16:48 Nya skor!

Gladiatorsandaler från Skocompaniet, ord. pris 349kr, men jag fick dem för bara 199kr!
Var hos doktorn tidigare idag och tog blodprov (FYFAN FÖR SPRUTOR SÄGER JAG BARA!). Har ju tidigare varit hes riktigt länge och inatt blev det inte många timmars sömn då jag näst intill höll på att hosta upp mina lungor, fy. I alla fall, efter att vi köpt medicin till mig på Apoteket sprang jag och mamma in på Skocompaniet då vi såg att de hade rea och jag hittade dessa gladiatorsandaler.
MÅSTE SÄGA:
1. Jag har världens fotfobi! Utan att skämta. Jag HATAR fötter. De är bland det värsta jag vet. Jag har alltid två par stumpor på mig, sover med strumpor, det första jag gör på morgonen är att byta strumpor och ser jag fötter på tv eller någon trycker en fot mot mig börjar jag gråta. Ja, ni fattar...de är hemska.
2. Är jag den enda som först hatade gladiatorsandaler? När de blev "moderna" tyckte jag att de var skitfula, men nu gillar jag dem och tycker att de är söta.
3. Någon mer än jag som har hemska problem med att hitta skor? Jag har storlek 40, men är nästan helt plattfotad och har riktigt smala fötter. Tyvärr så tror de som tillverkar skor att bara för att man har långa fötter är de feta också. Ni kan fråga min mamma när vi var på Skopunkten för inte så länge sedan. Jag testade exakt alla gladiatorsandaler jag kunde hitta där (och då bestod nästan hela affären av dem). Inte ett enda par passade. Passade de på längden så var de alldeles för stora kring foten.
Är därför otroligt glad att jag äntligen hittade några som passade och det på rea! Även om jag hatar fötter så mycket kan jag tyvärr inte gå runt i instängda skor och sneakers hela sommaren, haha. Hoppas ni gillar dem, kramar!



Kommentarer
Postat av: Jasa

Jag har och världens problem med att hitta skor som passar mig. Men mitt problem är att jag har för små fötter. Strl 35 på gränsen till 34 och ganska smala fötter. Så pumps kan jag typ inte använda då skorna blir förstora för mig. Sandaler med remmar upp till som håller foten på plats funkar därför bäst för mig OM jag hittar dom i min lilla storlek.

Sen kan jag med säga att jag tyckte gladiatorsandaler var riktigt ugly i början men tycker det finns en massa fina att hitta nu. Synd bara att dom är från strl 36 & uppåt :(

2010-06-10 @ 17:11:08
URL: http://jasaa.blogg.se/
Postat av: sofia;)

Jag hatade oxå gladiatorsandaler först, men nu tkr jag de är jättesnygga:)

2010-06-10 @ 17:36:36
URL: http://sofiah.devote.se
Postat av: Dejana

Jasa:

Jag lider med dig. Är avundsjuk på alla dessa tjejer med storlek 37-38! Var man än kollar finns alltid de storlekarna och de som har de storlekarna passar oftast utmärkt med längd och passform i skorna! Min mamma gillar att reta mig för detta...jag sa alltid när jag var liten att jag skulle låna min mammas skor när jag blir äldre, då hon har typ en miljon skor och är skonarkoman. Hon har storlek 37 och jag 40...där sprack den idén med andra ord, haha. KRAMAR!

2010-06-10 @ 18:26:47
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/
Postat av: Josefin

Oj vi är verkligen lika! Alla punkter stämmer in på mig, fast jag har inte riktigt samma fotfobi. Hatar bara fötter och går i princip aldrig barfota. Tycker andras är så himla äckliga också...

Sen så i allra första början tyckte jag det var fult men efter ett tag så gillade jag dom ändå.

Och jag har också skostorlek 40, hittar sällan skor som är sköna... Inte kul! Kramar!

2010-06-10 @ 23:14:14
URL: http://www.jjosefin.devote.se
Postat av: Dejana

Josefin:

Haha, gud vad läskigt! Kul ändå att man kan ha så mycket gemensamt med en person man aldrig träffat. Kramar! =)

2010-06-11 @ 19:24:37
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/
Postat av: felicia

jag har precis samma problem. jag har tillochmed 41 i vissa skor pga av att jag har så pass smala fötter. tycker att det är konstigt att man inte tillverkar större skor.. iallafall upp till storlekarna 43 eller någonting. kändes skitbra att du liksom vet hur det känns eller hur man säger... :)

2010-06-18 @ 22:37:12

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0