21:19 lackfynd på H&M:

Jag har länge suktat efter nagellack i många olika nyanser eftersom att de nagellacken jag äger är ALLA rosa eller röda (jag har ärvt det mesta av mamma och hon har inte trivts i att gå omkring med blå naglar så.. hehe).
I alla fall! Jag hittade det här packet med nagellack från H&M idag för 29 spänn (!!), så jag tänkte att jag kunde ge det en chans. Fyra nyanser. En mörk lilarosa ton, ett grönt lack, ett himmelsblått (ni anar inte hur länge jag velat ha ett lack i den här färgen) och ett vanligt vitt som är perfekt till den klassiska franska manikyren..


Såhär ser förpackningen ut. Nu kan man ju vara lite skeptisk. Fyra lack för 30 spänn? Kan det vara något att ha? Jag la precis det blåa lacket på mina naglar och efter ett lager såg det ut såhär..

Ganska så imponerande, eller hur? Alltså har lacken grymt bra täckning. Innan jag applicerade lacket la jag mitt baslack från KUBISS. Nu ska jag gå med det här i 2-3 dagar och se hur bra det håller så återkommer jag med den slutgiltiga.. åsikten? Haha. Puss på er!

(mums på den nya signaturbilden va?)

Kommentarer
Postat av: alexandraw

Har själv samma lackenoch jag gillar dem sjukt mycket, den blåa är min favorit!

2010-06-20 @ 21:40:31
URL: http://mywayorthehighway.devote.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0