18:42 Dagens fråga till er:


Tipsa på! Vilka är era bästa tips, kurer eller produkter som gör underverk och får er att känna er extra snygga? Hur gör ni för att se pigga och fräscha ut, hålla håret friskt eller hålla er finn-fria? Är det mycket sömn eller någon produkt/hemmakur?

Vi går igenom era kommentarer imorgon och väljer ut de bästa/mest omtalade skönhetstipsen och publicerar dem i ett inlägg.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Att fylla ögonbrynen kan göra underverk! Tänk på att sova ordentligt och dricka mycket vatten för att rensa kroppen. Om du har frisigt/slitet hår och är en sån person som gärna duschar på morgonen så kan du dagen innan på kvällen olja in ditt hår (obs bara topparna!) i olivolja eller mandelolja för att sedan duscha ur det dagen efter. Håret blir supermjukt enligt mig!



Tack för en fantastiskt bra och givande blogg! Kram!

2012-06-25 @ 18:51:53
Postat av: Evelina

Olivolja är riktigt bra att använda t.ex som en scrub (blanda socker och olivolja), sen i hårinpackningar, och sminkbortagning och i ansiktsmasker.

Drick mycket vatten & använd solskydd är också bra tips!

2012-06-25 @ 19:09:01
URL: http://eveandmaria.blogg.se/
Postat av: Evelina

Olivolja är riktigt bra att använda t.ex som en scrub (blanda socker och olivolja), sen i hårinpackningar, och sminkbortagning och i ansiktsmasker.

Drick mycket vatten & använd solskydd är också bra tips!

2012-06-25 @ 19:10:00
URL: http://eveandmaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj råkade skicka 2ggr

2012-06-25 @ 19:10:50
Postat av: Helda

Jag dricker väldigt mycket vatten. För att inte få finnar. Förut var min hud jätte fet och jag fick jätte mycket finnar och äckliga pormaskar. Men att dricka mycket vatten och sova MINST 8 timmar har jag varit finn fri i ett halvår nu. :) Glöm inte att tvätta bort ditt smink NOGA. För annars kan bakterier bildas och man får finnar. :/ Puss och hej från en hyperaktiv tjej haha!

2012-06-25 @ 19:17:31
Postat av: Ellen utan X ~vardag~

För mig är det att fylla i ögonbrynen! Den ger mig ett mer.. vad ska man säga? ett mer "vuxet" och "inramat" ansikte och ger en naturlig look som passar!

2012-06-25 @ 19:25:30
URL: http://ellenutanx.blogg.se/
Postat av: Anonym

Min älskade hårinpackning Macadamia natural oil deep repair masque jag vill aldrig vara utan den längre.

Mitt hår har blivit så mjukt,lent och glansigt sen jag började använda den.

Sen är den rätt så dryg också, med mina förra hårinpackningar behövde man en full hand för att det skulle räcka för mitt tjocka hår.



Den är lite dyr 100 ml för ungefär 100 kr men jag har haft min sen julen så den är helt klart värt det sen luktar den as gott

2012-06-25 @ 19:26:52
Postat av: Anonym

För att hålla finnarna borta använder jag endast 3 produkter. Peeling högst 1 gång i veckan, smörjer in ansiktet morgon och kväll och jag använder basiron 5 % ifall man får en finne :) Jag använder så få produkter som möjligt och jag använder alltid samma saker för att inte irritera huden och det har funkat jääättebra!

2012-06-25 @ 19:56:49
Postat av: Tova (sorry för lång kommentar)

1. Det första är kanske inte ett skönhetstips men det är ett riktigt bra tips om man är en riktigt godbit för myggorna (eller andra insekter). Varje sommar får jag jättemånga myggbett och ett tips som jag upptäckte var att ta en bomullsrondell med alsolsprit (apoteket - 35 kr) och badda över bettet. Lindrar klådan, dämpar det röda och hjälper till att dämpa svullnaden! En riktig mirakelprodukt! Efter att jag upptäckte detta var betten en lätt match!



2. Jag älskar solblonderat hår! Det ser så fräscht och somrigt ut! Men har man ganska mörkt hår som jag kan håret ha lite svårt att bli ljusare på sommaren. Sedan hittade jag ett sätt att blondera håret på ett naturligt och helt skonsamt sätt! Blanda två matskedar balsam och en matsked honung, låt stå i tio minuter, applicera i hela håret och låt sitta i 30-40 minuter. Efter tre-fyra gånger med denna inpackning börjar ditt hår att gradvis blonderas! Toppen!

2012-06-25 @ 20:25:51
URL: http://magnifik.blogg.se/
Postat av: emilia jonsson

En bra hudvårdsrutin , morgon och kväll, får mig att känna mig fräsh och snygg. Alla orenheter försvinner och huden upplevs mycket lenare. Jag använder ansiktsrenögring, ansiktssvatten, serum och sist dagkräm. Efter det lägger jag min bas som besåtr av mineralfoundaion. Harman ett rengjort ansikte blir dessutom mak-eupen snyggare. Jag tror på att en regelbundet och bra hudvårdsrutin ger långsiktiga resultat. Du ska ju ändå leva med huden resten av ditt liv!

2012-06-25 @ 20:41:52
URL: http://emiliajonsson.devote.se
Postat av: Julia

1. Om du har fet hy: Istället för att proppa huden med massa produkter för fet hy - satsa på sminkborttagning för TORR hy som man inte sköljer av med vatten och använd några droppar olivolja efter rengöring. För en fet hy är egentligen en väldigt torr hy då huden producerar extra mycket talg och genom attanvända prdukter för fet hy som torkar ut huden bildar det en ond cirkel och din hy blir fetare. Jag varnar dock för att huden kan reagera och bli ännu fetare en period men det är bara för att hyn håller på att komma i balans och din hud blir normal. För om man tänker efter: Inga barn har väl fet hy?

2. Ha en sked i frysen som du på morgonen lägger över ögonen för att motverka påsar under ögonen

3. Köp inte sminkprodukter bara för att ha, det känns bättre att bara ha de produkter man behöver än att ha bara ha massa saker som bara ligger och dammar. Dessutom sparar du pengar och gör det liiiiiiiite bättre för djuren :)

2012-06-25 @ 20:44:44
Postat av: Clara

1. Håll huden borta från dåligt smink som innehåller dåliga saker för huden, ta istället en ansiktskräm. En jag kan rekomendera är från Apoteket ock märket Avene.



2. Ducsha inte håret mer en 1 till 2 gånger i veckan.



3. Drik mycket vatten speciellt på sommaren!!

(och smörj er!)

2012-06-25 @ 21:09:14
Postat av: Alina

Jag har inte gjort nåt på ett tag nu, men jag dricker mycket vatten. Det var ett tag då jag var sjuk, då drack jag bara vatten och jag märkte skillnad faktiskt!

Men nu är det ingen större skillnad eftersom jag äter massa skräpmat osv!

Måste ta och skärpa mig!

2012-06-25 @ 21:39:53
URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/
Postat av: Julia är namnet :)

Jag älskar verkligen att fylla i mina ögonbryn. Det får mig stt känna mig finare, och det ger så mycket :)



Att ha solskydd och att dricka mycket vatten är det bästa skönhetstipsen för sommaren.

2012-06-25 @ 21:54:08
URL: http://juliahakanssons.devote.se
Postat av: Dinna

Mitt bästa tips är en kräm jag fick för min läpp, av en sjuksköterska på vårdcentralen. Så sa hon använd den här krämen på dina utslag och finnar, så ska du se att det kommer funka, jätte bra. Och det gjorde den :O Man får en len och underbar hud UTAN finnar :)

2012-06-25 @ 22:00:23
Postat av: F I L I P P A | beautyphotos

Jag älskar allt som har med skönhet att göra men det allra bästa sminket man kan ha är ett leende på läpparna! :)

2012-06-25 @ 22:03:32
URL: http://www.beautyphotos.bloggplatsen.se
Postat av: Josefin

tio bra tips!

1. Använd ALLTID värmeskydd innan man plattar/lockar håret.

2. Använd maroconoil (stavning??) efter man duschat, håret får en underbar doft och blir supermjukt, (jag använder de från proffs)

3. Ta ALLTID bort ditt smink hur trött du än är!

4. Köp bra nagellack som tex O.P.I, China glaze och ciete för en längre livslängd och glöm inte base coat och top coat.

5. Sov minst 8 timmar varje natt, försök iallafall ;)

6. Blanda limesaft och blekande tandkräm, borsta sedan naglarna med en tandborste och puts väck med gul-färgade naglar.

7. Att fylla i ögonbrynen ger en fräsch look.

8. Har man bara mascara på ögonen, satsa på färstarka läppar och tvärtom.

9. Använd en dag och nattkräm för att hålla huden återfuktad.

10. Och såklart följ beautyfreaks och deras fantastiska blogg, älskar eran blogg helt seriöst, det var allt för mig ha det bra louise och dejans! :)

2012-06-25 @ 22:16:39
URL: http://jossansfinast.blogg.se/
Postat av: Josefin

dejana*, haha slant på tangenten :) hehe

2012-06-25 @ 22:17:48
URL: http://jossansfinast.blogg.se/
Postat av: Isabella

Mitt absoluta skönhetstips är att ta hand om läpparna, jag känner mig verkligen ful och äcklig med torra läppar, mitt tips är Carmex läppbalsam, det är helt sjukt bra!

2012-06-25 @ 22:29:21
URL: http://izbella.devote.se
Postat av: Jenny

När jag har halsbränna dricker jag ett glas med iskallt mjölk och det hjälper verkligen! Det försvinner direkt och det känns precis som om "brännan släcks". Ett jättebra tips som inte direkt hör till skönhet men man känner ju sig fräsch utan halsbränna!

Ett annat bra tips mot finnar är att inte pilla i ansiktet!

2012-06-25 @ 22:31:26
Postat av: Felicia

jag plattar mitt hår väldigt ofta så jag är väldigt nogrann med värmeskydd.

sedan använder jag alltid bas lack innan jag målar mina naglar för att vara säker att jag inte får gula naglar, plus håller nagellacket längre :)

två "viktiga" grejer jag använder när jag sminkar mig är: garnier anti dark circles för jag har JÄTTE mörka ringar och den gör så jag ser ycket piggare ut . Sen mascara så ögonen ser större och finare ut.:)

på morgonen använder jag en dagkräm från aco, den återfuktar och jag får mjuk hud av den :)(har fått komplimanger för detx))

och nattkräm från lumene.



tack för mig.

2012-06-25 @ 22:38:13
URL: http://fellee.devote.se
Postat av: amanda

Mitt tips är en olja som heter Ricinolja den oljan är jätte bra att använda när man vill få längre hår snabbare du sätter oljan på dina fingertoppar så masserar du in oljan på huvudet. Det kan du göra på kvällen innan du ska gå och lägga dig. Ricinoljan kan du lägga ungefär 3-4 gånger i veckan.

Ricinolja kan du även lägga på ögonbrynen för att få lite tjockare ögonbryn. Du bara läger ricinolja över ditt ögonbryn.

Det var mitt tips, tack för mig!

2012-06-25 @ 22:42:24
Postat av: Sanna

Aloeveragel, har inte fått en enda finne på ett halvår sedan jag började använda det istället för vanlig ansiktskräm.



2012-06-25 @ 23:11:58
Postat av: Rebecka

Det jag gör för att hålla mig fräsh är en hel del olika saker! Men för att hålla just huden finn-fri så tvättar jag alltid mitt ansikta två gånger om dagen, och återfuktar det! och om det är soligt ute så tar jag på en ansitskräm med spf15 i!

Och nu när det är sommar och sol ute så har jag tagit mig friheten att färga mina ögonfransar svarta så jag slipper mascaran! och sen så fylle jag i mina ögonbryn, för det ger verkligen karaktär i ansiktet. Jag brukar även använda ID rough på mina kinder med en liten lätt glittrig ton som får mina kider att stråla! :D

Och för håret använder jag Ricinolja för det hjälper håret att växa + att jag personligen tycket att håret ser mycket finare och fräshare ut! puss och kram :D

2012-06-25 @ 23:13:07
Postat av: Julia

Använd havregryn som en ansiktsskrubb! Fukta havregrynen i din hand och kläm ut lite av "saften" ur havregrynen och ta i ditt ansikte. Ta sedan havregrynen och skrubba försiktigt i ditt ansikte med cirkelrörelse. Skölj sedan med vatten. Resultat: superlen och ren hud!

2012-06-25 @ 23:31:08
Postat av: Julia



- Innan du går och lägger dig ta babypuder i hela ditt ansikte och vakna upp med mindre finnar!

- Applicera vaselin på dina ögonfransar/ögonbryn/läppar innan du går och lägger dig. Det gör mirakel!

- Ta en msk olivolja och en dl honung och blanda ihop. Använd det till en hårmask och låt sitta i 20 min. Skölj av noga med schampo och balsam.

2012-06-25 @ 23:37:40
Postat av: catharina

Som många redan har skrivit känner jag mig snabbt mycket fräschare när jag fyller i mina ögonbryn. Jag tror även att det är bra om man försöker att inte tvätta håret mer än två gånger i veckan. Det kan säkert vara svårt att ta sig ur sin "cirkel" om det är så att man tvättar det oftare men kanske att man nu under lovet kan vänja håret till en ny cirkel - två gånger i veckan :)

2012-06-26 @ 00:12:37
Postat av: Cajsa

Våga vara naturlig, man måste inte ha massor av smink för att vara vacker. Om man har mycket problem med sin hy och skäms för det kan man absolut täcka en och annan finne, men man ska inte se det som ett måste att kleta på massa smink varje dag. Be natural!

2012-06-26 @ 00:13:49
Postat av: Linda

1. Nagelolja, gör underverk med naglarna, dem blir starkare och mår mycket bättre. Perfekt för att få längre, starkare och finare naglar.

2. Bra ansiktsvårdsrutin. Personligen använder jag neutrogena. Även om smink går att dölja med så vet du fortfarande själv att finnarna finns där under. Vilket gör ditt självförtroende sämre.

3. Färgade fransar. Jag färgar mina så att jag även osminkad har vackert inramade ögon.

4. Ordentlig pedikyr. Fötter är ÄCKLIGA. Ta hand om dem. Body shops fotvårdsprodukter är gudomliga.

5. Vatten! Drick drick drick!

Postat av: Maria

Jag tar alscolvatten (vet ej hur det stavas..) varje kväll innan jag går och lägger mig. Inte på ögonen och läpparna dock, eftersom det är ganska starkt. Det är bakteriedödande men gör samtidigt att finnar/plitor blir betydligt mindre röda, eller försvinner helt. Jättebra :)

2012-06-26 @ 02:16:33
Postat av: Felicia

Hoppas det inte är för sen ännu, men jag tänkte tipsa om en concealer. Den kommer i från dermosil och finns att köpa på dermoshop.com. Den har en ljus och en mörk concealer vilket gör att man kan blanda färger och få fram den färgen du har. Den täcker riktigt bra, den är dryg så man behöver inte alls mycket för att den ska täcka en finne eller vad det kan vara! Superbra produkt! :)

2012-06-26 @ 08:26:02
URL: http://myowndreams.blogg.se/
Postat av: Hanna<33

Fin blogg!!! :D

2012-06-26 @ 08:58:19
URL: http://hannaswonderland.blogg.se/
Postat av: Maria

För mig hjälper det att undvika fet mat, sova lagom mycket, byta sängkläder ofta och ALLTID tvätta bort sminket och tvätta ansiktet innan jag går och lägger mig, inga undantag. Då känner jag mig fräsch :)

2012-06-26 @ 09:31:18
URL: http://mariaw.blogg.se/
Postat av: Sanne

Gillar du japanskt mode? Decoden? Eller bara sånt som är Kawaii? Isf MÅSTE du spana in min blogg!



Där kan du läsa om mitt liv, min kärlek till asien, få tips om olika sidor där du kan shoppa snyggt asieninspirerat mode och nu kan du även spana in mina egendesignande mobilskal! So KAWAII.



Titta in på: http://wronginalltherightways.blogg.se

2012-06-26 @ 09:32:29
URL: http://wronginalltherightways.blogg.se/
Postat av: Bea

kika in på mina smycken

Postat av: Linnea

1. Ta hand om läpparna sjukt bra! Jag rekommenderar Försvarets Hudsalva. Burt's Bees. Dom är båda jätte bra. Och väldigt billiga. Försvarets kostar 18 kr på Apoteket och Burt's Bees kostar 39 på hälsokostaffärer.

2. Att ha morgon/kvällsrutin med ansiktsprodukter är väldigt viktigt! Det får iallafall mej att känna mej fräsch.

3.smörj in er ordentligt med solkräm så att ni inte bränner er. För det är snyggare att vara blek en att ha bränt sej i solen!

4. Om inte dessa tips funkar för er, ha en otroligt otroligt sjukt bra SOMMAR!:D

2012-06-26 @ 09:56:09
Postat av: Linnea

+ Glöm inte att Dricka mkt vatten och att ett lèende är det bästa skönhetstipset som finns! Hur snygg man än är så blir man aldrig finast om man inte har ett äkta lèende!<3

2012-06-26 @ 09:59:18
Postat av: ebba

godmorgon , hoppas du får en toppen bra tisdag :)

2012-06-26 @ 10:16:58
URL: http://ebbalinneaa.blogg.se/
Postat av: Josefin Ärlevik

Hej, fin blogg! :) Hur är läget?

2012-06-26 @ 10:19:24
URL: http://josefinarlevik.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag gillar acos spotless serie och även neutrogenas nya serie ping grapefruit :) riktigt bra prodyukter!

2012-06-26 @ 10:34:44
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: sofie

detta har inget med inlägget att göra men ska till gekås nu i juli och undrar om kubiss nagelack är bra?

har bara köpt claudias nagelack när jag har varit där innan och då fick jag ta 2 lager så att det täckte, så vilket rekommenderar Claudia/Kubiss? :)

2012-06-26 @ 10:39:30
Postat av: ELIN

Hårinpackningen verkar mer om du har i den längre så.. sov i den! skönt? Nej, men hjälper det? Ja!

Om du inte vill ha i den så länge så sätt upp håret i en handduk när du masserat in hårinpackningen, då du behåller fukten.

ps. älskar eran blogg!!

2012-06-26 @ 10:58:37
URL: http://eeliinss.devote.se
Postat av: sophie

Bra självförtroende och ett brett leende.

2012-06-26 @ 11:48:34
Postat av: Olivia

Be happy! Din hud utspeglar hur du mår, så få inget utbrott över en finne eller två, thats natural. Ta bara hand om dig själv, ta en promenad, drick vatten, njut av sommarn nu!

2012-06-26 @ 12:32:53
Postat av: alicia

Fin blogg! Hur mår du? :)

2012-06-26 @ 13:01:02
URL: http://aalucia.blogg.se/
Postat av: Rockfotograf Satanja

När jag har en dålig dag brukar jag unna mig en bra tidning, lite godis, en ansiktsmask och lite brun-utan-sol... brukar göra susen ;D

2012-06-26 @ 13:29:11
URL: http://www.satanja.se
Postat av: minna

Jag försöker vara ute så mycket så möjligt då jag känner mig piggare! Och jag mår så mycket bättre när jag vart ute och gått eller sprungit! :D

2012-06-26 @ 14:09:40
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Att le! då är man alltid som vackrast :)

2012-06-26 @ 15:13:59
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Sara Babai

Alla vet att vatten är bra för hela kroppen, olja bra för håret osv.



Men för mig är de smådetaljerna som gör så mycket.

Ett av mina tips är att spara ut ögonbrynen. De är de bästa man kan göra till sommaren när man inte har så mycket smink som på vintrarna. Med ett par tjockare ögonbryn får ditt ansikte ett finare drag, och ögonen kommer mer i fokus. Ett par ögonbryn som blivit plockade för mycket kan faktiskt göra att din ögonform inte kommer fram lika mycket. Sedan är det ju även jobbigt att hålla på och plocka dom!



Ett annat tips är faktiskt lite läppbalsam. Återfukta läpparna! Det är så snyggt med ett par fuktiga, lena läppar.



Orkar man ingen mascara så kan man faktiskt bara böja dom lite lätt så ser du genast mycket piggare och fräschare ut!



Jag lovar, ingen kommer ens tänka på dina finnar!



Kram! / Sara Babai

2012-06-26 @ 15:41:40
URL: http://babai.blogg.se/
Postat av: Hanna

Garniers Pure Active Exfo-Brusher Wash ger verkligen en fantstisk hy! Det beror mest på borsten, den rengör på djupet och man ser resultat från dag 1 (enligt mig). Pluss att man känner sig så otroligt ren efter man använt den.



Har även ett tips för att få läpparna naturligt fylliga mm. Det är väldigt enkelt, när man har borstat tänderna är det bara att skölja ur munnen och sedan borsta på läpparna. Det kanske låter konstigt men det känns toppen efteråt! :)

2012-06-26 @ 16:19:28
URL: http://lannah.blogg.se/
Postat av: Annika

Drick mycket vatten :D

2012-06-26 @ 16:57:16
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: wicked syriansk girl

Hej! vad sägs om bloglovinbyte?

2012-06-26 @ 17:57:43
URL: http://brunettebellac.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Ansiktsskrubb (och kroppsskrubb), Känner mig alltid fräsch när jag gjort det! Min favorit är mary kays, väl värd pengarna :)



2012-06-26 @ 18:03:17
Postat av: Nikolina

Well, som ni kanske vet så tål inte alla vaxet från "Veet" eller vad det kallas, så då får man helt enkelt ta & göra eget!



3 dl socker, 1 matsked citronsaft & 1 dl vatten

- Koka ihop allting på låg värme i ungefär 30 minuter och sen låter man det svalna i en burk i ungefär 1 timme. Det bästa materialet man kan använda som remsor är lakan.



Snabbt, enkelt, billigt & framför allt smärtfritt!

2012-06-26 @ 18:37:59
Postat av: Amanda

Mitt bästa tips för huden är att låta den va. Smörj inte in den och tvätta den med det ena till det femte. Låt huden vila, den behöver det ibland. Lite hederligt vatten gör susen! :)

2012-06-26 @ 18:47:09
URL: http://noticeher.devote.se/
Postat av: Amanda

LE! Det får dig att både må bättre, och du ser piggare och gladare ut i andras ögon!

2012-06-26 @ 18:49:35
URL: http://noticeher.devote.se/
Postat av: Amanda

SVETTAS, TRÄNA, MAKE IT HAPPEN

2012-06-26 @ 18:49:57
URL: http://noticeher.devote.se/
Postat av: classes lilla blogg

vilken extremt häftig blogg du har, jag vill bara säga det att detta måste vara den bästa bloggen jag sett vad gäller flera aspekter, jag hoppas du förstår vilken underbar blogg du har....allt är så samspelt på bloggen...designen, inläggen mm....jag är riktigt imponerad...

2012-06-26 @ 19:35:47
URL: http://classeslillablogg.wordpress.com
Postat av: fatimaswary

HEEJJ! SNÄLLA KAN DU GÖRA MIG EN TJÄNST? SNÄLLA RÖSTA PÅ MIMMI!! HON BEHÖVER DIN RÖST! SNÄLLA SNÄLLA RÖSTA!! :D

DU KAN FÅ EN LÄKNING PÅ MIN BLOGG OM DU VILL MEN SNÄLLA RÖSTA PÅ HENNE!! MIMMI UMUTESI <3



http://plus-size.se/modelltavling/



Säg till mig sen efter du har röstat :D alla som röstar innan 00.00 får en länkning på bloggen!

2012-06-26 @ 20:12:37
URL: http://fatimaswary.blogg.se/
Postat av: Sandra - Foto&Vardag!

Hej, jag vill bara säga att ni ligger på blogg.se´s startsida för aktiva! :D



KRam på er! :D

2012-06-26 @ 20:39:33
URL: http://sandrasword.blogg.se/
Postat av: ella

skitfin blogg!

2012-06-26 @ 20:48:11
URL: http://dopestuff.blogg.se/
Postat av: Anonym

For att halla min hud fri fran finnar brukar jag dricka mycket vatten, anvanda peeling 1-2 ggr i veckan samt anvanda ansiktsmask, for att halla haret i skick brukar jag gora en hemma kur da jag anvander olivolja i haret, sover garna med en badmossa och tvattar ur det med schampo och balsam dagen dar efter. En mirakel produkt nar det galler att halla haret mjukt och vitaliserat ar aussie miracle moist schampo och balsam, gor under for haret och haret kanns nyklippt! En produkt som far mig att kanna mig extra fin pa sommaren ar ett lappglans fran hawaiian tropic som aven har spf 25! :) en hudvardserie som fungerar kanon mot finnar ar the body shops tea tree serie.

2012-06-26 @ 21:03:43
Postat av: Annica Lindqvist

Jag måste bara säga att ett par fixade ögonbryn fixar looken. Genom att hålla dem fräscha, noppade och rena så ser man så mycket mer vaken och hälsosam ut än om man inte gör det.



Haha. Är 24 år gammal och har kommit på detta det senaste året. Innan kunde mina ögonbryn se ut lite hipp som happ. Jag var inte den person som regelbundet orkade se efter de där förbenade ögonbrynen. Det var liksom så jobbigt att dra fram pincetten och börja tortera sig själv med den. Men nu det senaste året har jag kommit fram till vilken sensation det är med nynoppade ögonbryn och vilket vaket och piggt utseende det ger. Totally worth the pain!

2012-06-26 @ 21:12:06
URL: http://annicalindqvist.blogg.se/
Postat av: Sicktwisted - Moa

http://sicktwisted.blogg.se/2012/june/bestalla-design.html#comment .. Sugen på en gratis design?:D

2012-06-26 @ 21:53:34
URL: http://sicktwisted.blogg.se/
Postat av: Ida

Finare, renare ansikte:



Jag har börjat använda nästan bara naturliga saker när det kommer till ansiktiet. Istället för att köpa ansiktsmasker så gör jag egna. Tex: havregryn, filmjölk, avocado och honung. Huden känns piggare och jag känner mig själv mycket bättre när jag vet att jag inte har kletat på en massa färgämnen och vad det nu kan vara i ansiktsmaskerna jag man köper. Kram!

2012-06-26 @ 22:16:01
URL: http://idarina.blogg.se/
Postat av: caisa

mitt är att sova mycket! :D



glöm inte anmäla dig till min kvällensblogg! :D

2012-06-26 @ 22:16:21
URL: http://caiisas.blogg.se/
Postat av: † ELIN CECILIA

smörjer inte in mig med massa skit, parfymfri kräm förr torr hud is the shit, aldrig fet med finnar och liknande bra babymjuk :)

2012-06-26 @ 22:38:16
URL: http://eelin.se
Postat av: Matilda

Super fin blogg! ;D



Missa inte heller frågestunden på min blogg! Skulle varit jättesnällt med lite frågor! :D

2012-06-26 @ 22:49:24
URL: http://aleler.blogg.se/
Postat av: mellonis-Show me what you got

till torrt, tjockt flygigt och glanslöst hår rekomenderar jag maroccanoil! världens bästa hår produkt för toort och slitet hår!

2012-06-26 @ 23:10:16
URL: http://mellonis.blogg.se/
Postat av: Tanya

Jag använder hudvårds produkter från Lush! Vilket finns bland annat i Stockholm, Uppsala och Göteborg men även på deras hemsida: www.Lush.se



Dom har nästan bara naturliga ingredienser i sig. Sen jag började använda deras produkter så har är min hud mindre oljlig, mindre torr, har mer lyster i sig och har jämnat ut hudtonen en del och är helt enkelt mer balanserad! Dessutom så testar dom inte deras produkter på djur... Jag ÄLSKAR Lush och tycker att ALLA borde använda deras naturliga produkter! Det finns tillgängligt för alla hudtyper! Så det finns något för dig. Testa, testa! Du kommer knappast att ångra dig! ;)

2012-06-26 @ 23:41:46
URL: http://www.Tani.bloggplatsen.se
Postat av: Lovisa

Det bästa tycker jag är att man är noggrann på att rengöra ansiktet på kvällen, alla kvällar oavsett när man kommer hem och hur trött man är!

2012-06-26 @ 23:44:06
URL: http://lovisan.webblogg.se/
Postat av: Nellie

Nu på sommaren försöker jag använda så lite smink som möjligt, det jag tycker är bra, om man ändå vill se lite fräschare ut är att använda garniers bb-cream som gått väldigt mycket på reklam, det är en färgad dagkräm som jämnar ut hudtonen, fuktar och innehåller spf. Behövs knappt något mer i ansiktet om man använder den :) sen kan man också färga fransarna så slipper du mascara, bara att böja dem med ögonfransböjare. Färdigt! :)



Till kroppen tycker jag om att smörja in mig med sunglow lotion, den fuktar, luktar gott och ger även lite lite färg.

Bättre än brun utan sol som man lätt kan bli fläckig av! :)

2012-06-27 @ 15:00:17
URL: http://nellieastrid.blogg.se/
Postat av: Elin

Bleka tänderna är alltid fint! Dock kan det vara ganska dyrt, men man ser fortfarande mycket fräschare ut!:)

2012-06-27 @ 22:54:52
Postat av: Alice

Jag har två tips, Det första är att gå rakryggad och ha en bra hållning, då känner man sig stoltare och vackrare.Det bidrar också självförtroende, tycker jag. Det andra tipset jag har är att efter en ansiktsmask tar man på något finnmedel eller något annat som kanske återfuktar. Jag är inte säker på att det jag skriver är helt sant men det är iallafal så att jag har fått för mig det.För att när man har på ansiktsmasken öppnas porerna och om man inte har på nåt som täpper igen porerna så får man in smuts i porerna och då får man finnar.

2012-06-28 @ 08:20:54
Postat av: emily

Heej, skulle bara vilja fråga en sak, ska man tvätta sina sminkborstar/penslar efter varje andvändning? tacksam för svar kram

2012-06-30 @ 11:41:17
Postat av: Alva

Har inget tips men läste i en av kommentarerna att man inte skulle duscha håret mer en 1 till 2 gånger i veckan!!

Det är ju omöjligt, iallafall för mig. Duschar jag inte håret på två dagar så ser jag ut som en gris och vägrar att gå utanför dörren.

Har ni några tips på vad man kan göra för att slippa duscha håret varje dag? Det är verkligen jobbigt!

2012-06-30 @ 18:10:18
Postat av: Beata

För att inte få några finnar så använder jag Mandel olja, den piggar upp huden och gjör så att den inte är ut torkad, sen tar jag en spray typ son ansikts vatten fast det inte är det, som är till för trött och finnig hy, och jag har advent det här i nån månad och har Max 3 finnar var tredje månad;) Det här gjör jag efter att jag har tvättat ansiktet på morgonen och efter jag har tagit bort sminket på kvällen. Hoppas bi förstod:)



2012-07-10 @ 00:27:34
URL: http://batizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0