18:00 Nivea Beauté Volume Shine Lipsticks

Mamma köpte de här läppstiften på ICA Kvantum (för halva priset/orginalpris: 119kr.) eftersom vi har en hel sminkavdelning på ICA här, men de ska finnas på Lindex också. De borde även finnas på Kicks och Åhléns, men hittade inte dem på deras webbshoppar..


Nivea Volume Shine Ultra Glossy Lipstick "Tea Rose 01".





Nivea Volume Shine Ultra Glossy Lipstick "Mandarine 06".





Nivea Volume Shine Lipstick "64 Rouge Solitaire".




Här har ni bilder på läppstiften jag visade för några dagar sedan (klick!) på läpparna, samt med bättre bilder! Tog om dem tidigare idag och kommer antagligen byta ut bilderna i det andra inlägget med dessa.

MINI-RECENSION & JÄMFÖRELSE:
Som ni kan se så skiljer det sista läppstiftet sig från de andra två. Förutom att förpackningen är lila och formen på stiftet inte är likadant så är formulan lite annorlunda och även namnet. De första två heter Volume Shine Ultra Glossy, medan det lila enbart heter Volume Shine pga. att de två första har lite skimmer i sig. Som ni kan se på bilderna så är de två första lite skirare och inte lika pigmenterade. De ser även lite "wet" ut på läpparna och känns nästan lika lena som läppbalsam, medan det sista, lila läppstiftet är SJUKT pigmenterat, lite segare när man applicerar det och inte har något shimmer i sig utan bara lite glans.

Kommentarer
Postat av: Jugoslav

Vart ha du köpt Deborah ögonskuggorna ? ja har kollat kicks men dom vet inte ens vad det är o dom säger att dom inte kommer få in det , så ja undrar vart man kan köpa dom :D

2011-09-17 @ 22:12:09
Postat av: EmmA

Haha jag såg att dom där läppstiften fanns på Ica där jag bor, för bara 20 kronor :P

2011-09-17 @ 23:12:40
URL: http://emmaswindow.blogg.se/
Postat av: Alice♥

När kan ni gör en haul video igen älskar era haul videos!!

2011-09-18 @ 12:06:54
URL: http://idontknowwwww

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0