19:29 Budgettips: Mjukgörande fotbalsam

Jag är en person som totalt H A T A R fötter! Jag klarar inte av dem och kommer någon nära mig med sina fötter flyr jag i panik..haha. It´s true! Därför är jag extra noga med att ta hand om mina egna fötter, för att i alla fall försöka hålla dem så fräscha och "fina" som det går. De här fotbalsamen har jag använt ett tag nu och jag gillar verkligen dem! De luktar supergott och gör fötterna lena och återfuktade. För ynka 20 kronor är de jättebra produkter.


Cien Spa Foot Balms "Secret" & "Harmony".
150 ml.
20 kr./styck på Lidl.


Så här står det på produkternas baksida:
Vårdande fotbalsam som återger huden smidighet och en välbehagskänsla.

Användning:
Jag personligen duschar som vanligt, torkar fötterna torra med en handduk, applicerar ganska mycket av fotbalsamet på hela fötterna (ovanpå och under foten) och sedan tar jag på mig ett par bomullsstrumpor och väntar på att produkten ska sjunka in.

Båda dofterna på bilden doftar gott, men jag gillar ändå den blåa (Secret) mest. Dofterna är svåra att förklara, men de doftar som sagt väldigt gott och om ni är intresserade är det bara att springa till närmaste Lidl-butik och sniffa lite fotbalsam? Haha.

Heads up:
Om man har jätte, jättetorra fötter med förhårdnade trampdynor och spruckna hälar osv. så rekomenderar jag dock att leta efter en fetare kräm än denna, men för er som bara vill hålla era fötter återfuktade och väldoftande så är de super.

Kommentarer
Postat av: Alva

Hej Dejana! Älskar eran blogg :)



Du, kan inte du visa en sminkning som är ganska lätt men syns ? :)



Kram!

2011-07-21 @ 20:28:33
Postat av: Sofia

Måste bara säga att eran blogg är helt-fantastiskt-underbar! Började läsa den för några dagar sen och är helt fast! Ni verkar så snälla, helt fantastiska personer bådatvå! Och era videos är GRYMMA!

Ville bara säga det! Ta hand om er, och fortsätt med det ni gör! :)



Förresten, skulle ni kunna ge lite tips när man noppar ögonbrynen? För jag skulle gärna vilja, men det gör ju så jääääkla ont!! Tror inte ens jag gör rätt eller vad man ska säga... kan ni inte ge lite tips? (Om ni förstår själva frågan!) Och ni måste självklart inte, bara tänkte om ni hade lust, haha :D Kram på er!

2011-07-21 @ 20:41:30
Postat av: Maja

Hej !

jag har hört att klorin sliter mycket på håret. stämmer det?

jag ska om 2 dagar till en vattenpark och jag vet inte vad jag ska göra ... jag försöker att slita så lite som möjligt för att jag vill att den ska bli långt och frisk. men hur ska jag göra när jag badar? snälla gör ett inlägg om en frisyr man kan ha när man ska bada på badhus och att den ska sitta fast och inte ramla ut efter en timme eller så. tack för svar/inlägg :)

2011-07-25 @ 17:30:30

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0