21:28 Träningsvideo

Skönhet och hälsa går ihop! Ni är många som frågar om träningsövningar osv. på Blogresponse, men alla ni följer ju inte min privata blogg där mina träningsvideor och tips kommer upp så tänkte att jag kunde publicera min senaste träningsvideo här. Louise lägger upp recept på god och nyttig mat som är bra i samband med träning på sin blogg.
 
 

Hoppas ni gillar den!



Kommentarer
Postat av: E L I N F E L I C I A S

jättebra tips/övningar :)

2012-09-04 @ 21:51:38
URL: http://elinfelicias.blogg.se
Postat av: IDAVIKTORIIA

Haha, så grymt skön är du! Bra övningar :)

2012-09-04 @ 21:58:37
URL: http://idaviktoriia.blogg.se
Postat av: Omygloss

Gillade verkligen de här videorna !

2012-09-05 @ 09:01:45
URL: http://omygloss.blogg.se
Postat av: Ida

Hej Dejana! Jag älskar det både det du och Louise gör. Men jag tycker det är lite "farligt" att lägga ut sånna här videosar med träning, i och med att du inte är någon expert så kan man skada sig.
Jag vet till exempel att om man tränar magen måste man vara EXTREMT nogrann med att man tränar ryggen lika mycket för att inte bli "sne" i hållningen.

Puss

Svar: Absolut och det kommer ju träningsvideor i framtiden även med ryggövningar. Man tar allt på EGEN risk, för man måste själv hålla kolla på vad man klarar av. Är man inte alls tränad och tror att man kan skada sig får man vara försiktig och leta efter övningar på ett gym eller liknande. Ni är supermånga som velat se träningsvideor och jag älskar att träna och delar bara med mig av hur jag personligen håller mig i form, inget mer.
Kram på dig!
Beautyfreaks

2012-09-05 @ 19:15:39
Postat av: Emelie

Hej,
Kul att du lägger ut träningsvideor. Jag tränar mycket själv och är utbildad sjukgymnast. Har lite tips till dig dock, du behöver inte ta till dig och jag skriver inte för att vara elak. Alla har föresten magmuskler,annars hade vi inte överlevt ;P. De syns bara olika mycket beroende på hur mycket fett det är utanpå, och det går inte att punktförbränna fett för att bli av med "kärlekshandtag" eller liknande utan då får man helt enkelt gå ner i vikt :)

Rullningarna du gör känns lite "egethittepå"? :P Jag skulle främst se dem som vila, särskilt när du gör det i samband med plankan! "plankan" du gör på händerna är en mycket bra nybörjarövning/aktiv viloövning! (särskilt med rullningarna). Känns även som rullningarna ökar skaderisken?

Ett tips är att tänka på att ha fötterna helt stilla nära rumpan när du gör sit ups. Klarar du inte det så ha dem stilla så pass långt från rumpan att du klarar att göra sip ups utan att röra dem. Försök att inte gå så långt upp om du endast vill jobba med magen, går man upp till nästan sittande är det främst höftböjaren du jobbar med, och inte själva magmusklerna då de kopplas ur.

I video två är första och andra övningen jättebra övningar och det är bra att du förklarar att det är viktigt att inte tappa kontakten med ländryggen. Dock tappar du själv ryggen där så ett tips är att tänka extra på det och kanske ta ett ben i tagen om du inte klarar båda utan att tappa ryggkontakten. Sidoplankan gjorde du jättebra och det är en väldigt bra övning för de sneda magmusklerna =)

Som någon annan skrivit är det otroligt viktigt att träna ryggen lika mycket som magen men det har du nog koll på!

Tycker det är jättesunt och bra att du inte ger viktminskningstips för det är nog många här som inte behöver det. Kul och modigt med videooinlägg och jag hoppas inte du tar det jag skrivit på fel sätt!

Svar: Hej.
Jag uppskattar väl dina tips, men jag är liksom en 17 år gammal tjej som är INTRESSERAD av träning och tränar väldigt mycket. INTE en professionell personlig tränare eller liknande... och det är inget "egethittepå" med tanke på att jag lärt mig många av övningarna av personliga tränare på Tv, gymmet och min danslärare.

Jag såg själv i efterhand att mina fötter inte var alls stabila i situpsen, men som sagt är jag inte utbildad tränare utan visar övningar som gör att jag själv håller mig i form och ökar styrkan i kroppen. Jag vet också att alla har magmuskler (jag är ju inte hjärndöd), men självklart orkar alla olika mycket beroende på hur STARKA magmuskler de har.

Blir lite svar på tal här, men vill att du ska veta att jag absolut inte anser mig själv som någon som är proffs eller någonting utan bara delar med mig av min kärlek till träning och hur jag personligen håller mig i form. Sedan om du inte gillar det behöver du ju inte göra de här övningarna?

Ha en bra dag och hoppas du får lite mer förståelse på min sida.
Beautyfreaks

2012-09-05 @ 20:06:45
Postat av: Matilda

Jättebra tips, ska köra ett pass nu direkt :) Hur många gånger brukar du göra varje övning? Det känns svårt att veta som nybörjare vad som är lagom. Hoppas att det kommer upp någon video på övningar som tränar armarna också, mina är nämligen både klena och läskigt smala.

2012-09-07 @ 13:46:58
URL: http://matildalinneaforslund.blogg.se
Postat av: Lily

Awesome tips, du är bäst:) Jättevältränad dessutom, vad dansar du? Kör själv magdans men ser inte ut som du... :D

2012-09-08 @ 12:15:26
Postat av: emma

Verkar vara ättebra träningstips, ska pröva dom någon gång :) Du verkar vara en så himla go tjej. Keep it up!

2012-09-09 @ 20:51:58
URL: http://emmafogman.blogg.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0