23:45 TIPS! Plan B

Jag kom på mig själv med att jag på senaste tiden alltid sparar produkter i provstorlek. Ni vet de små man kan få i kassan gratis om man handlat något? Eller shampoon i små påsar som man får i tidningar ibland.

Ja, just de grejerna sparar jag på och vet ni vad? Nu tipsar jag er att göra det med! För det är det bästa budgettips jag kan ge. Om din nuvarande rengöringsmjölk tar slut, ditt ansiktsvatten eller dagkräm och du inte har ett öre i plånboken, så blir de här räddningen! De kostar ingenting och de skapar en plan B när någon produkt hemma tar slut. De räcker tills du har råd att köpa en ny produkt igen och de är oftast riktigt bra produkter man får, fast i miniformat då. Shampoona i påsar man får tycker jag också kommer väldigt bra till hands när man har idrott i skolan eller ska träna osv. för då tar shampoot ingen plats i väskan och du har rätt mängd med dig för just en hårtvätt. Bra va?


UPDATE: Tänkte att jag måste skriva till att man ska samla på sig flera såna här prover med tiden, eftersom man får dem gratis vid köp av någon annan produkt. Jag menar att man inte ska slänga dem, utan spara dem och till slut har man sin back-up samling. Spring alltså inte och sno testprodukter vid kassan om ni inte ska köpa något haha.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jättebrta Dejana :D Brukar också göra då , går in och tar några sånna provgrejer

2011-01-10 @ 07:37:31
Postat av: Sylvia

Bra med sånna små shampoos och annat, men där jag bor (ganska nära Göteborg) kan man inte få/ta sånna... :(

2011-01-10 @ 11:55:53
URL: http://iamjustdifferent.blogg.se/
Postat av: sasha

ni tipsade förut om buzzador, jag har vart medlem i ca 2 månader men jag har inte fått några kampanjer alls o.O måste jag göra nåt speciellt elr? :)tacksam för svar och awesome blogg! :D kram

2011-01-10 @ 13:54:08
URL: http://www.sashas.tk
Postat av: Alicia

Smart tips!Just det: Har bloppis på bloggen! Kika in och fynda vet jag!Länk: http://aliciastyle.blogg.se/2011/january/bloppis.html#comment/ Alicia

2011-01-10 @ 15:23:41
URL: http://aliciastyle.blogg.se/
Postat av: Maja

Smart (: fast så är det typ inte här. Det finns typ aldrig sådana små produkter i provstorlekar (;

2011-01-10 @ 16:20:54
URL: http://majlida.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Måste bara fråga om ni har beställt smink från ELF någongång. eyeslipsface.com någongång!! Annars kan jag tipsa om det om man vill ha prisvärda och helt okej grejer!!

2011-01-20 @ 16:43:22
URL: http://yassmoo.blogspot.com
Postat av: Anonym

Va är det förnått i den gula tuben? Tror jag har en likadan men har aldrig fattat va de e. Kram

2011-07-28 @ 15:02:12
URL: http://bbimbolinah.devote.se
Postat av: Dejana, Beautyfreaks.

Svar till anonym ovan:

Är det inte bara vanlig ansiktskräm? Som man smörjer in ansiktet med varje morgon efter rengöring? Minns tyvärr inte för har inte den kvar, men skulle nog gissa på det. Kram på dig!

2011-07-28 @ 15:47:21
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0