12:56 Rabattkod: Kokosolja

Ni som läst vår blogg ett tag vet hur mycket jag och Louise älskar kokosolja. Det är en superbra skönhetsprodukt: ger näring till torrt hår, bra för problemhy, i kost, för nagelbanden, ögonfransarna...allt! Klicka på länken i slutet av inlägget för att se Louises video för mer info om användning osv.

Tänkte bara tipsa om att ni kan köpa 500 ml kokosolja för endast 149 kronor på Bodystore när ni anger rabattkoden "Kokosolja" i kassan. Klicka bara på bilden nedan för att komma dit.


Koden är giltig tom. 31 augusti!

♥          ♥          ♥
Klicka här för att komma till Louises inlägg & video om kokosolja!

♥          ♥          ♥

14:56 Lekfull nageldesign: Rinnande färg

För några dagar sedan fixade jag naglarna på en några år yngre tjej här i Serbien. Hon hade en bild i mobilen med en nageldesign (som jag tyvärr inte kan hitta på nätet..) där det såg ut som rinnande färg nedför nageltipparna. Jag gjorde en liknande version på hennes naglar. Jag hade själv valt endast en färg på den "droppande färgen" eller heeeelt olika färger på alla naglar, men jag gjorde som hon önskade och här är resultatet (dock utan topplack på bilderna).


Det enda jag använde var tre nagellack: ett som baslack (Nail Polish by H&M i färgen "Preppy") och två lack i andra färger till själva designen (Deborahs minilack Prêt á Porter i färgerna "58 I am your mermaid" (blå) och "63 Marshmallow Candy" (rosa)).

Och för att göra designen gjorde jag som i detta inlägget och böjde isär en hårnål för att enklare kunna göra de runda formerna som liknar droppar.

19:12 Gårkvällens makeup: Blue

Jag passar på att gå ut nu när jag är i Serbien eftersom klubbar osv. inte har 18-årsgräns och utelivet är så annorlunda här. Mina sminkningar har dock sett i princip identiska ut i bruna toner, varje gång, men igår kände jag för färg och matchade mina kornblåa klackar med en blå makeup. Jag har dessutom för första gången i livet lyckats bränna mig i ansiktet...men det svider inte tack och lov!




Ser ut som jag precis luktat på något skumt på denna bilden...haha!
PRODUKTLISTA:

ANSIKTE:
- Cover All Mix concealer från Make Up Store.
- Maybelline Fit Me! foundation "120".
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist".
- IsaDora Bronzing Powder "Terracotta Bronze".

ÖGON:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Blåa skuggor + en svart ur: 120-paletten från eleven.se
- Highlighterskugga ur: IsaDora Eye Shadow Palette "Matte Chocolates".
- Svart kajalpenna som eyeliner från Rimmel London.
- Deborah Lash Creator Volume & Care mascara "black".

LÄPPAR:
- Lite kvar av foundationen som alltid råkar hamna även på läpparna (haha)..
- Pierre René Sweet Berry Gloss "42 Perfect Pink".
Hoppas ni gillar det!

15:28 Avon?

Avon är ett ganska populärt märke när det kommer till kosmetika här i Serbien. Jag har testat deras nagellack osv. tidigare, men nu har jag köpt fyra till produkter som jag varit intresserad av. Mest i hudvårdskategorin denna gången.

Jag satte mig för att leta upp var man kan hitta märket Avon i Sverige, men nej...det finns ingenstans online! Man kan besöka deras hemsida och webbshop, men de fraktar tyvärr inte varor utanför Kanada...

Tänkte ändå att jag kunde visa er de nya produkterna jag köpte så får vi väl se om man kan hitta dem även i Sverige framöver!


Avon Naturals Face Hydrating Peach & Cotton 3 in 1 cleanser, toner and make-up remover och eye cream.
Med denna persiko/bomull-serien var det någon kampanj: två produkter för 269 dinarer (cirka. 22 kronor!)


Avon Foot Works Beautiful Watermelon Cooling Spray.
Nedsatt pris till 199 dinarer/styck (cirka 16 kronor!)


Avon Advanced Techniques Daily Shine Dry Ends Serum.
259 dinarer (cirka 21 kronor!)
Om ni ser märket någonstans i butik eller på nätet där man kan beställa hem till Sverige får ni gärna hojta till. Förutom att de har många bra produkter så kostar de inte mycket. Inget att klaga på med andra ord. (Dock skulle de nog inte vara lika billiga i Sverige som här eftersom det är annan valuta, andra löner osv. osv...)

13:10 Video-recension: Make Up Store's Cover All Mix

Här har ni den läääänge efterfrågade recensionen på Cover All Mix från Make Up Store. Jag gjorde mitt bästa med att spela in den med tanke på omständigheterna (det superirriterande borrljudet och de högljuda arbetarna..), men jag hoppas det duger och att ni fått svar på era frågor angående denna concealern.


Hoppas ni gillar det! Kram på er.

12:00 Off to TURKEY!


Hej mina små sockertoppar! Nu är det så att idag så åker jag till Turkiet för en veckas semester. Ser fram emot att få sola och bada tills jag spricker! Jag har inte förinställt några inlägg som sist (inspirationen och tiden har trytit på senaste tiden, förlåt! jag har haft mycket annat i huvudet också...), alltså kommer det vara ganska tyst här på bloggen nu framöver (om inte Dejana uppdaterar då). Hoppas ni har lika bra förståelse som sist! Ni är bäst!
Puss på er ♥

22:49 Sminkning: Neutral golden

För några dagar sedan var min fina kusin Jennie på besök, och vi bestämde oss för att ha en liten photoshoot som vi brukade ha back in the days! Jag sminkade henne och resultatet ser ni ovan.
Jag använde mig av neutrala bruna och guldiga skuggor från min NAKED palett från Urban Decay. Jag la vit kajal på vattenlinjen och la mascara för att avsluta ögonen. En naturlig och fin look som passar både till vardags och till fest!

Här har ni ett par bilder på lite avstånd:
Så hiiiimla fin! Och ljuset blev helt magiskt. Bilderna är nästintill oredigerade.


01:56 Video: My haircare!

I den här videon berättar jag för er hur jag tar hand om mitt hår och mitt självfall. Hoppas ni gillar't! Har ni övriga frågor så kan ni ställa dem i kommentarsfältet nedan, så kanske jag kan sammanfatta dem i ett kommande inlägg =)



17:15 Jag har gått och blivit med gelénaglar!

Idag gjorde jag för första gången gelé-naglar på salong. Sådant är så galet mycket billigare här i Serbien och eftersom jag badar hela tiden och jag måste måla om mina naglar varannan dag pga. det så tänkte jag att...varför inte? Jag är supernöjd! Det kostade endast 800 dinarer (vilket motsvarar cirka 80 svenska kronor!!).


Jag har lite glitter på tipparna på ringfingrarna för att göra det lite roligare.


Detta är mina egna naglar och deras riktiga längd (alltså inte lösnaglar eller liknande), men med gelé över och permanent fransk manikyr. Det blir alltså som ett tjockt, hårt lager över dina egna naglar så att de inte bryts av, ser mindre missfärgade ut och blir glansiga. Jag valde att göra fransk manikyr eftersom det ser stilrent ut och passar till allt, men man kan även välja en färg att ha på hela nageln - som ett permanent nagellack. Superskönt om man inte vill måla naglarna varannan dag nu på sommaren!

DOCK blir ens egna naglar tunnare och svagare av detta eftersom man först slipar dem så att de med gelén inte blir för tjocka och för att gelén ska fästa ordentligt. Det allra bästa är alltså att vänta tills ens egna naglar växer ut igen så får man fila gelénaglarna under tiden. Man får inte klippa gelénaglar med vanlig nagelsax för då kan de spricka, utan man får bara fila dem kortare. Man kan måla med vanligt nagellack även över gelén så länge man använder sig av en oljebaserad nagellacksborttagning utan aceton när man tar bort lacket igen.


15:28 Dejana dissar: Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment

Jag har dissat denna produkten en gång tidigare, men den tåls dissas igen, haha. Jag har ju alltid gillat majoriteten av produkterna i Neutrogenas Visibly Clear-serie och de fungerar verkligen för mig, men denna fungerade inte på mig.


Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment.
Bör finnas på Apoteket, men minns ej priset.
Detta är en produkt som synligt ska minska finnar på 8 timmar. Man ska helst stryka på lite av den gel-liknande krämen mitt på finnarna på kvällen och på morgonen ska finnarna vara mycket mindre och mindre synliga.

Mina erfarenheter och mitt tycke om denna:
Första gången jag testade denna blev min finne varken mindre eller mindre synlig, utan tvärt om: superröd och irriterad. Jag tänkte att det kanske bara var så i början, så jag testade den igen en annan gång då jag fick en finne, men samma sak hände igen OCH jag fick ett litet ärr kvar efter finnen, vilket aldrig hade hänt tidigare. Jag gav den dock ännu en chans och ja...jag fick ett till ärr. Båda är kvar! Supersmå, men fortfarande där. Sedan dess har jag varit supernoga med att aldrig använda uttorkande produkter på finnar, för it makes scense - att det inte är bra. Hur ska det hjälpa att man torkar ut en finne? Då får man ju istället en liten skorpa, som kan trilla av och skapa ett litet ärr. Jag har hellre en liten betydelselös finne i en vecka än ett ärr resten av livet.

DOCK måste jag tillägga att jag gav denna produkten till min kompis här i Serbien och hon upplever att den funkar på henne och att finnarna blir mindre, så det är absolut olika för alla, men jag kommer som sagt aldrig rekomendera någon att använda uttorkande produkter på finnar eller klämma dem för det ger ungefär samma effekt och kan bidra till både mer irriterade finnar som är kvar längre eller ge ärr.

16:27 HAUL: Öland & Kalmar

Här kommer en Haul-video på det jag köpte när jag var på Öland och i Kalmar förra veckan. Hoppas ni uppskattar det och blir inspirerade att fynda ni med, hihi. Pusspuss!


2:19 Natt-uppdatering: Nuläget

Hej sötisar! Jag är precis hemkommen från en sjukt bra vecka på Öland! Har tyvärr tråkiga nyheter då jag (klantarsle som jag är) glömde min laptop från tåget till Kalmar, och det kan ta mer äne en vecka att få den hemskickad. Sen är vår stationära dator sönder för blixten slog ner i den för några veckor sedan. Så himla suuuurt! Jag har iaf tillgång till min brors dator då och då, och jag har en haul video på G som jag tänkte ladda upp imorgon. Ville bara uppdatera er lite om situationen, och jag hoppas ni har förståelse för att det pågår och har hänt mycket i mitt liv på sistonde. Saker som gjort mig både förvirrad och ledsen, tyvärr.. jag hoppas och tror att ni har förståelsr iaf, för det brukar ni ha! <3
Detta inlägget är skrivet från min mobil och eftersom att jag inte har en iphone och inte tillgång till blogg-appen blir det tyvärr inte bättre än såhär... Puss på er.
Louise

13:37 En sommarmakeup: Kvällstid

Detta var INNAN jag riktigt började sola...blä! Ni får se mig snart igen, haha.

Detta är i alla fall en makeup jag bar för ungefär en vecka sedan när jag skulle ut med mina vänner här i Serbien. Superfin och lyckad kväll förövrigt!




PRODUKTLISTA:

ANSIKTE
- Cover All Mix från Make Up Store.
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist".
- IsaDora Bronzing Powder "Terracotta Bronze".

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Alla skuggor ur IsaDora Eye Shadow Trio "81 Cool Browns".
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- Make Up Store Multi Lash mascara + Maybelline the Collossal Volume Express mascara.

LÄPPAR
- Deborah Light Creator Shine & Volume lipstick "6 Vintage Rose".
- Pierre René Sweet Berry Gloss "42 Perfect Pink".
Superenkel och odramatisk makeup. Egentligen inget att visa, men ni brukar vilja se även så här enkla makeuper. Detta känns mest passande till sommarkvällarna. Får se till att dra till med en mer dramatisk makeup snart igen känner jag. Kanske en färgglad sotning eller något i den stilen. Kram på er!

00:30 Dejana gillar: e.l.f. Mineral Moisturizing Lip Tint SPF 8

Här är en enligt mig superbra sommarprodukt! Ett läppbalsam med svag färg och SPF 8 som mjukgör och hindrar läpparna från att brännas i solen.


e.l.f. Mineral Moisturizing Lip Tint SPF 8 i färgen "Guava".
Finns HÄR för ca. 40 kronor.

Ni kommer absolut se denna PÅ mina läppar på bilder framöver, för jag har använt den flitigt här i Serbien. Den ger fin skir färg och mjukgör läpparna otroligt bra. Den smakar dessutom sött(?). Svårbeskriven smak/lukt (haha..), men jag gillar den. Speciellt om den jämförs med tradiotinell "läppstiftslukt".

23:40 Ny produkt från Nivea:

Hej på er alla läsare! (Eller ni som är kvar...) Jag lever! Har sån galen jävla ångest. Jag varnade ju er att jag inte skulle kunna uppdatera bloggen ibland eftersom jag varannan vecka inte har internet (är i Serbien - KLICK), men varje gång jag inte kan uppdatera får jag ångest så jag mår illa. Det påverkar min semester en aning faktiskt...men jag ska göra mitt bästa! Får försöka hitta ett system och förinställa inlägg, men det är svårt att bajsa ut 14 inlägg på en gång.

Annars? Jag lever livet med vänner och släkt i 40 graders värme. Kan inte klaga på någonting förutom att det är svårt att somna när det är så här varmt...haha.


Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover.
Köpt här i Serbien (minns inte för hur mycket), men kostar 50 SEK i Sverige. Finns på Kicks.

"NIVEA VISAGE DOUBLE EFFECT EYE MAKE-UP REMOVER tar effektivt och snabbt bort även extreme vattenfast mascara utan att skada ögonfransarna.

Två-fas formulan är berikad med majsmjölsextrakt:

  • Avlägsnar effektivt även extra vattenfast mascara.
  • Den vårdande och milda formulan skyddar ögonfransarna  och är speciellt utvecklad för det känsliga området runt ögonen." - www.nivea.se

Har hunnit testa denna en gång och blev positivt överraskad. Tvättade bort sminket otroligt skonsamt och effektivt. Nu återstår bara att se hur den tar bort vattenfast smink.

21:28 Hejdå bloggen!

Idag åker jag iväg till Öland
med tre av mina närmsta vänner! Jag stannar där en vecka och känner på mig att det kommer bli GRYMT! Ville bara meddela er detta..

Har haft dans nu 40 tim de senaste två veckorna, så har inte hunnit förinstallera några inlägg till nästa vecka. Känner också att jag behöver fokusera på lite annat just nu, på att bara passa på att njuta av nuet och livet. Om jag får tag i internet där borta så kan jag ju uppdatera, men jag lovar ingenting! Så förvänta er att det kommer stå ganska stilla här på bloggen en vecka framöver.

Ni får ha det bäst! Puss på er!

20:40 Nya hårprodukter: Goldwell

Kände att det var på tiden att jag införskaffade mig lite riktiga hårprodukter från salong - så detta schampot & balsamet från Goldwell fick det bli! För lockigt hår, den här gången. Så vi får hoppas på att det framhäver mina lockar ytterligare lite och gör dem mer följsamma, för just nu är mitt hår ganska strävt. Produkterna ska göra lockarna mer glansiga, elastiska och "bouncy", hehe.

Flaskorna kostade runt 150 kr styck. Kan skriva en recension när jag känner att jag fått testa det tillräckligt!

13:13 Nagellack: Dejanas sommarfavoriter

Förinstallerat inlägg.


Louise gjorde ju ett inlägg i höstas (klick!) där hon visade sina favoritlack för just den årstiden och ni verkade gilla det, så nu visar jag vilka lack som kommer sitta på mina naglar heeeela sommaren.

 

1. Nail Polish by H&M "Preppy", 2. Deborah Prêt á Porter Nail Enamel "58 I Am Your Mermaid", 3. Deborah Prêt á Porter Nail Enamel "63 Marshmallow Candy", 4. Deborah Shine Tech Nail Enamel "55 Sky Blue", 5. MIYO Nailed it! "No 18 Cocktail".


Nail Polish by H&M ”Preppy”.
12 ml. 39,50:-H&M.


Deborah Prêt á Porter Nail Enamel ”58 I Am Your Mermaid”.
4,5 ml. 39:- (Bör komma upp inom kort på frackochfin.se och eleven.se)


Deborah Prêt á Porter Nail Enamel ”63 Marshmallow Candy”.
4,5 ml. 39:-
(Bör komma upp inom kort på frackochfin.se och eleven.se)



Deborah Shine Tech Nail Lacquer ”55 Sky Blue”.
8,5 ml. cirka 75:-frackochfin.se och eleven.se.


MIYO Nailed it! ”No 18 Cocktail”.
8 ml. 39:- på bland annat bubblebox.se.


 

Hoppas ni fick lite tips på nya fina lack! Kram på er.



15:02 Bas- och topplack

Jag tänkte snabbt skriva ett inlägg om varför det är så bra/viktigt att använda bas- och topplack när man målar naglarna.

 

Många klagar och undrar över varför det får gula och missfärgade naglar eller varför nagellacket börjar försvinna efter bara någon enstaka dag. Svaret kan absolut vara för att man inte använder bas- och topplack.

 

Klicka på bilden för att se min tutorial för den här nageldesignen.

 

BASLACK:

Baslacket fungerar som en bas, men även som ett skydd. Baslacket jämnar både ut nagelns yta så att jack och ojämnheter blir mindre synliga, men blir även en barriär mellan nagel och färgat lack vilket gör att naglarna inte blir missfärgade lika lätt. Gröna och röda lack är extra bra på att tränga igenom och missfärga naglarna och då är det extra viktigt med baslack för att minimera risken för detta. Med de här lacken kan det till och med vara bra med två lager baslack innan man börjar måla.

 

Det är inte alltid säkert att baslack helt gör att naglarna inte missfärgas, men de hjälper absolut till och gör att de i alla fall inte blir i närheten lika missfärgade som de blir om man inte använder något alls.

 

Det finns olika typer av baslack: stärkande, skyddande, utjämnande...ja, en del att välja mellan, men allas främsta syfte är att skapa en jämn och skyddande yta.

 

TOPPLACK:

Topplack ger nagellacket en fin yta och finish (allra oftast en glansig sådan) och får lacket att sitta längre. Det finns egentligen bara två olika typer av topplack: glansgivande och mattgörande. De vanliga topplacken ger ditt färgade nagellack extra glans och hjälper faktiskt även till att framhäva eventuellt skimmer och glitter i ditt nagellack, medan det mer ovanliga mattgörande lacket gör dina glansiga nagellack helt matta. Alla topplack har dock gemensamt att de får nagellacket att sitta mycket bättre och längre. Det fungerar som ett övre skydd som gör att nagellacket tål mer och inte skalas av lika lätt.

Samma svarta lack, men till vänster: med vanligt topplack, till höger: med mattgörande topplack. Finns här.


Baslack och topplack ihop, under och över ditt nagellack, gör alltså att resultatet blir både jämnare, finare och mer hållbart. Testa!



15:45 Dejana: Nu åker jag!

Ni som läser min privata blogg har förmodligen redan läst detta, men alla gör ju inte det så det är säkrast att skriva det även här.


Idag åker jag och min lillebror ner till Serbien (äntligen!). Jag kommer självklart att försöka blogga så ofta och bra jag kan, men ibland blir det svårt eftersom jag varannan vecka är i en stad (hos mormor och morfar) och varannan vecka i en annan stad (hos farmor). Varför det är ett problem är för att jag inte har tillgång till internet hos min farmor. Jag ska dock försöka för-inställa i alla fall några inlägg de veckorna jag har tillgång till internet till de veckorna jag vet att jag inte kommer ha det. Jag kommer göra mitt bästa, jag lovar. Mer än så kan jag ju inte göra. Jag har ju dock inte träffat min älskade släkt och fina vänner där nere på två år nu eftersom vi inte åkte dit förra året, så jag vill självklart spendera så mycket tid jag bara kan med dem och inte sitta bort tiden framför datorn. 35 grader är dessutom inte någonting jag vill gå miste om. Hellre strålning ifrån solen än från datorskärmen i detta fallet! Haha.

ÄR HEMMA IGEN RUNT 10:E AUGUSTI. Så ser det värre ut på uppdaterings-fronten ibland från mitt håll nu de kommande fem veckorna så vet ni varför. Hoppas ni har och får ett bra sommarlov fina läsare! Kram på er.



13:23 Video: Getting ready!

Här kommer en liten "Getting ready"-video som jag spelade in innan jag och Dejana skulle fota till den nya designen. Fick spola väldigt snabbt på vissa ställen för att videon inte skulle bli för lång, men ni ser ju allt i en helhet ungefär! Det är såhär jag brukar fixa mig innan jag ska iväg på t.ex fester.



Här ser ni också lite hur jag gör när jag stylar mitt självfall - jag gör i princip ingenting! Men vill ni ändå ha en närmare video på vad jag gör (ibland gör jag mer med det), så får ni gärna säga det i kommentarsfältet nedan =)

11:42 Rinnig eyeliner?

Ni är många på senare tid som skrivit och undrat över varför er eyeliner ibland smetar av sig eller rinner ut på ögonlocket och vad ni ska göra för att få den att sitta bättre. Mitt svar på Blogresponse har varit att testa en ögonskuggsprimer, men jag måste tillägga vissa saker och tänkte att det kunde vara bra att skriva ett enskilt inlägg om detta eftersom det är någonting många av er undrat över.

 

 

Den främsta anledningen till varför en eyeliner smetar ut sig är helt enkelt för att ytan på ögonlocket är för oljig. Eyelinern får då inget bra fäste och glider iväg. Dock kan det ju även bero på att man inte har en tillräckligt bra eyeliner, men den biten får man testa sig fram med.

 

Det är nämligen stor skillnad på olika eyeliners och vad som fungerar för just dem. Ibland räcker inte enbart en primer. En ögonskuggsprimer är ju i första hand till för att framhäva färger och ge extra fäste för ögonskuggor (alltså torra produkter). Flytande eyeliners är ju inte torra och därför kan en primer ge nästan motsatt effekt och göra att eyelinern glider ännu mer istället. Det är dock ingenting som inte går att fixa, för man behöver fortfarande en primer. Är det en vanlig flytande eyeliner du vill använda är det bara att applicera ett tunt lager ögonskuggsprimer, sedan ett lager puder över (ansiktspuder eller en hudfärgad ögonskugga) och sedan eyelinern. Varför man ska göra på detta sättet och varför det hjälper är för att primern får pudret att fästa och pudret får eyelinern att fästa. De behöver liksom varandra.

 

Det allra bästa sättet att undvika eyeliner-klet på ögonlocket är dock vattenfasta eyeliners. De tål både vått och torrt och sitter som berget hela dagen. Till dessa räcker det med enbart en ögonskuggsprimer för att de ska sitta ännu bättre (i flera dagar om man inte tvättar av sminket...). Man behöver alltså inte ha puder över primern om man använder en vattenfast eyeliner. Det enda kruxet med dessa är att man måste ha ett sminkborttagningsmedel som tar bort just vattenfast smink och det är ju lite svårare att tvätta bort, men vill man ha en eyeliner som sitter och man ändå inte använder det så ofta är det verkligen värt det.


Hoppas ni fått svar på era frågor! Kram på er.



20:06 Produkttips: Maybelline Line Definer

Tänkte tipsa om denna produkten till er som har det svårt med att få till en fin eyelinervinge eller som helt enkelt tycker det är svårt att applicera flytande eyeliner över huvud taget.


Maybelline Line Definer Eyeliner "Black Onyx".
Ca. 85 kronor. Bör finnas på Lindex och Åhléns.

 


Varför denna är så himla bra är för att spetsen är så otroligt smal och för att konsistensen är som en kajalpenna och inte en flytande eyeliner. När jag sminkar andra tycker jag att det är galet svårt att applicera flytande eyeliner, speciellt om personen i fråga inte är van vid att bli sminkad, för då rycker de oftast med ögonlocken mycket. Med flytande eyeliner kan det då lätt bli att applikatorn glider iväg över locket och man förstör hela sminkningen.

 

Eftersom denna har konsistensen av en kajalpenna är det mycket enklare att rätta till om det blir fel. Det är bara att ta en tops och snurra den medan man drar den nedåt, mot fransraden, för att ta bort kladdet. Sedan tar man bara samma ögonskugga man hade på det stället och pressar på det över området igen. Sedan är det bara att dra en ny eyelinerlinje så har man löst problemet.

 

Fördelen med att spetsen är så tunn är att man enklare kan komma mycket närmare fransraden än med en fet applikator och dessutom blir det enklare att göra en fin vinge.

 

Tummen upp för att man slipper vässa också. Man snurrar bara upp mer av eyelinern/kajalpennan genom att snurra övre delen av pennan. Supersmidigt!


Betyg: 4 / 5


Den får inte full pott enbart för att en flytande eyeliner ger en skarpare och lite ”renare” linje än denna.



RSS 2.0