21:30 En liten video: Karneval

FÖRST vill jag bara säga TACK! Tack så himla mycket för att ni är så fina människor som tar er tid att skriva så fina kommentarer om min video ang. min gamla och "glömda" ätstörning i något inlägg längre ner. Det var inte min mening att bli så känslosam i videon, att få någon annan att börja gråta eller tycka synd om mig(!), men ni verkar ha fällt många tårar och blivit berörda. Så himla fint av er! Anledningen till varför jag gjorde videon var för att jag vet att många tjejer läser vår blogg, vilket betyder att jag har chansen att påverka någon som är i samma sits nu som jag var i för några år sedan. Det är utan tvekan värt det - om jag lyckats få någon att tänka om där ute - värt energin det tog för mig att ens prata om det. Vill också säga att jag inte ens känner tjejen för 2,5 år sedan, hon är en främling - så olik mig man kan bli. Det är jag otroligt glad över!

Tack till fina Louise också för så fina ord i inlägget nedan. Du är en riktigt fin vän och jag är otroligt glad att jag har dig i mitt liv. Är glad att jag har så fina vänner. Kärlek♥.


Nu lämnar vi det ämnet ett vääääldigt bra tag hoppas jag och går tillbaka till ämnen som är lite roligare att prata om! Likaså till den galna och tjatiga tjejen som jag faktisk är, haha!



Som jag skrev för någon dag sedan så har det varit tivoli, marknad, karneval osv. här hos oss nu i helgen och eftersom Louise drillar har hon drillat en del, både på scen och i karnevalen. Jag klippte ihop en liten video med några bilder från helgen och en liten video från när Louise var med i karnevalen i sina snygga samba-kläder med kompande orkester. Kram på er!


SE HIT!
De två blonda killarna på två av bilderna är mina vänner Oskar (kallas Francke) och Oscar (kallas Klang) hos vår vän Christer (kallas Chrille) och tillsammans skriver de tre en blogg. Haha, JA en BLOGG! Ganska oseriös, fast ändå inte för de är aktiva. De är helt sjuka i huvudet så de skriver lite galet och grovt ibland, men jag kan säga att så fort jag är på dåligt humör så skrattar jag högt när jag läser deras inlägg! Jag och Louise är deras förebilder...haha!
Läs deras blogg >>> HÄR!
<<<
PS till Triipod: Ni är skyldiga mig en feeeeeeeeeeet tjänst efter denna länkningen, haha.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej!

Jag har aldrig riktigt fattat vad drillar och drillat och allt det där är, så vad är det egentligen? :) kram och tack för en underbar blogg!

2011-05-29 @ 21:46:30
Postat av: anna

är det hammarkullekarnevalen? :D

2011-05-29 @ 21:59:30
Postat av: Yasemine

Kan inte ni göra era maj favoriter? Snälla snälla! Haha. Fast de kanske inte varit så mycket smink och så, gör de ändå! Ni kanske kan lägga in eran favorit låt denna månaden också? :D

2011-05-30 @ 15:34:30
Postat av: Emelie TD Nguyen

e de gisledagarna? :o

2011-05-30 @ 16:22:24
URL: http://thuyduyen.blogg.se/
Postat av: Denice.E

Ååhh fan vad roligt härligt Louise! ;D <3

2011-05-31 @ 18:14:22
URL: http://deenicee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0