23:43 video: hur jag stylar min lugg!

En video där jag visar hur jag stylar min snelugg. Tänkte att det kunde vara lite roligt & hjälpsamt att se! Ett tips nu på sommaren är att alltid försöka göra iordning sin lugg om man ska någonstans, men inte vill göra iordning hela håret. Hela looken ser så mycket mer städad ut då! Puss på er =).

01:01 liten video:

En liten outfit & styling video jag spelade in innan min och Dejanas lilla photoshoot inför den nya bloggdesignen vi hade för.. någon vecka sedan? Har ingen koll nu när vi har lov. Tänkte att det kunde vara lite kul att se i alla fall! =) Puss på er.

23:31 sun sun sun, here it comes

Som de flesta av er kanske förstår, blir uppdateringen inte den bästa när solen bestämmer sig för ett titta fram. Haha, lite kul.. idag läste jag i en tidning att vi svenskar är dom som solar mest i hela Europa.. wonder why? Kanske för att så fort det blir lite sol bestämmer sig alla för att utnyttja det till fullo, vi lever ju trots allt i nio månader med regn och kyla typ.. Haha. Nog med babbel!

Ni aaaaaaaanar verkligen inte hur glad jag blir när jag ser alla era förslag på videos ni vill se. Wihiiiii! Nu har jag en massa att göra långa sommarlovsdagar haha =). Ska fixa en nail tutorial imorgon eller på torsdag hade jag tänkt, sedan ska jag klippa ihop en video jag spelat in där jag visar hur jag stylar min lugg.. Vet inte om det blir så många videos innan jag åker till Öland på Lördag men ni klarar nog er ändå. Possheeejjj!

13:15 Gårkvällens outfit...


Jumpsuit, H&M. Sommar-/innejacka, H&M. Gladiatorsandaler, Skocompaniet. Klocka, VISA. Smycken, Kicks & August Pettersson.
En lite mörk bild på gårkvällens outfit, men ni ser ju vad jag har på mig i alla fall. Windows Live Photo Gallery fungerar inte så kan inte göra bilden ljusare, haha otur! Hoppas ni gillar det!
PS. Imorgon åker jag och familjen ner till Montenegro, till havet! Vi har sommarstuga där och checkat vädret som ska vara super, jippi! Tar bilder och så där såklart, men uppdateringen kommer inte alls vara lika bra då jag knappt kommer vara hemma, kommer vara där i cirka 10 dagar tror jag, men jag gör mitt bästa, okej? Annars visar jag massa outfits jag haft på mig på kvällarna där när jag kommer tillbaka till Serbien, si?
TUSEN KRAMAR.


23:15 Dagens naglar


Här har ni resultatet av dagens nagelfixande! Vad tycker ni? Det fick bli fransk manikyr med pärlvita tippar (inte kritvita) och en tunn glitterlinje mellan det vita och resten av nageln med hjälp av ett av mina nya Nail Art-lack, stortrivs! Haha. Var en sväng på stan innan också med min mamma, lillebror och några släktingar och åt på någon uterestaurang. Bild på kvällens outfit får ni se imorgon.
God kväll!

17:49 sminkvideo: gult är inte fult!

Den här sminkningen spelade jag in för ett par dagar sedan men klippte inte ihop den förens idag! En färgstark sminkning men som ändå är anpassad till att ha till vardags.. superfin till en bränna! Hoppas ni gillar't =).

Vill tacka er för alla förslag till videos! HERREGUD, trodde att det max skulle bli 7 kommentarer men nu är det 22. Verkligen skitbra! Många av er ville se en nail tutorial och jag lovar att fixa det innan jag åker till Öland på Lördag. Ville inte fixa värsta designen idag eftersom att jag kanske ska iväg om en liten stund + att nagellacket troligtvis skulle ha skavts av tills på Lördag, och då skulle jag behöva göra om allting igen osv.. Haha, men ni får det i veckan i alla fall! =) Ska klippa ihop en annan video jag spelade in idag nu med. Puss!

16:45 Nya lack: Nail Art!


Från vänster: nr.110, nr.111 & nr.121.
Hello! Var på stan med mamma igårkvall (de flesta affärerna här är öppna till typ 22.00, woho!) och köpte tre glittriga lack från Golden Rose. De har en smal och spetsig borste för att kunna göra olika typer av Nail Art så som blommor och liknande på naglarna. Om man räknar i kronor kostade de cirka 9kr/styck!!! Snacka om kap. Ska snart göra fransk manikyr med en gnutta glitter med något av mina nya lack. Kan visa bild senare om det blir bra!
KRAMAR!

23:47 önska!

Imorgon har jag i princip en hel ledig dag, så jag tänkte be er att önska en speciell video ni skulle vilja se. Det ska helst vara inom kategorin "Skönhet", om ni förstår vad jag menar.. detta är ju trots allt en skönhetsblogg! Kom igen nu, önskaaaa! Så väljer jag det bästa förslaget imorgon =), de andra förslagen sparar jag ju till en annan gång såklart. Pusshej!



13:30 Dagens outfit!

Tröja, Lindex. Jeans, The New Yorker. På fötterna Converse.
Jeansjacka, Gina Tricot.
Halsband & armband, August Pettersson. Klocka, VISA.
Hej på er! Har aldrig varit med om dåligt väder här i Serbien när jag varit här, det brukar vara 36, 37 till och med 40 grader, men just nu regnar det, blä. Där av jeans och jacka, haha. Mamma har köpt ny filmkamera också så ni får nog en videohälsning nu någon dag, utan knarrljud! WOHO!
Hoppas ni får en superbra dag och att ni gillar min outfit! Jag uppdaterar så ofta jag kan, kan inte lova att det blir varje da pga. att jag inte alltid har internet. KRAMAR.


13:13 nageldesign: flower power


Vänster hand..


Min högra hand..

Såhär gjorde jag mina naglar igår! Tänkte bara visa er lite snabbt. Jag undrar ifall ni skulle vilja se en liten videoguide på den här "designen"? Kanske lite annorlunda. Den är faktiskt väldigt, väldigt enkel! Nu ska jag iväg och vara borta hela dagen.. Därav uppdateringen alltså. Puss!

02:20 produkt-tips!

Precisions Brow Color & set från Wet n Wild

Måste bara tipsa er om den här produkten igen.. vet att jag nämnde den i mina Maj Favoriter men äsch, för er som missade det då, hehe. Ögonbrynen är i alla fall en stor del av ansiktet och det är dom som främst hjälper till att rama in ansiktet. Förutom att svepa på lite solpuder nu på sommaren är ögonbrynspennan också en väldigt kär vän under varmare tider. Inte nog med att man får en väldigt bra ögonbrynspenna, utan också ett vax man målar över ögonbrynen när man är klar med pennan för att hålla de i plats hela dagen.
Jag tror jag har den i färgen "Ash blonde" eller i "Lightbrown" men det finns två andra nyanser för mörkare hårfärger också.

Jag köpte min på City Gross för ungefär 59 kr men googla Wet n wild så kommer det upp flera andra sajter som säljer märket också. Kram!

00:22 Framme!

Antligen framme! Har brist pa svenska bokstaver som ni kanske ser, det ar dock tillfalligt. Ar antligen framme i Serbien efter 10 timmars pain-sittande pa rumpan. Ni som klagar pa dalig uppdatering borde ha lite mer forstaelse nar man har agnat en vecka at att packa, saga hejda till vanner som man inte kommer traffa nu pa over en manad och nar man har rest i 10 timmar. Ni far helt enkelt vanja er nu i nagra veckor att uppdateringen fran min sida inte kommer vara lika bra, men jag ska gora mitt basta. Som sagt, jag ar faktiskt pa semester och har inte tillgang till internet hela tiden.
Nu ska jag sova ut. Hoppas ni haft en bra dag!


18:32 Off topic: Åksjukearmband!

Apoteket, ca. 145:-
Åksjukearmbanden (eller Sea Band som de också kallas) har en liten kula som trycker på en akupressurpunkt och sägs hålla illamåendet borta oavsett om det är på grund av graviditet eller alla typer av åksjuka.
Flera av er har nu frågat om dessa armband och vad jag tycker om dem. Jag som är otroligt åksjuk, fast inte gillar att äta tabletter, tycker att dessa fungerar ganska bra. Man blir inte trött av dem som med åksjuketabletter, men jag kan uppleva att det känns som att man bara stänger in illamåendet, vilket inte känns av från tabletterna. Med det menar jag typ...ni vet när man kokar vatten i en kastrull (detta föreställer illamåendet) och sedan lägger ett lock över (vilket föreställer armbanden). Man ser liksom inte att det bubblar, men man vet fortfarande att det gör det och kan höra det. Haha, låter det knäppt? Man mår liksom inte jätteilla, men det känns som att man bara döljer illamåendet istället för att reducera det helt. Därför har jag på dem någon timma även efter att jag kommit fram dit jag skulle, annars mår jag illa om jag tar av dem direkt. Det som fungerar bäst för mig är helt enkelt att försöka sova hela resan, haha.
Detta är i alla fall vad jag personligen upplever. Det betyder ju inte att det är samma för er. Tusen kramar!


00:06 H&M lack = tummen upp!

Uppdaterar lite mer om det blåa lacket från H&M.. Idag är det ju som sagt onsdag (okej, klockan är efter tolv men ja ni fattar). Jag la två lager av mitt baslack Ridge Filler från KUBISS och sedan bara ett lager med det blåa lacket från H&M som kom i ett fyrpack för 30 spänn. Scrolla ner några inlägg så ser ni.
Till min förvånad är lacket faktiskt grymt! Utan överlack och allt. I tisdags hade det bara skavts av pyttelite precis vid nageltippen. Så tummen upp för H&M lack alltså! Bra pigmentering, superfin färg och bra hållbarhet.

Check it out! Puss på er =)

16:19 Nya rengöringsproduker!


Hej på er! Innan jag drar ut i det härliga vädret tänkte jag bara säga att jag började använda en ny serie rengöringsprodukter idag. Kitet bestod av de tre produkterna ovan och är för blandad till fet hy och ska matta ned huden och göra den mindre glansig. Jag har inte speciellt fet hy och har aldrig haft problem med finnar. Med andra ord har jag normal hy, men jag vill testa denna serien för att se om den gör huden matt. Efter första användningen kan jag säga att huden blir superlen och känns fräsch!
Jag återkommer med en review till er som är intresserade när jag använt produkten i lite mer än en vecka, okej? Tar alltså med mig detta ned till Serbien då värmen har en tendens att göra en blankare. Någon som har denna serie? Vad tycker ni om den?
Tusen kramar!


16:37 What's in Dejanas purse?


Här har ni den efterfrågade videon om vad jag har i min handväska. Svar: I princip hela mitt liv! Andra videon är bara en video som inte fick plats i den första där jag visar vilka andra tre väskor jag brukar använda flitigt. Alltså jag skrattar åt mig själv när jag kollar på detta och tänker efter hur mycket jag bär med mig HELA tiden! Är det något som fattas i väskan får jag panik och känner mig tom...haha!
Hope you like it! Ha en superbra dag!

13:37 Glömd/viktig info!!!

Jag är ju helt borta...hur fasen kunde jag glömma att nämna i bloggen att jag faktiskt åker till Serbien nu på fredag!? Alltså om FYRA DAGAR. Jag kommer vara borta i hela fem veckor och en dag. Med andra ord kommer jag inte hem igen fören 31 Juli. Måste ju informera er om detta då de första dagarna efter att jag kommit fram inte kommer vara den bästa uppdateringen från min sida då jag och mamma först måste hitta oss ett nytt mobilt bredband där nere. De vi har nu fungerar inte där, tyvärr. Sedan måste jag ju självklart hälsa på en massa släktingar och packa upp väskor osv.

Sminkvideos är också något som det inte kommer bli lika mycket av från mig medan jag är borta (FAAAAAN!). Detta är bara för att vi bor varannan vecka hos min mormor och morfar och varannan vecka hos min farmor. De bor inte i samma stad och det är ALLTID fullt hus överallt, sedan är jag ju faktiskt där på semester så jag har verkligen inte planerat att sitta inne och göra sminkvideos i fem veckor, det förstår ni ju...men jag lovar att göra mitt bästa! Om inte får jag försöka sätta upp bord och massa prylar och filma ute, haha, jag är seriös...

Det här med room-touren ni ville se från mig. Ni förstår ju kanske vid det här laget att jag inte hinner det innan jag åker. Det ligger kläder och resväskor på hela golvet i mitt rum och att jag vill möblera om mitt rum, vilket vi inte heller hinner göra innan jag kommer tillbaka. Så det får helt enkelt bli mot hösten.
Nu vet ni det! Tusen kramar!

00:14 snelugg!!!!



Kolla, Louise fick ett ryck ikväll och klippte kort snelugg! Gaaaah. Aja, det är en rolig förändring hehe. Jag älskar att ha vanlig pannlugg men kände att det skulle bli för jobbigt på sommaren så jag kör på en sne, kort sak istället. Stylar man bara luggen ser hela håret oftast stylat ut.. och eftersom att jag har ett mål att inte platta mitt hår alls den här sommaren tänkte jag att luggen kunde göra jobbet istället.

Nog med babbel. Hiss eller diss? Flipp eller flopp? What do yaaaaa think?

22:05 Skönhetsfavoriter Vår&Sommar 2010

Såg att Linda gjorde en väldigt bra lista på sina skönhetsfavoriter våren/sommaren 2010, så då tänkte jag att jag också kunde göra den! Eftersom att det var väldigt kul att läsa och gav lite tips och sådär. Detta är en lista jag tycker alla kan göra nu! So here we go..



Rengöring: Cleansing foam från Neutrogena, rengöring från Clearasil och rengöring från Clinique (lite olika).
Ansiktsvatten: Har inte använt mig av något men i början av våren använde jag ett som medföljde i resekitet  3-stegssystem från Clinique.
Peeling: Visibly Clear Scrub från Neutrogena.
Ansiktsmask: Ljummet vatten och havre.
Remover för ögonmakeup: Cashmere milk Expert Make up Remover, De-maq från Loréal. Här har ni en review på den.
Dagkräm: Visibly Clear Moisturiser från Neutrogena.
Nattkräm: Samma som ovan.
Ögonkräm: ACOs ögonkräm.
Solskydd: Jag använder bara spf på näsan och då använder jag en från Piz Buin som jag också självklart använder till kroppen.
Duschkräm: Vad som funnits i duschen!

Body butter
: Coconut body butter från The Body Shop (min kärlek!).
Bodylotion: En från Dove.
Skrubb: Skrubbar nästan aldrig men när jag väl gör det använder jag en jordgubbsskrub från märket Mjukt&Skönt.


Schampo: Goldwell Kerasilk Shampoo.
Balsam: Goldwell Kerasilk Treatment.
Inpackning: Treatment fungerar både som balsam och inpackning så, samma som ovan.
Leave-in treatment: Goldwell Dualsenses Rich Repair Leave-in Cream Fluid (puuuh!).


Primer, ansikte: Använder min dagkräm som primer.
Primer, ögon: Lumene Eye primer.
Foundation flytande: Maybelline Pure.foundation Mineral (flytande då).
Foundation mineral: I.D mineralfoundation och Pure.foundation Mineral från Maybelline.
Concealer:  Cover all concealer från Wet'n'wild.
Löst puder: Vanligt hederligt kroppspuder (baby puder, finns att köpa på ICA)!
Fast puder: Maybelline's Dream Matte Powder.
Rouge: Perfect powder Rouge från IsaDora.
Highlighter: Olika men Viva la Diva's ögonskugga i 320 Golden White är finfin.
Bronzer: Maxfactor's i 01 Golden.
Mascara: GRYMT svårt men Pulse Purfection från Maybelline är en favorit samt Helena Rubensteins Lash Queen Feline Blacks.
Eyeliner: H&Ms egna.
Glittereyeliner: -
Kajalpenna: Viva la Divas eller en kajal från Helena Rubenstein.
Ögonbrynspenna: Wet'n'wild Precision Brow pencil, color & set. Grymt bra!
Ögonbrynsgel: Hårgele.
Ögonskugga, fast:  Svårt val men alla ögonskuggor från Viva la Diva paletten.
Ögonskugga, lös: -
Ögonskugga, kräm
: -
Läppenna: Använder sällan läppenna men
Läppstift: Viva la Diva's nr 59 Pink Peach eller Isadora's "Cha Cha red".
Läppglans: Alltid olika men jag gillar Express Star Gloss från Isadora i färgen nr 58 Reflecting Peach.
Vårdande: -


Doft dag: Alyssa Ashley's "Vanilla".
Doft kväll: Christina Aguilera By night.


Överlack: MUS Top Coat
Lack: Svårt val men 193 "Pure Coral" av Isadora är ett finfint lack när man är solbränd. Annars ljusblåa lack.


21:19 lackfynd på H&M:

Jag har länge suktat efter nagellack i många olika nyanser eftersom att de nagellacken jag äger är ALLA rosa eller röda (jag har ärvt det mesta av mamma och hon har inte trivts i att gå omkring med blå naglar så.. hehe).
I alla fall! Jag hittade det här packet med nagellack från H&M idag för 29 spänn (!!), så jag tänkte att jag kunde ge det en chans. Fyra nyanser. En mörk lilarosa ton, ett grönt lack, ett himmelsblått (ni anar inte hur länge jag velat ha ett lack i den här färgen) och ett vanligt vitt som är perfekt till den klassiska franska manikyren..


Såhär ser förpackningen ut. Nu kan man ju vara lite skeptisk. Fyra lack för 30 spänn? Kan det vara något att ha? Jag la precis det blåa lacket på mina naglar och efter ett lager såg det ut såhär..

Ganska så imponerande, eller hur? Alltså har lacken grymt bra täckning. Innan jag applicerade lacket la jag mitt baslack från KUBISS. Nu ska jag gå med det här i 2-3 dagar och se hur bra det håller så återkommer jag med den slutgiltiga.. åsikten? Haha. Puss på er!

(mums på den nya signaturbilden va?)

17:58 Sminkvideo: Fräsch sommarsminkning!


Idag har jag spelat in och redigerat en sminkvideo till er! En superenkel sommarsminkning som passar utmärkt till midsommar. Hoppas ni gillar det! Som ni kan höra är jag fortfarande förkyld/sjuk, snart i tre veckor! Tusen kramar.
(Kolla in min nya lilla signaturbild till mina inlägg...haha! Louise har också en ny, vi var på samma bild och klippte den till två snygga små porträttbilder. Ni får se hennes i hennes nästa inlägg!)

20:04 Bli en Buzzador!

Medan ni väntar på den nya designen (EXIIITEED!) tänkte jag tipsa er om att bli medlemmar på en sida som både jag och Louise är medlemmar på också. Här kommer lite mer information och en inbjudning ifrån mig:

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken för att registrera dig (mitt användarnamn som buzzador är dejanapasic):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=dejanapasic>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=dejanapasic</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=dejanapasic&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=dejanapasic&lang=SE</a>

Hälsningar,
dejanapasic
Jag tycker att det är en superbra sida och man har ju ingenting att förlora då det är kostnadsfritt. Det enda man behöver göra är att då och då skriva vad man tycker om produkten man fått hem att prova och att dela ut tester till vänner som också ska säga vad de tycker om produkten. Gillar man det inte säger man det helt enkelt, haha. Det kan som sagt dröja ett litet tag innan man kommer med i någon kampanj, men är man inte registrerad kan man ju inte komma med i någon alls, eller hur? Jag föreslår att läsa informationen om man är osäker.
Ha det bra! Tusen kramar.

17:19 under renovering..

Vi håller på med en ny design just nu och den kommer troligtvis komma upp här på bloggen senare ikväll. Så kika in om en stund och skriv vad ni tycker. Pusshej!

22:38 hårvideo: rockstar inspired

Idag fick jag ett ryck och spelade in en hårvideo på en frisyr som är lite rockstjärne-inspirerad.. lite mohawk känsla på det hela men fortfarande lättburet. Jag hoppas ni gillar't och kanske lär er något nytt. Några av er bad mig också om att filma när jag gör små "side braids" och i den här videon visar jag ju på ett ungefär hur jag gör, med bara en fläta. Hope you enjoy! Puss.


PS: Jag diggar stillbilden! Haha..


21:16 room tour!



ÄNTLIGEN en room tour-video.. eller hur? Hehe. Hoppas ni gillar't! Och ursäkta kelandet med Nisse.. men visst är han golliiiii? Ha en fin fredagskväll. Pusshej!

15:52 Video: Dagens!


Videoklippet bearbetas fortfarande. Kvalitén förbättras när videon bearbetats färdigt!

Hoppas ni gillar min outfit och har en superbra dag!

19:14 update

Dejana ville bara att jag skulle skriva att hon har vart/kommer vara lite off här på bloggen idag. Hon har varit borta + att hon inte har något internet på någon data hos henne. Pusshej!

23:47 sminkvideo: caribbean beauty

Idag filmade jag en sminkvideo till er på en väldigt somrig och färgglad sminkning men samtidigt mörk och mystisk, passar finfint till sommarens alla fester. Valde att döpa den till "Caribbean Summer Beauty" mest för att färgerna känns lite karibiska och helheten är ganska så exotisk, hehe. Nog med babbel. Hoppas ni gillar den i alla fall! Ni får ursäkta att jag ser lite trött och glåmig ut men sanningen är den att jag faktiskt var trött och glåmig, haha =).

Om ni vill se mina sminkvideos i förväg eller om ni bara vill ha alla samlade på en plats kan ni bli medlemmar på youtube och trycka på "Prenumerera"-knappen till vänster på min kanal. Vore väldigt snällt hehe. Puss!

21:56 New shoes!

Vänster: Race Marine, Stadium. 199SEK. Höger: Låga vita Converse, InterSport. 700SEK.

Hej allihopa! Om ni undrar varför jag varit lite off idag så är det för att jag vaknade 06:45 imorse för att sedan åka till Jönköping för att fixa lite grejer med våra pass plus att min lillebror skulle ta bort sin tandställning där. Jag fick med mig två par skor hem som ni kan se.
Hoppas ni haft en bra dag!


17:00 tips till finare fransar:

Jag tror nog att de flesta har en burk med vaselin liggandes hemma. Istället för att springa ut och ruinera sig själv genom att köpa en massa dyra frans-serum, kan man faktiskt istället använda vaselin! Ta en gammal mascara borste och fyll den med geggan, måla på fransarna som om du skulle lägga mascara innan du går och lägger dig. Jag kan inte säga om det hjälper till att få fransarna att växa fortare, men det stärker i alla fall och mjukar upp dom.

Så in i badrumsskåpet och leta! =)


Puss på er,

16:20 Dagens outfit: Mc-Jacket!



Vitt linne, JC. T-shirt med tryck, H&M. Jeans, Replay. MC-jacka, KappAhl.

Rosörhängen, Smyckesavdelningen på Gekås. Ringar, August Pettersson och från en vän.

Hoppas att ni gillar min outfit och har en superbra dag!

02:29 Att man ens ska behöva bevisa grejer...

Idag fick jag en kommentar på min sminkvideo som löd såhär: "Orka att alla tips ni ger från början kommer från lindas sminkblogg. om ni ska ge tips som är hennes, så är de väl inte mer än rätt att ni säger att de är hennes?" Nu har jag letat i över en timma i Lindas blogg efter det inlägget där hon tipsade om att applicera mascara på underfransarna först och sedan överfransarna, men hittade inte det någonstans, så om ni gör det så länka om ni vill. Vet bara att det inte var så länge sedan. Jag svarade att jag har gjort på detta sättet i tre år nu, så Linda var inte så ny med det.
Här är min första sminkvideo någonsin, som jag spelade in för snart ett år sedan, men inte var modig nog att ladda upp på Youtube fören 2 januari, alltså över 5 månader sedan nu. Se 5:50 så ser du att jag gjort på detta sättet ett tag, långt innan jag och Louise ens startade denna bloggen tillsammans. Alltså innan Linda visade det i sin blogg.

Egentligen bryr jag mig inte om själva kommentaren, för jag och Louise delar med oss av alla tips vi har och allt vi kan. Ville bara bevisa att det vi visar är orginellt, alltså våra egna tips och trix osv. Självklart plockar man upp saker från andra och inspireras, men det är ju självklart! Det finns ju flera personer på denna jord som kan exakt samma saker. Inga konstigheter, bara naturens gång.
Hoppas att personen som kommenterade ändrat sin åsikt, men förstår ju vad hon menar. Nu vet ni i alla fall. Det är nog dags för mig att sova nu...god natt på er!

22:44 Sminkvideo: Superenkel vardagssminkning!

Kvalitén förbättras en hel del när videon bearbetats färdigt!

Här har ni sminkvideon jag spelade in idag. Förlåt att det blev så sent, men andra grejer kom före. Hoppas ni gillar det! Tusen kramar.

21:07 video: shoppat!

Här kommer en ganska så efterfrågad "haul" video. Hoppas ni gillar't! =) Puss på er.

17:45 Dagens outfit!


Hoppas ni gillar min outfit. ÄNTLIGEN kunde videon laddas upp! Var dock tvungen att föra över videon med USB och byta dator med mer, men nu är den uppe i alla fall. Så nu kan jag äntligen börja spela in sminkvideon till er. Hoppas inte att den också krånglar med överföringen nu.
Puss på er!

17:16 GAAAAAAAAAAAH!

Hej på er! Youtube gör mig galen!!! Jag har försökt i tre timmar att ladda upp en outfitvideo, men det funkar inte. Jag väntar i en kvart på att det ska ladda färdigt, sedan står det: "Överföringen misslyckades på grund av okänt fel". Helvete då...ja, ni ser ju min frustration, men så fort den dumma videon laddats upp så lägger jag upp den, men nu ska jag spela in en kort make-up tutorial till er på en enkel vardagslook.
Hoppas ni haft/ har en bra dag!


20:12 Vad jag fick med mig hem från Gekås!

Vem lämnar Ullared utan minst ett par nya trosor och ett pack nya strumpor? Inte jag i alla fall, haha. Trosorna är gudomligt sköna förresten! Snygga också måste jag säga. Kommer inte ihåg hur mycket de kostade...
Tre stycken boxer-/brottarlinnen fick följa med mig hem också. Ett turkost, ett mintfärgat och ett knallrosa. 40kr styck - nästan gratis ju! Superfina tycker jag.
Hur sköna svarta (ser blåa ut på bilden) mjukisbyxor som helst för 70kr.

Jag brukar alltid hitta örhängen på Gekås när jag är där av någon anledning. 6-packet till vänster kostade 40kr som ni kan se och de små rosörhängena till höger (som jag för övrigt blivit kär i) kostade 25kr.

Haha, klart jag köper dessa nödvändigheter också! Vet tyvärr inte hur mycket tampongerna, bindorna eller 4-pack diademen kostade, men hårnålarna (som jag köpte två paket av, men inte hittar det andra) kostar 10kr/styck.
Jag älskar att sortera och organisera allting. Därför älskar jag också den avdelningen på Gekås med alla pärmar och mappar mm. Den svarta mappen längst upp till vänster kostade 29kr och har hela 13 fack! De tunna färgpennorna som jag kommer att använda till markeringar och anteckningar var det dyraste jag fick med mig hem idag, tro det eller ej. De kostade i alla fall 99kr, men det är 25 stycken riktigt fina, bra och stora pennor. Det mintgröna anteckningsblocket och ämnesblocket kostade båda 15kr/styck.
Sist, men inte minst köpte jag självklart också något från sminkavdelningen. Det fick bli dessa eyedusts (lösa ögonskuggor) från Claudia Cosmetics i färgerna "Caribbean Turquoise" och "Fairy Pink" för endast 20kr/styck! Märk då väl att eyedusts från "bättre märken" kostar upp mot 200 spänn styck.
Hoppas ni gillar vad jag fick med mig hem! Nu ska jag möta upp Louise och gå ut och gå en runda med henne. Ha det bra!


16:20 video: sommarfrisyr

Ett skepp kommer lastat med.. en hårguide på en sommarfrisyr! Vet att det har varit väldigt efterfrågat så.. hope you like it.
Ps: Jag fixar en room tour så fort jag fått tummen ur och städat mitt rum! Ok? Puss på er!

07:54 Nu beger jag mig till...

...Gekås, Ullared! Åker om fem minuter så måste skynda mig nu. Uppdaterar antingen sent ikväll, eller imorgon bitti vad jag köpt.
Ha en superbra dag!


20:10 Sminkvideo: Smokey purple and brown Party Look!

Kvalitén blir mycket bättre när videon har bearbetats färdigt!

Har äntligen spelat in och redigerat och laddat upp sminkvideon på både datorn och på Youtube. Äntligen! En ganska festlig och sotig sminkning i lila och brunt.
Hoppas ni gillar det! Kärlek till er.


14:19 Dagens outfit: Lace!

Kvalitén förbättras när videon har bearbetats färdigt!

Kramar!


13:21 dagens frisyr



Har superbråttom.
Men här är dagens frisyr iallafall. Lockar, två sidoflätor och svepande snelugg. Vet att flätorna inte är perfekta men det är första gången jag gör dom själv! Pusshej.

21:22 nyklippt lugg:

Ikväll fick jag ett ryck och insåg att min lugg var i STORT behov av en trimning. Jag toppade den och tunnade ut den ganska regält, då min lugg har en tendens att bli suuupertjock (nästan lika tjock som resten av mitt hår, jag skojar inte). Klippte den i en sned vinkel också för att få känslan en snelugg. Jag vill egentligen ha en kort snelugg men det orkar jag inte på sommaren, dessutom går det inte att göra flätor i håret då och jag har blivit beroende av att fläta min lugg.




Här är resultatet..


Gör en video någon dag där jag visar hur jag får till den där "hollywood"-looken på min lugg. Pusshej!

18:48 video: maj favoriter!

Lite sen video kanske men äsch.. ett av mina signatur motton är ju trots allt "bättre sent än aldrig"! Har spelat in en tutorial på sminkningen jag har ovan och den kommer nog upp ikväll. Puss! =)

17:25 vad vill ni läsa?

I am alive! Efter två dagar på daglägret lever jag fortfarande, haha.. skämt åsido. Trots att man blir ganska trött efter en arbetsdag med en massa barn är det fortfarande roligt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu och jag har tyvärr ingen video på g. Gjorde en maj favoriter men självklart funkar den inte på datorn (pappa har köpt ny kamera till familjen så kanske prövar att filma med den igen någon dag nu). Lite sent för en maj favoriter kanske men äsch, bättre sent än aldrig!

Vad vill ni se för inlägg ifrån mitt håll?

16:48 Nya skor!

Gladiatorsandaler från Skocompaniet, ord. pris 349kr, men jag fick dem för bara 199kr!
Var hos doktorn tidigare idag och tog blodprov (FYFAN FÖR SPRUTOR SÄGER JAG BARA!). Har ju tidigare varit hes riktigt länge och inatt blev det inte många timmars sömn då jag näst intill höll på att hosta upp mina lungor, fy. I alla fall, efter att vi köpt medicin till mig på Apoteket sprang jag och mamma in på Skocompaniet då vi såg att de hade rea och jag hittade dessa gladiatorsandaler.
MÅSTE SÄGA:
1. Jag har världens fotfobi! Utan att skämta. Jag HATAR fötter. De är bland det värsta jag vet. Jag har alltid två par stumpor på mig, sover med strumpor, det första jag gör på morgonen är att byta strumpor och ser jag fötter på tv eller någon trycker en fot mot mig börjar jag gråta. Ja, ni fattar...de är hemska.
2. Är jag den enda som först hatade gladiatorsandaler? När de blev "moderna" tyckte jag att de var skitfula, men nu gillar jag dem och tycker att de är söta.
3. Någon mer än jag som har hemska problem med att hitta skor? Jag har storlek 40, men är nästan helt plattfotad och har riktigt smala fötter. Tyvärr så tror de som tillverkar skor att bara för att man har långa fötter är de feta också. Ni kan fråga min mamma när vi var på Skopunkten för inte så länge sedan. Jag testade exakt alla gladiatorsandaler jag kunde hitta där (och då bestod nästan hela affären av dem). Inte ett enda par passade. Passade de på längden så var de alldeles för stora kring foten.
Är därför otroligt glad att jag äntligen hittade några som passade och det på rea! Även om jag hatar fötter så mycket kan jag tyvärr inte gå runt i instängda skor och sneakers hela sommaren, haha. Hoppas ni gillar dem, kramar!



18:51 Dejana gillar: L'oreal Paris Studio HotStraight Thermo Straightening Cream!

L'oréal Paris Studio HotStraight Thermo Straightening Cream (varför måste alla produkter ha så extremt överdrivet långa namn!?). Hittade inte det exakta priset någonstans, men den kostar mellan 50-65 kronor.
Många av er äger säkert denna produkten eller har sett den hundratals gånger i affärer. Här finns den till och med på ICA Kvantum! Jag har inte tänk på innan hur mycket jag faktiskt gillar denna produkten. Det är en kräm som skyddar håret under värmestyling (hårfön och plattång). Mitt hår blir silkeslent när jag använder detta innan jag plattar mitt hår och det luktar underbart gott. Priset gör ju produkten ännu bättre! Absolut ett bra budgetalternativ och jag gillar denna mycket mer än min värmestylingsspray från frisören(!) som kostade liiiite mer.
5/5 enligt mig.
Ni som äger denna, vad tycker ni om den? KRAMAR.


15:19 Dumma väder!

Hej allihopa! Jag hade tänkt att jag skulle spela in en sminkvideo idag, men med tanke på att jag somnade om cirka fem gånger imorse, så vaknade jag inte på riktigt fören för ungefär en halvtimma sedan! Är alltså i princip nyvaken...
Till och med glasögonen är på. (Har eller använder aldrig linser för er som undrar då jag inte behöver glasögon hela tiden utan bara när jag ska se vad som står på tavlan i klassrummet eller när jag kollar på tv eller sitter vid datorn.)
Förutom att jag är trött och nyvaken så ser det ut såhär när man kollar ut ur mitt fönster...
Det regnar! Kul att det ska regna första dagen på sommarlovet, haha. Jag kan alltså inte spela in en sminkvideo idag på grund av att det spöregnar ute. Det hörs supertydligt i kameran så det blir ju inte så bra.
Hoppas ni har en superbra dag! Jag skriver en review lite senare om någon produkt jag gillar. Måste bara bestämma vilken av alla! Haha, kramar.

22:54 hur såg louise ut då..?




Jeansjacka från KappAhl barn. Klänning från butiken Moonson (samma butik som Dejana köpte sin klänning i) i Femman-huset i Göteborg. Skärp i midjan från Ginatricot. Klackar från Nelly.com. Smycken från Thomas Sabo, Glitter, Lindex och Jenniferharrysson.com.

Såhär såg jag då ut idag på skolavslutningen (kommer skriva mer om själva avslutningen på louisestyle.devote.se lite senare, om ni vill se). Föressten, måste bara informera er läsare lite. Imorgon börjar jag jobba på ett dagläger där jag kommer jobba i drygt tre veckor framöver. Bussen går kl 10 och hem kl 16. Kommer alltså vara borta en del och uppdateringen från mitt håll kommer kanske inte vara den bästa. Men jag ska göra så gott jag kan! Nu vet ni varför i alla fall =). Pusshej!

22:18 SOLO! Samt två bilder från förra veckans avslutningsfest.


Hur fasen kan man glömma att säga att man sjungit SOLO idag på skolavslutningen!? Jag är bra borta jag känner jag. Katastrofbilder på mig, men vad tusan. Visste inte ens att personerna tog kort ju, haha. Jag sjöng i alla fall andra versen på "Walking On Sunshine". Louise sjöng också solo idag, men hittade inga bilder på henne, vet inte om hon har någon, men hon kan ju lägga upp det senare i så fall. Hon sjöng i alla fall "You'll be in my heart" (ni kanske vet bättre vilken jag menar om jag säger tarzanlåten?). Superfint!
Förresten så kom jag på att jag inte visat er hur jag såg ut på niornas avslutningsfest som var för ungefär en vecka sedan. Hann inte ta några bilder innan jag stack iväg, men här är två stycken på mig och Louise i alla fall.

Vi båda dansade självklart loss i flera timmar i våra skyhöga klackar! Kul var det i alla fall.
Jag och Louise. Jag hade på mig en klänning från H&M. Klackar som inte syns också ifrån H&M och smycken från lite olika ställen. KappAhl, Lindex och H&M skulle jag tro. Hade vågat håret och snurrat upp luggen och sminket hade en guldig bas och sedan lite smokeyeye i utkanten av ögat. Hoppas ni gillar det!


15:16 Skolavslutning!

Min kära klass. Kommer sakna dem otroligt mycket!
Jag bölade mest av alla skulle jag tro. Jag har känt och gått med de flesta i min klass i strax över 10 år! Har alltså känt dem längre än min egna lillebror, vilket är helt sjukt om man tänker efter. Vi har haft så jäkla kul ihop och kommer sakna er alla. Hatar att säga hejdå, tycker sådant är skitjobbigt. Schysst av mina klasskompisar att ta kort på mig när jag gråter förresten...haha så typiskt dem.
Jag och Emelie. Såhär såg alltså mitt smink ut. Väldigt enkelt. Ville inte ha något tungt då jag ville att det skulle kännas somrigt och fräscht. Lite solpuder, rouge, bruna och guldiga ögonskuggorskuggor, vit kajal på vattenlinjen och mascara...
...och såhär såg jag ut i helhet.
Klänningen är från en liten affär som heter Monsoon som jag köpte i femmanhuset när jag och Louise var i Göteborg. Skorna med rosett är från Skopunkten. Svarta minitopen som jag har över bh:n, under klänningen är från Monki. Smycken ifrån Thomas Sabo, Albrekts Guld och halsbandet från min pojkvän från August Pettersson.
Hoppas att ni gillade min avslutningsoutfit! Nu ska jag gråta lite till sedan ska jag till min pöjk. Pussar!


16:55 Dagens On A Rainy Day...

Kläder: Svart tajt tröja med djup ringning i ryggen, JC. Ljusa jeans, Gina Tricot. Gräddvit väst med volanger, H&M.
Skor: Hade inte bestämt mig än, haha, men det blev mina tygskor från Wash&Go.
Accessoarer: Klocka, present (Accent). Pärlörhängen, Kicks.
Smink: Inget, haha.
Jag efter en lång dag i solen! SKOJAR BARA. Det pissregnar ute som bara den och har gjort det i princip hela dagen, fy så tråkigt. Jag vet att bilderna är riktigt kassa, men tog dem jättesnabbt imorse (plus att jag glömde fokusera, smarting där!) innan jag skulle iväg till skolan och batterierna är slut i min andra kamera, som jag brukar använda, men hoppas dessa duger i alla fall.
Hoppas ni gillar min outfit och har haft en superbra dag!


18:11 louise fixar till studentbal!

Ni kanske har undrat vart jag har tagit vägen nu de senaste dagarna. Saken är den att jag haft väldigt väldigt fullt upp! Igår var det drill som gällde hela dagen. Imorse steg jag upp kl 8 för att bege mig ut mot Annie där jag skulle sminka henne och fixa hennes hår till hennes studentbal som ägde rum idag kl 16!


Till sminket använde jag varma och kalla nyanser i rosa i Viva la Diva paletten. Sedan suddade vi ut sminkningen med min svarta Pollution skugga från Make up store. Vi strävade efter något fräscht och piggt fast ändå lite mörkare och mer dramatiskt!



Här ser ni en lite tydligare bild på sminket. Vi behöll "kanten" som den svarta skuggan gav under ögonbrynet ganska skarp. Det var inte meningen först men vi upptäckte att det såg riktigt bra ut utan att sudda ut skuggan!


Jag tvinnade bak hennes hår på båda sidorna in till en slarvig sidoknut. Mycket enkel men fin & fräsch frisyr! Annie ville ha uppsatt eftersom att hennes klänning hade fina detaljer runt halsen och bysten, så vi ville inte förstöra det med dölja det med hår.


Här har ni det slutliga resultatet med smycken och så på! =)

Jag hade så himla roligt när jag fixade Annie. Hon är en supervacker tjej och det var verkligen kul att få jobba med hennes fina drag också! Så fort jag lagt in alla bilder från kameran in i datorn får ni se en bild på hur hon såg ut i helhet, med klänningen och allt på. Hon var superfin!

Om det är någon som bor nära Anderstorp, Gislaved, Smålandsstenar, eller i typ GGVV-regionen som gärna skulle vilja bli sminkad till ett speciellt tillfälle är det bara att mejla! =) Puss.

14:47 Dagens Make-Up!


Hej på er underbara människor! Idag ska de som precis tagit studenten här hos oss gå på balen. Så självklart blev min sminkning inspirerad av detta också.
Jag har använt mig av:
- L'oréal Paris ColorAppeal TrioPro, nr.304 "Beige Rosé. (En palett med tre ögonskuggor, två i beiga rosa toner och en brun.
- H&Ms egna vita kajalpenna.
- Maybelline New York Line Definer Liquid Eyeliner, Noir - Black.
- Maybelline New York The Colossal Volum' Express Mascara, Glam Black.

Fick självklart också en kick och blev ännu mer inspirerad av balen så satte upp håret i en slarvig liten knut.
Hoppas ni gillar det och ha en underbar dag!


23:57 ni är så söta

Jag vill bara tacka alla er läsare för era fina kommentarer. Möttes av en supergullig kommentar av en söt liten filur vid namn Nessa när jag loggade in precis. Ni anar verkligen inte hur mycket det värmer att få höra era fina små ord! Det låter kanske lite klyschigt men äh, så sant så =). Blir alltid lite tårögd när jag sitter och läser era kommentarer, hehe.
Ni är så fina allihopa, glöm aldrig det.

Lovar att jag är tillbaka så fort vi fått lov. På tisdag.

20:06 Maj favoriter!

Kvalitén förbättras när videon bearbetats färdigt!

Produkter jag gillat och använt mycket under maj månad, samt två produkter jag inte gillat lika mycket. Vet att ni frågat om en sådan här video ganska länge nu. Hope you like it!
Har någon av er någon av dessa produkter och vad tycker ni om dem? Kramar!


02:19 i.d. bareMinerals Mineral Veil!

i.d bareMinerals Mineral Veil. Från 180-380kr för 10-12g. allt beroende på vilken hemsida man beställer ifrån.

Hejsan kära läsare. Har knappt inte varit hemma alls idag. Kom hem för en timma sedan ungefär. Innan jag går och lägger mig tänkte jag skriva en liten recension om denna produkten från i.d.

Okej, som ni kanske vet så älskar jag hela serien från i.d. Det jag testat i alla fall dvs. foundation, all over face color, mineral veil och en till produkt. Måste dock säga att denna är min favorit av dem alla! Det är ett transparent (ofärgat/"genomskinligt") puder som ska appliceras över foundation och det absorberar fukt och överflödigt fett som eventuellt bildas i ansiktet under dagen. Jag som inte använder foundation alls ofta brukar alltid använda Mineral Veil för att "sätta" min concealer då den oftast blir glansig vilket jag inte gillar. Jag brukar också applicera det på näsan och pannan då det är där man oftast är som oljigast. Det fungerar superbra! Huden håller sig matt hela dagen och eftersom att produkten är transparent så får man inte några fläckar eller liknande. Ännu ett plus är att det finns naturlig spf15 i, alltså solskyddsfaktor och det allra bästa är att det är gjort på riktiga, naturliga mineraler framtagna ur naturen (inte konstgjorda "mineraler" som väldigt många märken kör med nu för tiden, utan att säljarna vet om att de konstgjorda mineraler) som gör produkten bättre att använda hela tiden än att inte göra det alls då den hjälper till att klarna upp huden och antalet finnar minskar.
Betyg: 5/5 enligt mig.
Hoppas ni haft en bra dag. Nu börjar klockan gå lite snabbt känner jag, måste sova. God natt på er!


20:10 make upen + håret igår kväll:

Tänkte lägga in lite bilder på hur mitt smink & hur mitt hår såg ut igår kväll! Var som sagt först osäker på om jag skulle köra på lösögonfransar eller inte, men det gjorde jag ändå. Tycker att det kan lyfta en make up så otroligt mycket! Och efter ett tag märkte jag inte ens av dem =). Och eftersom att min ögonskugga bara bestod av neutrala färger tyckte jag att det inte blev för mycket med fransarna på.
Hur såg håret ut då? Jag plattade igenom hela mitt hår med hjälp av en värmeskyddscreme från Loréal (ni alla vet nog vilken jag menar, den rosa för plattång och hårfön). Håret blev superlent av den, trots att jag la i det i torrt hår när det står att man egentligen ska ha vått hår. Sedan var Stina så gullig att hon kom hem till mig och flätade tre stycken "side braids" som jag så gärna kallar dom, på ena sidan av mitt huvud. Har alltid velat ha det och det blev kanon! Ska öva på att göra det på mig själv, för när jag väl kan det kommer jag förmodligen ha det varje dag..




Såhär såg ögonen ut. Fransarna kanske ser lite fake ut för jag hade 2 minuter på mig att sätta på de så, hehe. Skuggan var inte så neutral som den ser ut. Jag använde mig av både matta och skimriga bruna skuggor och sedan duttade jag på guldglitter över hela kalaset.


Flätorna.. Någon som vet om vanliga frisörsalonger gör sådana här flätor? Skulle vilja ha nästan som rastaflätor, riktigt riktigt tajta.


Allting i helhet.

16:07 Dagens outfit!

Bytte nyss outfit som sagt då jag inte hade något speciellt på mig alls innan, vi hade inte några lektioner utan städade bara skåpen och lämnade in vår nyckel idag. Hoppas ni gillar den.
KRAMAR!

23:24 kvällens outfit:




Jeansjacka, KappAhl barn. Blommig jumpsuit (bild på hela den kommer upp imorgon) från Asos.com. Clutch från KappAhl. Skor från Nelly.com. Örhängen från Glitter och armband från Thomas Sabo och Lindex.

Det här bar jag ikväll på niornas avslutningsfest!
Observera att jag tog bilderna för en liten stund sedan, efter typ 2 timmars konstant dansande. Lite blank och sådär och jävligt ont i fötterna men äh, så himla värt ändå. Hade så jäkla kul! Imorgon lägger jag upp bilder på smink & hår. Puss på er!

14:58 Sminkvideo: Ljusgrönt och turkost!

Nu är sminkvideon inspelad och färdigredigerad. Hoppas ni gillar det! Har verkligen saknat att spela in videos om jag ska vara ärlig. Är fortfarande förkyld och så som ni kanske hör i videon, men det går upp och ned med hesheten. Just för tillfället var jag inte hes i alla fall.
Nästa på schemat = avslutningsfest! Ha det bra, kramar.


21:57 Blå&grön är sminkningen ni väntar på


Ni minns väl denna sminkningen som jag hade för lite mer än en vecka sedan? Det är den som jag spelat in en sminkvideo på idag i alla fall. Det var några av er som gärna ville det och den är enkel att göra så jag körde på det. Jag måste dock klippa ihop och redigera hela videon och det tar väldigt lång tid för mig, men videon kommer i alla fall upp under veckan!
Som Louise nämnt så är det avslutningsfest imorgon, jippi. Måste bestämma vad jag ska ha för smycken och så nu! KRAMAR.


15:28 vad för make up?

Imorgon är det avslutningsfest för alla nior på skolan som gäller och jag har världens största i-landsproblem.. HUR FAN ska jag sminka mig? Vill inte avslöja min outfit ännu men kan avslöja att den är multifärgad. Kanske bäst att köra på något neutralt då?




Bilder från Lindas sminkblogg. Den största inspirationskällan någonsin när det kommer till make!


Lila smokey eye? Nä..


Det här var dock väldigt fint! Som sagt. Har man något färgglatt på sig tycker jag nästan att det blir för mycket att ha färgglada ögon.

Och nu till ett annat dilemma, lösögonfransar eller ej? Sjukt fint med men också väldigt jobbigt och så.


09:35 Vad tycks?

HAHA! Jag dör. Man säger ju att en bild säger mer än tusen ord. Så de här två bilderna gjorde detta inlägget väldigt långt? Bilden är ju självklart från vår dag på Liseberg igår när vi åkte Flume ride!
PS. Idag tror jag att jag ska spela in en sminkvideo till er sötnötter! Om jag orkar prata mig igenom den vill säga, min hals dödar fortfarande mig. I vilket fall som helst så spelar jag in den, men vi får se om jag hinner redigera den idag, annars kommer den upp någon dag denna veckan. Vår blogg är ju faktiskt en sminkblogg. Det har bara blivit mycket andra inlägg på grund av att vi inte haft tid, men idag har jag det.
Ha en bra dag!


RSS 2.0