17:47 Video: Epilator - fakta, demo, tps osv.


Här har ni en vääääääldigt efterfrågad video! Jag har spelat in en tidigare, men den blev för lång för Youtube, så jag bestämde mig för att spela om allting, haha. Här går jag igenom det allra mesta om epilatorer, vad det är, hur man använder den osv. Hoppas ni lämnar bloggen lite klokare efter denna videon, för i så fall har jag uppnått mitt mål, haha. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: LInnea

vi älskar dina videos!

2011-03-30 @ 18:08:19
Postat av: Frågvis

Jättebra video verkligen!



Min mamma hade en rakapparat som gick sönder nyligen(hon hade haft den sedan hon var typ 16!!)och jag använde den regelbundet. Men det gjorde inte ett dugg ont! Jag kände det inte ens! Men det var verkligen effektivt. Nu ska vi köpa en ny, kommer det att vara likadant då=smärtfritt eller kommer det att göra ont?

Huvudet på den gamla såg ut som det som du visade: det som man skulle använda på benen och under armarna, det som du tyckte gjorde ont och inte tyckte om.

Jag känner mig som ett levande frågetecken, haha.

Kan du svara här i kommentarsfältet?



Tack på förhand:)

2011-03-30 @ 18:21:12
Postat av: Fia

Måste säga att det var en skitbra video, blev sjukt sugen på att köpa en själv! Tycker att det är så otroligt jobbigt att behöva raka sig flera gånger i veckan, speciellt på ett område som under armarna där man verkligen inte vill ha något hår. Tack så jättemycket för uppladdningen i alla fall, very well done! Puss.

2011-03-30 @ 19:45:31
URL: http://jagheterfia.blogg.se/
Postat av: patricia

super! (Y) underbar personlighet :)

2011-03-30 @ 20:44:16
Postat av: Ida

Överst på shoppinglistan! Tack för denna videon, du verkar vara en sjukt härlig person!

2011-03-30 @ 20:55:25
Postat av: sara

älskar dina videos! du verkar vara as härlig!!<3

2011-03-30 @ 21:50:54
Postat av: She

Du är helt underbar Dejana, älskar dina videos!



Hur som helst så har jag ett litet problem som jag undrar om du vet något man kan göra åt det. Jag får inåtväxande hårstrån på bikinilinjen hur jag än gör! Spelar ingen roll om jag rakar eller epilerar. Det det alltid himla äckligt ut. Under armarna och på benen går det toppen men det är just bikinilinjen. Jag vet inte vad jag ska göra! Har du något tips?



Kramar

2011-03-30 @ 23:17:34
Postat av: Dejana, Beautyfreaks.

Svar till "frågvis":

Tack så jättemycket!



Man måste skilja på en rakapparat och en epilator. En rakhyvel skär av hårstråna på hudytan, medan en epilator rycker ut hårstråna ur rötterna. Det kan förklara varför det inte gjorde ont när du använde en rakapparat. Det gör alltid ont i början när man använder en epilator, tills man har vant sig, precis som jag sa i videon. Kramar!



She:

Tack så mycket söta du!



De tips jag kan ge är att köpa en kroppspeeling som du kan använda en gång i veckan i duschen. Det hjälper till att ta bort döda hudceller osv. och minskar risken att få innåtväxande hårstrån (detta gäller på hela kroppen). Det andra tipset är att använda body lotion efter du duschat. Huden blir då mjukare och hårstråna får lättare att tränga igenom huden snarare än att stråna blir innåtväxande. Lycka till! Kram!



Till resten:

Tack så himla mycket! Blir så glad av era fina kommentarer! Känns kul att man kanske har kunnat hjälpa till lite, haha. Tusen kramar!

2011-03-30 @ 23:40:40
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tänkte bara tipsa om att det finns epilatorer i Ullared för 400-500 av samma märke som är minst lika bra! :D

2011-03-31 @ 17:26:43
Postat av: antonia

Haha så jävla legend är du dejana, ditt gangstermove du gjorde runt 11.30 är bäst haha, puss sötisa

2011-04-02 @ 19:37:10
URL: http://aantoniiaa.blogg.se/
Postat av: Therese

Gillar alla dina videos! Informationsrika utan att bli tråkiga ;) Carry on!

2011-04-03 @ 17:40:42
URL: http://ltherese.blogg.se/
Postat av: - CLAUDIA ;

Jg har kollat på lite av dina smink video dejana ocgh jag blev chockad du är riktigt bra på sminkning, jag själv har tröttnat på min sminkning för jag blir aldrig direkt nöjd med den och de ser så hemskt ut .. så jag undrar har du gått på nån sminklinje eller? Hur får du till det så bra? svara gärna genom att kommentera som en kommentar på min blogg eftersom jag kommer nt hitta var du har svarat vore snällt, jag älskar dina sminkningar det är så jag vill få till sminkningen men de blir aldrig direkt så! Vore snällt om du svara, försökte bli vän me dig på fb men där hade du för många vänner. Grymt bra videon tjejen, fortsätt med det!

2011-04-28 @ 19:34:54
URL: http://notliketheothers.devote.se
Postat av: bästa bloggen någonsin!!<33

heej vill bara säga:tack för videon man lär sig så ortoligt mycket av dig hehe men en fråga:jag är 13år vet jag är liten men assså jag har så mycket hår överalt typ hihi benen,armar,underarmarna och jag får jätte ont när jag rakar med epilator menar verkilgen JÄTTE ONT!!!jag har så mycket hår det är därför och när jag använder (rakhyvel) så blir mina hår strån riktigt tagiga så händer det också att jag får massa röda prickar när jag använder rakhyvel men det värsta är att jag kan absolut inte använda epilator för jag är fortfarande liten och min hud är känslig som en (bebisrumpa)<33hihi så snälla HJÄLP mig jag ber dig behöver verkligen hjälp

2011-05-19 @ 20:40:49

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0