22:51 Alla årets Halloween Looks:






Här har ni två bilder att inspireras av! Försök klura ut och tänka lite själva på hur man kan göra vissa grejer, det är omöljigt för oss att svara på alla frågor i kommentarsfältet.



Hoppas ni har gillat och uppskattat alla årets Halloween Tutorials! De har tagit otroligt mycket tid att göra och mycket energi, men det har varit superkul och värt det! Tusen kramar!

20:52 video: djävul

Här har ni nästa Halloween tutorial! Hoppas den kommer till nytta, trots att halloween nästan är förbi. Linserna hittar ni här: http://www.fargadelinser.com/product_info.php?cPath=189_5&products_id=442

18:01 Kvällens Make-Up:




Här har ni kvällens make-up! Blev sugen på grönt och grön är en av de färger som framhäver bruna ögon. Hoppas ni gillar det!

UPDATE:
Produktlista:
Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-on.
• Två gröna skuggor från min Viva la Diva ögonskuggspalett.
• Eye Liner från Kubiss på övre fransraden och på vattenlinjen, samt suddat under ögat.
• Som highlight under ögonbrynet: Maybelline New York ExpertWear Mono, 01 "Snow White".
Maybelline New York The Colossal Volum' Express Mascara.
• Rouge: Maybelline New York ExpertWear blush, 62 "Rosewood".
• På läpparna: ONLY Lip Gloss.


15:45 Mina sminkborstar, DEL 1!


Nu har många av er frågat om jag kan visa alla mina sminkborstar (som många gör på Youtube), så nu gör jag det! Videon blev ganska lång så delade in den i två delar. Här har ni den första delen, den andra kommer upp imorgon.

PS: I videon säger jag vad just JAG använder borstarna till, jag vet att man kan använda några av dem till annat också! XOXO,

10:20 I´m sick of it!

Jag är så trött på att vi, och våran blogg, hela tiden ska bli jämnförda med Linda Hallbergs blogg! (http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/) Vi skriver och delar med oss av våra tips, om inget annat medges, i så fall skriver vi ju självklart och länkar till personen i fråga. Linda har en fantastisk och inspirationsfylld sminkblogg och är en grym make-up artist, inget snack om saken, men jag skulle aldrig få för mig att kopiera hennes, eller någon annans sminkning på pricken och sedan säga att det är jag som kommit på den, det skulle ju bara vara idiotiskt.

Jag tycker inte någonstans att vår blogg är lik hennes - förutom det faktum att båda bloggarna är sminkbloggar. Det är precis samma sak som att alla som lägger upp outfit-bilder och skriver om sin vardag skulle bli anklagade för att härma och kopiera Kenza!? (http://kenzas.se/).


Tycker ni att våran bloggdesign är lik...?


Blev jag inspirerad av Linda? Det är klart, vem blir inte? Idén om min look fick jag dock inte alls av henne, utan blandat av alla möjliga duktiga människor som jag följer på Youtube.

Såret? Jag har inte ens något fungerande flytande latex hemma! Jag inproviserade och gjorde mitt sår med vanlig modell-lera, flytande lim, olika skuggor, fake-blod, en hårfön och en säkerhetsnål. Det tog mig cirka 3,5 timma att sminka mig så. Tror ni det är kul att höra att man tagit idén från någon annan då...?

Kände att jag behövde ta upp detta, vet att Louise tänker på detta också ibland. Älskar Lindas blogg och hennes sminkningar, hon är ju grymt duktig och jag och Louise, om någon, vet ju hur lång tid och hur mycket energi det tar att uppdatera och komma på nya sminkningar och grejer hela tiden.

Vad är det egentligen som är likt med våra bloggar? Mer än att båda är sminkbloggar. Det undrar i alla fall jag, haha. Kram på er!


20:30 Dejanas Halloween Close Up:





Som Louise skrev tidigare var vi på Halloween-fest igår! Så här såg mitt smink ut, hehe...som ni kanske såg på bilderna Louise la upp så hade jag bara en lins i, den högra, det var bara för att den vänstra skavde så otroligt mycket, så jag tog ut den. Det blev dock nästan ännu läskigare med en lins, så det gjorde ju ingenting. Hon hade rätt om vad jag va också: vampyr-/zombiebrud. Mest vampyr då, men ja.

Linserna är från: http://fargadelinser.se
Kolla in där och se vad häftiga linser de har! Om ni letar efter såna här halloweenlinser så tryck på "Crazylinser". De har dock vanliga linser också, i massa färger: bruna, blåa, gröna, lila, både med och utan styrka. De har också smink och parfymer och annat skoj.

Det var första gången någonsin jag hade linser på mig, så det var faktiskt ganska obehagligt och det tog mig hela 40 minuter att få in dem! När jag väl hade haft inne dem ett tag så märkte jag inte ens av den högra, men vänstra skavde ju som sagt, tror att jag hade fått in något smutskorn emellan linsen och ögat. Så öva fler gånger innan ni ska använda linserna om ni inte har haft linser innan och följ instruktionerna som kommer med noga! Hur tycker ni att jag såg ut?

PS: Jag spelade inte in någon sminkvideo på denna looken för det tog mig ungefär 3,5 timmar att göra allt! Ni kan ju dock bli inspirerade och efterlikna vissa grejer om ni vill. Såret gjorde jag med modellera, lim, fake-blod och olika skuggor.

17:42 intro?

Klippte ihop ett litet intro i Windows Live Movie Maker för någon vecka sedan. Men har glömt att visa det för er! Funderar på att ha det som en liten början i de flesta av mina videos. Vad tycker ni?
(klicka på klippet så att ni kommer till youtube om det är för brett)


16:53 halloweenfest

Dejana och jag! Dejana som en vampyr/zombiebrud, tror jag hehe (hon får förklara sig i ett annat inlägg) och jag som en hederlig pirat. Kan ni se pistolen jag hade runt midjan? Haha.
En bättre bild på Dejanas smink, lins och läskiga sår.
Close up!

Bilder från Halloweenfesten som vi hade för alla estet-ettor igår.

En bättre titt på mitt smink kommer i ett inlägg lite senare (skulle tro att Dejana gör så med). Som i ni kanske märkt har jag varit lite off här på bloggen nu på sistonde, jag säger bara såhär.. Den här veckan, jag har aldrig varit så stressad förut. Men nu är det höstlov som gäller! Puss.

10:25 Video: Hur man gör en UTbakad fläta i luggen!

Här har ni videon där jag visar hur man gör en UTbakad fläta i luggen. Hoppas ni förstod hur man ska göra! KRAMAR.

10:41 Video: Hur man gör en inbakad fläta i luggen!


Nu har många länge frågat om någon av oss kan visa hur man gör en inbakad fläta i luggen, så här har ni det! Hoppas det hjälpte!

PS:
Senare eller imorgon får ni en video där jag visar hur man gör en UTbakad fläta i luggen.


22:15 Ny concealer:

Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-on, 87kr. på ICA Kvantum (finns också att köpa på bl a. Lindex!).
Ikväll var det "ballongkväll" här hos oss vilket innebär att det var halloweenkväll på stan då alla affärer öppnar igen klockan 19.00 och är öppna enda till klockan 21.00. I affärerna finns då också ballonger som man får välja en och smälla, då trillar det ut en lapp med något skrivet mellan 5%-25% (tror jag!) och då får man så mycket procent rabatt på sitt köp! Det gäller dock inte för Lindex och matställen vilket är lite synd, haha...

Det jag köpte var alltså denna concealern, ett halsband som ni får se någon gång snart och några andra småsaker som inte är värda att visa, haha. Jag har testat denna concealern redan, då min mamma har den, och på mig har den fungerat riktigt bra än så länge och den verkar vara ganska dryg, så nu ger jag den ett riktigt försök! Det är en ögongel och en concealer i ett vilket är superbra! En recension kommer när jag använt den tillräckligt länge för att säga vad jag tycker om den.

14:30 Tummen upp!

Gissa vad? Kajalen jag köpte för ett tag sedan är superbra! Den heter ju "IsaDora Inliner Kajal, 50 Satin White" och är alltså till för just vattenlinjen/inre undre fransraden. Den håller faktiskt riktigt bra under hela dagen utan att jag ens har värmt den. Så, tummen upp! Den kostar 72kr. på Lindex.

10:50 Haul!


Här har ni en video där jag visar vad jag fick med mig hem från A6 och Ikea i söndags när jag var med mamma i Jönköping på födelsedagsshopping. Hoppas ni tycker det är kul att se! Kramar!


22:08 era bästa skönhetstips:

(vet, det ska stå skönhetstips)
Jag kunde inte bestämma mig för bara två, så jag valde tre istället. Vill bara säga att ALLA hade jättebra tips! Det var svårt för mig att välja. Men jag bestämde mig för att välja de mest unika också!

Postat av: Pia

Byta örngott ofta så man inte gnuggar hela ansiktet i det härliga bakterie-lagret som bildas på kudden natt efter natt efter natt som ger en mer finnar och andra äckligheter. hehe, gross! XD

2010-10-24 @ 14:04:28
URL: http://pias.devote.se

 

Postat av: Natalie
12. Sminka dig helst vid ett fönster, där har du bäst ljus och då ser du exakt hur du kommer att se ut när du stiger ut!

URL: http://natalienybergs.blogg.se/

 

Postat av: magda

Mitt bästa tips är nog att välja en dag i veckan tex, Söndag och pyssla om dig lite extra.
Ta en dusch och använd inpackning och allt och sen typ smörja in sig och använda scrubcream i ansiktet och ansiktsvatten och ansiktskräm.
Sen kan man ha lite manikyr och pedikyr och fixa naglarna,och sen nya lakan
Då känner man sig lagomt fräsch!
Hoppas det hjälpa lite, kram!

2010-10-24 @ 22:13:49
URL: http://maggieblom.devote.se


Det här inlägget var lite sent för att det är SÅ mycket i skolan just nu. Ni anar inte! Men aa, snart är det lov och då kan ni ge er på en massa uppdatering! Puss.

PS: Här har ni inlägget med en massa bra tips i kommentarerna.


09:56 dagens outfit:


Stickad klänning, Lindex. Väst från Bikbok. Halsband (nytt!) från Lindex. Armband från Spanien. Tights från H&M och boots från Scorett. Örhängen från Glitter.


10:28 BIRTHDAY GIRL:



Så här glad är jag just nu. Bibliotek är så inspirerande, eller något...haha.
Exakt denna tiden, detta datumet för 16 år sedan föddes jag!

20:20 Colormatic Lip Contour, 84 Rosewood


 

Ni kommer säkert ihåg min nya läppenna som jag er visade igår! Så här ser den ut på läpparna. Fin eller hur?


17:07 video: smink till vardags


En liten video jag spelade in idag med webcamen. Skulle sminka mig inför släktkalaset här hemma så jag passade på att spela in det. Såhär brukar jag sminka mig när jag har bråttom fast ändå vill se lite extra ut.  Hoppas ni gillart! Puss.

13:30 DAGENS FRÅGA!

Bästa tips blir länkade i ett inlägg senare idag. Kör!

09:07 Up, up and away!

Godmorgon solstrålar! Äh, himmelen skänker ju inga solstrålar i alla fall...i vilket fall som helst så far jag och mamma iväg till A6-center och IKEA i Jönköping om en stund! Jag förklarar imorgon varför vi åker dit just idag, men jag har ingen aning om när jag kommer hem. Det blir alltså ingen uppdatering från mig fören senare på kvällen då jag måste plugga lite också när jag kommer hem och bla bla bla. Nu ropar mamma! Lets' do some shopping!


Här får ni två bilder helt orelaterade till A6 och IKEA, bara för att ni ska ha något en text att kolla på, haha. Bilderna är tagna i Serbien i somras. 40 graders värme, bruna ben och soooool - ge mig!


18:05 Sminkvideo: Guldig och svart festsminkning


Här har ni en sminkvideo på en enkel festsminkning! Nu var det en hel månad sedan jag gjorde en "vanlig" sminkvideo så att säga, det har ju varit en del halloweensminkningar nu som tar extremt lång tid att spela in. Hoppas ni gillar denna sminkningen!


15:00 Nytt:

IsaDora Coloramic Lip Contour, 82 Rosewood. 79kr. på Lindex.

IsaDora Inliner Kajal, 50 Satin White. 72kr. på Lindex.

Förutom läppennan och kajalpennan fick jag äntligen med mig Cancerfondens rosa band hem, som nu pryder min jacka! Finns att köpa på bl a. ICA Kvantum, Lindex, Coop Konsum och på många fler ställen för 25kr.
Jag har inte testat pennorna än, men när jag gör det kan jag skriva lite kort om dem. Jag har också en sminkvideo på gång, den kommer upp innan måndag hoppas jag, om inte så är den definitivt uppe på måndag!


10:58 sminkvideo: Geisha

Här kommer nästa Halloween tutorial! Idag på en Geisha look. Som jag säger i videon, det här är ingen traditionell Geisha sminkning, utan en men modern version. Lite mer extremt till Halloween helt enkelt. Hoppas ni gillar't! Videon är redigerad i Windows Live Movie Maker (den nyare versionen för 2011).
(om ni inte kan se hela klippet för att det är för brett, klicka på det så kan ni kolla på det på YouTube istället).
Ha en fin dag!

22:35 Michelle Phan: Bumble Bee


Någon frågade om en gullig ögon make-up att ha om man vill vara en humla på halloween. Eftersom jag tyckte att det var onödigt att spela in en egen tutorial när denna tjejen som är känd på Youtube (Michelle Phan) redan gjort en unik sminkning om man vill vara ett bi - så lägger jag upp hennes istället! Man kan ju använda samma sminkning till både en humla och ett bi så...hoppas du som frågade tycker om den och att den duger, kramar!

17:57 Dagens:



Jeans H&M | tröja Gekås | stövlar med nitar (Wildflower) Skocompaniet.


Örhängen och nitarmband Lindex | halsband - mammas supergamla!
Idag såg jag ut så här. Osminkad, SÅ SKÖNT! Precis som igår körde jag på svart med ett unikt halsband. Älskar smycken som känns antika och speciella. Hoppas ni gillar det!


21:44 budget-tips:

Har du också hört talas om de så kallade "blotting papers" men inte är så sugen på att lägga ut pengarna?
Om det är någon som inte vet vad det är, är det helt enkelt bara små pappersark som man trycker mot de feta partierna i ansiktet så ska det överflödiga fettet sugas upp av papperet utan att förstöra sminket. Jag har länge velat ha dessa "blotting papers" men eftersom att det bara finns på Make Up Store här i Sverige än så länge, är jag inte så sugen på att lägga ut pengarna.
Ett billigt alternativ till dessa blotting papers är faktiskt vanligt hederligt bakplåtspapper. Finns nog hemma hos de flesta och funkar finfint faktiskt! Klipp till några små ark och förvara de i handväskan. Smidigt att fånga upp när man ser fet ut i ansiktet men inte känner för att kaka på en massa puder över fettet.
Hoppas ni uppskattade det här tipset. Puss!

17:55 Dagens outfit: Statement necklace!


Svart linne GinaTricot | svart cardigan H&M | jeans BikBok | stövlar (Peperoni) Skocompaniet.

Halsband med väldigt fina detaljer - mammas gamla från PUSS.
När jag har på mig något enkelt, som bara svart eller vitt, älskar jag att ha stora och/eller färgglada smycken! Halsband, örhängen, armband, ringar, vad som helst! Det livar upp hela oufiten. Hoppas ni gillar dagens look!

13:03 Alla har olika sätt att visa...

...sitt stöd till bröstcancerfonden! Tjejer som gjort videon under (JulieG713 på Youtube) visar det genom en supergullig nageldesign som är superenkel att göra!
En gullig nageldesign som också visar stöd till en viktig fond. Om man vill kan man använda sig av färre nagelstenar (som JulieG sa) eller inga alls. Har du inga Nail Art-pennor kan du använda dig av tandpetare som du doppar i ditt nagllack!

Själv köper jag varje år ett rosa band, som skänker 25kr till bröstcanserfonden, och har det på min jacka. Jag är sen med att köpa ett detta året, så måste göra det NU! Det händer också att jag köper skönhetsprodukter som en del av summan går till bröstcancerfonden. Det tycker jag är ett bra sätt att hjälpa till och det hjälper en att bli en bättre människa tycker jag.
Har ni köpt ett rosa band ännu? Visa ert stöd!


23:15 hej och hå..

Ville bara få det här sagt lite snabbt innan jag somnar. Det är jätte roligt när ni kommer med förslag på sminkningar ni vill att vi ska göra, eller någon produktreview osv. Men ni MÅSTE leta bland kategorierna till höger. Vi får ofta önskningar på saker vi redan gjort och det är i längden lite jobbigt att alltid behöva svara på samma frågor om och om igen! Tack. Puss!

20:30 Nageltips: produkter som får ditt nagellack att sitta som berget!


Från vänster: (1)Sally Hansen Miracle Cure Problem Nail Strengthener Strengthen & Grow (finns att köpa på bl a. Lindex för 129kr)
(2)IsaDora Wonder Nail Base/Top Coat nr.600 "Clear" (finns att köpa på bl a. Lindex, Kicks och Ica Kvantum för ca.70kr)
(3)Viva la Diva nagellack nr.34 (finns att köpa på bl a. Lindex, Ica Kvantum och Calles Färg för ca.60kr)
(4)Top Coat från USA.

Jag måste tipsa er om denna kombon! Kommer ni ihåg när jag skrev för någon dag sedan i "dagens lack" inlägget att jag hade både stärkande lack, baslack och topplack över Viva la Diva nagellacket för att försöka få det att hålla längre än en dag? Dessa fyra produkter var exakt de jag använde och i exakt den ordningen och vet ni vad? Nagellacket sitter som berget! Då kan jag tänka mig hur det kommer att sitta om man byter ut det jäkla Viva la Diva lacket mot något annat som är mer hållbart, som t ex. från IsaDora.

Jag har redan berättat lite om den första produkten på bilden från Sally Hansen, men här har ni lite kortfattat om produkterna ändå:
  • Lacket från Sally Hansen är ett stärkande lack, alltså ett lack som får naglarna att bli starkare och mer tåliga och göra att de inte flagnar och spricker osv. Det ska också göra att naglarna växer lite snabbare. Jag älskar detta lacket. Naglarna blir omedelbart starkare då lacket torkar så hårt, men ger också parmanenta resultat i längden.
  • Lacken från IsaDora är nog de flesta bekanta med och jag personligen älskar dem. De är ganska billiga, men väldigt bra! De torkar snabbt och håller länge. Detta lacket kan man använda både som baslack (under ett annat nagellack) eller som topplack (över ett nagellack.)
  • Nagellacket på bilden från Viva la Diva har blivit mitt nya favoritlack! Jag är helt förälskad i färgen som är en blandning av vinrött och lila och jag trivs superbra i det. Tack vare denna kombon av lack kommer jag kunna använda mina lack från Viva la Diva oftare utan att de skalas av efter en dag. (Detta lacket kan man självklart ersätta med exakt vilket lack man vill, i exakt vilken färg man vill!)
  • Det sista lacket på bilden, som är ett topplack, har jag fått av en kompis från USA, men det spelar inte alls stor roll vilket topplack man använder utan bara att man använder ett.

Hoppas ni uppskattade detta tipset för jag själv blev riktigt chockad när jag upptäckte hur bra det fick mitt nagellack att hålla, plus att lacket från Sally Hansen stärker mina naglar!

19:07 dagens outfit

Blus från H&M. Sjal, armband och ugglehalsband från en marknad i Spanien. Jeans från märket D.brand och boots från Vagabond.


21:00 Sminkvideo: Mimmi Pigg!


Här har ni ännu en Halloween-look! Denna gången en disneyfigur: Mimmi Pigg!
Hoppas ni gillar det! XOXO,

22:59 sminkvideo: quick smokey eye

En video på sminkningen jag hade igår. VÄLDIGT snabb om man får reda på att man ska på fest och bara har typ runt 5 min på sig att sminka sig. Hoppas ni gillar't!

UPDATE: Läppstiftet kommer ifrån Viva la Diva och är i färgen nr 59, Pink Peach.

13:22 gårkvällens look:

Tja snyggingar! Bestämde mig för att åka iväg på fest igår kväll, i sista sekund. Tänkte att det kunde vara kul att se hur jag såg ut! Jag hade verkligen ingen tid på mig. Sminkade mig på 10 minuter (gjorde ett JÄTTE enkelt och snabbt smokey eye, som jag aldrig gjort förut och som jag tycker blev ganska bra ändå, vill ni se en video på det?) och lockade håret med min locktång från Remington på bara 5 minuter.

La flytande foundation från Maybelline, concealer från H&M och ett puder över allt som också kommer från Maybelline.
Använde mig av bronsiga skuggor från paletten jag fick av Dejana som hon köpte när hon var i Serbien. Den är jättebra! Svart kajal från Lumene och mascara från MaxFactor, False Lash Effect. Körde bara på ett vanligt ljusrosa läppglans över läpparna (dock inte på bilderna).
Han tyvärr inte ta någon outfit bild för jag var så stressad. Hade på mig en mörkgrön topp jag köpte i Spanien som är i något annorlunda mocka-material med nitar uppe vid axlarna. Till den hade jag skinny jeans från D.brand och höga svarta klackar. Många armband, mitt "Louise"-halsband som ni ser på bilderna från mittnamnhalsband.se och örhängen från Glitter.

11:50 Dagens lack:


Nr. 34 från Viva la Diva.
Dagens lack är en blandning av vinrött och lila, stortrivs verkligen i denna färgen! Superfint lack att ha såhär till höst och vinter. Jag har laddat med både stärkande lack från Sally Hansén, baslack från IsaDora, detta nagellacket och topplack, så jag hoppas verkligen att lacket håller längre än en dag nu i alla fall, haha. Har supermånga nagellack från Viva la Diva, för de har ju så fina färger. Synd bara att de inte sitter!
Vad tycker ni? Kramar!

16:45 Resultat av test: MNY's nagellack

Hej på er! Ni kommer säkert ihåg nagellacken jag visade här i bloggen för fyra(?) dagar sedan från Maybellines serie med budget-produkter MNY. Jag tog också bilder varje dag i tre dagar efter jag applicerat nagellacken (en färg på vardera hand, utan bas- eller toppack) och här har ni dem:

Dag 1: Nagellacken var fina! Man behövde kanske egentligen bara ett lager, men jag gillar när färgerna är mer intensiva så jag tog två.

Dag 2: Jag märkte redan dag två att det guldiga lacket höll bättre än det gröna, men det brukar glittriga lack göra, så det var inte så konstigt. På det gröna hade det i allra yttersta kanten slipats av lite lack och i ett litet hörn av pekfingret. (Jag hade duschat en gång och tvättat händerna kanske 20 gånger denna dagen, haha.)

Dag 3: Efter att det lilla hörnet med grönt nagellack lossnade dagen innan hände ingenting mer denna dagen! Lacken satt precis som de gjorde dag två. Det guldiga såg nästan ut som dag ett - nymålat.

Dag 4: Det gröna lacket fortsatte att se ut som det hade gjort dagen innan också, lite slitet, men det hade inte lossnat något mer. Det guldiga började slitas i alla yttersta kanten av nageln, så som det gröna hade gjort första dagen, men annars satt det fint.
Jag tog bort lacken efter dag fyra då jag ville måla på ett annat (haha), men över lag så tycker jag faktiskt att lacken var helt okej! Med tanke på att de har bytt ut Viva la Diva på vårat Lindex här i samhället mot detta märket så är det inte annat än bättre. Ni vet ju att varken jag eller Louise är stora fan av Viva la Divas nagellack eftersom de skalas av efter en dag! Dessa lack kostade ju bara 30kr. och de höll ju i alla fall mer än en dag.

Kommer jag att köpa nagellack från MNY igen?
Svar: Ja, det kommer jag! Med tanke på att de hade superfina färger att välja mellan och att ingen produkt kostar mer än 50kr. så kommer jag att köpa fler lack från detta märket när plånboken inte känns så fet. Jag vill också testa ett av deras rouger som jag tyckte var superfint, men det får bli en annan gång.
KRAMAR♥!

22:01 produkttips: schampo & balsam



Tänkte skriva lite snabbt om schampot och balsamet ni ser ovan från Loreal. Det är deras Elvital Serie i 5 in 1 - total repair. Måste säga att detta är ett grymt bra budgetalternativ för alla er med torrt och skadat hår! Finns att köpa nästan överallt där det säljs schampo, tex i olika matbutiker osv.
Kostar runt 30 kr styck!


20:30 vilket program använder vi för att redigera våra videos?

En gång för alla nu - vad använder vi för redigeringsprogram när vi gör våra videos?

Antingen Windows Movie Maker (jag använder 2,6.. alltså den äldre versionen men det funkar jättebra) eller Windows Live Movie Maker. Det är en liten skillnad mellan de båda. Jag föredrar Windows Movie Maker eftersom att det går att lägga till effekten att klippet går dubbelt så fort, alltså snabbspolning.
Det går det tyvärr inte att göra i Windows Live.

Såhär ser Windows Movie maker ut:

Och det går att ladda hem här.

Såhär ser Windows Live Movie Maker ut:

Och det går att ladda hem här.

Båda väldigt enkla och lättlärda program. Om ni inte hittar en speciell effekt i något av programmen eller om det är något ni vill ändra i er film, det är svårt för oss att svara tillbaka till er så vi råder er att söka på antingen google eller YouTube (finns jättebra tutorials där).

19:41 Dagens: Mönstrad kjol


Mönstrad kjol GinaTricot - linne Gekås - svart skjorta Lindex - stövlar Skocompaniet - halsband Azzuro.


Ungefär så här såg jag ut idag! Jag bytte dock ut en vit t-shirt mot linnet, fråga inte varför, jag fick bara ett ryck, haha. Det blåa sminket åkte också av när jag kom hem, så befriande att tvätta bort sminket, håller ni med? Hoppas ni gillar outfiten!


15:15 Dagens Make-Up: Feeling Blue




Produkter jag använt mig av:
Ansikte:
I.D BareMinerals Foundation, färg: Medium Beige.
L'oréal Infallible Concealer.
Rouge från Maybelline, färg: Rosewood.
Eyeshadow Primer från Lumene.

Ögon:
Jag använde mig av dessa tre skuggor från Viva la Diva paletten (som tyvärr inte finns att köpa mer):

Make Up Stores svarta ögonskugga i färgen "Pollution".
Den ljusaste skuggan i IsaDora Quartet "Muddy Nudes" som highlighter.
Svart eyeliner från Kubiss.
Maybelline False Lash Effect Mascara.
Vaknade imorse och det första jag tänkte var: FÄÄÄRG! Så körde på blå skugga för att framhäva mina bruna ögon. Hoppas ni gillar dagens look!

18:54 sminkvideos: festsminkningar

En läsare undrade om inte jag kunde göra en sminkvideo på en festsminkning, eftersom att hon ska på disco på fredag. Eftersom att det inte är första gången vi får en förfrågan när vi redan har flera uppe på YouTube, tänkte jag att jag kunde posta några av dem i ett inlägg! :-)


18:45 Veckans Disneyklipp:


Här har ni veckans Disney-klipp! I denna veckans klipp får ni höra Hannah Montanas låt "Que Sera". Kan inte hjälpa att bli lite sprallig av denna låten, men ändå är den annorlunda, hmm, vet inte om jag gillar den eller inte...inte riktigt min smak, men man blir ju glad den i alla fall! Vad tycker ni?
För tävlingar och annat kan ni gå in på Disney's egna Youtubekanal. Här har ni länken för att komma till Disney's Youtubekanal: http://youtube.com/disneychannelse

18:05 Recension: Kroppspeeling från Palmolive!


Palmolive Thermal Spa Smoothing Sugar Scrub Exfoliating Shower, 200ml - runt 30kr, hittar inte det exakta priset på nätet och kommer inte ihåg det. Finns att köpa på ICA Kvantum, ICA Maxi, Coop, Ö&B och Willys.
Jag stod nyss i badrummet och fick syn på min kroppsskrubb från Palmolive och tänke jisses vad skönt det är att skrubba huden med den i duschen...så varför inte lika väl skriva en liten rencension om produkten när jag ändå tycker om den så mycket?

• Vad är det för något?
Det är en sorts kropps-peeling. Alltså en produkt som man skrubbar huden med när man står i duschen (på fuktad hud).

• Hur ser det ut och vad gör det för min hud?
Det är en vit kräm med pyttesmå blå korn i (socker) som exfolierar huden, tar bort de översta döda hudcellerna och återfuktar huden.

Min åsikt: Jag tycker att det är superskönt att skrubba huden med denna peelingen i duschen och huden blir supermjuk och len efter användning. Den är mild nog att användas dagligen, men jag rekomenderar att använda den max några gånger i veckan.

En kropps-peeling är jättebra att använda om man har torr hud och är därför ett bra alternativ nu i kallare tider då huden har en tendens att bli torrare än vanligt.

Vet du om att du ska sola är detta också ett bra tips om du vill att din färg ska hålla längre: skrubba huden med din peeling någon gång i veckan i ca. två veckor innan du ska sola. Då får du en jämnare färg som dessutom håller längre!

11:05 Produkttips för alla spruckna händer där ute!


ACO SENSE & CARE Rich Care Hand Cream. 100ml, Apoteket - 42kr-49kr.

Beskrivning
ACO SENSE & CARE Rich Care Hand Cream är en rik och närande handkräm med naturlig mjukgörande olja av raps och flera fuktbindande ämnen som gör din händer mjuka och lena.

Rapsolja är naturligt rik på vitamin E och krämen är berikad med antioxidanten Q10 som skyddar mot fria radikaler.

Här har ni ännu ett produkttips! Får ni som jag extremt torra händer nu i kallare tider? I mitt fall snackar vi spruckna händer som blöder då och då, ja, aj...men även om man bara får torra händer i normal utsträckning är denna handkrämen helt underbar! Handkrämen är fet, men sjunker in i huden supersnabbt! Den luktar ljuvligt och händerna blir superlena och det håller i sig hela dagen, inte bara 30 minuter som vissa andra krämer.
En stor tumme upp!

22:57 dagens make up

Anledningen till varför det brukar vara brist på dagens make up är för att jag oftast går i samma sminkning. Det är skönt att köra på lite naturliga skuggor, mascara och rouge. Och det är ju tyvärr inte alltid det roligaste att se! Men ska försöka variera mig lite mer för det är ju alltid skoj så :-).




Jag har använt mig av skuggor från min Viva la Diva palett med 48 skimriga ögonskuggor. Använde mig av de skuggorna som är i brunguldiga nyanser näst längst ner till höger i paletten.
Att lägga en ljus champagnefärgad skugga i ögonvrån ger verkligen en pigg och vaken look.

19:15 NYTT: Nagellack från MNY!


Nr. 757. 29,50kr.

Nr. 445. 29,50kr.
Var på stan med Louise tidigare idag och fick en liten chock! Nu har Maybelline New Yorks lillasyster MNY kommit till Sverige och till Lindex i vår lilla håla! För er som inte vet vad detta är för märke så är det precis som jag skrev det vanliga Maybellines "lillasyster". Alltså som ett budget alternativ av det vanliga Maybelline-märket. De har läppglans, läppbalsam, rouge, nagellack, kajalpennor och ögonskuggor och ingenting kostar över 50 kronor!

Nagellacken ovan var de jag fick med mig hem, de är superfina i verkligheten, men tyvärr blev de inte lika bra på bild, men vill ni se hur de ser ut är det ju bara att leta i affären. Man behöver  två lager, men det behöver man i princip med alla lack, haha. De finns på Lindex och på Åhlens. Jag har inget baslack under nagellacken nu och jag har en färg på varje hand, så nu ska jag se hur hållbarheten är! Bra va? Jag uppdaterar er om hur de håller om en vecka ungefär. KRAM!

11:36 Produkttips: Microshadow "Pollution" från Make Up Store!


Microshadow från Make Up Store i färgen "Pollution". 140kr.
Något som alla bör ha i sin sminkväska är en svart, matt ögonskugga. Det är det enda du behöver för att förvandla en dagsminkning till en nattsminkning är just en svart ögonskugga. Denna från Make Up Store är perfekt för sotade ögon! Den är matt och har väldigt bra pigment. Både jag och Louise äger denna ögonskuggan och vi båda älskar den.
KRAMAR!

08:42 Beautyfreaks på Facebook!

Nu har vi äntligen fixat en fanpage-sida på facebook!
Det kommer bli mycket lättare för er att nå oss och att få reda på det allra senaste kring bloggen, våra inlägg och våra sminkvideos. Vi är peppade på detta alltså! Nu gäller det bara för er att klicka på den lilla "Gilla"-knappen längst upp till höger.
Här har ni länken: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Beautyfreaks/144711928906453

23:02 sminkvideo: pumpa


(om videon är för bred så klicka på den så kommer ni till youtube, kolla då på den där istället)

Eftersom att så många av er har önskat att få se en pumpa-sminkning bestämde jag mig för att göra en idag. Redigerade den för en stund sedan och här har ni resultatet! Den ser nog svårare ut att göra än vad den egentligen är. Vilket är bra!

Anledningen till varför vi (eller iallafall jag, men gissar på att Dejana tänker likadant) snabbspolar själva guiden i våra Halloween-videos är för att det är alldeles för många steg för att det ska få plats med något prat. Men jag tycker ni ser ganska bra ändå!
Massor av kärlek.

21:15 Gårdagens: Make-Up



Här har ni också gårdagens make-up!
Ansikte:
- I.D BareMinerals Foundation "Medium Beige". (Wooow, Dejana har foundation på sig! Haha, mineralpuder dock, men ändå...)
- L'oréal Infallible Make-Up Multi-usage concentrated concealer.
- Maybelline ExpertWear Blush nr. 62 "Rosewood".
- I.D BareMinerals Mineral Veil.

Ögon:

- Alla skuggor från IsaDora Eye Shadow Quartet nr. 44 "Muddy Nudes".
- Svart eyeliner från Kubiss.
- Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara.

Läppar:
Vanligt transparent läppbalsam.
Hoppas ni gillar det!

20:56 Gårdagens: Kavaj



Jeans Klädstället (Vero Moda) - vit tröja H&M - kavaj mammas gamla Pimkie - klädde ned looken med Converse på fötterna och armbanden är från Lindex.
Glömde helt bort att ladda upp bilderna på min outfit igår, men här får ni dem!
Hoppas ni gillar det!


13:13 Halloween-sminkning: Jokerman Look!

Här har ni en Joker-sminkning som passar super till Halloween. Hoppas att ni gillar det!


20:20 Nya ansiktsfärger till Halloween!

Grejerna är köpta på Lekia/Brio. Kitet till vänster kostade 79kr. och tuberna med ansiktsfärg till höger kostade 45kr./styck(!).
Igår skickade jag iväg mamma på jakt efter ansiktsfärg! Jag behövde mest en vit, en röd och en svart. Hon hittade ingen svart, men se vad hon hittade! Wiho. Har testat en av ansiktskritorna och den vita tubfärgen och de funkar superbra! Halloween - here I come!

12:15 sminkvideo: docka


(eftersom att klippet är så brett kanske ni inte se allt, klicka då på videon så att ni kollar på youtube istället)
Här har ni min andra Halloween-tutorial! Den här gången på en dock-look. Stora ihåliga ögon med långa fransar, små plutläppar och bulliga kinder. Hehe, tog hela kvällen igår men det var det verkligen värt.. för shit vad roligt det var, haha! Hoppas ni gillar det nu bara!
Om jag väljer att klä ut mig i år kommer det här förmodligen vara min utklädnad. Om ni ville veta, hehe. Puss på er!
PS: Vad vill ni se i nästa halloween-tutorial?

16:15 Halloween-sminkvideo: Lady Gaga/Barbie look!


Hello! Här har ni ännu en sminkning till Halloween! Denna gången är det en Lady Gaga ELLER en Barbie look. Det beror helt på vad man har på sig! Har man extrema kläder på sig, blont hår och pannlugg så blir man superlik Lady Gaga, men har man rosa på sig ser man ju ut som en Barbie. Så bestäm ni! Hoppas ni gillar det!

PS: Garvar ihjäl mig när jag ser mig själv i den superfula blonda peruken! Haha, men var bara tvungen...

10:30 Första intrycket: Nivea Gentle Waterproof Eye Make-Up Remover

Här har ni en video på när jag testar mitt nya sminkborttagningsmedel för vattenfast smink från Nivea, vad jag får för första intryck och hur jag tycker att det fungerar och luktar första gången. Vad tycker ni om denna typen av video?
Kramar!

18:40 Dagens: Mysigt i stickat


Jeans H&M - vitt linne JC - grön stickad kofta med polokrage mammas från Lindex - stövlar Skocompaniet (Peperoni) - örhängen JC och ring från Lindex.

Hello! Hur är det med er? Så här såg jag ut idag, lite sent första inlägg idag, men har faktiskt varit upptagen med att redigera en video till er. Den får ni se imorgon...jag säger bara en sak: Lady Gaga möter Barbie.

Mår lite skit om jag ska vara ärlig...har haft feber hela veckan och är täppt och förkyld nu också, tusan! Så nu knarkar jag förkylningshonung och te och fyller min papperskorg med näsdukar, haha=). Jävla pissregn också som man var tvungen att springa nästan en mil i på orienteringen idag i skolan...hoppas att ni mår mycket bättre!
Tusen kramar och mycket kärlek till er.

22:15 video: haul - Spanien

Woila! Här kommer en haul-video. Jag visar allt jag fick med mig hem från Spanien + en annan liten grej. Hoppas ni gillar't! Nu ska jag sova. Pussss!

14:11 ny produkt: the body shop

Hemkommen från Españaaaa! Kom hem natten till Tisdag klockan fyra, halv fem. Har inte uppdaterat sedan dess för jag har varit så jäääkla trött, och upptagen. Men nu så!
Påvägen hem, på färjan från Tyskland till Danmark, köpte jag ett nytt ansiktsvatten från The Body Shop. Jag har dissat ACO's serie nu och börjat köra med Clinique igen, det lilla kitet för finnar. Eftersom att ansiktsvattnet i det kitet tog slut ganska så nyss bestämde jag mig för att köpa ett nytt helt enkelt.
Har aldrig prövat några ansiktsprodukter från The Body Shop förut men det här verkar riktigt effektivt. Speciellt mot porer och fet hy. Det luktar väldigt gott också. Lovar att skriva en review så fort jag använt det tillräckligt länge! Det heter Seaweed Clarifying Toner. Är sugen på att pröva hela Seaweed serien!

13:26 Veckans Disneytävling: Vinn en Hannah Montana-dag!


Hannah Montana Tävling - Vinn en Hannah Montana-dag!
Veckans tävling ger dig en otrolig chans att vinna en make-over och att få möjligheten att spela in en egen låt med en egen musikvideo i en riktig studio! Check it out? Man har ju fasiken chans att bli kändis!

Klicka på följande länk: http://youtube.com/disneychannelse för att komma till Disneychannels Youtubekanal.

12:25 September Favorites♥.


Här har ni mina favoritprodukter från september månad! Några av er har bett om det nu så jag tänkte att jag kunde spela in en igår. Hoppas ni gillar det! Ha en superfin dag.


19:10 Look at those shoes♥.

Klicka på de små bilderna om ni vill se en större bild.

Skocompaniet (Peperoni), 599kr.


Skocompaniet (Wildflower), 499kr.
Här är skorna jag skrev att jag köpte tidigare idag! Mamma har något kort på Skocompaniet så vi fick 10% rabatt, det blev alltså 988kr. sammanlagt istället för 1098kr.

Var i stort behov av ett par rejäla stövlar nu till vintern och det fick bli de längst upp. De är lite kängliknande, eller hur? Är fortfarande inte hundra på dem, men de är supersköna och rejäla! Vad tycker ni? Keep or don't keep?

Det andra paret blev jag förälskad i när jag såg dem och eftersom jag fyller år snart och mamma också tyckte att de var jättefina så fick jag de också. Lite tidig födelsedagspresent med andra ord alltså! Vad tycker ni?
Kramar!


18:42 Nytt: Sminkborttagningsmedel från Nivea!


Nivea Visage Gentle Waterproof Eye Make-Up Remover, 50kr. på Lindex.
Va en sväng på "stan" med mamma innan. Haha, jag vet inte vad man ska kalla det...var i alla fall ute efter ett par stövlar nu till vintern (hittade faktiskt två par snyggingar! Ni får se bild på dem snart.)

Något annat jag behövde var ett sminkborttagningsmedel för vattenfast smink, för jag brukar använda vattenfast mascara lite oftare på vintern så måste ju ha något att få bort det med också. Köpte detta som ni ser ovan från Nivea. Jag tror att Louise också har det hemma, men är inte säker. Jag kan skriva en kort review om det när jag testat det några gånger. Låter det bra? Kärlek till er!

11:40 GUESS WHAT!?


Kolla vilka som är med i veckans Värnamo Nyheter!!! För er som har tillgång till Värnamo Nyheter (tidningen) så hittar ni en hel artikel om bloggen och om oss på sidan 24 i tidningen. Vi hade ingen aning om att bilden skulle vara så stor och att artikeln skulle bli så lång som den var, men gud vad glada vi är! När jag får tid nu någon dag kommer jag att scanna in bilden i datorn så kan ni som inte har tillgång till Värnamo Nyheter läsa artikeln i alla fall här på bloggen. Bra va?

PS: Louise är ju fortfarande i Spanien, men hon kommer hem ikväll eller i natt! Vet inte om hon kommer uppdatera än dock för hon kommer förmodligen vara ganska trött som ni nog förstår. TUSEN KRAMAR!


10:26 Nytt: IsaDora Eye Shadow Quartet

IsaDora Eye Shadow Quartet, nr 44 Muddy Nudes. ICA, 119kr.
Kolla vad jag fick med mig hem i lördags! Jag tyckte att färgerna var PERFEKTA vardagsfärger och med tanke på att jag i princip bara har skimriga ögonskuggor hemma så blev jag ännu gladare av att 3 av dem är helt matta! Wiho. 119kr på Ica som sagt, men det finns också att köpa på Lindex.
KRAMAR!


14:14 Gör din egen ring - superenkelt!

Som ni såg i något inlägg för någon dag sedan så hade jag på mig en ring som jag gjort själv och vet ni vad? Det är busenkelt!

Så här gjorde jag:

1. Först valde jag en ring som jag fick för jättelänge sedan av mamma och som jag aldrig använder och så bröt jag av själva ringen från smycket ovanpå.

2. Sedan tog jag denna gubben som hade lossnat från ett av mammas gamla halsband och bara låg och skräpade.

3. Sedan tog jag själva ringen från den gamla ringen + gubben + superlim och så var det bara att limma på den på mitten!

4. FÄRDIG!
Hur enkelt som helst och jag tycker att det är kul för att man får ett unikt smycke som inte någon annan har=).
KRAMAR!

18:35 Kvällens Make-Up: Lätt inramade ögon



Ett lätt sätt att få fint inramade ögon är att applicera svart (eller som i detta fallet-brun) kajal på vattenlinjen och måla på en tunn linje med svart eyeliner på övre fransraden. Det har jag gjort ikväll, superenkelt! Sedan är det bara på med svart mascara och woila!
Hoppas ni gillar det!

PS: Blogg.se har strulat hela dagen! I alla fall för mig, så har inte kunnat uppdatera. Nu är det fixat dock. Kramar!

UPDATE: Spanien

Holaaaaa! Sitter vid datorn i Spanien just nu. Kostade 10 euro for en kvart sa jag tankte uppdatera lite.. Jag lever i alla fall. Kommer formodligen inte uppdatera forens pa Tisdag. Ursekta, haha, det fina spraket. Hoppas ni forstar endo!

Har haft det sa himla bra. Det ar superfint vader och superharlig liten semesterstad. Full av pensionarer, haha. Puss!


15:41 Dagens: Please don't blame me

Jeans BikBok, svart linne GinaTricot, t-shirt GinaTricot, innejacka H&M.
Ringen gjorde jag själv igår(!) och nitarmbanden är från Lindex och örhängen från Oxxo Design.
Hoppas ni gillar dagens look. Tusen kramar.


15:31 Gårdagens: Knuten jeansskjorta!

Jeans Klädstället, svart linne GinaTricot, randig tröja Gekås, jeansskjorta mammas gamla från L'evis och klackar från DinSko.
Armband från Lindex, örhängen från Presentverkstan och ring från Montenegro.
Såhär såg jag ut igår. Hoppas att ni gillar det!

RSS 2.0