18:59 I efterskott!


Med tanke på att skolans internet la av igår (haha, internet hatar mig) så får jag skriva detta inlägg nu istället.

Som ni alla vet nu så fyllde ju sötpajen Louise år igår! Så ville bara gratta henne med mer än ett muntligt grattis, så here you go love: ETT STOOOOOORT GRATTIS I EFTERSKOTT TILL DIG! Jag vet att du hade en bra födelsedag och det förtjänar du mer än väl.

Hur är Louise som person? Det kan jag berätta. Hon är en otroligt positiv person som jag ALLTID har kul med. Har jag fällt tusen tårar finns hon alltid där och får mig att le på nytt oavsett vad. Hon är en person som jag kan lita på till hundra procent och som jag skulle ge väldigt, väldigt mycket för att inte förlora. Hon är lika knäpp som jag vilket är super (jag slipper känna mig mobbad då...hehe) och jag behöver aldrig vara rädd för att skämma ut mig med henne för hon tycker bara att det är kul. Jag har aldrig tråkigt med henne, vi är alltid speedade och har vi inget att göra hittar vi alltid på någonting, eller så sitter vi bara i flera timmar och bara pratar och skrattar. Förutom att hon är en sådan underbar person så är hon också otroligt vacker.
Louise är vän jag hoppas att jag aldrig förlorar. Hon är vacker både inifrån och ut.

Jag älskar dig gumman och jag är glad att du fick en bra födelsedag!

11:05 Last Friday


Såhär glada var vi, samt vissa andra som inte hade fått i sig så mycket för stunden. Vi vet knappt vilka killarna på bilden är, men de var foto-glada i alla fall! Haha.

Medans vi var glada (och alkoholfria) låg andra utan byxor på marken...haha. Jag säger inte vad killen heter för han skäms nog, men det är en kompis till mig i alla fall! Stackarn...


Såhär såg jag och Louise ut på insparken i fredags alltså!
Det tog EVIGHETER och många olika människor att ta kort för att få i alla fall två "normala" bilder. Folk kunde inte hålla kameran rakt elelr stilla eller så glömde de fokusera, haha. Här har ni det i alla fall!

Hoppas ni tyckte om våra outfits! Vi hade superroligt och det skulle vara kul och göra om det.
Ha det bra! KRAMAR.

21:22 gissa vem som fyller år idag?

Gissa vem som fyller 16 idag? MOI! Sweet sixteeen, gonna spread my wings, sweet sixteen, its my chance to shine... haha, skoja. Men har i alla fall haft en underbar dag och vill tacka alla underbara människor för fina gratulationer, likaväl IRL som över nätet.
Här har ni en liten födelsedagsvideoblogg där jag visar dagens outfit:

Ni är bäst. PUSS!

14:20 A Closer Look




Klänning Tally Trend, tygjacka/bolero Gina Tricot och klackar från H&M.
Armband Thomas Sabo, ringar från Montenegro och Lindex.

Såhär såg jag ut i fredags på våran inspark. Vi hade skitkul! Vi hade inte en enda droppe alkohol i kroppen då varken jag eller Louise dricker (hon var med på våran förfest då deras klass inte hade någon). Det känns som att jag gick ner fem kilo så mycket vi dansade! Strumpbyxorna åkte dock av innan vi klev in i bussen (bild på både mig och Louise tillsammans kommer senare idag). Hoppas ni gillar det!
XOXO,

21:00 hur jag gör fransk manikyr:

Vet att många av er just nu stör er på vår uppdatering och att vi inte gjort några nya sminkvideos på ett tag nu. Men saken är den att 1. vi har precis börjat gymnasiet! 2. som de flesta av er borde veta tar det inte 5 minuter att filma en video utan det krävs tid, tålamod och en bra idé.

Ni har i alla fall länge bett om att få se en video där jag visar hur jag gör fransk manikyr. Tänkte att det var onödigt att filma en då tjejen nedan gör PRECIS som jag gör (har lagt upp den här videon på bloggen förut men jag anar att många av er inte sett den så).

Cred till den här tjejen alltså. PUSS!

09:58 Hur man får in Google Translate i menyn!

Några av er har nu frågat hur man får in Google Translate i sin meny och eftersom vi själva först också hade svårt att förstå hur man skulle göra så tänkte jag förklara det så bra jag kan. Jag vet inte om detta gäller för andra sidor än blogg.se(!).
  • Gå sedan in i din kodmall och leta upp orden "Profile", "Min Profilbild", "ProfileID" eller liknande. Detta står som du kanske redan vet för din profilbild i menyn. Så vill du som vi ha Google Translate-ikonen under din profilbild - klistra in texten du kopierat under detta. Om jag ska vara exakt klistrar man in det mellan </tag:if> och </tag:profile> som befinner sig under kodmallen med orden Profile, Min Profilbild med flera.
  • SPARA!

Jag gjorde en bild för att demonstrera och så att det skulle vara lättare att förstå, men det går inte att klistra in den! Hoppas att ni förstod ändå och att ni grejar detta nu.

Tänk dock på att göra ett till konto med en blogg som ni testar detta på först innan ni försöker det på eran riktiga blogg, så att om det skulle misslyckas inte blir någon panik över att ha förstört något på sin riktiga blogg. Funkar det - gör samma sak på bloggen!
Hoppas detta hjälpte! KRAMAR!

14:54 REVIEW: Aco produkter

Här kommer den SJUKT efterfrågade reviewn på dessa ansiktsprodukter från märket ACO som finns att köpa på apoteket.


Saken är den att det är ganska så svårt att rekommendera hudprodukter, för alla hudtyper är ju inte exakt likadana. Men jag har iallafall ganska så kombinerad hy. Jag får finnar ganska lätt och är oftast fet i T-zonen (haka, näsa och panna). Men samtidigt kan jag också bli torr och fnasig på vissa ställen ibland.

Jag ska vara 100 % ärlig i den här reviewn eftersom att det var jag som köpte produkterna själv. Ärligt talat ser jag ingen större skillnad på min hy, snarare känns det som att den blivit värre än den var innan. Jag köpte produkterna den 20 juli så jag har hunnit använda dom i mer än en månad och jag borde se en skillnad nu.

Förut fick jag aldrig finnar på kinderna och nu har det börjar poppa upp mer just där. Sen har min hy blivit torr och irriterad mellan ögonbrynen, det var den inte innan. Dock har jag upplevt att jag fått mindre pormaskar på näsan, och det är ju något bra.
Så jag kommer förmodligen inte köpa dessa produkter igen utan fortsätta köra på produkter från Clinique eftersom att de funkar allra bäst för mig.

Men som sagt, även om dessa inte funkar på mig kan de göra mirakel på dig. Alla tre produkter finns att köpa på de flesta Apotek för 180 kr tillsammans.

12:37 Video: Frågor och svar, Del 3!


Här har ni den tredje delen av våra frågor och svar videos! Det är den sista också! Inte för alltid, haha, men för nu i alla fall. Vi hade jäkligt bråttom som ni kanske märker, men ni fick svaren i alla fall. Det är lättare för oss att svara på flera frågor i en video än att svara på en och en i bloggen och att ni kanske inte kollar tillbaka för att se svaren. Hope you like it!

PS. JA, jag uppdaterar i skolan! Klockan är ju 12:37...hehe./ Dejana.
PS2. Vi båda ska på inspark ikväll (fest/disco för alla nya ettor) så vi får se hur det blir med uppdateringen ikväll, annars har ni detta att kolla på så länge. Ha det bra!

20:49 video: frågor & svar del 2


17:27 Google Translate!

Nu har vi äntligen fixat Google Translate i menyn till höger! Som ni kanske ser så har vi också fixat allt det knasiga på bloggen så nu kan vi lägga upp våra små signaturbilder igen.
KRAMAR!

11:18 New: Concealer från Loréal!

Loreals Infallible concealer, Lindex (bl a.), 130:-


Här är en concealer jag köpte igår. När jag kom till kassan och skulle betala fick jag världens chock för jag trodde att den skulle kosta 85kr, men det var visst 130...haha! Fick lite ångest först, men nu har jag testat den och den är GRYM! Värd varenda krona och jag hittade min perfekta färg. Nr.140 tror jag det var för er som undrar. Typ  Beige någonting heter den...


18:52 review: remington locktång

Här kommer min lilla review på locktången från märket Remington! Ursäkta att inläggen ser ut som de gör.. vad fan har hänt med blogg.se egentligen? Pust. I alla fall! Jag har alltid suktat efter en tjockare locktång då jag gillar looken av stora, lösa och mjuka lockar istället för korkskruvar som oftast kan se ganska onaturliga ut (fast den looken kan också vara fin!). När jag var i Ullared, på Gekås, för ungefär en månad sedan hittade jag den här för ynka 199 spänn! Och vet ni vad?

Den är grym. Den värms upp och når en hög temperatur på bara en minut. Ger fina lockar som inte känns krispiga utan mjuka och följsamma. Kan tänka mig att den här tången inte funkar lika bra på er med längre hår eftersom att risken att lockarna kommer gå ur under dagens gång är ganska stor. Men ni med en lite kortare frilla rekommenderar jag den här! En tjock locktång är också bra till flera olika grejer. Man kan såklart locka håret med den, styla luggen och "böja in" eller ut topparna om man till exempel har väldigt rakt hår men vill få lite mer struktur till frisyren. Hoppas ni gillade min recension!

Om det är så att ni inte bor nära Gekås kan ni alltid beställa hem tången ifrån eleven.se. Här har ni länken: http://eleven.se/remington-protectshine-pro-spiral-curls-tong-19-mm-3814.html.

14:43 Fairy Inspired Hair Tutorial!


Här kommer en Hair Tutorial (PÅ ENGELSKA) på håruppsättningen jag hade i min Good Little Fairy-sminkning. Hoppas inte det stör att det är på engelska, jag har inte pratat engelska på jättelänge, men hoppas det är okej ändå. Gud vad nervös jag var. Fattar inte ens att jag vågar lägga upp det, men what the hell! Haha.
Hoppas att ni gillar det, KRAMAR!

11:57 du ville se en naturlig sminkning?

Många av er ber ständigt om att få se videos när vi visar vardagliga och neutrala sminkningar. Tänkte nu i detta inlägget visa er alla videos vi gjort som är naturliga och passar till vardags! Det är ganska många hehe =).
Vet att den sista är lite mer av ett smokey eye men för er som gillar att markera ögonen lite extra till skolan är den sminkningen perfekt! Hoppas ni alla förstår nu att vi redan har en massa neutrala sminkvideos uppe, ni får bara leta lite =). Puss!


21:27 Sminkvideo: Halloween - Good Little Fairy!


"Good Little Fairy" sminkning. Detta är början på "Halloween-sminkningarna" som kommer komma upp då och då nu framöver. Hoppas ni gillar det!


15:26 video: nagel marmorering


Här har ni en nailtutorial på hur man gör nagelmarmorering! Det är riktigt roligt och jag kan lova er många komplimanger =). Kan inte lova er att alla nagellack kommer funka men pröva er fram. Och jag vet inte om jag sa att vattnet ska vara ljummet! Hellre varmare än kallare typ.
Hoppas ni gillar't! Puss.


13:09 Dagens: Black & White

Jeans - H&M. T-shirt - GinaTricot. Sjal - H&M. MC-jacka - KappAhl.
Örhängen från Lindex och Converse på fötterna.
Här har ni dagens outfit! Hoppas ni gillar den. Nu ska jag ut och gå en runda i det tråkiga gråa vädret (vilket också är anledningen till att jag inte har någon lust att sminka mig idag eller att ha massa smycken på mig, haha. Tusen kramar!

23:23 sminkvideo: turkost smokey eye


Vet att videon är tyst men det kommer komma musik imorgon tror jag, fick lägga till någon lam låt på AudioSwap på YouTube eftersom att SOM VANLIGT var det typ copyright på låtarna jag egentligen hade i klippet haha. Vad ska jag göra? Brukar ladda ner från typ en YouTube downloader. Kan fortfarande inte lägga in signaturbilderna eftersom att Blogg.se fortfarande har fått fnatt. Ha det fint! PS: Roligt att så många skickat vänförfrågan på facebook! Har ni någon önskan eller om ni bara undrar kan ni skicka ett meddelande där också, om ni inte vill mejla, är inne där så ofta så ni lär få svar ganska fort. Puss! PS2: Eller nu kan jag höra musiken föressten.. när jag kollar på klippet här på bloggen iallafall. Hör ni en Enrique Iglesias låt?


21:18 Frågor & Svar, del 1!


Länk till review på serien rengöringsprodukter från Neutrogena: http://beautyfreaks.blogg.se/2010/april/2313-videoreview-pa-visibly-clear-fran-neutr.html#comment

15:25 Dagens Make-Up: Neutral


Här har ni dagens make-up! Känns som att det var tusen år sedan ni fick se en dagens make-up så here you go! Jag körde på guldiga och bruna ögonskuggor, solpuder, rosigt rouge på kinderna och rödtonigt läppbalsam.
Hoppas ni gillar det!

22:15 Sjalen från Borås, samt random grejer...


Enjoy! Ha en fin kväll fina läsare.

19:13 Haul Video!

Music: B.O.B. feat. Eminem - Airplanes./ Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie./ Miley Cyrus - Party In The U.S.A./ PLAY - Trash.
Allt jag köpte på vår shopping-tur i Borås i förrgår. (Äntligen är videon uppe!) Jag skojade alltså inte om att jag skulle låna någons internet, haha. Hoppas ni gillar det! Fredag den 13:e ska bli min nya tur-dag! Inte oturs-dag för dagen var helt felfri och underbar! Tusen kramar.

Translation: Everything I baught yesterday in Borås. Hope you like it! 13:th Friday will be my new lucky-day! Not unlucky because my day was wonderful! Lots of hugs.


16:19 Jag just nu...

Det här kan inte vara sant! Alltså Youtube måste hata mig...vilken dator jag är sitter vid, vilket internet jag än använder vill inte Youtube sammarbeta! Jag spelade in min Haul Video flera timmar innan Louise igår, men hon får ju upp den direkt. Jag har försökt både igår i över 3 timmar och nu försöker jag igen...145 min. kvar står det! Vi får väl se om det avbryts...annars sticker jag till någon och lånar deras internet, haha! Vårat trådlösa har inte kommit än! Så surfar på det mobila...BLÄ!
Ha en fin dag! Jag gör mitt bästa med att få upp Haul Videon så snart som möjligt. KRAMAR.

Translation: Youtube hates me. I've tried to get my Haul Video up two times. Yesterday I waited 3 hours for nothing and now it says 145 minutes left. I'll do my best to get it up as soon as possible. HUGS.


22:49 video: new stuff från Borås

Wohooo! Spelade in haul videon innan och här har ni den. Bearbetad och allt. Dejana har försökt att få upp sin men hennes internet vill inte samarbeta så hon ska försöka ladda upp det hos mig någon dag. Poozzzeeen!


12:04 vad vill DU se på halloween?

Som de flesta av er kanske redan vet, är sommaren snart över och skolan drar igång igen.. vi går mot höst. Höst är mysigt. I alla fall.. och i slutet av Oktober är det Halloweeeen som gäller.

Både jag och Dejana planerar på att göra många videos där vi visar er olika sminkningar man kan ha på halloween, maskerader osv. Men nu vill vi veta vad NI vill se! Vi börjar nog inte med det förens åtminstonde en bit in i September, om vi kan hålla oss haha. Vi kommer välja de roligaste och mest påhittiga önskningarna!

Ni kan önska till detta inlägget eller mejla oss på [email protected] (ja, det är .se haha). Puss!

20:43 nailtutorial: sparkleees!

Här har ni en nailtutorial på en väldigt enkel men glittrig och färgglad tipp. Vem som helst kan göra det, det enda som krävs är lite tålamod och var noga med att allt har torkat ordentligt innan ni applicerar topplacket.

Har vart i Borås idag och shoppat med Dejana, Stephanie och Emelie. Fick med mig många bra och lyckade fynd hem! Jag tror både jag och Dejana kommer göra varsin haul-video (en video där vi visar vad vi fick med oss hem), skulle det vara roligt att se? Puss.


23:01 sminkvideo: smink till skolfoto!

Här har ni en video på en make up som är passande till, till ex. skolfoto! När det är dags för att bli fotograferad ska man alltid ösa på mer smink än vad man vanligtvis gör, det kommer ändå inte synas på bild att du har en tyngre make up. Hoppas ni kan se klippet för att låtarna i videon tillhörde tydligen Sony Entertainment och videon är typ.. blockerad i vissa länder? Hojta till om det inte funkar. Puss!

UPDATE2: Kul att det funkar nu! Var tvungen att ersätta låtarna med någon random på YouTube, long story men det fanns verkligen inga bra.

Eftersom att ni blivit väldigt frågolystna den senaste tiden gör jag och Dejana ett svarsinlägg inom kort! Varsitt kanske, jag svarar på frågor som är ställda till mig och hon på hennes. Det blir lättare så.



16:47 Nail Tutorial: Midnight Blue...


En Nail Tutorial jag spelade in samma dag som min senaste sminkvideo och Hair Tutorial. Hoppas att ni gillar det och ger det ett försök! KRAMAR.

Translation: A Nail Tutorial I recorded the same day I did my last Make-Up Tutorial and Hair Tutorial. Hope you like it and give it a try! HUGS.


19:45 Hair Tutorial: Curly and half up!

Här har ni hårvideon jag nämnde att jag hade spelat in för någon dag sedan. Väldigt enkelt! Hope you like it!
Tusen kramar.

Translation: Here is the Hair Tutorial I mentioned and recorded a few days ago. Very easy! Hope you like it!
Lots of hugs!

17:14 Black&White...





Make-Up:
Jag
Modeller: Min vän Stephanie och jag
Foto: Stephanie och jag

16:50 video: morgonrutin!

Gud, har typ tre till videos jag har spelat in men så fort jag får låna Lucas dator (det är på hans data jag alltid redigerar mina videos, long story..) lovar jag att fixar't. Lite småsurt sådär men när skolan börjar får alla elever på gymnasiet jag ska börja på varsin laptop så förhoppningsvis kan jag redigera på den. Ni förstår nog att det ibland är svårt att få låna hans dator då han spelar WoW pretty much hela tiden.

Här är i alla fall en video på hur min morgonrutin vanligtvis ser ut! Ullared-tröjan for the win liksom. Puss på er!


01:29 video: allt om mina sminkborstar!

Ännu en video, inatt haha, för om jag inte lägger upp den nu kommer jag förmodligen glömma av att göra det imorgon. I alla fall! Några av er har bett om att få se en video där jag pratar om vilka sminkborstar jag använder osv. Så ja, här har ni den videon! Hoppas den hjälper er lite grann. Puss



01:06 hårvideo: snabba och fina frisyrer till vardags

*HAPPYDANCE* Nu prövade jag att lägga in hairtutorialen på YouTube igen (den som i några inlägg ner klipptes efter 3 min hela tiden) och det funkaaaaar! Så nu har ni en HEL video med olika frisyrer man kan ha till skolan att kolla på. Hope you enjoy!

Puss på er!

23:36 Sminkvideo: Midnight Blue...


Här har ni en sminkvideo jag spelade in för någon dag sedan.
Klockan var MYCKET, nästan 22.00 så kvalitén är jättedålig! Hoppas det är okej i alla fall. Jag spelade också in en nail- och en hairtutorial den dagen (som det är mycket bättre kvalité på, haha). De kommer upp någon dag snart. Enjoy!

19:42 Bad Ass Photoshoot...







Make-Up: Jag
Modeller: Min vän Stephanie och jag
Foto: Stephanie och jag

19:10 Dagens: Jeansskjorta

Vit tröja Lindex, kjol H&M, jeansskjorta Gekås och Converse på fötterna.

Ringar från Montenegro och örhängen kommer jag inte ihåg var de är köpta, haha.


Detta har jag på mig idag! Hoppas ni gillar det. Senare kommer en video upp!
Kramar.

 


19:33 video: frisyrtips! eller ja.. nästan..

Många av er har bett om en video där jag visar flera olika frisyrer som är snabba att göra och som är passande till skolan. Och jag har filmat och klippt ihop en! Till och med laddat upp den på youtube men självklart ska alltid något gå snett. Nu är det så att videon egentligen ska vara 8 min lång och innehålla betydligt fler frisyrer än bara en, men jag vet inte.. Har inte haft uppe den på youtube så länge så den kanske bearbetas fortfarande?
Men videon blev i alla fall avklippt ganska så perfekt för jag hann precis göra första frisyren vilken jag ändå gillade mest. Så ni kan ju kolla på den så länge och se detta som en liten sneek a peek!
Har prövat att ladda upp klippet två gånger på youtube men det vill fortfarande inte funka. Har sparat videon på "min dator" i Windows Movie Maker men som sagt, filmen klipps efter 2:40 min. Någon som vet felet?

Hoppas ni gillar't ändå. Puss!

23:01 detox it:

Visste du att det ibland är bra att använda sig av ett så kallat Detox it-schampo? Det rengör håret och botten på djupet. Det är lätt att produkter som Leave in-balsam eller oljor, stylingprodukter osv fastnar i håret och gör det matt och trist. Jag köpte ett från Toni&Guy (exakt som det på bilden ovan) på rea förra sommaren för typ 30 kronor. Och det är ändå ett märkesschampo! Funkar jättebra men jag använder bara det ungefär en gång i veckan, MAX eftersom att jag sällan värmestylar mitt hår.
Finns många andra märken om också säljer Detox it-schampon. Googla eller fråga om du till exempel är inne på Kicks. Helt klart en investering!

Translation:
Did you know that its sometimes good to use a Detox it-shampoo? Its a type of shampoo that deep cleanses the hair from old hairstyling products and leave in-conditioners. I got mine from the brand Toni&Guy last summer for really cheap, but i know that other brands also have it. Definitely an investment!

20:53 Last night out.



Klänning Tally Trend, örhängen Lindex, gladiatorsandaler Skocompaniet, klocka VISA.
My last night out i utlandet. Gud vad kul jag hade den kvällen, mina vänner tyckte att jag skulle få ha kul sista kvällen och fick en grön giraff på köpet! Haha...lång historia, men den heter i alla fall Brad Pitt.
Hoppas ni gillar det!
P.s Jag spelade in tre videos igår, de kommer upp så fort jag redigerat dem!

English: My Last Night Out in Serbia. God what fun I had that night, my friends thought that I schould have fun my last night and got me a green giraffe for free! Haha...long story, but the name is in all cases, Brad Pitt.
Hope you like it!

P.s I filmed three new videos yesterday, I will post them as soon I'm done editing them!

20:14 Marint...



Linne JC, tröja gammal, shorts Gekås och Converse på fötterna.
Klocka VISA, solglasögon mammas gamla.
Ännu en lite äldre outfit tagen i Serbien för ungefär en månad sedan...fasen att kameran inte fungerade! Aja, nu är det uppe i alla fall. Hope you like it!
XOXO,
English: Once again some older outfit pictures taken in Serbia for about a month ago...that stupid camera did not work! Well, it is now official in all cases. Hope you like it!
XOXO,


19:46 Klippt!

Före:

Efter:

Före- och efterbilder när jag klippte mig för två(?) veckor sedan. Håller på att ta bort min "spets" helt nu till en rakare klippning, hoppas ni fattar vad jag menar, haha. Jag klippte kortare snedlugg och klippte inte upp håret där bak denna gången.
XOXO,
English: Before and after pictures when I got a hair cut two(?) weeks ago. I´m taking away my pointed cut step by step now to quite a straighter cut, hope you understand what I mean, haha. I cut shorter bangs and no layers at the back this time.
XOXO,


13:30 Nail Tutorial - Metallic Candy Cane!

Här är en nail tutorial jag spelade in för TRE veckor sedan, haha. Ljuset är inte det bästa, men hade ingen annanstans att filma, hoppas det är okej ändå och hoppas att ni gillar det!
P.S Har fortfarande inte fått tillbaka mitt internet hemma så ni vet det. Så jag har uppdaterat hos Louise nu, haha. Just so you know! KRAMAR!
English: Here is a nail tutorial I recorded three weeks ago, haha. The lighting is not the best, but had nowhere else to film, hope it's okay anyway and hope you like it!
PS. Have not got back my internet at home yet just so you know. So I've updated at Louise´s now, haha. HUGS!


00:02 sminkvideo: Kat Von D


Igår spelade jag in en sminkvideo på en Kat Von D inspirerad sminkning, och idag klippte jag ihop den. Det var faktiskt andra gången jag spelade in den här sminkningen för förra gången jag gjorde det (i förrgår) pajade filerna, long story.. Men det var nog lite menat, för den här gången blev det så mycket bättre. För er som inte vet vem Kat Von D är - hon är en berömd tatuerare som antingen tatuerar i programmet LA INK eller Miami INK som går på MTV, tror hon vart med i båda. Men googla henne! Hoppas ni gillar't, folks! Om ni tycker att vissa delar är lite korta är det för att jag var tvungen att klippa som en galning för att den inte skulle bli över 10 minuter lång. Puss!



21:45 En outfit för ett bra tag sedan...


Jeanslegging Gina Tricot, turkost linne Gekås, top H&M, cardigan H&M och på fötterna Converse.
Örhängen Lindex, väska mammas gamla, klocka VISA.
Här är en outfit jag bar för ett tag sedan. En månad sedan ungefär i Serbien, haha "ett tag sedan"...men har ju som sagt innan inte fått in mina bilder på datorn på nästan hela sommaren så nu får ni se några outfits från i somras helt enkelt. Detta var i början då det var ganska kallt, men en vecka efteråt blev det 37 grader! WOHO!
Hoppas ni gillar den!

13:27 Dagens: Disney!

T-shirt Terranova, inne-jacka H&M, jeans H&M och låga vita Converse på fötterna.
Halsband August Pettersson, örhängen H&M och ring från Budva i Montenegro.
Hej på er! Efterssom Youtube inte sammarbetar NÅGONSTANS så får ni se dagens outfit istället. Köpte t-shirten nu i Serbien och älskar den! Tycker att den är söt och guuuud så skön! Hoppas ni gillar det! Nu ska jag byta om igen och dra mig ut och springa en låååång runda, gud vad skönt!
P.S Påminn mig om att jag måste dammsuga mitt rum sen! Speciellt under garderoben...haha! KRAMAR.


03:22 på gång

Tjenissss! Har spelat in + klippt ihop en hairtutorial där jag använder mig av min nya locktång från Remington. Lite Victoria's Secret inspirerade lockar för kortare hår. Blev jättenöjd med videon men självklart har den stått och laddat på 48 % i 5 timmar nu, seeegt.. Ska försöka imån igen.
Sen har jag faktiskt två sminkvideos på gång också! Båda filmade, dock inte ihopklippta och färdiga. Den ena är lite mer användbar och den andra lite mer.. baaam! Ska försöka fixar't imån för nu ska jag sova. Ville bara att ni skulle veta att jag inte är helt off på videos-fronten. Pussss!

15:17 Det här går ju fan inte...

Fan alltså, jag har försökt ladda upp en nail tutorial på Youtube i 3 timmar nu! Jag ger upp...spelade in den för typ två-tre veckor sedan, men ni får helt enkelt vänta några dagar tills jag fått tillbaka det trådlösa bredbandet.
P.S Ni som klagat på uppdateringen...varken jag eller Louise vill slänga upp onödiga inlägg (som detta) utan lägger hellre upp färre fast med mer engagemang bakom. Jag har inte ens packat upp min resväska! Kom hem för 3 dagar sedan från en 5 veckors lång semester så måste få igång saker och ting här hemma igen först.
Tusen kramar!


19:24 Sminkvideo: Mother Natures Colors!

Videon bearbetas fortfarande så har ni tålamod så blir kvalitén otroligt mycket bättre när videon bearbetats färdigt!

Äntligen! Det tog mig över 4 timmar att få upp denna videon på Youtube, för har inte fått trådlöst internet än, det kommer om några dagar (har ju varit bortrest), men här har ni i alla fall en sminkvideo jag spelade in igår.
Hoppas ni gillar det! All kärlek till er!


RSS 2.0