16:45 Svar på två läsarfrågor:

Svar: Vi svarar på de allra flesta frågor ni läsare ställer. Vilka är de frågor vi inte svarar på då? Mestadels de som inte har någon adress. Ställer ni en fråga som ni gärna vill ha svar på - länka till er blogg när ni kommenterar! Jag svarar på alla frågor jag kan i kommentarsfältet på era egna bloggar, men då måste ni ju länka till dem. Har ni ingen blogg? Då kan ni gärna skicka privata meddelanden till oss på Youtube, för där är vi inne och kollar flera gånger varenda dag, så där får ni garanterat svar om ni inte har en blogg att länka till då. Så i första hand: länka till er blogg när ni kommenterar och i andra hand: skicka ett meddelande på Youtube.
Länk till:
Louises Youtube
Dejanas Youtube


Sedan svarar vi inte heller på frågor som t ex: "Kan ni göra fler videos?" eller "Vad kollar du på till höger i början av videon?" och liknande frågor som vi inte kan ge meningsfulla svar till. Frågor som "Kan ni göra fler Haul-videos?" och liknande frågor svarar vi oftast inte på, men vi skriver alltid ner de frågorna/förslagen och har dem lagrade så att ni vet att vi tar vara på era förslag och vad ni vill se, oroa er inte! Vi lägger upp videos så ofta vi hinner och kan, så ni behöver inte fråga om det.


Någon kommenterade för ett antal dagar sedan något i stil med "Musiken i era videos blir bara sämre och sämre! Vad är det som händer? Ni hade mycket roligare låtar i era videos innan" och vet ni vad? Vi håller helt med! Anledningen är att Youtube har börjat blockera videos med musikinnehåll som ägs av vissa rättsfigurer som t ex. WMG, Warner Chapell, UMG, EMI osv. Därför kan vi nu bara använda den musik som finns i Youtube´s egna musikbibliotek och utbudet är inte stort! Så när det gäller musiken så är det så att vi tager vad vi haver så att säga och om ni absolut inte klarar av att lyssna på låtarna så stäng av ljudet i videon och sätt på er favvolåt på t ex. Spotify!

Jag försöker dock att prata i mina videos så ofta jag kan nu, men som sagt så vet ni att redigeringen tar någon extra timma då jag måste översätta allt jag säger till engelska.
Många kramar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag skickade en bloggsvars inbjudan till er för ett bra tag sedan, vill ni få lättare att svara på frågor så kan ni ju acceptera den :P



superbra blogg ni har!

2011-02-05 @ 16:56:22
Postat av: Amanda

Hej! Jag undrar om ni har tips på någon bra fukt/dagkräm? Kram!

2011-02-05 @ 18:32:21
URL: http://nyheter24.se/modette/laineamanda
Postat av: maja och linn^^

eran blogg är verkligen härlig, men skulle ni vilja göra en video på en sminkning som är lite mer "överdriven" så att säga? ^^

kram!

2011-02-05 @ 18:53:36
URL: http://majlida.blogg.se/
Postat av: em

Ni måste ju inte översätta till engelska ;)

2011-02-05 @ 18:58:35
Postat av: Anonym

har ni testat lumenes natural code mascara? skulle vara jättekul om ni kunde göra det och göra en recension på den sen:)

kram till en superbra blogg

2011-02-05 @ 21:05:29
URL: http://blogg.veckorevyn.com/emiliaj
Postat av: ronja

Ni har en bra blogg men om ni bloggar mer så blir den ännu betträ:)Så blogga mer!!

2011-02-05 @ 22:53:53
URL: http://ronjaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag köper inte riktigt svaret på första frågan.

Det måste ju vara bättre att svara här på bloggen än personligen annars dyker ju bara frågan upp om och om igen.

I vissa fall hjälper ju inte det,jag vet inte hur många gånger Louise svarat på var hennes dragkedjeörhängen kommer ifrån men hon har ändå svarat och i ett sånt fall är det dåligt av läsaren som får skylla sig själv för att han/hon inte följer bloggen bättre och därigenom får svaret.



Men the most common question här på bloggen har ju ändå varit "När kommer din serbiska video?" eller "När kommer videon där du ska prata serbiska?" och nu förstår man ju att du har redan svarat på den frågan personligen men varför inte svara här på bloggen så att alla får veta och man slipper se den frågan i varenda inlägg även om det har lugnat ner sig lite nu...?



Jag följer denna bloggen varje dag och jag älskar den av hela mitt hjärta jag tycker bara det är synd att ni inte tycker era läsare är lika mycket värda.

2011-02-05 @ 23:46:35
Postat av: Melina

Aa det e så jag tycker ni borde svara på bloggen.I kommentarerna

2011-02-06 @ 00:23:29
Postat av: Melina

Alla kanske inte har blogg där du kan svara :) så ni kan ju svara i detta kommentarsfältet på eran blogg ;) för jag har iallafall ingen blogg. Eran blogg e skitbra <3 ni e jätte duktiga jag läser den minst typ 3 gånger om dagen :-)

2011-02-06 @ 00:27:15
Postat av: Anonym

När ni fått ett antal frågor kan ni ju lägga ihop dom och svara i bloggen, alla få då svar på sina frågor och eran blogg blir roligare med fler inlägg :)

2011-02-06 @ 13:31:40
Postat av: s

haha nej jag frågar, frågor med länk till min blogg endå svarar ni inte.

2011-02-06 @ 16:28:10
URL: http://siekkinenz.blogg.se/
Postat av: isabelle

Jag har också frågat en fråga och länkat min blogg, men har inte heller fått svar.

2011-02-06 @ 17:08:35
URL: http://isabellelinneahalvarsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har en väldigt viktig fråga till louise??

Jag undrar om proactiv-packetet hjälte någonting för jag behöver verkligen veta om jag ska köpa eller inte, skulle uppskatta ifall du svarade så fort som möjligt, bra blogg, KRAM!:)

2011-02-07 @ 17:30:06
Postat av: Josefine

Jag tycker det är roligare när ni pratar i sminkvideos ;)

2011-02-07 @ 17:50:15

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0