19:55 Tips för missfärgade naglar!


Missfärgade naglar
+

Citroner
=
Mindre missfärgning!

Har du som jag ofta gula eller rödaktiga naglar? Sådana missfärgningar får man vanligtvis av nagellack, speciellt röda, rosa eller starkt limegröna lack eller bara om man har nagellack väldigt ofta. De kan också missfärgas av solen. Om du vill minska missfärgningen bör du prova nedanstående tips!

Hur ska man göra då? Jo, man ska skära en citron antingen på mitten eller bara skära bort en bit från ena sidan och med den biten gnuggar man sedan alla sina naglar. Håll en stund extra på varje nagel efter du gnuggat så att citronsaften får verka lite (håll så länge du känner för).

Detta hjälper olika mycket på alla människor eftersom någons naglar kanske är starkare än andras, känsligare, tunnare eller liknande. Man kan inte förvänta sig att se mirakulösa resultat efter bara ett enda försök, men så är det ju med allt. Gör det några gånger för att sedan avgöra om det fungerar på just dig eller inte. Man har ju inget att förlora, eller hur?

Det fungerar på mig. Inte mirakulöst, men definitivt en synlig förbättring!

Andra tips mot missfärgade naglar:
  • Undvik nagellacksremover med olja, färg eller parfym i.
  • Använd alltid underlack innan du målar dina naglar. Underlacket skyddar så att inte färgpigment från nagellacket tränger in i nageln.
  • Häll lite vatten i en skål, tillsätt en gnutta olivolja och en bra mängd färskpressad citron. Håll fingrarna, men framför allt naglarna, doppade i vattenblandningen i skålen i några minuter så att ingredienserna hinner sjunka in i nageln. Citronen ger en blekande effekt på naglarna medan olivoljan vårdar dina nagelband bland annat. Gör det några gånger varje vecka för resultat.
  • För att få bort missfärgningen helt bör du göra alla ovanstående grejer och sedan strunta i att måla naglarna tills naglarna växt ut och missfärgningen är borta. När du låter naglarna växa och klipper dem regelbundet blir det till slut inga missfärgningar kvar.

Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Maja

toppen :D

2011-01-17 @ 20:24:30
URL: http://majlida.blogg.se/
Postat av: sofi

jag förstod inte vad du menade att man skulle göra med vattnet, olivoljan och citronsaften? :P

2011-01-17 @ 22:47:34
Postat av: mathilda

ett annat tips är att ta en borste med tandkräm på och gnugga på naglarna då nagellack bleker, funkar jätte bra på mig :)

2011-01-18 @ 12:52:35
URL: http://mathildasmahl.devote.se
Postat av: matilda

Men tänkt om citronen kommer nära nagel banden då svider det liksom men jag tror det inte är sån stor

fara.

Tack för tipset!Besök också gärna min blogg

http://matildaforsliing.blogg.se

2011-01-18 @ 20:45:57
URL: http://matildaforsliing.blogg.se/
Postat av: Naglarnaglarnaglar

Det finns whitening produkter också, men att hålla dem omålade? Varför? Inte alls snyggt, och kan ju bli missfärgade igen.Och sist: klippa naglar är ett BIG NONO! Man ska fila naglarna, avsluta alltid med att fila kant mot mitt.

2011-06-14 @ 19:49:44
URL: http://naglarnaglarnaglar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0