14:58 Dagens fråga: Var kan man köpa smink från märket Deborah?

Ni har sett i våra produktlistor och videor att vi använder makeup från märket Deborah och undrar var man kan köpa produkterna osv.

Vi får hemskickat lite produkter då och då för att testa och se om vi tycker om dem eller inte och gör vi inte det så skriver vi inte om dem heller, men ni har ju till exempel sett att jag använt Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadows en hel del på sista tiden och det är för att de är helt fantastiska!

SVARET:
Eftersom vi får hemskickat dessa produkter INNAN de kommit ut så har till exempel inte ögonskuggorna jag nämnde gjort det än, men de ska komma ut nu i höst! Jag kommer hojta till här i bloggen så fort jag hittar dem online. Låter det bra?



Så länge så kan jag ju skriva att http://eleven.se/ säljer produkter från Deborah. Så ni kan kika in där då och då om ni vill för att se om produkterna vi använder kommit upp.

De här läppstiften som jag skrev en recension på för ett tag sedan har till exempel kommit ut och finns nu på eleven.se. Klicka HÄR för att komma direkt till läppstiften.
PS: Jag har produkter från Deborah som jag köpt själv och alltså INTE fått gratis, till exempel några av DE HÄR ögonskuggspaletterna och även några nagellack. Bara så ni vet att jag varit intresserad av märket och tyckt om det även innan vi fick produkter hemskickade.

Ha en fin dag ♥

Kommentarer
Postat av: matilda

när kommer nästa video ut? :p

jag vill kolla på en nu. :(

2011-09-08 @ 15:51:34
Postat av: Anonym

vad tråkig den här bloggen har blivit :(

2011-09-08 @ 16:29:17
Postat av: Johanna

Deborahs produkter finns att köpa på "Fräck & Fin". www.frackochfin.se :D

2011-09-17 @ 22:12:46
Postat av: Sofia

Varför skriver ni inte om produkter ni inte tycker om? Det är ju ganska rimligt, vi läsare vill ju veta vilka produkter vi inte bör köpa också. Är det bara för att ni inte vill "svika" det företaget som skickade er produkterna?

(Detta kanske låter elakt eller nåt, men det är inte meningen. Jag undrar bara. Älskar er blogg förresten).

2012-05-31 @ 21:45:18

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0