17:36 Not so happy face


That's it.
Är superglad nu och ska på kräftskiva med Louise! Ni är jättefina läsare, det är ni verkligen och vi uppskattar er. Vissa av er måste bara förstå att om någon av oss inte uppdaterar på typ tre dagar kan det ju vara för att något allvarligt har hänt.
Tusen kramar och all kärlek till er.

Kommentarer
Postat av: Ida

Ähh, ta inte åt dig! Tänk på alla som tycker om dig istället :) Du verkar ju hur go och söt som helst! Älskar dina videos btw, hehe. Stå på dig bara och tänk på oss snälla läsare istället, haha! Sen måste jag påpeka att du är så HIMLA lik juicystar07 på YouTube, ser ut som ni är tvillingar eller något! Jaja, ville bara få det sagt!



Kram :)

2010-09-04 @ 17:45:23
URL: http://idaafs.blogg.se/
Postat av: amanda

neeej, fyfan vilka jävla idioter. ingen är bättre än någon annan! Beautyfreaks är inte beautyfreaks utan dejana eller utan louise. TA INTE ÅT DIG dejana, jag blev så jävla förbannad nu. Ta hand om dig dejana, louise också!

KRAM!!♥

2010-09-04 @ 17:50:44
Postat av: Ida

Ta inte åt dig (jag vet att det är lättare sagt än gjort), jag tycker du är jättefin! Och jag vet att flera tycker det!

Hoppas du mår bättre snart

2010-09-04 @ 17:57:45
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: Amanda

Men åh jag blir riktigt arg på sådant. Du är hur fin som helst Dejana och tro inget annat! Du är grym, keep up the good work!

2010-09-04 @ 18:05:31
Postat av: Anonym

Fan man vill bara krama dig när du verkar så ledsen! :D <3

2010-09-04 @ 18:08:33
Postat av: Lotta

Skit i dom! Du är grym! :)

2010-09-04 @ 18:23:23
Postat av: therese

Med en såppas bra blogg som ni gör förtjänar ni lite distans från bloggen! =) Keep the good work up!



http://tsundin.blogg.se/2010/august/competition-1.html , missa inte slutspurten på tävlingen om en huvtröja med valfritt tryck! Du behöver facebook samt ett för- och efternamn..(avslutas imorgon!!!)

2010-09-04 @ 18:25:46
URL: http://tsundin.blogg.se/
Postat av: ida kullgren

förstår dig verkligen. även om man inte ska ta åt sig så är det ibland svårt att låta bli. jag tycker du verkar vara en jättehärlig tjej och du är grymt söt. så keep up the good work!!

2010-09-04 @ 18:27:49
URL: http://idakullgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är så sjukt fin! bara så du vet :)

2010-09-04 @ 18:29:13
Postat av: LINDA

Jag förstår dig verkligen! Det är så lätt att ta åt sig när man redan är nere och inte lika stark som man brukar vara. Personer som skriver skit är bara så himla små människor om du frågar mig. Att skriva elaka saker till folk för att må bättre själv, det är bara så himla fegt och så otroligt barnsligt!



Jag har inte heller bra självförtroende och tycker inte att jag ser bra ut, men jag måste säga att jag tycker verkligen att du måste tänka om när det gäller ditt utseende! Jag har läst eran blogg i kanske 3 månader nu och har stannat för att jag både tycker att ni är skitduktiga på allt ni gör och för att ni är otroligt vackra båda två!



Jag hoppas att du mår bättre snart. Jag förlorade en moster förra våren, så jag förstår vad du går igenom!



Som sagt, Jag hoppas att du mår bättre snart!

Kram från mig!

2010-09-04 @ 18:43:02
URL: http://lindasara.blogg.se/
Postat av: LisaH

Jag tycker du är väldigt modig och stark som berättar hur läget är och hur du känner. Det är det inte många som skulle göra. Du är en fantastisk person, Dejana. Även fast du går igenom en jobbig situation så ställer du upp. Det är styrka. Fortsätt att bara vara du, <3

2010-09-04 @ 18:50:27
Postat av: natta

ta inte åt dig, jag vet att det är svårt men ta inte åt dig. jag tycker både du och louis verkar vara jätte snälla och roliga! kramar!

2010-09-04 @ 18:52:36
Postat av: awesome dude :D

utan dej skulle inte de va ngn blogg och inte utan louise. ni är awesome tsm! (Y) :D:D:D:D:D:D:D:D:D

2010-09-04 @ 19:01:45
Postat av: Mimmi

Alla dumma kommentarer du/ni får är lögn. Ni är otroligt vackra båda två, och förtjänar inte att höra såna dumheter. Dejana jag älskar ditt hår och dina utländska drag, det gör dig så speciell, och jag älskar din personlighet, bara av att kolla en av dina videor kan göra min dag, jag kan typ sitta och kolla på en liten rolig del flera gånger om och gapflabba, du är en så otroligt skön person som vågar bjuda på sig själv! Älskar er och er blogg! :)

2010-09-04 @ 19:08:36
Postat av: Nathalie

ta inte åt dig du är jätte fin. Ni borde vara jätte stolta över eran blogg de är jätte kul att läsa den :) Ha en bra dag!

2010-09-04 @ 19:22:28
Postat av: Anna-Bára

Usch vilka människor det finns!

bry dig inte om dem, du värkar vara en hilmla bra och fin människa! Och du är värkligen allt annat än ful! Beautyfreaks är en av mina favorit bloggar pga båda eras roliga och inspirerande inlägg.

Fortsätt som nu, ni är båda bra som ni är!

2010-09-04 @ 19:27:23
URL: http://annabaram.devote.se
Postat av: Anna

Tror såna som skriver såna kommentarer bara är avundsjuka. Helt ärligt. Ditt självförtroende borde vara på topp, du är superfin! Faktiskt nästan en aningens avis på ditt utseende. :) Förstår mig inte på personer som skriver oschyssta kommentarer till någon som inte typ gjort något extremt dåligt då iofs. Vem mår bättre av att de säger en sån sak? Kan de väl lika bra hålla det för sig själva som sagt om de nu tycker något sånt vilket jag faktiskt inte tror de gör. Ni har en superbra blogg! :)

2010-09-04 @ 19:39:13
Postat av: Hanna

Wow, du har super bra hy ju :) Använder nu något under ögonen? Jag har världens problem med påsar och är alldelens blå, tips? :) Älskar dina ögonbryn, helt perfekt form och ditt hår är jättefint! skit i vad andra säger... who cares?

2010-09-04 @ 19:49:23
URL: http://hanneluren.blogg.se/
Postat av: Lisa

Asså jag fattar inte vad det är för fel på folk som vill trycka ner andra personer. De verkar tro att ni är skyldiga att blogga och att det är dem som gör er en tjänst med att läsa när det egentligen är tvärt om! Ni ska blogga endast för er egen skull och för att ni tycker att det är kul.



De som vill att ni uppdaterar verkar inte ha något liv, jag menar jag älskar att läsa er blogg men det är inte så att jag är inne här hela tiden och blir arg när ni inte uppdaterar.



Dejana jag tycker att du är jättevacker och louise likaså! Och så tycker jag att eran blogg är underbar. kram på er

2010-09-04 @ 20:17:37
Postat av: Lisa

plus att folk som klagar är bara avundsjuka!

2010-09-04 @ 20:19:50
Postat av: Mlie

Ush vad man blir irriterad på sånna människor! De är bara avundsjuka och har inget bättre för sig så ta INTE åt dig Dejana. Jag tycker i alla fall att du är super, Louise också massa kärlek till er och eran blogg som är super <33 Håller med en av kommentarerna. Ingen beautifreaks blogg utan Dejana eller Louise. Ni kompletterar varandra på ett toppen sätt. Man riktigt längtar till nästa inlägg/video som ni gör :D Puss och Kram till er! Finaste beautifreak bloggarna ever! <3

2010-09-04 @ 20:25:49
URL: http://mliessteps.blogg.se/
Postat av: Läsare

Asså både du och louise är verkligen jättefina på alla sätt och vis. Så försök verkligen att inte ta åt er av dåliga komentarer även om det kanske kan vara svårt ibland. Grejsen är också att jag inte på något sätt förstår den här typen av människor som ger sådanna dåliga komentarer och dessutom dem stämmer ju inte för fem öre, dem är ju bara så jävla avundsjuka på er. Asså ni förstår nog inte hur mycket eran blogg betyder för mig och hur ofta jag kollar den och jag vet att jag inte är ensam dessotom. Så fortsätt med det ni gör för ni är ju så grymma.

2010-09-04 @ 20:44:59
Postat av: Rebecka

Dejana, TA INTE ÅT DIG! Jag förstår verkligen dig, alla har dåliga dagar/veckor/månader då man känner sig allänt nere eller kanske är nere pga av en orsak, ifall det har hänt någonting, det är naturligt. Men sedan finns det idioter som gillar att klanka ner andra, men du ska verkligen inte ta åt dig av sådant. Jag tycker du (och Louise) är grymt starka som ens har en blogg för jag vet att har man en så kan det trilla ner en taskig kommentar... Men tänk bort dem, tänk på dem fina ni får istället för dem är så mycket mer värda! Du är jättevacker och verkar vara en rolig tjej att umgås med. Så du vet det! Hoppas du mår bättre snart :) Folk som skriver dumma kommentarer är bara avundsjuka. Som citatet: "Det du stär dig på hos andra är oftast sådant du stör dig på hos dig själv" Kram på er! Er blogg är väldigt bra och jag får många bra smink och nageltips i den :)

2010-09-04 @ 20:50:30
Postat av: Nikolina

You rock girl! Nemoj slusat na sto druge budale govore. Jel razumijes hrvatski? haha, blandar språk här. Dejana, du är fin som du är. Skit i vad andra avundsjuka idioter säger. Det är bara struntprat! Det har jag själv lärt mig. Samo fortsätt vara så underbar som du är! Du är en riktig förebild för mig! Hvala sto si tako underbar! :)

2010-09-04 @ 21:14:28
URL: http://nnnnikolinas.blogg.se/
Postat av: läs

hej dejana , det var jag som skrev att du hade sminkat dig för mycket för skolan osv . Jag ber om ursäkt för att jag var så ''rak på sak '' menade igentligen inget illa . det jag ville bara få ut var att du sminkade dig för mycket för skolan . När jag tänker efter så ska du göra vad du vill det är inte min grej . men en sak du måste också bli lite van vid att få kommentarer där folk inte tycker om det . vi läsare måste inte tycka om allt ni gör o säger . självklart ska vi säga allt vi tycker osv . O ni som bloggare skulle igentligen inte ta åt er så mkt men jag förstår dig du e god o underbar o tål inte sånnt dära som jag sa :D , må inte dåligt ! du e fin som du e ! o jag ber igen om förlåtelse ! Jag älskar dig o jag hoppas att ni blir stora i blogg världen . du o vackra louise är värld detta ! blunda dina ögon nu o säg tack gode gud att allt e okej . allt kunnde haft bli värre ... tacka gud för varje minut . kram .

2010-09-04 @ 21:36:13
Postat av: amanda

gud vad ledsen jag blir när jag ser och hör om sådant här. Det finns så himla många patetiska idioter rent ut sagt. Vet att det är jävligt svårt att inte börja tvivla på sig själv så fort någon säger något elakt, men måste bara säga att du om någon borde inte ta åt dig av sådant, så himla vacker. Menar verkligen det. Fortsätt som ni gör!:)

2010-09-04 @ 21:37:29
Postat av: Anonym

jag vet inte alls så mkt om dig, men det jag vet så verkar du vara en underbar och rolig person ! och många bla jag inspereras av dig , och av louise...tkr ni båda är supergrymma, så keep on going! :D

2010-09-04 @ 21:38:48
Postat av: Tindra

Goo for you girl! Du är en människa som bara genom att vara sig själv faktiskt kan få andra människor att må bra o höja sitt självförtroende! Ta inte åt dig för du verkar va en genom snäll person! kram

2010-09-04 @ 21:53:24
Postat av: Ellen,♥

jag vet hur det känns!

jag tycker att om dom inte gillar dig

kan dom hålla det sig för sig själva!

ni är så fina båda två verkligen♥

kram

2010-09-04 @ 21:54:02
URL: http://flakkiisen.blogg.se/
Postat av: Linda

Dejana du är så himla vacker! Louise du med, beautyfreaks är inte bara Louise utan er båda två. Jag förstår om man inte uppdaterar och himla onödigt av de där iditorna att kommentera det, ni ska veta att vi verkligen uppskattar era inlägg och om man vill att ni ska uppdatera med så ska man ju komma med ideer och peppa er till det ellerhur?! Jag ser verkligen upp till er, båda två. Keep going KRAM

2010-09-04 @ 22:25:02
URL: http://frazzeh.blogg.se/
Postat av: mariana DG

har man en blogg är det ju bara att tåla & acceptera kommentarer så vida de är inte hot eller sånt i den stilen, seriöst..

2010-09-04 @ 22:28:11
URL: http://marianadg.com
Postat av: mariana DG

har man en blogg är det ju bara att tåla & acceptera kommentarer så vida de är inte hot eller sånt i den stilen, seriöst..

2010-09-04 @ 22:33:52
URL: http://marianadg.com
Postat av: catharina

verkligen synd att folk skriver sånt men jag tycker iaf att du är hur söt som helst! dina ögon är så himla vackra :)

2010-09-04 @ 22:44:25
URL: http://catharinaas.devote.se
Postat av: puss på er underbara människor!

dejana! jag bor i gislaved och har följt eran blogg sedan ni startade. Ni är så himla underbara!! dom sm skriver massa skit hela tiden skulle kolla på sig själva och se hur dom ser ut istället för att börja klanka ner er!! älskar er och keep it up!! LÄNGTAR TILLS NÄSTA INLÄGG!!

2010-09-04 @ 22:58:49
Postat av: M

Dejana, du är en så otroligt vacker människa och folk som skriver negativa saker om dig kan rent ut sagt dra åt h******! Du förtjänar inte det!

Kram på dig och hoppas att du mår bättre snart!

2010-09-04 @ 23:00:21
Postat av: felicia

Va tråkigt att folk håller på dådär. Jag beklagar det som har hänt, och hoppas att du får en grym kväll!

Jag tycker, som många andra att både du och louise är riktigt duktiga! Fortsätt så :)

2010-09-04 @ 23:38:28
URL: http://feliciasj.blogg.se/
Postat av: astrid

ni är så himla duktiga båda två. tycker verkligen INTE att louise ska ha bloggen ensam, det skulle inte vara samma sak. :)



och jag vet precis hur det känns när man har en "tung" vecka. faktiskt så var jag på begravning för bara någon dag sen. och man blir så himla nedstämd efter så jobbiga saker. men hoppas att allting känns bättre för dig snart. <3

2010-09-05 @ 00:36:45
Postat av: hbkjdfv

Altså. Jag gillar verkligen er blogg skitmycket och försöker absolut inte vara taskig eller nåt. Men jag tycker du överreagerar ganska mycket.. Okej man blir väl inte direkt glad av taskiga kommentarer men det får de flesta på sina bloggar och det är av människor som inte har något liv eller mår bra av att såra andra.. Vissa skriver ju bara kritik tex som du sa "varför uppdaterar ni så dåligt". Det är ju bara lojala läsare som kanske besöker er blogg dagligen och undrar vad som har hänt med blogguppdateringen. Är det värt att deppa ihop av?



Hursomhelst. Hoppas du mår bättre snart! <3 Jobbigt att du har en tung vecka iaf. Kan tyvär inte uppmuntra för jag vet hur det känns att mista någon och det måste man få må dåligt över. Vi älskar dig!

2010-09-05 @ 01:26:42
Postat av: sanna

fan va arg jag blir när jag hör sånt där, vissa människor har verkligen inget liv. dejana och lousie ni är båda grymt vackra och jag går in varje dag på eran blogg, flera gånger om dagen för att se om ni har uppdaterat. haha har gjort det i några månader nu skulle bli sjukt depp om ni la ner bloggen haha, ni är riktigt duktiga och hoppas du mår bättre nu :)

2010-09-05 @ 01:33:19
Postat av: Linnea&Lovisa

Härlig blogg ni har! (:

läser er blogg dagligen :D och hopas du mår bättre! (:

kolla gärna in våran nystartade blogg! :D

kram

2010-09-05 @ 10:07:25
URL: http://fashionsbabes.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag är typ beroende av er blogg, ni är verkligen bäst!

Som någon annan sa: Bloggen är inget utan någon av er!

Hoppas ni hade det bäst på kräftskivan!



2010-09-05 @ 10:50:54
Postat av: Hanna

Jag tycker du är fin Dejana & du är jätte snäll ;)<3

2010-09-05 @ 11:06:57
URL: http://haniiieinarsson.blogg.se/
Postat av: Patricia

men åh! du är ju så vacker :) en riktig skönhet.. du borde se det alla andra ser =D

2010-09-05 @ 11:11:16
Postat av: Anonym

Jag gillar dig, och du är skitsnygg!

Dom som säger såna saker är bara avundsjuka.

2010-09-05 @ 11:26:04
Postat av: Nn

usch för sånt !

och dejana, du är väldigt vacker! både du och louise.

Älskar er blogg :) kramar

2010-09-05 @ 12:37:06
Postat av: Jessica

Jag tycker att du är fin tjej.Du ser ut som du är model.Jag menar faktist allvar.Louise är ochså jätte fin tjej.Jag älskar faktist eran blogg och utan Dejana o Louise finns ingen blogg som heter Beautyfreks.blogg.se!!!<3<3

2010-09-05 @ 14:38:55
Postat av: Linn

Jag tycker det var jättebra att du gjorde denna videon och hoppas att dom som skriver dumma saker verkligen tar åt sig för det är så himla fegt att skriva sånt taskigt...du är hur bra som helst och är inte bara hur vacker som helst på utsidan utan du är en riktigt fin människa inuti också, och dom som inte märker det måste vara blinda! :) jag älskar eran blogg och både dig och Louise! kram <3

2010-09-05 @ 14:43:05
Postat av: kristin

Jag tycker att ni ska gå in och spärra ip-adresserna för de som kommenterar taskiga kommentarer, så att de inte kan kommentera mer!



Du är hur fin som helst Dejana! :)

2010-09-05 @ 14:53:47
URL: http://kristinferm.blogg.se/
Postat av: moa eklund

Åh, jag blir så jävla förbannad. Kan dom bara inte tänka på om dom va i den situationen som du är? Fattar dom inte att man kan bli ledsen?

Kan dom bara inte har förståelse för att du kanske inte kan skriva hela tiden, att du har ditt egna liv och tänka på? Jag har själv en blogg, och jag hinner inte skriva på den hela tiden, utan har läxor,prov och massor sånt att tänka på också.

Stå på dig Dejana, du är riktigt söt och stark. Älskar er blogg :D puss.

2010-09-05 @ 15:16:54
URL: http://mooaeklund.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Dejana o Louise ni är hur fina som helst och vem tar inte åt sig när någon skriver sånt, det går ju knappt inte, även om man vet att det inte är sant..

Men jag ville bara säga att TACK så jätte mycket för eran blogg,många har sagt till mig att jag är är jätte duktigt på smink, men allt jag kan har jag lärt mig från er, så jag hoppas att ni tar åt er för de komplimangerna, tack för att ni har gjort mitt liv bättre och jag hoppas att de som skriver sånt kan dra någon stans(!). Eran blogg är värd att bli omtyckt och älskad ;) kram.

2010-09-05 @ 15:37:43
Postat av: sofi

du är otroligt vacker på både in- och utsidan glöm aldrig det

2010-09-05 @ 16:30:58
URL: http://aprilsbarn.blogg.se/
Postat av: Rawand

Jag tycker att du är jättefin

Och jag tycker inte att bara Louise ska ha denna blogg jag tycker att det är bra som dt är :D♥



2010-09-05 @ 17:31:37
Postat av: caroline

du är hur fin som helst, ingen ska säga ngt annat!

2010-09-05 @ 20:12:49
URL: http://luftenboridinasteg.blogg.se/
Postat av: Ellen ♥

hej, jag känner den som skrivit kommentarerna! (min kusin, vi är ganska ofta och hon lånar H-E-L-A tiden min dator eftersom att hon inte själv har någon!)

och jag har sagt till henne att hon inte ska skriva mer på bloggen och hellst inte läsa den om hon måste vara så taskig hela tiden, för att dett kan såra människor! och hon lovar att inte göra det mer om hon fortfarande får kolla på bloggen så jag hoppas att det är okej, för jag vill bara säga att du är så himla fin och du och louise har världens bästa sminkblogg tillsammans! ni är hur fina som helst! känn dig inte deppig för jag ska ta tag i detta nu!!! hon ska fan aldrig mer få såra dig, för du är en underbar människa Dejana!

//Ellen ♥

2010-09-05 @ 20:37:33
URL: http://mollani.blogg.se/
Postat av: sandra

ta inte åt dig dejana, du är inte ful eller något i närheten! jag tycker om att läsa dina inlägg lika mycket som louises. så fort jag startar datan kollar jag er blogg för att se om ni lagt in något nytt, älskar verkligen er blogg!

2010-09-05 @ 22:29:04
Postat av: Elin

Vill verkligen bara krama om dig när du mår så dåligt. Du ska veta vilken fin person du är. Ta inte åt dig av de som kommenterar för de är idioter och de ska man inte lyssna på. De vill bara göra dig ledsen. Hoppas att du känner dig bättre och hoppas att Louise kan få dig på bra humör!<3 Ha det bra i fortsättningen!<333 :)

2010-09-05 @ 22:58:21
URL: http://elinrylander.blogg.se/
Postat av: Josefin

Bara att tänka att ni/du förmodligen inte ens vet hur personen som skriver att du se ut si och så. Och att den innerst inne mår skit själv. Finns ju folk till allt! Eran blogg är super bra och får massor av insperation. Hoppas ni förstår att ni har fler läsare som tycker ni är bra än de som inte alls gör det. Keep woking, och stå för att du är du:) <3

2010-09-06 @ 00:24:10
URL: http://jelversson.bloggspace.se
Postat av: jeje

Vad är ditt problem? Folk tittar på dig och är avundsjuka på hur vacker du är!

okej du har en dålig vecka! Strunta i vad folk säger! DU ÄR BÄST!!

2010-09-06 @ 01:03:04
Postat av: Inaaaaaaaaaaaaaaa

som alla andra har sagt, du är hur vacker som helst!

och jag kolla jätte mycket på youtube förut och på juicystar07 och jag ville hitta en sminkblogg med bloggare i min egen ålder, så hitta jag er!

jag älskar verkligen eran blogg & det är den ända bloggen jag tycker är rolig att läsa. du och blair är super lika!

som sagt, skit i vad andra säger & du får ha dina dåliga dagar och det, vi förstår dig. töntarna som skriver kan ta och köra upp något i röven, de är bara så sjukt avundsjuka!

hoppas du mår bättre & keep you head up and be proud!

love, ina :)

2010-09-06 @ 11:53:42
Postat av: fanny

Ta inte åt dig. DOm är bara avundsjuka. Och du är absolut inte ful. Du ska verkligen va stolt över ditt utsendee. Du är så himla fin. Och jag menar det. Och utan dig skulle inte bloggen va nåt. Det är du och Louise tillsammans som gör den bloggen helt awesome. Hoppas du mår bättre nu efter allt som hänt. Kram!

2010-09-06 @ 14:40:58
URL: http://photosbyfanny.blogg.se/
Postat av: Emma rautiainen

du är jätte fin !

2010-09-06 @ 16:28:02
Postat av: Anonym

ful? du är ju för fan skit snygg? louise också!

eran blogg är bäst och den har blivit de pga er! :D skit i dom andra! dom kan ta sig ngn stans!

ni är grymt fina och verkar super goa!

vill ha tillbaka gamla överskottsenergiga (stavning) dejana och louise!

kram :D <3

2010-09-06 @ 18:51:56
Postat av: Ellen

Ta inte åt dig av all skit folk säger , de kommer alltid finnas människor i ens liv som gör allt för att få en att må dåligt, jag tycker eran blogg är super bra och både du och louise värkar vara två jätte-gulliga tjejer, sen vill jag bara nämna hur mkt jag ÄLSKAR dina video-bloggar du har värkligen en härlig röst att lyssna på :)

2010-09-06 @ 18:53:59
URL: http://ellenkaramellen.webblogg.se/
Postat av: olivia

hej!

vet att ni har fått typ 63 sånna här komentarer innan men jag vill också säga vad jag tycker.



Ni är grymma. Ni har en blogg som det går bra för, ni ser bra ut, ni har roligt vad mer kan man begära. Det finns ingen som bara har bra dagar. De är säkert bara avundsjuka eller så har de inget liv, om de sitter framför datorn och skriver illa om folk. Läser er blogg varje dag och älskar den. Jag har fått så himla mycket bra tips på allt ifrån naglar till eyeliner. Båda gör ett underbart jobb. Jag har aldrig träffat er men om jag hade gjort det tror jag att ni skulle vara jättesnälla och roliga personer. Känns nästan som jag känner er, hahah



Ett + i kanten är när ni visar vad ni köpt.



Ha det bra och fortsätt som ni gör, kramar tiller båda <3

2010-09-07 @ 16:45:41
URL: http://[email protected]
Postat av: Tova=)

Dejana stå på dig! Du är inte värd sådan skit! Personerna som skriver sådana saker är oftast olyckliga människor. Dem klarar helt enkelt inte av att se en vacker och rolig tjej som du lyckas med vänner,pojkvän,skola och blogg så när dem får den minsta chansen att göra så att du mår dåligt så tar dem chansen. För då tror dem att de kommer må bättre men de dem inte förstår är att dem blir alltid straffade i slut ändan.



Så tänk i stället på alla vi som gillar dig och stöttar dig:) Och dem andra idioterna ska du bara tycka synd om!!



Ni är bäst!!<3



//Tova

2010-09-07 @ 17:26:18
Postat av: Hannah's foto

Tycker dom inte om er/bloggen ska dom ju inte läsa den :) dom är bara avundsjuka ändå annars skulle dom inte orka lägga energi på att skriva elaka kommentarer till er heller!

Om jag går in på en blogg som jag inte gillar går jag ju ut från den lika snabbt. Inte är jag så dum så att jag börjar kommentera elaka saker. Dom som gör sånna saker borde ha nåt fel ;P men jag lovar att dom är avundsjuka! Ni är hur vackra som helst! Och Dejana, du har så vackra ansiktsdrag!

2010-09-07 @ 23:53:25
URL: http://hannahsfoto.se
Postat av: Ida. Louises gammla granne.

Mycket bra förklarat! Folk är så elaka över datorer och telefoner. Och det är aldrig kul att höra någonting negativt om en sälv eller om andra heller för den delen. Jag tycker det är bra att du förklarar att du har känslor fast att sådant inte kommer inpå dig längre. och att ni gör detta ihop är en bra synpunkt det med. Utan dig, ingen louise. Och utan louise, ingen dejana!!

2010-09-08 @ 09:48:09
Postat av: nikolina

Dejana, jag älskar ditt utseende. Så du vet det, har alltid gjort det. Ta inte åt dig, blir ledsen av att folk kan vara sånna mot dig, för du kan lixom inte göra någon människa nåt ont, du är för jävla snäll för det. Så ta inte åt dig, gillar eran blogg och det du gör för bloggen, självklart gillar jag det Louise också gör. Ni är superfina, trevliga tjejer. Kom ihåg det för fan!



Hoppas allt blir bättre för dig.

2010-09-09 @ 22:51:21
URL: http://nikolinacurko.blogg.se/
Postat av: ELINA

dejana , du är jätte fin. jag älskar eran blogg (:

Kram <3

2010-09-12 @ 20:18:42
Postat av: Malin

Aså jag hartar sånna som trackar andra...!!

Aså ta inte åt dig... Du är jättefin på ditt sätt och louise också.. Ni har ju en jätte bra blogg och jag tittar varje klipp...

Have a good day

2010-09-20 @ 20:54:59
URL: http://---
Postat av: hanna

jag håller med dom andra du har bra "motto" om man säger så att du/NI inte ska ta åt ER sånt . det med att du inte gillar dit utseende så mycket ... jag tycker att du är jätte vacker och fin du värkar vara en väldigt snäll person både du och Louise ni kan och vett verkligen vad ni pratar om .

PS! NI ÄR GRYYYMAAA som vågar lägga upp inlägg på er på datorn och internet jag beundrar er verkligen.



TA HAND OM ER :)"KRAM"

2010-09-25 @ 22:11:22
URL: http://hforsberg.soclog.se
Postat av: julia

Kanske lite seg kommentar, men du ska verkligen inte behöva känna dig ned kränkt. Du är skit vacker, och då menar jag verkligen det. Du gör det bästa du kan. Och vafan kräver dem egentligen? Själv gillar jag inte sånna människor som håller på så.. Ditt liv, dina val. Och låt dem tycka du är ful, va ska du göra åt saken? De är dem som är så omogna att dem måste säga "Du är ful" och sånna saker, jag älskar eran blogg och hoppas ni fortsätter med den. För ni är sjukt duktiga på att sminka osv.. Ni ger mig tips till hår, smink & naglar också. De uppskattar jag verkligen! Ni är skitsöta båda två, kram.

2010-09-30 @ 12:15:29
URL: http://mittparadiis.blogg.se/
Postat av: Filippa

Dejana, du är helt fantatik tjej, jag tycker det är helt sjukt att folk inte kan visa respekt för andra männiksor, jag är så glad att du gjorde den här videon så folk kan vakna upp!'

KEEP UP THE GOOD WORK!

älskar erna blogg läser den exat varje dag , annars får jag ångest

2010-10-01 @ 22:47:37
Postat av: matilda

Hur i sjutton kan de säga att du är ful ? :O Du ser sjukt bra ut och du pratar så jäkla gött!! Har till och med blivit inresserad av smink bara för din och louises blogg! De är bara för att de själva inte tycker om sitt utseende.

Ps, väldigt sen kommentar men hittade er blogg förra veckan och har suttit och tittat igenom den så fort jag har haft tid!

Ps2, ni är väldigt modiga som visar er kunskap via video, ni är superduktiga!

2011-11-21 @ 17:29:31
URL: http://tuulahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0