19:53 mitt löshår:

Fick nyligen en kommentar där någon frågade lite om mina extensions så jag beslutade mig för att göra ett inlägg om det istället!

Jag köpte mina extensions på Tradera i höstas, strax innan Blog Awards. Jag har alltid suktat efter långt hår och så tänkte jag, varför inte? Jag betalade cirka 500 kronor, helt med mina egna pengar och jag tyckte att det var värt det. Som ni kan se på bilderna ovan (från Blog Awards) är inte löshåret riktigt i min egna hårfärg. Det drar åt det mer röda hållet men det var ingen som la märke till någonting. Och jag själv tyckte också det såg ganska äkta ut! Har man löshår och lockar det smälter det samman mycket mycket mer.

Minuset med mina extensions var att jag inte alls fick mycket. Jag fick klippa det själv och sy i clips och så med. Sammanlagt blev det fem stycken "rader" av extensions. Men men, samlar jag ihop allt i en toffs på sidan ser det tjockare ut så.

Jag kan tyvärr inte hitta tjejen på Tradera som jag köpte löshåret av men det är bara att knappa in "löshår/extensions" i SÖK och en massa andra annonser kommer poppa upp. Mina extensions är i äkta hår, jag ville kunna värmestyla det vilket det INTE går med oäkta hår, plasthår. Då smälter det.

Hoppas ni fick svar på alla frågor kring mitt löshår!


Lots of love,


Kommentarer
Postat av: Julia

sjukt fint iallafall!

2010-03-25 @ 18:45:07
URL: http://endastjulias.blogg.se/
Postat av: karolina

nu kommer de gå åt helvete, för nu bloggar ni aldrig..........

2010-03-25 @ 20:18:46

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0