16:45 Resultat av test: MNY's nagellack

Hej på er! Ni kommer säkert ihåg nagellacken jag visade här i bloggen för fyra(?) dagar sedan från Maybellines serie med budget-produkter MNY. Jag tog också bilder varje dag i tre dagar efter jag applicerat nagellacken (en färg på vardera hand, utan bas- eller toppack) och här har ni dem:

Dag 1: Nagellacken var fina! Man behövde kanske egentligen bara ett lager, men jag gillar när färgerna är mer intensiva så jag tog två.

Dag 2: Jag märkte redan dag två att det guldiga lacket höll bättre än det gröna, men det brukar glittriga lack göra, så det var inte så konstigt. På det gröna hade det i allra yttersta kanten slipats av lite lack och i ett litet hörn av pekfingret. (Jag hade duschat en gång och tvättat händerna kanske 20 gånger denna dagen, haha.)

Dag 3: Efter att det lilla hörnet med grönt nagellack lossnade dagen innan hände ingenting mer denna dagen! Lacken satt precis som de gjorde dag två. Det guldiga såg nästan ut som dag ett - nymålat.

Dag 4: Det gröna lacket fortsatte att se ut som det hade gjort dagen innan också, lite slitet, men det hade inte lossnat något mer. Det guldiga började slitas i alla yttersta kanten av nageln, så som det gröna hade gjort första dagen, men annars satt det fint.
Jag tog bort lacken efter dag fyra då jag ville måla på ett annat (haha), men över lag så tycker jag faktiskt att lacken var helt okej! Med tanke på att de har bytt ut Viva la Diva på vårat Lindex här i samhället mot detta märket så är det inte annat än bättre. Ni vet ju att varken jag eller Louise är stora fan av Viva la Divas nagellack eftersom de skalas av efter en dag! Dessa lack kostade ju bara 30kr. och de höll ju i alla fall mer än en dag.

Kommer jag att köpa nagellack från MNY igen?
Svar: Ja, det kommer jag! Med tanke på att de hade superfina färger att välja mellan och att ingen produkt kostar mer än 50kr. så kommer jag att köpa fler lack från detta märket när plånboken inte känns så fet. Jag vill också testa ett av deras rouger som jag tyckte var superfint, men det får bli en annan gång.
KRAMAR♥!

Kommentarer
Postat av: Stina

Ni skrev för ett tag sedan att ni var tvugna att ladda ner ett program för att eran webcamera på er dator skulle funka. Jag har också fått en dator i skolan med en webcamera, men den funkar bara i MSN. Jag hittar den inte ens i datorn. Vad laddade ni ner för program?



Superduper bra blogg!!!!

2010-10-15 @ 17:53:45
URL: http://stinabelle.blogg.se/
Postat av: Maggie

..men det kan ju oxå bero på att man använder högerhanden mera än vänsterhanden, att det är därför som det gröna lacket slits bort först, menar jag.

2010-10-15 @ 19:10:35
URL: http://blogg.aftonbladet.se/fluortanten
Postat av: cajsa

Hej , vad ska ni göra i helgen då?:)

kram cajsa

2010-10-15 @ 19:39:45
URL: http://cajsadenenda.blogg.se/
Postat av: astrid

älskar det silvriga :) tycker ni att det är snyggt med svart nagellack?

2010-10-16 @ 01:10:47

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0