en förstorande spegel! Många av er har frågat hur jag får bort alla de små vita stråna under ögonbrynen och om inte mitt första tips redan tagit hand om detta är det bara att sätta sig vid ett fönster - då dagsljus är det allra bästa ljuset att plocka i - med sin förstorande spegel och en pincett så ser man alla de små stråna och kan plocka dem.

3. Det allra viktigaste är nog ändå att skaffa en bra pincett, eller ännu bättre - två! Varför ha två pincetter tänker man kanske då? Jo, jag rekommenderar att skaffa en smalare pincett för de stråna närmast ögonbrynet där ett felplockat strå kan ändra hela formen på ögonbrynet! Sedan en lite bredare för de små vita stråna så att man kan plocka flera på en gång och inte ett i taget vilket kan ta evigheter.

4. Sedan gäller det att hitta sin personliga form. Man kan tycka att andra har jättefina ögonbryn, men det behöver inte betyda att dessa skulle passa på just dig. Allt handlar till exempel om vad man har för ögon- och ansiktsform. Om du inte själv vet vad du passar i - fråga en frisör. De flesta frisörer plockar också ögonbryn så de kan nog ge dig några goda råd. Eller om du är osäker på att noppra dina ögonbryn själv eller inte är duktig på det är det bara att betala någon enstaka hundralapp och få det gjort där hos frisören!

5. Noppra inte ovansidan av ögonbrynet! Detta ändrar hela din naturliga båge och kan få ögonbrynen att se onaturliga ut. Dina ögonbryn är ju på sätt och vis anpassade för just dig, så varför ändra hela formen? Följ bara din natuliga båge genom att plocka under ögonbrynen. Sedan är det bara att välja hur man vill ha dem. Själv gillar jag att ha ögonbrynen lite tjockare mot mitten av ansiktet och tunnare ut till kanterna, men det är för att det är det just jag passar i. Andra passar i tjockare ögonbryn och andra i tunnare. Vissa i rundare former och andra med en högre högsta punkt på bågen. Det är bara att se vad man passar i, men för guds skull - noppra inte sönder dina ögonbryn. De är en ganska stor del av ditt ansikte och om du frågar någon vuxen med supertunna ögonbryn är jag ganska säker på att de ångrar att de nopprat sönder dem...

Hjälpte detta er någonting? Jag hoppas verkligen det! Detta är i alla fall mina tips och trix till fina och välnopprade ögonbryn.

Ha en fin dag!

16:52 video: getting ready


En liten "Getting ready" video där jag sminkar mig till drillen (vi hade fotografering). Ni kanske inte riktigt ser vad jag gör hela tiden & lite flabb på slutet! Men äh, vad gör det? Puss.


13:15 Getting Ready-video: Gårkvällens make-up


Här har ni en video som jag spelade in igår hos Louise medan jag sminkade mig inför födelsedagsfirandet av vår vän Antonia. Hoppas ni gillar det!

Kameraminnet tog slut innan jag blev klar, men det enda jag gjorde efter att kameran dog var att applicera ett läppstift och mascara på underfransarna!

19:52 Kvällens hår:



Så här ser håret ut ikväll! Nu drar vi iväg på födelsedagsfirande! Kramar och ha en fin kväll!

UPDATE
(13:05, 2011-04-10)
Flera stycken har nu frågat om jag inte kan göra en tutorial på hur man gör flätorna, men jag har redan gjort en! Ni får söka i bloggen så kommer det upp inlägg! Här har ni den dock och jag hoppas ni gillar den.


Om ni inte vet hur man gör inbakade flätor så visar jag det i denna videon (jag hade en inbakad fläta i luggen också, men det syns tyvärr inte på bilderna ovan):


15:17 Tre nya mini-lack från Depend:


Depend Nailpolish, 5 ml.
25 kr/styck.
Finns att köpa på bl. a: Kicks, en del ICA-butiker, Lindex, Åhléns City mm.

Tre nya lack som mamma överraskade mig med. Hon är så fin! Vi delar ju på och har alla våra nagellack tillsammans, så de är ju en del, men visst var de här fina? Många kramar och ha en fin sooooooolig eftermiddag!

09:11 video: mars favoriter





18:18 Dejanas: HAUL VIDEO!


Här har ni min haul-video! Jag visar grejerna jag köpte i Jönköping i lördags på min och Louises shoppingrunda. Hope you like it!

13:21 video: HAUL!


Hej å hå!
Här har ni en haulvideo där jag visar er det jag köpte i lördags när jag och Dejana befann oss i Jönköping. Hoppas ni gillar't! Puss.

21:00 Youtube tip: Perfekta röda läppar


Fick en fråga på Bloggsvar om hur man ska applicera rött läppstift för att det inte ska "blöda" runt läppkanterna och hur man får det att se så snyggt ut som möjligt. Det finns mängder med videos på Youtube om just detta, så istället för att spela in en själv så valde jag en jag tyckte var bra. Om man vill minimera risken för att färgen ska blöda ännu mer så är mitt tips att skippa läppglanset. Det har en tendens att smeta.

Själv så gör jag inget speciellt när jag applicerar rött läppstift. Jag bara smetar på det och så är jag klar. Jag gör det väldigt noggrant dock för att få så fina jämna kanter som möjligt, men inget annat.

19:46 Nytt: Silica-tabletter


Friggs Silica-tabletter
ICA Kvantum, 48 kr.
Ni har kanske sett att Louise nämnt de här tabletterna i bloggen tidigare, eftersom hon använt dem ett tag. Silica-tabletter är kosttillskott för hår, hud och naglar. Burken innehåller 120 tabletter och man ska äta två tabletter två gånger om dagen (alltså fyra st./dag) vilket betyder att en burk räcker i 30 dagar.

Jag känner att mitt hår inte är som för ungefär ett år sedan så jag börjar få lite panik. Jag ger dessa en chans eftersom Louise verkar gilla dem. Dock så brukar silica-tabletter ge olika resultat för olika personer. För vissa hjälper de kanske ingenting med hyn, fast de gör naglarna superstarka och för andra kanske de inte hjälper någonting på naglarna, men gör håret starkare och mer elastiskt. Jag håller tummarna för håret för de andra två områdena har jag inga problem med.

Så när burken tar slut om 30 dagar återkommer jag med en review om de fungerat eller inte. Låter det bra?
Förresten så spelade jag in en Haul-video innan där jag visar vad jag fick med mig hem från min och Louises shopping-runda i Jönköping i lördags. Den kommer upp imorgon, för nu måste jag pluggaaaaa!

16:30 En till ny produkt: Naked Star

Maybelline ColorSensational Gloss "610 Naked Star".

95 kr. Finns att köpa på bl. a. Lindex, Kicks, Åhlens City och en del ICA-butiker.


Förutom nagellacket (länk) från IsaDora så köpte mamma även detta läppglanset från Maybelline. Superfint tycker jag! Det blir nog ännu finare över ett ljusrosa läppstift.

15:56 Dagens lack: Glacé (nytt!)

IsaDora Wonder Nail "614 Glacé".

69 kr. Finns att köpa på bl. a. Kicks, Åhlens City, en del ICA-butiker mm.


 

Lilla mammsen har köpt ett nytt nagellack från IsaDora, så jag testar ju självklart det och visar er det.

En liknande färg: Jag hade ett nagellack från IsaDora innan som ser ut nästan EXAKT som detta. Det var i färgen "106 Frosty Organza". Så om ni letar efter detta och det kanske är slut eller om ni inte kan bestämma er mellan Glacé och Frosty Organza så säger jag att det spelar ingen roll vilket ni köper för de är nästan identiska.

00:31 Lördag: Shopping ♥

Tänkte att det kunde vara smart att uppdatera er om att vi ger oss iväg på en shoppingrunda imorgon (idag?) så att ni inte undrar vart vi tagit vägen imorgon (idag) haha. Vi ska iväg till Jönköping! Vi kommer att svänga förbi både centrum och A6-center, men om någon av er ser oss får ni gärna komma fram och hälsa! Det har varit några stycken som sagt att de sett oss när vi shoppat, men det skulle vara kul om ni kom fraaaam=)!

PS: Hojta till om ni vill se "Haul-videos" där vi visar vad vi köpt efter shoppingrundan!

RSS 2.0