11:34 NY PRODUKT! Sheercover

Eftersom att min mineralfoundation från Pür Minerals varit slut nu ett tag, så var det dags för något nytt kände jag! Jag slog till på ett kit från Sheercover, som jag köpte i en hälsokostaffär för 398 kr. I kitet ingår det två stycken mineralfoundations (för att kunna blanda två olika färger och få en mer exakt nyans som passar din hudton), en krämig concealer, en mineralborste och en mascara.
 
Jag har hitills hunnit testa produkterna ungefär 3 ggr, och jag gillar dem starkt! Det krävs lite produkt för hög täckning, och resultatet ser naturligt och väldigt "glowy" ut. Vill ni se före & efter bilder med Sheercover?

10:53 New hair!

(bild från min instagram louisestyle)
 
Igår var jag och frisören för lite uppfräschning av mitt hår! Min hårfärg hade verkligen blekts från sist jag färgade det (i mitten av november), och jag hade även en utväxt som jag ville få bort. Färgen skulle egentligen bli chokladbrun, men just nu ser det nästan svart ut, sjukt ovant men jag gillar det! Färgen min frisör använder sig av är egentligen en toning, men tar och håller som riktig hårfärg. Det funkar bra på mitt hår då det är ganska torrt och strävt. Toningen gör mitt hår mycket blankare och mycket mer lent!
Jag bad henne att bara toppa mitt hår och klippa upp det lite granna. Hon avslutade med att locka det med plattång!
 
Om ni vill se närmare bilder eller en video på mitt nya hår så får ni hojta till!

14:28 Video: Bilder från USA!

Jag klippte ihop en liten video (eller liten och liten...haha) med massor av bilder från min resa till Florida. Jag var som sagt där hela jullovet och hälsade på min bästa vän som bott där i 5 år nu. Jag hade en fantastisk resa och hoppas på att resa tillbaka någon gång i framtiden.
 
Update: Såg nu i efterhand att redigeringen strulat lite och hakat upp en och samma bild i nästan en hel minut, så ni kan hoppa över allt mellan 4:40 till 5:27. Kram!

Hoppas ni gillar det!

12:17 IsaDora Bella Vita 2013

Glassiga pasteller på ögonlocken och nakna läppar. Precis så kan man beskriva Isadoras vårkollektion 2013, Bella Vita.
 
Jag tycker att den känns jättehärlig och fräsch. Jag älskar färgglada naglar och ljusa läppar, men är helt ärligt lite tveksam till ögonskuggorna! Jag är inget fan av färgglada skuggor, men jag ska göra mitt allra bästa att få fram en snygg och användbar sminkning. Jag kan se färgglada sminkningar och tänka "Wow!" , men jag har svårt att få till det själv hehe.
Något som jag redan hunnit testa är ögonbrynshiglightern. Det funkar fint både på vattenlinjen, under ögonbrynet och i ögonvrån. Perfekt, krämig highlighter i pennform!
Jag (eller Dejana) kommer göra fler inlägg där vi beskriver varje produkt mer ingående, so don't worry!
 
Produkterna finns i butik från och med v. 4!

Ville bara säga hej till tjejerna som kom fram till mig på jobbet igår och hälsade. Alltid lika kul att träffa er läsare ute, ni är så himla söta!

18:38 Ni är grymma!

Då och då skickar några av er in era versioner av våra makeuper och frisyrer till vår mejl och det är superkul för oss att se. Ni får jättegärna göra det! Här har ni några stycken samt våra originalversioner i bildformat. Om ni vill se videorna för de olika lookerna är det bara att klicka på bilden för att komma till videoinlägget i fråga.
 
Ni är så duktiga! Fortsätt att testa er fram, våga, öva och skicka gärna in bilder. Kram på er.

21:23 FRESH

 
Dagens sminkning var enkel och fräsch med endast en ögonskugga på ögonlocket, och vit kajal på vattenlinjen. Jag vet att vi har tipsat om det här förut, men jag gör det igen! Det är ursprungligen Dejanas idé och påhitt, hehe. Värm din vita kajalpenna med en tändare i ett par sekunder så att den blir krämig (men var försiktig så att den inte smälter helt). Låt den svalna en liten stund och applicera sedan på inre, undre fransraden (vattenlinjen). Perfekt för de "slöa" och färglösa kajalpennorna man äger.
Man får en skarp vit linje, som enligt mig framhäver alla ögon och ögonfärger!
 
På bilderna ovan har jag för första gången mascaran Falsies Volum'Express från Maybelline (lila tub). Den är lite knepig men när man väl får till det och lär känna borsten gillar jag den!


18:00 FAKE

Hej på er! Jag är hemma från USA, kom hem torsdagen den 10:e, men har inget internet hemma för tillfället så har inte kunnat uppdatera er om någonting. Jag har haft en fantastisk resa som jag aldrig kommer glömma och tre underbara veckor med min bästa vän. Jag har spelat in en haul-video till er, men självklart strular redigeringen, haha. Den kommer upp så snart jag löst problemet och kan låna någons internet (skriver från mammas jobb nu).
Nu till det viktiga:
Jag har sett och hört om flera fake-konton som skapats i mitt namn, men vill bara upplysa er om att det inte är jag.
  1. Jag har inte och har aldrig haft KIK. Så har ni någon Dejana Pasic på KIK är det inte jag.
  2. Jag accepterar inte läsare på Facebook, såvida jag inte känner igen dem från min skola eller staden jag bor i eller liknande. Alla jag inte känner accepterar jag inte, så har ni "mig" på Facebook är det förmodligen inte jag.
  3. Samma som för Facebook gäller även för Skype. Där är jag ännu mer noga med vilka jag accepterar. Där har jag bara närmare vänner. Så har någon Dejana Pasic skrivit till er på Skype är det inte jag.
  4. På Instagram heter jag "dejanapasic" och där får ni jättegärna följa mig. Är det något annat namn än det är det inte jag.
  5. Jag har heller ingen Myspace eller liknande jag är aktiv på.
Så har någon ni tror är jag skrivit någonting dumt till er på någon sida kan jag garantera att det inte är jag. Jag skulle aldrig få för mig att kränka någon av er fina läsare som stöttar oss som ni gör. Och skulle jag tycka illa om någonting någon av er skriver till mig eller gör (som att skapa fake-konton..) kommer jag inte heller då att skriva någonting dumt till er, utan hålla det för mig själv eller upplysa andra att det inte är jag, som nu. Sprid gärna dessa punkter vidare.
Kram på er!

13:19 JAG BEHÖVER ERA TIPS!

 
Nu under vårterminen i trean (shit, kan inte fatta att det faktiskt är VI som tar studenten i år...), jobbar vi med ett stort projektarbete som vi ska redovisa i slutet av terminen! Detta är vanligt för de flesta gymnasieskolor. Jag har valt att göra en liten handbok i Skönhet & smink. En bok som ska ge grundläggande och viktiga tips, till människor i alla åldrar!
 
Jag är medveten om vilka inlägg det är som uppskattas mest av er, och vad ni ofta ber om att få se mer av och läsa mer om.
 
Men jag vill veta vad DU hade velat läsa om i den här boken? Jag behöver massor av inspiration och tips! KÖR!

23:08 HAUL: Mellandagsrea

 
IM BACK! Med en feeeet haulvideo (och en snygg stillbild... haha). Enjoy! Puss.

17:02 Makeup från 2012: Purple

Så här såg min makeup ut i fredags när vi gick ut i Tampa, Florida. Denna gången fick klubben en stor tumme upp! De hade mycket hiphop och house som man kände igen, blandat med gamla bra danslåtar. Stället hette "Aja" för er som undrar. Det var riktigt bra att det var rökförbud där inne (ovanligt här) så vi luktade inte skit efteråt.
 
 
ANSIKTE:
- Cover All Mix från Make Up Store.
- Deborah Comfort Mat foundation "01 Fair" och Maybelline Pure Liquid Mineral foundation "010 Ivory".
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder "15 Medium Beige Mist".
- IsaDora Bronzing Powder "Terracotta Bronze".
- Guldig ögonskugga från IsaDora som highlighter.
 
ÖGON:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Rosa och lila ögonskuggor ur: 120-paletten från eleven.se.
- Deborah 24 Ore Velvet Eyeshadow "02 Beige" som highlighter.
- Svart kajal från Rimmel London som eyeliner.
- Kubiss Eyeliner (kajal) "Black" på vattenlinjen.
- Deborah Lash Creator Volume & Care mascara "Black".
 
LÄPPAR:
Ingenting på bilderna, men ett ljust läppglans åkte på senare.
 

Det var ett tag sedan jag körde på färg. Har saknat det! Haha. Hoppas ni gillar det och gott nytt år på er!

RSS 2.0