22:10 Nyhet: Dentokraft

Tänkte skriva lite snabbt om en ny produkt (eller ett verktyg?) som nu finns ute på marknaden. Jag och Louise fick detta hemskickat för någon vecka sedan, för att testa och sedan ge våra åsikter om. Namnet på produkten är Dentokraft. Jag har inte börjat använda produkten än, så jag kan bara förklara vad det är för typ av produkt och sedan om ni är intresserade kan vi skriva en recension om någon vecka där vi säger om det gett resultat eller inte. Deal?


Dentokraft, ca. 279 kronor. Finns på bland annat:

Eleven.se
Dentokraft.se


Dentokraft är en unik patenterad svensk uppfinning som motverkar spänningshuvudvärk och tandgnissling! Produkten uppfanns av Magnus Sendell som själv led av problem med tandgnissling, spänningshuvudvärk och migrän.

Det visade sig efter bland annat en studie att en tredjedel av Sveriges befolkning lider av tandgnissling vilket i sin tur kan leda till spänningshuvudvärk och migrän, således är detta en dold folksjukdom. Undersökningen visade även på att dynamisk träning för käkmuskulaturen var den långsiktiga lösningen på detta problem och med stöd av Folktandvården utvecklades Dentokraft - ett motionsrepskap för käke och tänder.

Den enda "konkurrerande" produkt som finns på marknaden idag är en statisk bettskena som man brukar få av tandläkaren. Den erbjuder statisk hjälp av tandgnissling. Skillnaden är dock att Dentokraft långsiktigt åtgärdar problemet bakom tandgnissling - tränar käkmuskulaturen och gör den därmed mer avslappnad.


1. Tugga 1 minut morgon och 1 minut kväll jämnt runt tänderna på Dentokraft varje dag.
2. Stretcha munnen efter varje användning.
3. Minska stress och spänningshuvudvärk samt tandgnissling markant samt få ett uppstramat ansikte där kindbenen framhävs tydligare.
4. Redan efter 2 veckor skall tandgnissling och huvudvärk minska markant.


Så här ser Dentokraft-tuggverktyget ut.

Eftersom jag inte lider av tandgnissling kommer jag om cirka två veckor att uppdatera om hur min galna spänningshuvudvärk förbättras eller inte när jag tuggat på Dentokraft morgon och kväll. Har någon av er testat detta?

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där hittar du spännande brittiska märken!Vänliga Hälsningar,

Miss Alicia

2012-04-02 @ 14:49:05
URL: http://missalicia.se
Postat av: Hudguiden

Spännande produkt!

2012-04-02 @ 17:27:38
URL: http://hudguiden.com/
Postat av: anonym

kan du inte visa i en video hur man gör med produkten?:) skulle vara jätte snällt:)

2012-04-09 @ 15:46:01
Postat av: Linda

Kommer det en recension på den här? Funderar på att köpa men vill veta om den är bra först...


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0