13:54 Dejanas haul: Gekås, Ullared

Jag tänker inte säga förlåt för någonting eftersom jag har så galet många bollar i luften just nu. Självklart är det enormt mycket press kring skolan (i alla fall för mig och alla andra som ställer höga krav på sig själva och vill in på en utbildning som kräver högt snittbetyg), men även för att jag samtidigt måste plugga till körkort och komma framåt med mitt projektarbete. Jag har lärt mig att välmåendet är viktigare än att göra andra personer nöjda hela tiden. Jag följer inte alltid detta själv, men jag har absolut blivit bättre på det på senare tid.
 
Så hoppas ni inte har gått under av att uppdateringen stått stilla ett tag. När vi mår bra och har tid så får ni se massor av oss, men står det stilla så kom ihåg att vi kommer tillbaka igen.
 
Jag spelade in denna videon 4:e april, men hoppas ni gillar den!
 
 
 
Vi ska även se till att få upp tävlingen om de sista två goodiebagsen så snart som möjligt. Så håll utkik! KRAM PÅ ER. :)

15:36 Haul: ULLARED

 
Den här videon spelades in för ca en vecka sedan (det är därför ni kanske blir lite förvirrade av vissa saker jag säger i videon), men har inte haft tid att få upp den på YouTube. Jag har dansat varenda dag i en vecka nu, och haft sex stycken dansföreställningar. Har haft en intensiv men så sjukt rolig vecka, finner inga ord typ! Dejana har med dansat och så det är därför det har ekat tomt här ett tag. Meeeen... nu är vi förhoppningsvis back on track!
 
Här kommer i alla fall en Ullareds haul. Hoppas ni gillar den!

21:38 Smoky and glowy

 
Jag var ute med mina girls i torsdags och såhär såg min makeup för kvällen ut! Det är såhär jag oftast sminkar mig när jag ska ut. Bronsiga, sotade ögon med rosiga kinder och highlighter på kindbenen. Lite tråkigt att alltid köra på samma kanske, men jag är lite feg när det kommer till färgglada ögonskuggor..
 
Hur brukar ert smink se ut när ni ska ut på fest?

RSS 2.0