20:15 TUMMEN UPP: Needs pincetter

Pincetter från "needs beauty accessories".

Kostar endast 20 kr. styck på ICA Kvantum eller ICA Maxi.


Namnet på denna är Pincett sned / Tweezers slanted.

Denna är min favorit av de båda! Den är grym. Det är lätt att komma åt alla strån pga. den kurviga formen och den greppat stråna otroligt bra! 20 kr är nästan för lite för denna, jag hade köpt den även om den var dyrare, men nu är den inte det och jag älskar det, haha.

 

Namnet på denna är Pincett mode / Tweezers fashion.

Modellen på denna är som den traditionella pincetten. Denna greppar också bra och är perfekt för de lite grövre hårstråna och om man vill få bort fler än ett hårstrå, men den är ganska bred vilket gör den lite klumpigare än den ovan. För 20 kr. är den väldigt bra, men den andra är ännu bättre!


För 20 kr. kommer jag aldrig att hitta en bättre pincett än den snedställda! Min mamma har en superbra pincett, men den kostade mellan 200-300 kr. Denna kostar en tiondel av det och är minst lika bra! TUMMEN UPP!

19:50 ny produkt: foundation


Loreal Infallible Foundation, High Precision Foundation brush


Eftersom att min foundation från Lumene håller på att ta slut bestämde jag mig för att köpa mig en ny när jag befann mig på Lindex igår. Om jag inte minns helt fel har Dejana prövat Infallible foundationen och har sagt till mig att den är superbra. Så varför inte? Tänkte jag. Den har lanserats i en ny förpackning nu med en inbyggd foundationborste - som är hur mjuk som helst! Det enda man gör är att skruva på den röda "korken" kring borsten och så pumpas det automatiskt ut foundation. Tycka vad man vill om den funktionen - kan vara både smidigt och ganska opraktiskt då man måste vara försiktig med hur mycket man "skruvar"!
Det är meningen att den ska hålla i 24 timmar (vilket låter liiite väl optimistiskt!), ha en matt finish och inte smeta av sig.

Det är extrapris på den här produkten på Lindex just nu, 149 kronor istället för 175 kr som den i vanliga fall kostar.
Vill ni se en review på den här foundationen så fort jag fått testa den några gånger?

21:37 Kvällens make up: Purple lover





Här har ni kvällens make up. Min blev också lite "romantisk" precis som Louises blev tidigare idag. Nu ska jag vara med min pojk, hoppas att ni också får en mysig kväll! Kram på er.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Garnier 2 in 1 Anti-dark Circles Eye Roll-on.

ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- IsaDora Inliner Kajal "50 Satin White".
- IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
- Skuggor ur denna lilla Romeo & Julie-paletten:

- IsaDora Bold Tip Eyeliner "50 Carbon Black".
- L'oréal Volume Million Lashes mascara.

LÄPPAR
- Avon lipstick "Berry Mauvy".

15:50 Dejanas paletter:



120-palett från eleven.se. Kostar 279kr. + frakt.
Denna paletten fick jag ju i julklapp och jag Ä L S K A R den! Hur många fina färger som helst och skuggorna är väldigt pigmenterade (det finns både skimriga och matta skuggor i denna paletten). Hann inte ta swatches på dessa innan min kamera dog. Nu vill jag ha den nya 120-paletten "Earth vs. Pastels" som är heeeelt underbar. Ena halvan är fylld med massvis av bruna och gråa skuggor perfekta till vardags, men också till sotade ögon.

Klicka här eller här för att komma till två tutorials där jag använt skuggor från denna paletten.




Denna Viva la Diva-paletten (med skimriga ögonskuggor) fick jag i födelsedagspresent för något år sedan av några vänner till familjen, men jag började inte använda den förän för 1,5 år sedan kanske, eftersom jag inte var så jätteintresserad av ögonskuggor när jag fick den. Den var dock en "limited edition"-produkt så den finns inte att köpa längre såvitt jag vet, tyvärr. Jag älskar verkligen rougerna i denna paletten och i princip alla ögonskuggorna också. Det finns alla skuggor man behöver för en lyckad sotning, samt alla bruna färgen man behöver för fina vardagssminkningar. De blåa och lila skuggorna är superfina också.

Några swatches av skuggorna från Viva la Diva paletten.
Klicka här för att komma till en tutorial (som jag gjorde för nästan NIO MÅNADER sedan! Haha...) där jag använt denna paletten.




De här tre små paletterna har ni säkert sett i inlägget där Louise visade sina paletter och jag har likadana. Jag köpte dem i en kinesisk butik i Serbien för ynka 15 svenska kronor/styck! De är väldigt pigmenterade (och superskimriga), men av någon anledning, precis som för Louise, så är det jättesvårt att få fram det på bild! De är i puderform, men ändå krämiga på någon konstigt sätt!

Swatches.
Klicka här eller här för att komma till två tutorials där jag använt en av de här paletterna.




De här två paletterna är köpta i samma lilla kinesiska butik som de tre ovan. Dessa var ännu billigare! 10 kr. styck! Jag har inte använd de här alls mycket, men det beror helt enkelt på att jag inte haft något bra tillfälle! Jag hade fått för mig att de inte var alls pigmenterade, men gud vad mina swatches bevisade motsatsen. De är superskimriga och vääldigt pigmenterade.

Swatches.
Klicka här så kommer ni till en tutorial jag gjorde för lääänge sedan med de här två paletterna.



Denna fina gröna explotionen "Romeo & Julie 24 Eyeshadow Color Kit" är köpt på NETTO tro det eller ej! Den kostade nog inte mer än 50 spänn och vet ni vad? Skuggorna är riktigt riktigt pigmenterade! Superfina gröna och turkosa färger verkligen.

Swatches.
Klicka här för att komma till en tutorial (också inspelad för nästan nio månader sedan!) där jag använder den här paletten.



Detta är nog min första "palett" någonsin, haha. Denna är också från "Romeo & Julie", men har tyvärr inget speciellt namn och minns inte var den är köpt heller. Vid första ögonkastet kan man tänka att den ser lite "tacky" ut, men skuggorna är faktiskt riktigt riktigt fina! De här skuggorna är nog de som är minst pigmenterade av alla i detta inlägget, men de är fortfarande väldigt bra med tanke på att de andra är riktigt grymma! Varför har jag glömt denna egentligen? Älskar verkligen färgerna! Och den vita skuggan är matt, alltså perfekt som highlighter!

Swatches.
Till denna har jag tyvärr ingen tutorial, men ni får nog se en dagens make up lite senare ikväll där skuggor från denna paletten kommer att vara inräknade.
Hope you enjoyed! Tuuusen kramar!

12:53 dagens make up: romantiskt


Jag kör sällan på färg i mina sminkningar men igår vågade jag faktiskt mig på den här sminkningen i ljuslila toner. Gör sig bra till vardags då det inte är för skrikigt men ändå annorluna. Den här sminkningen är också superbra till bröllop, studentbal, eller bara lite "finare" fest i övrigt.
Den här sminkningen framhäver gröna ögon!
Alla skuggorna jag använde kommer från min Viva la Diva palett:
Det är skuggorna längst ut, längst ner till höger som jag använde mig av. 

22:02 Gissa vad det är för dag idag...?

...BEAUTYFREAKS FÖDELSEDAG!

21:03 en dagens make up för ett tag sedan:

En enkel brun vardagssotning jag hade för några veckor sedan. Kände för lite extra, haha!

Mähääää...

BAS:
Lumene Natural Code Matte Make up Foundation
Viva la Diva Cover up Concealer
Lumene Natural Code Shine & Redness Powder
Rouge från en Rimmel Palette
ÖGON:
Matt mörkbrun ögonskugga från en Rimmel Palette
Svart kajal från Helena Rubenstein
Ögonskugga i ögonvrån från Viva la Diva, 320 Golden
Volume Million Lashes Mascara från Loreal
LÄPPAR:
Shinylicious Fruity Gloss från Maybelline i färgen 804 Framboise Raspberry


17:07 Mina två "go-to" paletter till vardags:

Jag tänkte egentligen lägga upp dagens make-up nu, men känner mig som skit, så...ja. Hoppas att eran dag har varit M Y C K E T bättre än vad min har varit...MEN, inga sura miner nu! Utan jag tänkte visa er mina två favoriter när det gäller mini-paletter till vardags! Känner jag för att slänga på lite ögonskugga någon vardag och har ganska lite tid på mig att göra mig i ordning, så är det någon av de här två godingarna jag stäcker mig efter. Superfina till vardags och superlätta att få till fint.


L'oréal ColorAppeal Trio Pro "317 Honey Brown".
På denna står det till och med på baksidan vilken skugga man ska applicera var! Superbra om man är nybörjare! Finns i ett antal olika färgkombinationer (bl a. rosa skuggor), men brunt är en perfekt vardagsfärg.


(Mascara: L'oréal Volume Million Lashes "Black". Nude-färgad kajal: IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".)



IsaDora Eye Shadow Quartet "44 Muddy Nudes".
Denna finns också i ganska många olika färgkombinationer, men denna tyckte jag var perfekt till vardags. Skuggorna är lila, men har en brunaktig underton.

Bildtutorial på denna enkla vardagssminkningen hittar ni här!

00:13 video: disco nails

En snabb nail-tutorial på glitternaglar som jag gjorde idag. De är annorlunda, coola och lagom utstickande! Väldigt basic ändå liksom.. hehe. Hope you enjoy! xoxo

PS: Såg att ni reagerade olika bland kommentarsfältet till förra inlägget. Och ja, Basiron är starkt och jag skrev att det kan torka ut huden ganska rejält men visste inte att det kunde göra huden öm osv dock. Så var försiktig med det! Var inte så tydlig med att skriva det kanske. Men på mig funkar det iaf!


19:44 bra produkt mot finnar!

Jag har hittat en väldigt bra produkt för stora finnar som gör ont och som aldrig tycks vilja försvinna! Produkten heter Basiron och är som en gel/kräm som man stryker på över problemområden i ansiktet. Jag brukar punktbehandla de allra svåraste finnarna och man kan se en STOR skillnad redan efter första natten! Man ska helst inte använda produkten ute i solen då den kan ge tydliga solfläckar.
Var dock försiktig med hur mycket du tar för den har en tendens att torka ut huden ganska rejält (huden kan också lätt bli torr i början när den inte är van, men det försvinner sen..).

Den finns med olika "styrkor", 10 % och 5 % beroende på hur "svår" akne man har. Någon annan som också prövat Basiron?

Hereeeee it is! The magic..


Ni känner nog igen den här tjejen från reklamen. Whaaaaaaat liksom, haha


18:18 Dagens lack: Hot Chocolat



MaxFactor Diamond Hard 3 in 1 Nailpolish "844 Hot Chocolat".
Så här ser dagens naglar ut. Just för att jag kan lackets namn så blir jag sugen på varm choklad varje jäkla gång jag kollar på mina naglar. Så typiskt! Haha. Kram på er och ha en fin kväll! Nu: Äta! Sen: Plugga...

17:00 NYTT: Smink

L'oréal Volume Million Lashes "Black".

Extrapris, på Lindex: 139kr. (Ordinariepris: 175kr.)

Finns att köpa på: Lindex, Kicks, Åhlens City mm.


IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist".
Extrapris, på ICA Kvantum: 99kr. (Ordinariepris: 119kr.)
Finns att köpa på: Lindex, Kicks, Åhlens City och i ICA Kvantum-butiker som har en sminkavdelning.

Applikatorn som kom med är en helt vanlig puderpuff.


Med kom också en liten förpackning foundation. En tester med andra ord: "IsaDora 16 Hrs Active Moist Make-up Spf 30 Foundation".

IsaDora Inliner Kajal "56 Blonde".
Pris: 70kr.
Finns att köpa på: Lindex, Kicks, Åhlens City mm.
De här tre sakerna har varit på min "att köpa"-lista ett bra tag nu, så nu var det dags att köpa dem! Jag skulle egentligen köpa Maybelline´s mineralpuder, men det fanns varken på Lindex eller ICA, så jag köpte detta mattgörande pudret från IsaDora istället eftersom de hade extrapris också, woho!

Storyn bakom mascaran var att jag ville köpa den allra nyaste som heter likadant fast "Extra Black" i slutet, men det var extrapris på den näst nyaste så...jag köpte den istället! Hur stor skillnad kan det vara liksom...?

Jag har ju kajalen från IsaDora, som jag älskar, fast i vitt. Vitt kan dock se lite för mycket ut ibland, så jag ville ha en naturligare färg som ger samma effekt: öppnar upp och piggar upp ögonen. Review på mascaran och pudret kommer när jag använt dem tillräckligt länge!

20:02 Två nya väskor!

Första väskan är en "clutch"-väska från märket "Feel":
Älskar verkligen denna typen av axelband! När de är inflätade i kedjor blir jag knäsvag.


ZOOM på lite detaljer (kedjan och materialet):

Andra väskan är en ljusbrun (+lite militärgrönaktig) väska med skinndetaljer i brunt (fake):
Perekt till sommaren när man bara ska en snabbis till stan eller liknande och man bara behöver det nödvändigaste som plånbok, mobil, nycklar och kamera. Superfin färg och väska att matcha till en fin ljus jeansjacka.


ZOOM på lite detaljer (tyget och spännena på sidan och knäppet på framsidan):

Åter igen har mamma gjort min dag! (Man kan ju nästan tro att detta är hennes blogg med tanke på alla saker som jag visar som egentligen är hennes, haha.) De här två köpte hon dock till migLiza Bags & Outlet som är en väskaffär med superfina väskor från alla kända märken som BjörnBorg osv. men också från mindre kända märken. Gissa priset...? Just nu: TVÅ VÄSKOR FÖR 99 KR(!) eller en för 75 kr. Som hittat!

Vad jag vet så finns Liza Bags i Värnamo och Gislaved, i Småland, men vet inte om det finns någon annanstans i Sverige tyvärr.

13:00 Min träningsrutin, på gymmet:

Har fått flera frågor nu om vad jag tränar, hur ofta, hur jag tränar osv. Några av er såg lite armmuskler i min hårvideo och undrade därför hur jag gör.

Ja, jag har en ganska muskulös kropp. Jag får väldigt snabbt muskler om jag tränar och ska jag vara ärlig så hatar jag att de syns så mycket! Ni tycker säkert jag är knäpp som klagar på att jag har muskler, men jag vill ha feminina armar och inte vara en muskelknutte, haha! Okej, jag är absolut ingen muskelknutte, men muskler har jag, det har ju alla egentligen.
Eftersom skönhet och hälsa hör ihop så tänkte jag att detta inlägget faktiskt kan passa in. Vill man må bra, vara frisk och pigg och se frisk och pigg ut så bör man träna.

Vad jag tränar och hur ofta: Jag tränar ca. 3 ggr/veckan på gym. Jag är där i 2 timmar varje gång och ger allt vad jag har. Jag hatar mesträning, utan tycker att om man nu ska träna ska man göra det ordentligt! Jag har höga krav på mig själv och jag tränar tills jag känner mig svimfärdig, det är då jag blir nöjd. Låter helt galet, men det är sådan jag är.

MITT GYMPASS:
Hur tränar jag på gymmet? Så här brukar ordningen se ut i princip varje gång jag är på gymmet:
Jag börjar oftast med cykling allt vad jag pallar i 20 minuter, i olika hastigheter beroende på vilket program jag ställer in cykeln på. Visaren brukar stå på nästan exakt en mil när jag är färdig. Detta blir uppvärmningen, eftersom man svettas som en gris av cykling!

• Sedan går jag över till maskinerna bara ägnade för benen och lite för rumpan. Jag kör alla maskinger i set, som man bör göra. Jag kör fyra set: Först 20 gånger, sedan 15, sedan 10 och sist 5. Det finns träningsmaskiner för insida lår, utsida lår, baksida, framsida och för musklerna runt knäna.

• Sedan är det dags för löpning, min absoluta favorit! Jag älskar verkligen att springa. Tycker att det är så befriande och när det är fint väder ute så är jag ute och springer. På gymmet så blir det ju dock på löpbandet och då ställer jag in det på en aning uppförsbacke, för att det ska ge mer, och sedan springer jag i 20 minuter utan att stanna på steg 11-12,5 på hastighet. Jag slår vad med mig själv i huvudet att inte få röra minus-knappen förän löpbandet slutat rulla efter 20 minuter. Då är jag inställd på det.

• Efter löpningen går jag tillbaka till maskinerna, men nu kör jag bara träning för armarna. Också för detta finns det olika träningsmaskiner: för biceps- och tricepsmusklerna. Jag kör som vanligt i set: 20st, 15st, 10st, 5st. Jag vilar en stund mellan varje set. Jag gör oftast rygglyft nu också.

• Nu går jag till trampmaskinen som är bra för både ben och rumpa. Där trampar jag i 20 minuter och beroende på vilken inställning jag har det på så är det olika tungt att trampa.

• Sist så går jag till mattan där jag gör utfallssteg med hantlar, armhävningar med hantlar, sit-ups, rumplyft med fötterna på en pilatesboll, övningar med hantlar för triceps (underarmarna) och viktigt: stretchar.

Sedan tar jag mitt gymkort, duschar och drar hem.
Jag tänkte spela in en video på gymmet när jag gör allt detta, men det skulle vara skämmigt att filma där när alla kollar...

12:12 Gårdagens/kvällens make up:


Haha, mitt nyckelben ser helt vrickat ut på första bilden!? Äsch, kolla på fejjan istället! Eller...äh, kolla var ni vill!

Gårdagens make-up såg ut så här! Testade en ny läppenna från Rimmel igår som jag storgillar! Vinröd är det rätta namnet. Hoppas ni tycker om det!

Någon frågade på Blogsvar om jag kunde göra en video som är perfekt för tjejmiddag. En sminkning som ska vara fin, men inte för mycket. Tycker denna sminkningen är utmärkt för just tjejkväll. SUPERenkla ögon och uppiffat med röda läppar. Behövs ingen video för att förklara hur man ska göra denna =).

PRODUKTLISTA:
BAS
- Garnier 2 in 1 Anti-dark Circles Eye Roll-on.
- MaxFactor Bronzing Powder "01 Golden".

ÖGON
- Ljusaste ögonskuggan (champangefärgad) från: L'oréal ColorAppeal Trio Pro "317 Honey Brown".
- Maybelline the Falsies Volum' Express Mascara "Glamour Black". Bara på överfransarna.

LÄPPAR
- Rimmel 1000 Kisses Stay On Lip Liner Pencil "061 Wine".
- Vanligt läppbalsam över för att undvika torra läppar.

20:17 Dagens naglar: Från den finaste röda, till häftiga mönster


Nivea Flex & Strong with Bamboo nailpolish "120/40 Cardinal".
Detta är nog det finaste röda nagellacket jag haft. Tycker jag då. Jag älskar det, men det är snart HELT slut. WÄÄ!


+ Svart nagellack från Viva la Diva och silverglittrigt nail art-lack från Kiss Nail Artists Kit.
Sedan medan jag var hemma väntade på att gymmet skulle öppna så blev det lite tråkigt så jag trixade lite med tejp, svart nagellack och silvrigt glitterlack.

19:12 video: HAUL!

Tjenixen! Här kommer jag med en haul-video till er. Äntligen typ? Det var ett tag sedan, ja! Hope you enjoy..


16:26 "Mjölkfin"

Jag tror inte att jag är ensam om att inte kunna låta bli att läsa vad som står på baksidan av mjölkpaketen, varje dag! Om jag redan har läst det en gång spelar ingen roll, jag läser gärna om det igen.

Vad jag dock inte var beredd på var att dagens mjölkpaketet skulle ge mig skönhetstips! Vilken jackpot!


Så här står det på mitt mjölkpaket
(mellanmjölk om ni undrar, haha!):


Denna meningen förklarar helt och hållet varför mjölk är så himla nyttigt:

Så...drick mycket mjölk! Förutom att det är otroligt viktigt för att stärka tänder och skelett så är det bra för ditt yttre också! Hy, hår, naglar, allt! Något annat som är bra för just de här områdena är vanligt vatten. Så drick, drick, drick! Haha. Dock är det viktigt att inte överkonsumera något av de här grejerna. Alla nyttiga grejer är inte nyttiga i alldeles för stora mängder, men en lagom mängd varje dag gör inget annat än bra saker för dig.

15:10 Nytt: Bronzer



MaxFactor Bronzing Powder "01 Golden".
115 kr. Finns att köpa på Lindex, Kicks, Åhlens City mm.

Klicka på miniatyren för att se det fina guldiga skimret närmare!

Förutom mitt fynd på Second Hand igår så köpte jag också den här bronzern från MaxFactor! Har velat köpa den väldigt länge då Louise har en likadan och älskar sin. De gånger jag har testat den så har jag älskat den också! Kramar♥.

12:16 Second Hand-fynd: Stickat i XL


Halloj! Fyndade denna fina stickade tröjan igår på Second Hand! Endast 30 spänn och huuur skön som helst. Den är inte i "normalt" stickigt material utan verkligen supermjukt och lurvigt (100% akryl). Det som fick mig att vilja köpa den extra mycket var att den är i stl. XL! Med en tajt, kort högmidjad kjol under blir den perfekt att ha med fina svarta nylonstrumpbyxor (när vädret tillåter vill säga!).

Förresten så tog jag bilderna för en och en halv timma sedan, så fort jag steg upp ur sängen, därav det totaltrötta utseendet. Haha, kram på er!

UPDATE: Jeansen är från ONLY och är köpta på Klädstället.

12:55 Hair Tutorial: Inbakade småflätor på sidan av huvudet!

VARNING: Sänk ljudet som f*n, för låten är från Youtube´s Audio-bibliotek där volymen är hur hög som helst!


Många av er läsare har bett oss, eller mig, visa hur jag gör mina inbakade små flätor på sidan av huvudet. Så jag spelade in en video på det i förrgår! Tänk på att spänna åt ordentligt när ni gör flätorna så de blir tajta och fina. Blev inte färdig med redigeringen förän igår, men då laddade jag upp två andra videos så denna fick vänta tills idag. Hoppas ni gillar det!

Vet du inte hur man gör inbakade flätor? Klicka dig in till denna videon jag spelade in för ett tag sedan.

23:15 Random videoblogg från igår:


Ni har sagt att ni vill se fler lite random videobloggar och när jag säger random så menar jag verkligen RANDOM! Haha. Hoppas ni tycker om den i alla fall. Kramar!

21:10 produkter: mina paletter!


I det här inlägget tänker jag visa er alla mina paletter jag äger, eftersom att det varit efterfrågat av er läsare några gånger. Hope you enjoy!



1. Först ut är min Viva la Diva palett med 48 skimriga ögonskuggor. Den här paletten köpte jag på mellandagsrean på Lindex vintern 2009/2010. Den kostade egentligen 199 kr men på rean fick jag den för en hundring. Jag älskar den här paletten då den innehåller en rad olika fina highlighters och skuggor som passar perfekt till vardags till skuggor som gör sig bäst vid festligare tillfällen.

Här är några swatches jag gjorde för att visa er hur pigmenterade skuggorna är.


2. Den här paletten från Coastal Scents (www.coastalscents.com) med 88 matta skuggor köpte jag på tradera för ungefär.. 1,5 år sedan? Jag vann auktionen för 210 kr och slapp betala frakt då personen som ägde paletten då bara bodde 10 min från mig. Smidigt och bra!
Jag har använt den här paletten hur mycket som helst sedan jag köpte den och det var faktiskt den som fick mig att bli mer intresserad av smink och lite mer vågade ögonlooker. Som ni kan se har jag använt den högra delen av paletten betydligt mer än den vänstra.
Om ni undrar varför vissa av skuggorna är typ sönder är det för att jag tappat paletten 2 ggr i badrumsgolvet! =(

Lite swatches här med.. Valde de mer färgstarka skuggorna för att verkligen visa er hur pigmenterade de är. Här utan primer under precis som med de andra "swatches"-bilderna i det här inlägget.




3. Den här paletten är av märket Rimmel och jag fyndade den på Lindex för ynka 20 kr för ungefär ett år sedan. Jag strosade förbi rea-hyllorna på sminkavdelningen och nästan längst in på hyllan gömde sig den här godingen. Fina användbara skuggor till vänster, naturliga rouger i mitten, och läppglans längst till höger (som jag vet ser väldigt äckliga ut på bilden haha.. men jag brukar inte använda varken gult eller vitt läppglans så im okaaay).

Bra pigmentering i dessa skuggor också! Inte lika bra som de paletterna ovan dock men det duger.


4. Sist men inte minst dessa tre paletter jag fick av Dejana i födelsedagspresent förra året! Hon köpte de i Serbien för typ 15 svenska kronor styck (!). Älskar verkligen de här paletterna då pigmenteringen är GRYM, färgerna superfina och konsistensen på skuggorna är ganska så speciell. Krämig och silkig.. typ.. fast ändå torr! Dock faller dessa skuggor lätt ner på kinden och lämnar mindre fina fläckar på en fin bas, men det är bara att ösa på med löspuder innan eller att hålla ett papper över kinden medan man packar på skuggorna så är det luuugnt.

Tycker inte den här bilden gör skuggorna rättvisa då de är mycket mer pigmenterade i verkligheten! Men ni ser ju lite av "konsistensen" i alla fall, hehe.






20:25 Sminkvideo: Pretty Purple



Här har ni ännu en sminkvideo! Denna gången en lila look (alltså framhäver den gröna ögon otroligt bra, men också blåa). Jag har inte använt eyeliner i denna sminkningen då jag vet att många tycker att det är svårt att applicera. Hope you like it! Kramar.

UPDATE: Glömde skriva att för er som har frågat läääänge om att få höra mig prata serbiska i en video, så gör jag det precis i slutet av denna videon, då jag pratade snabbt på telefon med min lillebror och mamma. Så vill ni höra det, så klicka er till slutet, 07:23 närmare bestämt, haha!

17:27 coral

KUBISS - Nr. 46

Älskar det här lacket från KUBISS som jag köpte inne på Gekås för ynka 10 spänn! Ett supersomrigt och koralligt lack med en massa guldskimmer i.

14:40 Dagens lack:



Nivea Beauté Flex & Strong with Bamboo "49 Nectar Plum".
Next: Inspelning av sminkvideo och lite annat, men jag borde kanske klä på mig först, eller vad säger ni? Röd pyjamas med Musse Pigg på är inte så inne va? Haha!

22:21 läsarfråga: smokey eye utan att se sliten ut

Jag försökte göra din sminkning Louise "Bronze makeup" men varje gång jag lägger någon mörkade skugga runt ögonen ser jag "sönderslagen ut", allstå som att jag har två blåtiror runt mina ögon. Det spelar liksom ingen roll om jag har blå eller brun skugga, det ser ändå helt fel ut... Vad gör jag för fel egentligen? Kan det vara så att vissa faktiskt inte passar i mörk ögonskugga runt ögonen utan att det ser konstigt ut?

SVAR: Tyvärr är det faktiskt så att inte alla kan bära upp tyngre make up. Men det finns saker att göra åt det! Tänk på att inte dra ner ögonskuggan på den nedre fransraden för långt, eller för långt in mot ögonvrån . Det kan få dina ögon att se väldigt trötta ut. Och om du känner att det ändå ser ut som att du är trött och sönderslagen, skippa skuggan på den nedre fransraden helt!
Big no no...
Utan tänk mer såhär..
En skarp linje upp mot ögonbrynet längst ut på ögonlocket lyfter ögat och får dig att se piggare ut. Om du ÄNDÅ ser sönderslagen ut så pröva lite mer naturligare och lättare skuggor, till ex. brunt och guldigt.

19:52 Alla Hjärtans Dag:

Detta är verkligen inte skönhetsrelaterat, därav hamnar det i kategorin "Off topic", men jag är ju bara tvungen att visa er hur jag bäddade min säng idag! Väntar just nu på mitt egna lilla hjärta, min pojkvän då.



Efter jag kom hem från gymmet idag så städade jag i princip hela huset (mest för att överraska min mamma) och tömde diskmaskinen osv. och sedan töntig som jag är så blev resultatet av "vanligt sängklädesbyte" så här! Lägg märke till "Lady & Luffsen"-örngotten som är kanske...åtta år gamla? Kärleksfullt! Nu ska jag bara tända 14 ljus (!) som jag placerat ut i rummet och ställa fram choklasasken.

Hittade det här Alla Hjärtans Dag-kortet på Konsum. Är det inte hur gulligt som helst!?



Hoppas ni har haft/har en underbar dag med nära och kära! Måååånga kramar och mycket kärlek för att ni följer oss och är så trogna läsare♥.

23:14 sminkvideo: bronze

En video som var efterfrågad av någon på bloggsvar, som ville se en väldigt bronsig make up. I den här videon visar jag er hur jag gör ögonen som är sotade och guldiga, hur jag lägger min highlighter på kindbenen, under ögonbrynen och i ögonvrån osv. I den här sminkningen tog jag också inspiration av Victoria's Secret modellerna:

Hope you enjoy!

18:00 video: getting ready


Skulle iväg och fira en vän igår kväll så jag bestämde mig för att filma när jag gjorde mig i ordning. Smink & hår! I den här videon får ni också ser hur jag stylar mitt självfall med lockgelén från Scandinavian Formula. Enjoy! =)
PS: Audioswap på Youtube håller på att bearbetas, så musik kommer om en stund. Sätt på er favoritlåt under tiden så länge!

16:10 Sminkvideo: Alla Hjärtans Dag

Jag spelade in denna videon igår och redigerade den hela dagen typ, eftersom jag översatte den, haha. Tur att jag fick upp den nu innan Alla Hjärtans Dag, men annars passar sminkningen lika bra till en vanlig date eller när som helst om man vill egentligen! Hoppas ni gillar det, kramar!

15:35 proactiv: hur går det?

Några av er har undrat både bland kommentarerna och på bloggsvar hur jag tycker Proactiv funkar. Jag slutade faktiskt använda alla stegen för någon vecka sedan. Nu tvättar jag ansiktet istället bara med en rengöringsgel från Clearasil som jag köpte i somras, och sedan smörjer jag in ansiktet med nattkrämen eller dagkrämen då från Proactiv. De produkterna tycker jag faktiskt om! Och ansiktsmasken (längst till höger på bilden nedan).
Jag tycker inte alla stegen ihop gör min hy bättre, snarare värre. Och ja, jag vet att man inte ska döma rengöringsprodukter för tidigt för det tar ett tag för hyn att vänja sig. Men jag hade en instinkt att sluta med det och ja, jag kommer nog inte köpa Proactiv igen, möjligtvis krämerna då men inget annat.
Tycker ansiktstvätten är alldeles för hård mot huden då den är som en scrubb, och ansiktsvattnet känns oerhört starkt. De torkade ut min hy ganska rejält också vilket jag INTE tyckte om.
Jag tror att hyn mår bäst av att få vila ifrån smink och andra starka produkter så ofta den kan. Så tycker jag min hy funkar i alla fall!

Så nepp, inget mera Proactiv-kit för mig! Fast jag kan ju inte lova något, en vacker dag kanske det faktiskt fungerar!

11:25 Vad är en primer?

En ögonskuggsprimer är en bas som man applicerar på ögonlocket innan applicering av ögonskugga. Den gör så att färgen på ögonskuggan blir mer intensiv och hjälper till att hålla skuggorna på plats under dagen. Jag tänkte att jag kunde visa skillnaden med hjälp av "swatches" och hur mycket en primer faktiskt gör.


Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer. Kostar 120kr. på Lindex.
Som ni säkert redan vet så är detta primern båda jag och Louise använder och den är skitbra!

Till mina swatches använde jag de här två skuggorna från översta delen av 120-paletten från eleven.se:

Den gröna skuggan är skimrig, medan den röd/orange är matt.


Swatches med och utan primer:

1 Utan primer.     2 Med primer.     3 Utan primer.     4 Med primer.
Som ni kan se tydligt på denna bilden så är färgen på skuggorna mycket intensivare där jag applicerat primer under, än på de utan primer.


Sedan tog jag vanligt toalettpapper och drog några gånger över mina swatches för att demonstrera att primern hjälper till att få ögonskuggan att fästa bättre och hålla sig på plats under dagen. När jag gjort det såg det ut så här:

1 Utan primer.     2 Med primer.     3 Utan primer.     4 Med primer.
Självklart suddades alla skuggor ut en aning eftersom jag gnuggade toalettpapper över dem, men som ni kan se så sitter skuggorna med primer under kvar betydligt bättre än de utan primer som suddades ut väldigt snabbt faktiskt.

Man gnuggar ju vanligtvis inte toalettpapper över sina sminkade ögonlock, men detta visar bara att skuggan kommer sitta mycket bättre och inte förlora lika mycket av sin intensitet om du har en primer under.

00:50 Egenblandade nagellack

Jag tyckte det var så jäkla kul att blanda ihop ett eget baslack så jag bestämde mig för att blanda ihop några nagellack till! Har sett tidigare att man kan blanda flera nagellack så att de blir unika, men jag hade flera nagellack som var väldigt lika varandra som nästan var slut allihop, så jag blandade mig tre nya nagellack!

FÖRSTA KOMBON:
L'oréal Holographic Shine "801".            L'oréal New Jet-Set "400".

Det första är ett holografiskt lack som är OMÖJLIGT att få till på bild. Det är ett vitt lack som skimrar grönt i vissa ljus i alla fall.


Valde att hälla det i det holografiska lackets behållare för den är snyggare, haha.


Woila! I verkligheten är detta lacket dock ljusljusorange och skimrar i grönt, skitcoolt! Omöjligt att få med det på bild.

ANDRA KOMBON:
IsaDora "106 Frosty Organza".     Golden Rose "29".                 Golden Rose "210".

De här tre färgerna är väldigt lika varandra och jag tycker om allihop, men det var för lite kvar i dem för att jag skulle kunna använda dem. Därför blandade jag ihop dem så att jag får färgen i en helfylld flaska.


Jag älskar borsten i IsaDoras nagellack, därför valde jag att blanda lacken i den flaskan.


Resultatet blev ett ljusrosa lack med superfint pärlskimmer.

TREDJE KOMBON:
Aura "219".                                              Viva la Diva "48".

Två olika nyanser av mörkrosa. Den första en matt, varm rosa och den andra en skimrig, kall rosa.


Jag tyckte om Auras pensel mer så jag blandade lacken i den flaskan.


Så här blev det sista lacket. Det blev ganska skimrigt faktiskt.
Skitkul att exprimentera med lacken! Ska nog blanda lite random färger när fler lack börjar ta slut för att bli överraskad av slutresultatet. Kram och god natt!

17:52 TIPS: Blanda dig ett nytt bas-/ topplack!

Har du flera stycken bas- och topplack som du inte får ut någonting ur längre? Finns det lite kvar på botten som borsten inte kan nå längre och som du inte kan använda? TIPS: ta och blanda ihop dem!

Fick en blixt-idé innan när jag rensade alla mina nagellack! Jag märkte att alla mina bas-/topplack var slut, eller ja, ni vet ju att nagellacken aldrig tar HELT slut, utan att det alltid ligger liiite kvar på botten, som man blir galen över att inte kunna få upp. Så jag bestämde mig för att hälla över alla i en av flaskorna och blanda ihop dem! Det slutade med att jag fick mig ett helt nytt baslack!

IsaDora base/top coat.          Nivea top, base & care coat.       Viva la Diva ridge filler basecoat.

Börja med att plocka fram dina bas-/topplack och bestäm dig för vilken av flaskorna du vill göra ditt nya lack i.


Jag valde att blanda mina lack i flaskan från IsaDora, då jag tycker om den applikatorn mest! Så jag började med att hälla över lacket från Nivea...


...och sedan också lacket från Viva la Diva. Sedan skruvade jag igen flaskan och skakade väl, tills allt hade smält samman och...


...tadaaaa! En nästan helt fylld flaska med baslack! Tänk att detta likaväl hade kunnat ligga i soptunnan nu - en hel flaska med lack!
Hoppas ni uppskattade detta tipset! En riktig money-saver må jag säga! Många kramar sötnosar.

11:25 Helt utmattad!

Hej på er sötnötter! Det blir en kort liten update nu. Det känns som att jag blivit överkörd av en buss! Igår var det utbildningsmässa på vår skola, så vi var i princip i skolan från 08.15 till 20.30 på kvällen! När jag kom hem sprang jag till duschen och sedan kom min älskade hit. Vi firade 1,5 år igår, så jag tyckte inte det var mer än rätt att lämna datorn för en gångs skull och visa honom lite uppskattning. För det förtjänar han faktiskt, haha. Så det blev ingen uppdatering igår på grund av det, men idag kommer jag uppdatera i alla fall en gång till.

Om jag inte somnar framför kameran ska jag nog försöka spela in en sminkvideo lite senare, men den kommer upp antingen imorgon eller någon dag snart, men bara så ni vet att den är på g i alla fall. Många pussar och kramar!

22:47 Liten update angående era frågor

Halloj! Tänkte bara skriva lite snabbt om era frågor på Bloggsvar. Ni är duktiga på att fråga och det är faktiskt riktigt kul att sitta och svara eftersom det går SÅ mycket snabbare med Bloggsvar och jag är inne ofta och har svarat på alla frågor jag kan svara på, Louise också.

Det är bara en enda sak: Eftersom det är EN användare, som vi båda svarar ifrån, så skulle vi uppskatta om ni kunde specificera frågorna beroende på VEM av oss det är ni vill fråga. Om ni vill fråga båda två samma fråga så kan ni skriva två gånger, en gång med inledningen "Dejana...?" och en andra med "Louise...?" för då kan BÅDA svara på frågan än att bara en av oss svarar och den andra inte kan det sen.

Skriver ni till expempel: "Vilken är eran favoritprodukt?" eller "Har ni denna produkten?", så kan jag ju bara svara för mig själv och Louise för sig själv, för jag vet inte allt om alla Louises produkter eller tvärt om. Vi delar ju inte produkter, utan har ju våra egna hemma hos var och en, haha! Förstår ni vad jag menar?

19:05 bara så ni vet..

Tjoflöjt!

Ville bara meddela er alla att jag förmodligen kommer vara rätt off här på bloggen resten av den här veckan (ska dock försöka spela in några videos OM jag hinner, men dom kommer inte upp än då..). Har mycket att stå i just nu och jag hoppas ni förstår!

Ha det fint! Puss

17:00 Videotips: Alla hjärtans dag-naglar

Här har ni en video på supersöta naglar som JulieG713 på Youtube gjort till Alla hjärtans dag, men man kan ju faktiskt använda designen vilken annan dag som helst om man känner för det, haha.

Om ni inte har en så tunn nagelpensel som hon använder i videon kan ni använda en vanlig eyelinerpensel, men om du ska använda den för nageldesign får du inte använda den runt ögonen mer och se till att du doppar penseln i en liten burk med nagellacksborttagning eller aceton efteråt så att inte nagellacket fastnar på penseln.



18:24 Ny parfym: DKNY Be Delicious

DKNY Be Delicious
30 ml, cirka 399 kr.
Finns att köpa på bl a. KICKS och Åhléns.
Doftnoter: Äpple, grapefrukt, exotiska blommor och tränoter.
Kolla vad jag fick av min fina mamma innan! Jag har verkligen tyckt om denna doften sedan jag luktade på den för första gången och jag älskar den äppelformade glasflaskan också. Denna doften är perfekt och precis lagom mild till vardags.

Har någon av er denna parfymen eller har ni luktat på den? Vad tycker ni om den?

17:12 bloggsvar:

Nu finns vi på Bloggsvar! För er som inte vet vad det är.. bloggsvar.se är en sajt där läsare snabbt och enkelt kan ställa frågor till sina favoritbloggare i en "logg" och få svar direkt, ett svar som är synligt för alla.
Här hittar ni vår sida på Bloggsvar. Börja ställa frågor redan idag!
Tack till den rara själen som skickade en inbjudan på vår mail.

PS: Vi kommer nog lägga in en genväg till Bloggsvar i menyn så snart som möjligt. Håll utkik!

15:45 Gårkvällens Make-up: Bronzed and Smoky


Så här såg mitt face ut igårkväll! Jag skulle inte på fest, utan bara vara med min finfina pojk som oftast ser mig i joggingbyxor, uppsatt hår och no make-up, så kände att jag kunde anstränga mig lite "bara för att" liksom. Brun/bronzigt sotade ögon fick det bli.

PRODUKTLISTA:
BAS
- Maybelline Pure Mineral Liquid Foundation "010 Ivory".
- Bronzer och rouge från nedre delen av min Viva la Diva palett:


ÖGON
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Kajalpenna som bas från Viva la Diva "Espresso".
- De här skuggorna från övre delen av Viva la Diva paletten:

- De här skuggorna ur en liten palett köpt i Serbien:

- Ljus guldig highlighterskugga under ögonbrynet från 120-paletten från eleven.se.
- Svart eyeliner/kajal från Kubiss.
- Maybelline the Colossal Volum' Express Mascara "100% Black".

LÄPPAR
- Läppstift från Paris Memories "240".
Hope you like it! Många kramar fina läsare. Är dålig på att säga hur glad jag är att ni finns och följer oss, så nu gör jag det! Tack!

16:45 Svar på två läsarfrågor:

Svar: Vi svarar på de allra flesta frågor ni läsare ställer. Vilka är de frågor vi inte svarar på då? Mestadels de som inte har någon adress. Ställer ni en fråga som ni gärna vill ha svar på - länka till er blogg när ni kommenterar! Jag svarar på alla frågor jag kan i kommentarsfältet på era egna bloggar, men då måste ni ju länka till dem. Har ni ingen blogg? Då kan ni gärna skicka privata meddelanden till oss på Youtube, för där är vi inne och kollar flera gånger varenda dag, så där får ni garanterat svar om ni inte har en blogg att länka till då. Så i första hand: länka till er blogg när ni kommenterar och i andra hand: skicka ett meddelande på Youtube.
Länk till:
Louises Youtube
Dejanas Youtube


Sedan svarar vi inte heller på frågor som t ex: "Kan ni göra fler videos?" eller "Vad kollar du på till höger i början av videon?" och liknande frågor som vi inte kan ge meningsfulla svar till. Frågor som "Kan ni göra fler Haul-videos?" och liknande frågor svarar vi oftast inte på, men vi skriver alltid ner de frågorna/förslagen och har dem lagrade så att ni vet att vi tar vara på era förslag och vad ni vill se, oroa er inte! Vi lägger upp videos så ofta vi hinner och kan, så ni behöver inte fråga om det.


Någon kommenterade för ett antal dagar sedan något i stil med "Musiken i era videos blir bara sämre och sämre! Vad är det som händer? Ni hade mycket roligare låtar i era videos innan" och vet ni vad? Vi håller helt med! Anledningen är att Youtube har börjat blockera videos med musikinnehåll som ägs av vissa rättsfigurer som t ex. WMG, Warner Chapell, UMG, EMI osv. Därför kan vi nu bara använda den musik som finns i Youtube´s egna musikbibliotek och utbudet är inte stort! Så när det gäller musiken så är det så att vi tager vad vi haver så att säga och om ni absolut inte klarar av att lyssna på låtarna så stäng av ljudet i videon och sätt på er favvolåt på t ex. Spotify!

Jag försöker dock att prata i mina videos så ofta jag kan nu, men som sagt så vet ni att redigeringen tar någon extra timma då jag måste översätta allt jag säger till engelska.
Många kramar!

12:40 Min favorit mot mörka ringar:

Garnier Caffeine Anti-dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-on.
87 kr. Finns att köpa på bl a. Lindex, ICA Kvantum, Åhlens och Kicks.
Vi får ofta frågor här i bloggen om vad man kan göra åt sina mörka ringar under ögonen. Ganska många har problem med mörka ringar och jag själv är utan tvekan en av dem!

SÖMN
Det absolut effektivaste och mest självklara sättet att göra sig av med mörka ringar är att sova ordentligt! Jag själv har otroligt svårt att både somna och sedan sova igenom en hel natt, men jag har nu ett mål: att somna innan klockan 00.00 varje vardag. Det är stor skillnad på sömn och sömn. Om man jämför sömn innan och efter klockan tolv så är det otroligt stor skillnad, även om man har sovit exakt lika många timmar.
Vi tar ett expempel på tio timmar:
Somnar du klockan 22.00 och vaknar 08.00 kommer du att vara märkbart mycket piggare än om du somnar 03.00 och vaknar 13.00 nästa dag.


TÄCKNING
Mitt andra tips är denna concealern från Garnier. Den har en roll-on applikator som gör det smidigt att applicera produkten och den har en kylande känsla som är otroligt skön på huden. Vill du täcka mörka ringar ska du inte använda en tjock och heltäckande concealer för det gör att huden runt ögonen ser kakig och tung ut, vilken gör att det kan se värre ut än det gjorde förut och det vill vi ju inte. Denna har perfekt konsistens som är lätt och skön, den ljusar upp området kring ögonen och täcker de mörka ringarna bättre än någon annan concealer jag testat (har jag dock sovit ovanligt dåligt så är det mig själv jag får skylla, för det finns nog inte alls många concealers i världen som kan täcka så mörka ringar och påsar under ögonen som de man får efter en helt sömnlös natt).

HEADS UP
Denna fungerar bra på mig, men det behöver inte betyda att den fungerar lika bra för just dig, men ge den ett försök om ni har problem med mörka ringar. Den innehåller ingredienser som ska hjälpa till med mörka ringar på längre sikt också och inte bara för att täcka dem tillfälligt.

19:41 januari favoriter


1. Bas & topplack från märket Kiss. Köpte det här lacket i Ullared, Gekås, för någon månad sedan och det är verkligen hur bra som helst! Mitt lack kan sitta på i över en vecka och fortfarande se okej ut (okej, då har ju givetvis lite skavt av just vid tipparna men det kan jag leva med, haha).
2. Ansiktsprimer från Lumene. Köpt på Lindex för cirka 120 kr. Den här primern lägger jag över hela ansiktet, främst i t-zonen, innan jag börjar med mitt bassmink men efter min dagkräm. Får mitt smink att sitta på plats HELA dagen. Min hy är fortfarande matt och fin efter 6 timmar i skolan med den här produkten.
3. Brynskuggspalett från Viva la Diva i färgen 2. Blond. Köpt på rea på Lindex för typ 20 kronor. Gillar att fylla i mina bryn lite lätt med den här paletten med en snedställd borste. Jag börjar med den ljusaste skuggan i början av brynen, och den mörkaste i slutet av dem. De här skuggorna är även perfekta vardagsskuggor!
4. "Volume Million Lashes" mascara från Loreal. Fick den här i julklapp och har älskat den sen dess! Den gör mina fransar superlånga, separerade och svartsvarta. Precis som jag vill ha det.
5. Stylingkräm från Loreal, till för att platta håret. Jag applicerar den här krämen jämnt över mitt hår (när det är torrt) och delar sedan upp håret i sektioner och plattar det som jag vanligtvis brukar göra. Håret känns inte stelt eller luktar bränt med den här krämen. Det håller sig också platt riktigt länge och blir supermjukt! Kostar kanske runt 50-60 kr? Jag minns tyvärr inte.
6. Schampo, balsam & inpackning från Aussie. För att komma till en review av dessa produkter klicka här. Lämnar mitt hår väldoftande, mjukt och tar fram det bästa ur mitt självfall!


18:25 Tummen upp: SOLO

Laura Key So Lashy Mascara "Black".
Kommer med vid köp av det senaste numret av SOLO.
Senaste numret av SOLO + mascaran.

Egentligen är det själva mascaran jag vill ge en STOR tumme upp till! För det första blev jag chockad över att mascaran faktiskt är i normalstor storlek och inte någon mini-version som brukar komma med tidningar och att flaskan är så grymt snygg, haha.

Jag testade den för första gången i förrgår när jag spelade in sminkvideon jag la upp igår. Vill ni se hur mina fransar ser ut med mascaran på så kan ni kika extra noga på dem i den videon.

Varför jag tycker om mascaran:
+ Den separerar mina fransar sjukt bra, utan att klumpa någonting och gör mina fransar fina och långa.
+ Den luktar gott(!?), haha. Ingen kommer att lukta på ens ögonfransar, jag vet, men det är ändå ett plus att den inte luktar spya liksom.
+ Förpackningen är skitsnygg och stor!
+++ Den är värd 139 kr, men du får den gratis vid köp av en tidning för 45 spänn! Vad har du att förlora liksom? Är den kass på dina fransar har du ju en grymt bra tidning att läsa som back-up.

PS:
Någon kommenterade sminkvideon jag la upp igår med "Haha maskaran du har i videon kommer inte från Helena Rubenstein som kostar ca 300 kr utan från laura key ifrån Solo tidningen där den är värd 139 kr lite töntigt att du inte sa det! Hahah" och ja. Jag sa ju ingenting annat? Jag skrev TVÅ gånger i videon att mascaran är "Laura Key So Lashy Mascara "Black" och jag nämnde inte ens Helena Rubenstein, så jag förstår inte vad du fick det ifrån, men well well. Vad spelar det ens för roll att den är från SOLO-tidningen? Den är ju helt grym! Du får en bra mascara och en grym tidning för 45 spänn! WOHO.

Många kramar och jag säger bara en sak: spring och köp senaste numret av SOLO med mascaran på köpet. Om du vill då, haha. Du har ingenting att förlora, eller hur?

18:04 tack..

Tack för era önskningar! Fortsätt kommentera bara. Både jag och Dejana blir glada när ni säger vad ni vill se.
Puss,

16:29 speak up: vad vill ni se för inlägg?

Har lite bloggtorka just nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva om och vad ni vill se för inlägg. Känner att jag inte riktigt har tid för att göra en video förens kanske till helgen, så nu vill jag ha önskemål på inlägg.

Kör!

21:52 hårvideo: ponytail

Några av er ville gärna se en tutorial på den här frisyren jag hade på en fest för några veckor sedan:

En lite mer avancerad version
av min frisyr hittar ni nedan. Använde mig i princip av exakt samma teknik så tänkte att det var lite onödigt för mig att spela in en video (när tiden är så knapp med..).
Video gjord av Jessica Harlow.

17:05 Nail tutotial i bildform: Ränder!

Superenkel nageldesign som gör dina naglar unika och häftigt randiga!

Lekte lite med mina nagellack igår och detta blev resultatet. Tyckte det blev häftigt så bestämde mig för att visa er hur man gör!


1. Välj ett mörkt nagellack och måla på alla naglar, utom en, på ena handen och sedan på just den uteblivna nageln på den andra handen. Här använde jag mig av detta mörklila lacket: L'oréal Perfection LaquiResist "287".
2. Välj sedan ett lack i samma färgskala fast betydligt ljusare (om du i steg 1 valje en mörkblå - ta en ljusblå i steg 2. Jag valde en mörklila i steg 1 så jag valde en väldigt ljuslila/rosa i steg 2) och måla på resten av naglarna - alla utom en på ena handen och den uteblivna nageln på den andra handen, som på bilderna. Avon Nailwear "Romance".

3. Ta nu ett svart lack och måla en bred linje på alla naglar med ljust lack på. De behöver inte vara exakt på mitten av nageln! Viva la Diva "53".
4. Gör samma sak på de mörka naglarna fast med det ljusa lacket du använde i steg två. Avon Nailwear "Romance".

5. Ta ett vitt nail art-nagellack (ett nagellack med supertunn pensel) och dra raka streck på naglarna. Jag gjorde två streck på varje nagel och tre på mina feta tummar. Man kan dra ett streck precis i mitten på det breda strecken vi målade i steg 3 och 4 och ett precis jämte den. Eller så målar man ett streck på vardera kant av den breda linjen, som på mitt lillfinger. Kiss Nail Art Paint "SPA02 White".
6. Gör samma sak på den andra handen.

Avsluta med ett bra topplack så att designen sitter där den ska och woila, du är färdig!

Hoppas ni tycker om designen och denna tutorialen! Säg till hur det gick om ni själva ger den ett försök. Kramar!

14:24 Sminkvideo: Från dags- till kvällssminkning!


Jag spelade in denna sminkvideon till er igår! Det är två sminkningar i en samma video eftersom jag först visar hur man gör en superenkel vardagssminkning och hur man sedan kan förvandla den till en festsminkning till kvällen.

Eftersom jag pratar i videon och har översatt allt jag säger till engelska tog det väääldigt lång tid att redigera den. Jag satt till halv två inatt och redigerade så jag hoppas att ni uppskattar det. Många kramar!

RSS 2.0