14:15 Nya skuggor: Pierre René.


1. No 89 (ljusbrun, glittrig/skimrig nyans)
2. No 58 (matt ljusbrun)
3. No 70 (matt svart)




Ville bara visa er dessa nya skuggor från Pierre Renés rosa bandet-kampanj. Perfekta vardagsskuggor! Finns att köpa på bland annat Lindex för 39 kr styck (3 för 99 om jag inte minns fel). De är dock inte jättepigmenterade (bilden är lite redigerad) men ibland kan det vara bra också! Det gör det lättare att justera hur mycket man känner för ibland, tycker jag.

22:08 Nytt nagellack: OPI


OPI-lack i färgen "Stranger tides"

Idag var jag en sväng i värnamo med mami för det var extraöppet i butikerna. När vi var inne en sväng på Åhlens fick jag syn på en rea-låda i sminkavdelningen. Till min förvåning hittade jag ett fint OPI-lack i en ljus grågrön nyans i den lådan nedsatt till 69 kr. När jag skulle betala så var det tydligen ytterligare 50 % på reapriset! Så jag fick alltså ett OPI-lack (som vanligtvis skulle kosta 150 kr) för 34 kr. Katchiiiing!

16:44 Recension: Deborah Lash Creator Volume & Care mascara

Säljs från och med oktober månad för ca. 129:-
När den kommer ut bör komma upp och säljas på: Fräck & Fin.

 

Deborah Milano Lash Creator Volume & Care.

 


Som jag skrivit tidigare vad det gäller recensioner av mascaror så är väl före- & efterbilder det allra smidigaste sättet att visa om de är bra/dåliga, så här har ni OREDIGERADE bilder för att se före och efter, samt vad jag tycker i slutet av inlägget.

 

Förutom att jag beskurit bilderna så är de helt oredigerade.

Så ni får en rättvis bild på resultatet. Jag har bara mascara på övre fransraden.

 

Jag tog mer än ett lager, man kan självklart ta ett för en mer naturlig look, men ville visa mascarans fulla potential.

 

PLUS:

+ Är berikad med ämnena Glyco-proteiner, Bio-energizer och Keratin som alla hjälper till att ge näring till fransarna, göra dem starkare, tjockare och längre.

+ Sitter hela dagen utan att smula det minsta.

+ Fina, långa och separerade fransar.

+ Klumpar inte lätt vid applicering.

+ Helt rimligt pris, speciellt för en närande och bra mascara!

 

MINUS:

– Sminkmärket Deborah finns tyvärr inte i vanliga butiker i Sverige (vad jag vet) som Lindex, Kicks osv, utan bara online (HÄR till exempel).


När denna tuben jag har nu tar slut kommer jag definitivt köpa denna mascaran.

I like it a lot!


21:00 HEMMASPA!

Ett högt efterfrågat inlägg om just vad rubriken säger - Hemmaspa! Vad man kan hitta på och små tips & tricks. Jag tycker man behöver lite egentid ibland som en paus från all vardaglig stress och då är det PERFEKT att fixa sitt egna lilla spa hemma istället för att spendera tusenlappar på ett riktigt spa. Nu till hösten och vintern kan man behöva en extra liten egokick ibland. Varför inte samla ihop ett kompisgäng och göra detta tillsammans, istället för den vanliga "traditionella" tjejkvällen? Lets go!
Ångbad & Ansiktsmask:
Koka upp vatten i en kastrull och låt svalna en liten stund så att det inte är alldeles för hett. Håll sedan ansiktet ovanför kastrullen (med en handduk om dig så att ångan stannar kvar) och håll det så i ungefär 5 min. Under den här tiden hinner dina porer öppnas upp och gör så att ansiktsmasken kan tränga in i huden och rengöra på djupet. En annan metod man kan testa är att blötlägga en ren handduk i varmt vatten (inte kokande varmt) och lägga över ansiktet i ungefär 10 min.

Efter detta är det då dags för själva ansiktsmasken! Man kan köpa färdiga ansiktsmasker (engångsförpackningar) i de flesta butiker som Kicks & Lindex. Jag föredrar dock den här från hudvårdsmärket Formula 10.0.6 som finns att köpa på Kicks:

Den finns som sagt att köpa på Kicks för 99 kr (om jag inte minns helt fel). Den är hur bra som helst! Den doftar ljuvligt av apelsiner och annat citrusaktigt och man kan verkligen känna hur den rengör på djupet. Perfekt för den med lite fetare hy som lätt får finnar. En riktig finn-bekämpare!
Hårinpackning:
Att ha hårinpackning är ju nästan ett måste! Nu efter sommaren är de flestas barr ganska torrt, solblekt och sprött. Alltså i stort behov av en fuktbomb! Man kan göra egna inpackningar hemma på bland annat ägg, olivolja och yoghurt (google is your best friend, girl!).

(Hårinpackning appliceras jämnt över hela håret (främst i topparna) efter schamponering och innan balsam)
Min favorit-inpackning som finns att köpa för en billig peng på ICA är den här från Loreal:

Den kostar runt 50-lappen och finns att köpa i de flesta butiker och mataffärer som säljer hårprodukter. Jag köpte min på ICA, som sagt.
Manikyr & Pedikyr:
Det här steget kan du självklart åtstadkomma själv men det blir snäppet roligare om du och en vän gör det på varandra!
Börja med att ta bort alla rester av gammalt nagellack. Fortsätt med ett bra stärkande baslack och lacka två gånger med den färgen du valt. Avsluta med ett topplack! Klart. Svårare än så är det inte. Givetvis kan man ju klippa/fila till naglarna innan om längden är ojämn, men det är ju valfritt.

Fotbad & Fotvård

Har du sprucka hälar och allmänt äckliga fötter, precis som jag? (Haha..). Då kan ett långt varmt fotbad vara något för dig (även för er andra bara allmänt frusna människor också!). Fila hälarna lite försiktigt efter att du badat dem och avsluta med att smörja in dem med en bra och återfuktande fotkräm. Sätt på dig ett par tjocka sockar och sov gärna i dem för att krämen ska hinna sjunka in.
Bubbelbada!
Har du ett badkar hemma (eller lyxen att ha ett bubbelbadkar) kan det vara lämpligt att tappa upp det med varmt vatten och en massa väldoftande bubblor! Det skapar mysfaktor och avkoppling till tusen.

Doftljus:
Något jag ser som ett måste när man ska ha lite egentid och fixa ett hemmaspa är såklart.. doftljus! Helst i mängder. Släck ner i badrummet och låt sinnena fyllas med alla arooooomer, haha..

Det var väl pretty much it för den här gången! Hoppas ni tyckte om detta inlägget. Det tog en stund att skriva, haha.. Hoppas ni har det fint där ute i höstmörkret. Pusspusspuss!

17:10 Idétorka...

Vill skriva ett inlägg till er NU, innan jag börjar plugga, men kan inte komma på vad jag ska skriva om...ge mig någon idé nunununu!

INTE idéer på videor, för det hinner jag absolut inte med. Utan text-inlägg. Puss på er!


23:55 Dejana: HAUL!

OM NI VILL SE SAKERNA BÄTTRE OCH NÄRMARE, KOLLA BILDERNA: HÄR!



Var ju som sagt i Jönköping igår
och även fast jag inte köpte så mycket så vet jag att ni säkert vill se en haul-video ändå. Eller? Haha. Här har ni en i alla fall! Ljuset suger, men ni kommer ju se sakerna PÅ i outfits osv. på min vardagsblogg: dejanapasic.blogg.se så hoppas det är okej!

22:50 Dagens makeup:



Testade den nya paletten idag och så här blev resultatet. Skuggorna är mer bruna än lila i verkligheten, det är bara min kamera som SUGER på att plocka upp rätt färger..

Har varit i Jönköping med gästerna från Serbien heeeela dagen - därav den sena uppdateringen.

PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d. bareMinerals "2N Medium Beige".
- Garnier Anti-dark Circles Concealer.
- Deborah Natural Wear Blush "Rose".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- De här skuggorna från Sunkissed-paletten:

- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "02 Beige". Finns här!
-
Maybelline Line Definer "Black".
- Deborah Volume & Care mascara "Black".

LÄPPAR
- Ingenting.
Remember that you are more than enough, that you are great the way you are and that you are successful when you are happy, not when you please others.

20:47 UPDATE

HEJ SNYGGINGAR! Jag vet.. varning för tråkigt inlägg, igen. Ville bara meddela er att jag har väldigt väldigt mycket den här veckan och uppdateringen får tyvärr ta stryk. JAG VET att jag lovade er en smink kollektion video, och ni ska få en! Förhoppningsvis den här veckan (kanske har lite tid över imorgon..). Men jag vågar in lova något.

Hoppas ni förstår sötisar! Det är verkligen inte meningen. Pussar.

Ni kan ju roa er med den här videon där jag och min vän Dragana battlar sålänge.


15:38 Nytt: Budget-palett!

Var en sväng på Rusta innan med mamma och två av gästerna från Serbien vi har hemma denna veckan (släkt) eftersom det är det enda som är öppet på söndagar (typ..) haha. Så fick jag syn på de fina färgerna i den här paletten. Trots att förpackningen ser väldigt billig och plastig ut (men vad förväntar man sig för 40 kr..?) så tänkte jag: PERFEKTA färger till vardags OCH till fest och dessutom så var den ju som hittad så jag ger den ett försök och skriver en review till er när jag använt den ett tag. Si?

 

Jag gjorde några swatches i affären och de var riktigt pigmenterade! Hoppas de är likadana på ögonen.

Active Cosmetics Sunkissed Shade Eye Shadow.
8 gram.
40 kr. på Rusta.





12:55 Fredagens make up:

Såhär gjorde jag mitt hår:

Först duschade jag och tvättade det som vanligt. När det var halvtorrt kramade jag i min lockgelé från Scandinavian Formula i hela håret. Sedan började jag trattföna och krama fram mina lockar tills håret nästan var helt torrt. Jag avslutade med ytterligare lite lockgelé och kramade även i glansdroppar (också från SF) för mer.. glans? Haha.

 

(åhååå, skrev hela inlägget och sen försvann allt för internet slutade funka..)

Såhär såg min make up ut i fredagskväll (på Dejanas klass samhällsfest, haha). Det blev något lite mer naturligt till slut. Det känns som att det kan se konstigt ut om jag aldrig har smink annars och helt plötsligt kommer med glitter, fjädrar och en massa annat spektakel (haha) från ingenstans. Men jag kanske bara inbillar mig?

BAS:
Duttade bara på lite av min Oliva Foundation på det allra värsta (alltså inte i hela ansiktet, vill låta min hy vila just nu).

ÖGON:
Skuggor i tonerna guld, lila, brunt och svart från min Viva la Diva palett med 48 skimriga skuggor.
Vit kajal från SOLO (deras tidningssmink är faktiskt bra!).
Svart flytande eyeliner från Loreal.
Mascara från Deborah, LashCreator Volume & Care (den är huuuur bra som helst!).

LÄPPAR:
Vaselin först för att återfukta.
Lumene Natural Code läppstift i färgen nr 4 "Satin Coral".



14:14 Gårkvällens hastiga makeup:

Jag fick bokstavligt talat sminka mig på någon enstaka minut och applicera mascara i BILEN för att min kompis glömde ringa innan de åkte för att hämta mig (haha). Så där står jag och har precis börjat sminka mig, lyssnar på musik och dricker energidricka (haha, ja..jag dricker alltid energidricka eftersom jag inte dricker alkohol) och så helt plötsligt plingar det på dörren...PANIK!

Så jag fick ta bilderna EFTER festen, alltså cirka 5 timmar efter jag sminkat mig:



PRODUKTLISTA:

BAS
- MaxFactor Xperience Foundation "Medium Sandtone" (oljefri och täpper ej till porer).
- L'oréal Infallible Concealer.
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "Medium Beige Mist".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Silvrig/metallig ögonskugga från en liten palett köpt Serbien.
- Make Up Store Microshadow "Pollution".
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- L'oréal Volume Million Lashes mascara "Black".

LÄPPAR
- Ingenting.
OM NI VILL SE GÅRKVÄLLENS OUTFIT: KLICKA HÄR!

14:04 Dagens lack: Deep red

MAVALA Nail Color Pearl nagellack "Madras".

I varmt ljus.


I kallt ljus.
Detta är färgen jag har på naglarna idag för att matcha kvällens outfit. Kvällens makeup kommer upp här antingen innan jag åker ikväll eller imorgon under dagen. Outfiten får ni se på min vardagsblogg dejanapasic.blogg.se

23:14 Torrschampo?




Vad är ett torrschampo?


"Torrschampo används när man inte vill, hinner eller orkar tvätta sitt hår. Torrschampot suger upp fettet, ger håret ett matt utseende och ger dig möjlighet att stajla och fräscha upp ditt hår mellan tvättarna.

Ett torrschampo kommer i form av ett puder eller spray som man masserar in i håret och sedan ruskar eller om man vill vara noggrann kammar ur när det har sugit upp fettet.
Eftersom man inte rekommenderar att tvätta sitt hår varje dag är torrschampot ett bra komplement mellan tvättarna eller när man bara vill fräscha upp det lite. Torrschampo i puderform ger ofta en extra volym och kallas också ibland volympuder".

 

Välj rätt torrschampo


"Ett torrschampo kan användas både för att fräscha upp håret och göra det matt men även för att bygga volym. Olika schampon har olika effekt, så välj ett schampo efter det du är ute efter.

En del tycker det är lättare att applicera ett torrschampo i sprayform medan andra tycker att man har mer kontroll över en puderbaserad, det är en smaksak. Båda varianterna ger samma effekt. De är också olika dryga, vissa märken behöver man mer än andra för att uppnå samma effekt.
Det finns en del torrschampon som är speciellt anpassade för brunetter. Då det är vanligast att torrschampot är vitfärgat så lämnar en mörkfärgat torrschampo inga rester som syns i ett mörkt hår."

 

Hur använder man torrschampo?




"Det är lite olika tillvägagångssätt beroende på om det är i spray- eller puderform. Med ett torrschampo i puderform masserar du först in det i händerna och sedan gnuggar du in det i håret och främst så nära hårrötterna och hårbottnen du kan. Använder du istället ett spraybaserat torrschampo försöker du spraya så nära hårrötterna som möjligt och därefter gnugga in det.
Fördela torrschampot så väl du kan i håret, du kan använda borste eller kam om det underlättar.
Att tänka på: en del torrschampon är vita och kan lätt ”smutsa” ner mörka kläder, ha som vana att skydda dina kläder med en handduk eller liknande."

Källa: http://www.torrschampo.nu/


14:34 JÖNKÖPING!

Imorgon beger jag mig till Jönköping med tre kära vänninor för lite shopping (dragana, enni och emma). Därför kommer det inte uppdateras något på hela dagen (då det även är fest på kvällen, som sagt). Ville bara att ni skulle veta, hehe. Det är många av er som i efterhand skriver att ni sett antingen mig eller Dejana men inte vågat gå fram och hälsa - Våga! Hehe. Vi bits inte, jag lovar. Vi blir bara hur glada som helst! Puss, puss, puss.

Bild från i julas. BTW! Gissa vem som städat sitt sminkbord? Haha, kanske spelar in den otroligt efterlängtade kollektionsvideon i eftermiddag - om jag hinner. Håll tummarna! 

18:30 Dagens makeup:




Tog bilderna på dagens make lite hastigt i badrummet imorse så det blev inga superbra bilder, men ni ser ju ungefär hur makeupen ser ut ändå. Kände för färg och med tanke på att jag måste ha glasögon i skolan så är det okej att ha mer smink eftersom det försvinner en del bakom bågar och glas.

PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d. bareMinerals "2N Medium Beige".
- i.d. bareMinerals All Over Face Color "Warmth".
- Deborah Natural Blush "Rose".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Dessa tre färger vid namn Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadows (finns HÄR!):
"02 Beige".

"09 Dark Violet".

"12 Rose Dore".

- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- d.j.v. Beautinizer Fiberwig LX mascara "black".

LÄPPAR
- Ingenting.

14:09 MAKE UP INSPO

Mycket man ser på bloggar är bara streetstyle-inspiration, kläder i allmänhet osv. Vem har sagt att man inte kan samla ihop lite sminkbilder och inspireras? En av er läsare länkade till en megasnygg bild på weheartit.com (hela den sidan är inspiration, click click!). Alla bilder nedan är från den sidan också.

Nästa sminkinköp får bli ett par fjäderfransar - megahett! Någon vet vart man kan få tag på ett par, för en någorlunda billig peng?


Hoppas ni uppskattade det här inlägget! Jag ska föressten på fest fredag kväll och då ska jag försöka sminka mig lite extra - för er skull, haha. Så förhoppningsvis kommer det upp en kvällens make up på lördag! Om allt går som jag vill. Föressten.. ni kan ju ge mig lite inspiration också!

Vad skulle ni vilja se mig i för sminkning på fredag kväll (inte bara av dessa bilder utan vad som helst)? Haha, puss!


08:51 Ny produkt: Aprikosscrub

När jag och Dejana var på marknad i Lördags (destination unknown..), hittade vi båda en aprikosscrub vid ett ställe fär allt kostade 10 kr. Vi köpte med oss varsin hem!

"Aprikos Body Scrub är en mycket mild och effektiv produkt för kroppen. Den tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och ren. Innehåller korn från aprikoskärnan som slipar huden och rengör. Massera in försiktigt på kroppen och skölj sedan med vatten".
Aprikoskärnor är en bra grej att titta efter när man ska köpa en ny kroppsscrub, det är det mest effektiva och skonsammaste. Scruben kommer från märket Mjukt & Skönt som jag vet bland annat brukar finnas att köpa inne på Gekås, Ullared.
Jag har inte testat den ännu men jag tror att Dejana har gjort det och hitills tycker hon om den! För er som undrar över doften - den är diskret och luktar gott. Haha, kortfattat och bra. Puss!

17:10 OM: Hårinpackning!

En läsare frågade tidigare på Blogresponse om vad det egentligen är för ingredienser i hårinpackning som sägs "stärka håret" och "laga det inifrån" och jag visste inte det exakta svaret! Så nu har jag gjort lite research och hoppas att ni också får svar angående detta.


TYDLIGT:
"Kännetecknande för en inpackning är att den stärker håret inifrån. Pantenol, till exempel, är en ingrediens som bidrar till att stärka hårstrukturen. En inpackning reparerar också hårets yta och fyller i hål som eventuellt uppstått i det skikt som omger varje hårstrå. Det viktiga är att detta endast sker på de platser där det behövs. Där håret inte är skadat ska den aktiva substansen bara rinna av så att den inte blir kvar och tynger ned håret."
Källa: www.syoss.se

OTYDLIGT:
"Inpackning ger håret intensiv vård. Den består av en hög koncentration av speciella ingredienser (?) som vårdar håret på djupet. Inpackningen masseras in i håret och reparerar hårets ytskikt. Håret återfår sin styrka och får ett skydd mot extern påverkan."
Källa: www.gliss.se

"Inpackning är en vårdande behandling med näringsämnen och vitaminer (?) som bygger upp och stärker ditt hår."
Källa: www.BeautyNet.se

FLER EXEMPEL PÅ INGREDIENSER SOM ÄR BRA FÖR HÅRET:
- Glycocell (incell och extrakt av bidrottninggelé)
- Keratin
- Olivolja
- E-vitamin
- Lavendel
- Arganolja
- Silica
- Bambu
- Vitamin B6
- Avokadoolja
- Vegitabilisk olja

Källor: www.ortblomman.se - www.epochtimes.se - www.eleven.se - www.lyko.se

TRE STYCKEN "GÖR DET SJÄLV"-INPACKNINGAR:

Fler recept på hemmagjorde inpackningar hittar du HÄR!


Livlöst hår

En hårinpackning som ger en garanterad vitaminkick!

  1. Blanda ihop 3 äggulor, 2 matskedar olivolja samt eventuellt någon droppe aromatisk olja.
  2. Massera in det hela i hår och hårbotten
  3. Låt verka i cirka 20 minuter
  4. Tvätta därefter håret som vanligt.

Fett hår

En kur för att få en renad och mer balanserad hårbotten samt ett mindre fett hår:

  1. Blanda 1 matsked äppelcidervinäger med 2 deciliter vatten och ½ tesked salt.
  2. Fördela vätskan över hela håret och i hårbotten
  3. Låt verka i en timme.
  4. Använd sedan kallt vatten för att grundligt skölja håret rent.

Torrt hår

Denna kur är rena hälsokosten för håret med massvis av nyttiga fetter:

  1. Värm 2 matskedar olivolja till fingervärme
  2. Rör ned en halv mosad avokado med 1 matsked majonäs.
  3. Smörj in blandningen i nytvättat, halvtorkat hår
  4. Låt verka i cirka 20 minuter.
  5. Skölj sedan ur och avsluta med schampo.
Källa: www.harupplysningen.se
Hoppas ni tyckte om det här inlägget sötisar!

14:15 Dagens lack: Ruby Fruit


MaxFactor Nailfinity "900 Ruby Fruit".
Har längtat efter mörka lack på naglarna och detta är en av mina höst-favoriter. När man först ser det snabbt tror man att det är svart, men sedan ser man det röd/lila som träder fram väldigt väl på bilden.

15:00 DEBORAH-produkter på nätet!



Klicka på bilden för att komma till ögonskuggorna.


Vill tacka en fin läsare vid namn Johanna som tipsade om att hon sett produkter från Deborah på "Fräck & fin". Så ni som frågat var man kan köpa ögonskuggorna jag använt väldigt mycket i många av mina makeuper och tutorials på senare tid (eftersom de är grymma!): Klicka HÄR! för att komma direkt till produkterna.

Denna mascaran kommer dock inte ut förrän i oktober.


18:00 Nivea Beauté Volume Shine Lipsticks

Mamma köpte de här läppstiften på ICA Kvantum (för halva priset/orginalpris: 119kr.) eftersom vi har en hel sminkavdelning på ICA här, men de ska finnas på Lindex också. De borde även finnas på Kicks och Åhléns, men hittade inte dem på deras webbshoppar..


Nivea Volume Shine Ultra Glossy Lipstick "Tea Rose 01".





Nivea Volume Shine Ultra Glossy Lipstick "Mandarine 06".





Nivea Volume Shine Lipstick "64 Rouge Solitaire".




Här har ni bilder på läppstiften jag visade för några dagar sedan (klick!) på läpparna, samt med bättre bilder! Tog om dem tidigare idag och kommer antagligen byta ut bilderna i det andra inlägget med dessa.

MINI-RECENSION & JÄMFÖRELSE:
Som ni kan se så skiljer det sista läppstiftet sig från de andra två. Förutom att förpackningen är lila och formen på stiftet inte är likadant så är formulan lite annorlunda och även namnet. De första två heter Volume Shine Ultra Glossy, medan det lila enbart heter Volume Shine pga. att de två första har lite skimmer i sig. Som ni kan se på bilderna så är de två första lite skirare och inte lika pigmenterade. De ser även lite "wet" ut på läpparna och känns nästan lika lena som läppbalsam, medan det sista, lila läppstiftet är SJUKT pigmenterat, lite segare när man applicerar det och inte har något shimmer i sig utan bara lite glans.

15:15 TIPS: Bekämpa finnarna!

Många av er har bett om tips att bekämpa finnar! Jag har länge spånat på detta ämne och tänker i detta inlägget dela med mig av mina egna erfarenheter osv. Lets go!
  • Försök att dricka mycket vatten. Ja, jag vet.. det är en sån sak man får höra hela tiden men slutar tro på till slut. Men genom att dricka vatten sköljer du rent kroppen inneifrån. Det låter ju ganska logiskt? Alltså kommer det till slut synas utanpå också.
  • Försök att byta din handduk som du torkar ansiktet med ofta. Oftare än vad du tror! Om du vill vara riktigt nogrann med att inga bakterier ska frodas i ditt ansikte kan du pröva att försiktigt torka rent ansiktet med hushållspapper ett tag.
  • Byt örngottet så ofta du kan också! När man ligger och sover gosar man vanligtvis in ansiktet i kudden och rester av smink börjar samlas där. Det är en enkel sak att komma ihåg men som gör stor skillnad.
  • Försök att hålla alla sötsaker till bara en dag i veckan (och då menar jag godis, choklad osv..). Det finns inga direkta studier på att kosten skulle påverka hyn men jag och många andra märker ändå skillnad. Socker KAN öka risken för inflammation i huden. Om du är den som inte märker någon skillnad så kan du skita i den här regeln, haha.
  • Alkhohol och rökning är big NO NO's för hyn.
  • Försök att sätta bak håret från ansiktet när du tränar, för svett + hår + eventuella hårprodukter är ingen rolig kombination för en fetare hudtyp.
Skaffa bra rengöringsprodukter som passar just DIG! Här tipsar jag om mina favoriter:

Dessa "Anti-blemish Solutions"-produkter från Clinique är g r y m m a och det har jag tyckt sen ungefär 2 år tillbaka. Du kan bli lite torr och fnasig i början, men det lär avta med tiden. Annars är de riktiga finnbekämpare! På Kicks.se kan man beställa hem ett "prov-kit" som ändå räcker ett ganska bra tag (2-3 mån).
Klicka här för att komma dit.

Hudvårdsprodukter är så individuellt och svårt att tipsa om. Men några produkter jag inte vill rekommendera är Proactiv's. De gjorde min hy torr och röd men finnarna försvann inte för det. Jag vet att de fungerat för andra precis i början men att effekten avtagit med tiden. Så jag råder er att inte slösa 500 spänn på dessa skitprodukter!
Ett annat tips när det kommer till att köpa produkter till hyn är att betala lite mer och få kvalité istället för kvantitet. Det är ändå din hy det handlar om, och den är viktig att ta hand om på bästa möjliga sätt! Och tro mig, det är värt det i slutändan.
Har du stora problem med finnar råder jag dig att gå till en läkare, eller till din skolsköterska. De kan skriva ut starkare krämer som oftast ger väldigt bra effekt. 

Hoppas ni tyckte om detta inlägget och fick några bra tips. Ni får gärna lämna era tips här nere i kommentarsfältet så att vi alla kan ta del av de också! Puss.


11:21 helg, helg, helg:

(Bild från en photoshoot jag och min kusin Jennie hade förra sommaren).
Jag håller med Dejana, haha. Igår (och dagen innan) valde jag att ha lite välbehövlig egentid utan dator och allt sådant. Dock är jag back on track idag igen! Glöm inte att kika in under eftermiddagen då ett väldigt efterlängtat och efterfrågat inlägg kommer dyka upp. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Puss!

19:58 HELG!

Idag tar jag faktiskt helg på riktigt. Med det menar jag att det inte blir något beauty-inlägg idag tyvärr. Förutom att jag är helt slut i kroppen så känner jag att jag vill ha en riktig helgdag idag och inte pressa fram någonting att skriva om, med tanke på att jag inte har någonting vettigt att lägga upp heller. Tror Louise känner detsamma idag och är minst lika slut som jag efter vårt träningspass innan. PUH!

Random bild..jag på halloween förra året!

Jag har dock en video på G som jag tror och hoppas att ni kommer att uppskatta väldigt mycket! Så: ta helg ni också! Sitt inte vid datorn och vänta på inlägg utan gå ut med en kompis eller fem istället=).

Puss på er!

18:00 Gamla makeuper:

Ett tag hade jag sååå mycket sminkinspiration och använde massor av färger i mina makeuper. Nu känns det som att den enda färgen jag kan använda är brun eller ingen alls! Det brukar bli så. Det kommer liksom i perioder. Ibland har man har hur mycket inspiration som helst och massor att visa, sminka och skriva om, men ibland har man perioder där det är tomt och BLÄ.

Tänkte att de här sminkningarna kanske kunde inspirera lite? Om ni vill veta vilka produkter jag använde i sminkningarna så klicka på bilderna för att komma till de ursprungliga inläggen.



Klicka på miniatyrerna för större bilder:





Klicka på miniatyrerna för större bilder:







Klicka på miniatyren för större bild:





Hoppas ni gillar det och har fått lite inspiration! Detta hjälpte till och med mig en aning. Behöver inspiration! Jag sminkar ju mig inte mycket till vardags, men ibland får jag ryck och kör på massa färg. Vill ha sådana kickar igen! Fääääääärg♥.


20:18 favorit i repris: docka

En favorit i repris får det bli såhär på kvällskvisten. Vi börjar närma oss Halloween - en av de roligaste högtiderna om ni frågar mig! Det är så himla roligt att få klä ut sig och gå in i en helt annan roll för en kväll, haha (ja, jag är inte jättenormal). Tänkte att ni nya läsare som tillkommit de senaste året kanske inte har sett den här videon, så.. hope you enjoy! Puss.

PS: Det finns saker jag skulle ändrat på om jag gjort videon nu, till ex. att täcka över ögonbrynen bättre. Man utvecklas så himla mycket på ett år. Men men! Haha.


15:58 Dagens makeup:

Imorse hade jag enbart mineralfoundation och mascara på övre fransarna (som vanligt), men sedan insåg jag när jag stod vid dörren påväg till skolan att jag hade sovmorgon, haha. BRA JOBBAT! Så för att fylla ut tiden sminkade jag mig lite extra.


PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d.bareMinerals "2N Medium Beige".
- Garnier Anti-dark Circles Eye Roll-on.
- Lady Ann Eyeshadow Stick på kindbenen. Klicka HÄR för video om "contouring & highlighting".

ÖGON
- Guldig skugga från IsaDora.
- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "06 Dark Chocolate".
- Mascara: Deborah Lash Creator Volume & Care "Black".

LÄPPAR
- Nivea Beauté Volume Shine Ultra Glossy Lipstick "Mandarina 06".
Om ni vill se dagens outfit, klicka HÄR!

08:47 NY BLOGG: LOUISESTYLE

(klicka på bilden för att komma till bloggen)
Guess what? Jag har börjat blogga på egen hand (igen!) Precis som Dejana. Nu tänker säkert majoriteten av er "Om du inte ens kan uppdatera en blogg, hur ska du kunna uppdatera två då?". Saken är den att anledningen till att jag inte uppdaterar så ofta här är för att jag inte vet vad jag ska skriva om - för i den här bloggen måste jag skriva inom ramen "Skönhet". På min andra blogg kan jag skriva om vad som helst, när som helst och vad jag vill. Kommer självklart inte glömma bort Beautyfreaks eller något då den här bloggen är min och Dejanas lilla bebis!
Behöver bara någonstans att skriva av mig lite. Allt jag håller inom mig liksom.
WWW.LOUISESTYLE.WEBBLOGG.SE


10:02 Triss i läppstift:


Från vänster: Nivea Beauté Volume Shine Ultra Glossy Lipstick x2, Nivea Beauté Volume Shine Pure Diamond Lipstick x1.


Från vänster: Tea Rose 01, Mandarina 06, 64 Rouge Solitaire.


"Tea Rose 01"



"Mandarina 06".



"64 Rouge Solitaire".

De rear ut alla Nivea-produkter till halva priset på ICA hos oss nu, så istället för 119kr/styck kostade dessa 60 kr/styck.

Är inte alls nöjd med de här bilderna för det är så sjukt dålig kvalité pga. att ljuset i mitt rum imorse var katastrofalt dåligt. Ni kommer dock se dem på läpparna i bloggen framöver så då får ni en rättvisare bild av färgerna. Kram på er!

14:45 Dagens makeup: Min nuvarande "skol-makeup"

Nu när skolan dragit igång så har jag märkt vad jag oftast kör på om jag väljer att sminka mig. Lite mineralfoundation och sedan mascara på övre fransarna! Det går snabbt, gör min hy fin och fräschar upp hela ansiktet. Jag tycker inte att man behöver mer än så till vardags. Det är faktiskt så enkelt!



PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d. bareMinerals "2N Medium Beige".

ÖGON
- Deborah Lash Creator Volume & Care "Black" (kommer finnas ute i butik från och med oktober månad).

LÄPPAR
- Lumene Natural Code Smile Booster Lipstick "3 Nude Beige".

Pussar och kramar!

13:46 Återfuktningskräm för finnig hy:

Anti Blemish Solutions oil-free mosturizer från Clinique
Nu när jag ändå är inne på återfuktningsprodukter kan jag passa på att tipsa om den här för er med fetare hy. Den är hur bra som helst! Den är som en behandlingskräm mot finnar samtidigt som den återfuktar. En oljefri återfuktningskräm är ett måste för den med fet hy. Tips, tips, tips!
Finns att köpa i Kicks butiker och på Kicks.se för ungefär 250 kr. Det låter som mycket men den räcker länge och funkar superbra!

15:32 Snygg-mat: Skönhetsknep

♥ 5 MÅSTEN I SKAFFERIET HOS EN SKÖNHETSJUNKIE:
Mat som gör huden mjuk, klar och strålande.
  • Lax
  • Avokado
  • Morot
  • Nötter
  • Blåbär

Litet kollage gjort av mig. Avokado-skrubben på bilden längst ned till vänster hittar ni här.
♥ VÄRLDENS ENKLASTE SKÖNHETSKNEP:

  • Häll en matsked olivolja i badet för supermjuk och återfuktad hud. Akta bara så du inte halkar när du går upp!
  • Några skivor kall gurka eller potatis direkt ur kylen lugnar irriterad hy.
  • Få fason på svullna ögonlock genom att doppa två påsar örtte i kallt vatten. Tryck ut överflödigt vatten och lägg tepåsarna över ögonen i 10 minuter.

♥ CITRUSKICK


Varför?

Tar bort döda hudceller där huden är skrovlig. Lugnar oljig hy. Får absolut inte användas i ansiktet!

Du behöver:

1 citron

Gör så här:
Dela citronen på mitten. Gnid citronens saftiga sidor mot armbågar, knän och hälar. Skölj noggrant med varmt vatten.
♥ SALTSKRUBB

Varför?
Får bort döda hudceller på kroppen så din hud mlir mjuk och får lyster.

Du behöver:
En näve grovt havssalt
2 matskedar olivolja

Gör så här:
Blanda salt och olja i en skål. Gå in i duschen utan att sätta på vattnet. Gnid mixen över kroppen, men koncentrera på rumpan och låren. Duscha sedan av dig ordentligt.
Bläddrade igenom en urgammal Starlet-tidning och blev påmind om superbra och enkla skönhetsknep. Lite enkla skönhetstips att använda sig av så där en seg söndag, som denna. Hoppas ni gillar det!

10:02 Video: Contouring & highlighting

 

Det är oftast många frågetecken vad det gäller de här två orden: contouring och highlighting. Så här har ni en video där jag ger tips, visar och förklarar hur det fungerar! Hoppar ni gillar det och att videon kommer till nytta.


15:22 Torr och stram?

Känner du att din hy började bli torr, kanske flagna lite och strama? Kanske känns det som att ingen återfuktningskräm fungerar? Då har du inte prövat Eucerin! (Hahaha, det lät som väääärldens sämsta tv-shop reklam..). När jag känner mig torr är detta alltid min go-to produkt. Den återfuktar som bara den! Finns att köpa på Apoteket för runt 50 kr (om jag inte minns fel, kan inte komma ihåg priset i huvudet just nu).

Eucerin ph5 cream, finns att köpa på Apoteket. Amaziiiing!

En annan bra sak med den här produkten är att den är till för känslig hy. Ni som lätt får finnar kanske blir lite skrämda av en så tjock kräm, men de som lätt får finnar ska inte vara rädda för att testa den här produkten. Även finnig hy är känslig! Eller hur? Jag upplever inte att jag får fler finnar av den här krämen och den sjunker fort in i huden och lämnar den len och mjuk. Puss!

12:24 Sminkvideo: Scen-makeup

Här har ni äntligen en ny sminkvideo! Det tog längre tid att redigera den än vanligt, ni kommer få se varför om ett tag, men det är i alla fall en till video som jag tror att ni kommer uppskatta.


I denna videon gör jag en sminkning och ger tips på saker som är bra att tänka på när man sminkar till till scen om man ska dansa till exempel. Hoppas ni gillar det!

PS: Det finns några BLOOPERS i slutet av videon! Haha..

20:09 Dejana: NY BLOGG??

YES! Jag har jobbat på detta i månader nu (med uppehåll förstås) och nu är jag redo! Jag har alltså startat en "vardagsblogg" VID SIDAN AV av Beautyfreaks, inte istället för. Där kommer ni att se allt som pågår i mitt fullproppade huvud som inte är skönhetsrelaterat helt enkelt. Outfits, tankar, recept, random uppdateringar och videor och kanske lite träning på det.


Klicka på bilden ↑ eller på länken ↓ för att komma till min nya blogg!
http://dejanapasic.blogg.se


Glöm inte att jag kommer att fortsätta blogga som vanligt på Beautyfreaks och det är även här jag kommer lägga ner mest energi, men när jag känner för det, bara vill skriva av mig eller känner för att skriva någonting som inte platsar på en skönhetsblogg hamnar det på den nya bloggen. Hur låter det..?

14:58 Dagens fråga: Var kan man köpa smink från märket Deborah?

Ni har sett i våra produktlistor och videor att vi använder makeup från märket Deborah och undrar var man kan köpa produkterna osv.

Vi får hemskickat lite produkter då och då för att testa och se om vi tycker om dem eller inte och gör vi inte det så skriver vi inte om dem heller, men ni har ju till exempel sett att jag använt Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadows en hel del på sista tiden och det är för att de är helt fantastiska!

SVARET:
Eftersom vi får hemskickat dessa produkter INNAN de kommit ut så har till exempel inte ögonskuggorna jag nämnde gjort det än, men de ska komma ut nu i höst! Jag kommer hojta till här i bloggen så fort jag hittar dem online. Låter det bra?



Så länge så kan jag ju skriva att http://eleven.se/ säljer produkter från Deborah. Så ni kan kika in där då och då om ni vill för att se om produkterna vi använder kommit upp.

De här läppstiften som jag skrev en recension på för ett tag sedan har till exempel kommit ut och finns nu på eleven.se. Klicka HÄR för att komma direkt till läppstiften.
PS: Jag har produkter från Deborah som jag köpt själv och alltså INTE fått gratis, till exempel några av DE HÄR ögonskuggspaletterna och även några nagellack. Bara så ni vet att jag varit intresserad av märket och tyckt om det även innan vi fick produkter hemskickade.

Ha en fin dag ♥

20:13 Ny produkt: mascara från Deborah

Idag kom det hem en finurlig liten produkt till både mig & Dejana! En mascara från Deborah (ni kan läsa mer om produkten om ett tag (den har inte lanserats ännu) på www.tradebanco.se). Det är en mascara som både ger volym och som faktiskt ska påverka ögonfransarnas längd! Hur coolt som helst, eller hur? Nu slipper man lägga ofantliga summor på ögonfransnäringsprodukter!


"LashCreator Volume&care". Förpackningen är snygg, originell och ser proffsig ut!




Borsten är inte i gummi utan i.. Vad brukar man kalla det? Haha! Hjärnsläpp. Aja, ni vet vad jag snackar om! Det är INTE en gummiborste i alla fall, utan en mer traditionell borste - dock är den ganska tjock vilket jag gillar.
Vi fick också med ett papper där det står lite fakta om själva mascaran. Såhär står det:
Formulan i Lash Creator Volume & Care mascara är primärt berikad med 3 ämnen:
Glyco-proteiner
Detta är en effektiv hårförtjockare. Det kan beskrivas som en trögflytande lösning som återfuktar och skyddar celler och vävnader genom att bilda ett segt skikt som lägger sig runt hårstrået och därmed undviker att det torkar ut och bryts.
Bio-energizer
Utvinns ut två olika typer av alger som påverkar hårsäckarna och gör att hårstråna växer snabbare.
Keratin
Keratin är en typ utav protein som naturligt produceras i kroppen och som finns i varje hårsäck. Ämnet används ofta i olika typer av hårprodukter och påverkar håret genom att det ökar tjockleken  på hårstråt vilket ger håret en längre livscykel innan det ramlar av eftersom hårstråt blir starkare.



19:02 Dagens lack: Champange


Depend Nailpolish "Nr. 042".

Champange-färgat i mitt ♥
Det gäller både ögonskuggor och nagellack. Ser fint ut på alla hudtoner, till alla hårfärger och passar till allt! Som jeans fast i makeup-världen helt enkelt.

18:25 Inbakade småflätor?


Ni är många som frågar hur jag och Louise gör de här småflätorna på sidan av huvudet
och det enda man behöver kunna från början är hur man gör vanliga inbakade flätor. Kan ni inte det kan ni kolla in DENNA och DENNA videon.

Jag har faktiskt gjort en video på hur man gör flätorna för ett bra tag sedan, men jag vet att videon är ganska dålig egentligen. Ljuset är skit, jag HATAR hur kort min lugg var och musiken är katastofal (Youtubes Audio-bibliotek är ingen hit..)

 

Om ni vill få det bättre förklarat så kolla in början av denna videon:



Pussar!


18:16 Sminkvideor i repris:

Jag MÅSTE plugga just nu, har egentligen inte ens tid att skriva detta inlägget, men jag vill att ni ska ha någonting att kolla på och tills min nya sminkvideo är redigerad och färdig (kommer ta några dagar) får ni se dessa i repris.

Det är helt sjukt hur bekväm jag är framför kameran NU jämfört med hur jag var tidigare. Jag blir helt nervös när jag kollar på gamla videor (om jag ens vågar kolla på dem vill säga). För er som inte sett dem tidigare: enjoy!


(12 sept. 2010 - musik) Någonting gick fel vid redigeringen av denna videon minns jag, därav den lilla rutan, men kolla i helskärm om ni vill se bättre.



(19 nov. 2010 - musik)



(20 dec. 2010 - musik)



(8 jan. 2011 - pratar)



(1 feb. 2011 - pratar)
Hoppas ni gillar det!


18:05 Dagens makeup: Video på G


Klicka på miniatyrerna för större bilder:

Jag har inte gått runt så här idag, utan jag spelade in en sminkvideo tidigare idag på "Scen-smink". Alltså en bra sminkning att ha på scen om man ska dansa eller liknande. Det kommer ta några dagar innan videon kommer upp för måste redigera den, men har massor av skolarbete att ta tag i. Så ha tålamod!


PRODUKTLISTA:
BAS
- i.d. bareMinerals foundation "2N Medium Beige".
- Wet n' Wild Natural Wear Compact Mineral Powder "Medium".
- IsaDora Bronzing Powder "Terracotta Bronze".
- Lady Ann Eyeshadow Stick "No.7 Szemhéjpúder" (som highlighter på kindbenen).
- Guldig ögonskugga från IsaDora (för att "sätta" krämhighlightern").

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "01 White" (som highlighter).
- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "06 Dark Chocolate" (på ögonlocket).
- Make Up Store Microshadow "Pollution" (i ytterkanten av ögat och i globlinjen).
- Make Up Store Cake Eyeliner "20 Black".
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- d.j.v. Beautinizer Fiberwig LX mascara "Black".

LÄPPAR
- Läppbalsam från Dove Lip Care.
XoXo,

13:30 YouTube-tips: Hur man döljer acne

Tyckte att denna videon var himla bra! Ni är många som frågar om concealers som döljer finnar bra osv, men i många fall handlar det inte enbart om concealern, utan vilken teknik man använder. JessicaHarlow ger massa bra tips i denna videon!

 

PS: Jag tänkte att jag skulle spela in en sminkvideo idag, men den kommer inte upp förrän om några dagar i så fall eftersom redigeringen kommer ta ett tag och jag har en hel hög med skolarbeten som måste bli färdiga!

14:57 vitare tänder naturligt!

Jag läste i det senaste numret av Cosmopolitan att äpplen faktiskt kan göra tänderna vitare! Bra och billigt, eller hur? Jag tänkte att jag kunde tipsa er om det tipset då några av er har frågat om tandblekningsprodukter osv.
Såhär står det exakt, på sid 62 reportaget "Mat som gör dig hetare": Enligt näringsexperten Esther Blum kan ett äpple om dagen fungera lika bra som en tandblekning. Det knapriga äpplet har visat sig ta bort fläckar från kaffe, te och rödvin - allt det där goda som tyvärr gör tänderna gulare."

Folk brukar faktiskt fråga mig om jag bleker mina tänder eller använder något annat blekande - men det gör jag inte och har aldrig gjort! Dock äter jag äpplen väldigt, väldigt ofta.. så det kanske ligger något i det?


Hoppas ni gillade detta tipset! Hoppas ni har förståelse för att uppdateringen från min sida har varit lite sämre nu på sistonde. Har haft mycket att stå i. Puss på er!

12:00 Video: Dejana hjular


En läsare frågade för ett bra tag sedan om jag kan hjula och ville att jag skulle visa i en video. Jag har inte haft tillfälle att göra det, men i fredags hade jag dubbla danslektioner så min kompis filmade mig med mobilen, haha. Enjoy!


18:10 Dagens lack (plural): Feeling orange


FRÅN VÄNSTER:
Depend Nailpolish "Nr. 185"Viva la Diva "52" − Depend Nailpolish "Nr. 248"Visions High Voltage Nail Polish "Explosive".
Idag kände jag för orange! Har sett tidigare att folk haft olika nyanser av samma färg på varsin nagel och tyckt att det var asballt. De har dock haft olika nyanser av grått/svart, men jag körde på orange. Hur ballt!? Haha.

20:42 Vilka märken testar inte på djur?

HÄR har ni en länk till en lista med sminkmärken som faktiskt TESTAR på djur. Så om ni vill undvika produkter som testar på djur, så undvik märkena listade i den listan.

L'Oréal en av de största bovarna man brukar prata om när det kommer till tester utförda på djur. Kom då ihåg att L'Oréal äger väldigt många märken - som alltså också testar på djur. För att se alla märken L'Oréal äger: klicka HÄR.


Jag skriver upp de "vanliga" märkena som de flesta hört talas om eller känner till. För fler listade märken som är cruelty free, klicka HÄR och HÄR.

MAKEUP & HUDVÅRD
  • 100% Pure
  • Bare Escentuals / i.d bareMinerals
  • Beaute Mineral
  • Clinique
  • Dermalogica
  • Dr. Hauschka Skin Care
  • e.l.f (eyeslipsface.se)
  • Estée Lauder
  • Hard Candy
  • IsaDora
  • Lily Lolo
  • LUSH Cosmetics
  • The Body Shop
  • Tikei (tikei.se)
  • Everyday Minerals
  • Hard Candy
  • MAC Cosmetics
  • Make Up Store
  • Mary Kay
  • Nature Clean
  • Urban Decay
  • Wet n' Wild
  • Yves Rocher



Detta var ett väldigt efterfrågat inlägg som tog himla många timmar att leta information till, så hoppas ni gillar det och att det har hjälpt er! Kram på er fina läsa.

11:45 Recension: Wet n' Wild Ultimate Minerals Powder Foundation

Jag köpte denna produkten i början/mitten av sommaren när jag var i Nyköping. Den var prissänkt på City Gross. Om ni undrar var man kan köpa produkter från Wet n' Wild: gå in på deras hemsida och klicka dig vidare så kan du leta fram närmaste butik för dig som säljer Wet n' Wild.


Wet n' Wild Ultimate Minerals Powder Foundation "E61506 Medium".
9,5 gram.
89 kr. (Köpte min för 45 då det var kampanjpris).


Måste säga att denna produkten är svår för mig att recensera! Det beror på att jag inte riktigt har bestämt mig vad jag tycker om den än. Jag är kluven! Dessutom har jag inte hunnit använda den suuupermycket heller och man finner både för- och nackdelar vid varje ny användning, men jag ska göra en så bra bedömning jag kan.

Jag gillar hur denna mineralfoundationen jämnar ut min hudton och inte ser så där tung ut. Klicka HÄR för att se en video där jag använder/applicerar den.

Det tar dock en liten stund innan den smälter samman helt med min hy, så i början ser den lite pudrig ut, men efter några minuter ser den mycket naturligare och finare ut på hyn. Täckningen är inte super, utan jag skulle nog säga att den har lätt täckning som man kan jobba upp till medium, men jag tycker ju om när det är så. Vill du ha hög täckning är denna antagligen ingenting för dig.

Denna punkten är jag jätteosäker på, men det KAN vara så att denna har gett mig små, små utslag i pannan. De har fortfarande inte gått bort helt, men jag har inte använt denna på ett tag nu för att se om det lugnar sig. Jag är ju som sagt inte säker på om utslagen beror på mineralfoundationen eller någonting annat. Det är dock väldigt konstigt om det beror på den, eftersom mineralfoundations ska vara skonsamare för hyn, men vissa mineralfoundations kan faktiskt innehålla metaller som kan bidra till sådana här supersmå utslag och jag vet inte om denna innehåller det eller inte, tyvärr. Tre Två mineralfoundations som INTE innehåller dessa ämnen är: i.d. bareMinerals, Tikei:s mineralfoundation och mineralprodukterna från e.l.f. (eyeslipsface.se).

Om jag jämför denna med min mineralfoundation från i.d. bareMinerals så är denna inte alls lika bra. Den smälter inte samman lika bra med min hud som i.d:s gör och täckningsgraden är inte lika hög. Den är dock helt okej och jag gillar den! Så om du är som jag: gillar lätt täckning, bara vill jämna ut hudtonen, inte har en fullproppad plånbok och föredrar mineralprodukter framför allt annat så är denna helt okej, men det finns absolut bättre.

Betyg: 3/5
Någon av er som har denna? Vad tycker NI om den?

RSS 2.0