17:05 Nail tutotial i bildform: Ränder!

Superenkel nageldesign som gör dina naglar unika och häftigt randiga!

Lekte lite med mina nagellack igår och detta blev resultatet. Tyckte det blev häftigt så bestämde mig för att visa er hur man gör!


1. Välj ett mörkt nagellack och måla på alla naglar, utom en, på ena handen och sedan på just den uteblivna nageln på den andra handen. Här använde jag mig av detta mörklila lacket: L'oréal Perfection LaquiResist "287".
2. Välj sedan ett lack i samma färgskala fast betydligt ljusare (om du i steg 1 valje en mörkblå - ta en ljusblå i steg 2. Jag valde en mörklila i steg 1 så jag valde en väldigt ljuslila/rosa i steg 2) och måla på resten av naglarna - alla utom en på ena handen och den uteblivna nageln på den andra handen, som på bilderna. Avon Nailwear "Romance".

3. Ta nu ett svart lack och måla en bred linje på alla naglar med ljust lack på. De behöver inte vara exakt på mitten av nageln! Viva la Diva "53".
4. Gör samma sak på de mörka naglarna fast med det ljusa lacket du använde i steg två. Avon Nailwear "Romance".

5. Ta ett vitt nail art-nagellack (ett nagellack med supertunn pensel) och dra raka streck på naglarna. Jag gjorde två streck på varje nagel och tre på mina feta tummar. Man kan dra ett streck precis i mitten på det breda strecken vi målade i steg 3 och 4 och ett precis jämte den. Eller så målar man ett streck på vardera kant av den breda linjen, som på mitt lillfinger. Kiss Nail Art Paint "SPA02 White".
6. Gör samma sak på den andra handen.

Avsluta med ett bra topplack så att designen sitter där den ska och woila, du är färdig!

Hoppas ni tycker om designen och denna tutorialen! Säg till hur det gick om ni själva ger den ett försök. Kramar!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

kreativt! :)

2011-02-02 @ 18:21:43
URL: http://asmalltowngirl.devote.se/
Postat av: lilly

skulle aldrig klara det där :o innan var jag jätte duktig men sen slutade jag med sånt, och har inte orkat träna upp igen.. men skitfint! :D

2011-02-02 @ 18:49:33
Postat av: Natali ♥

Sjuuk snyggt! ;D



Läs min blogg!

http://nataliforsss.blogg.se



2011-02-02 @ 19:19:28
URL: http://nataliforsss.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hej! Jag har en fråga till dig och Louise, det har inget angående naglar men det fick bli detta inlägget ändå.



Ni är ju bra på rätt mycket inom skönhet så jag tänkte att det är lika bra att fråga!

jag har alltid haft jättefin hy, mjuk, inga finnar, blemmor eller torrhet. Men nu i december fick jag plötsligt jätte dålig hy, torr men samtidigt fet, jag har fått finnar på hakan och pannan, har partier som är jätte torra!

jag trodde först att det berodde på mitt smink, men jag använder mineralsmink från loreal som har funkat jättebra på min hy innan. Och nu har jag praktiskt taget slutat att sminka mig bara för att jag fått så dålig ny. Jag har inte gjort några förändringar med andra ansiktsprodukter så jag har verkligen ingen aning om vad det är. ( Oj hjälp denna kommentaren ser ut att bli väldigt lång...)

Det kan inte vara mina mat-och tränings vanor heller, eftersom jag äter ganska så nyttig och varierad kost och tränar fem gånger i veckan. Jag känner mig inte heller stressad. Jag blir jätte irriterad eftersom jag inte vet vad jag ska göra för att få tillbaka min mjuka och fina hy!



Då kommer jag till själva frågan, har ni något tips på vad det kan vara eller vad jag kan prova på? kanske någon kräm eller något ansiktsvatten? Som inte kostar skjortan liksom.

Är tacksam för svar även fast ni kanske inte har något tips :) kram!

2011-02-02 @ 21:23:23
URL: http://elleeens.devote.se
Postat av: melle

hej dejana !

älskar eran blogg och jag undrar var man kan köpa sånt nagellack ..Kiss Nail Art Paint "SPA02 White".

:)

2011-02-03 @ 07:34:40

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0