22:15 Ny concealer:

Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-on, 87kr. på ICA Kvantum (finns också att köpa på bl a. Lindex!).
Ikväll var det "ballongkväll" här hos oss vilket innebär att det var halloweenkväll på stan då alla affärer öppnar igen klockan 19.00 och är öppna enda till klockan 21.00. I affärerna finns då också ballonger som man får välja en och smälla, då trillar det ut en lapp med något skrivet mellan 5%-25% (tror jag!) och då får man så mycket procent rabatt på sitt köp! Det gäller dock inte för Lindex och matställen vilket är lite synd, haha...

Det jag köpte var alltså denna concealern, ett halsband som ni får se någon gång snart och några andra småsaker som inte är värda att visa, haha. Jag har testat denna concealern redan, då min mamma har den, och på mig har den fungerat riktigt bra än så länge och den verkar vara ganska dryg, så nu ger jag den ett riktigt försök! Det är en ögongel och en concealer i ett vilket är superbra! En recension kommer när jag använt den tillräckligt länge för att säga vad jag tycker om den.

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack så mycket för svaret!

2010-10-29 @ 07:15:03
URL: http://flimma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0