21:23 FRESH

 
Dagens sminkning var enkel och fräsch med endast en ögonskugga på ögonlocket, och vit kajal på vattenlinjen. Jag vet att vi har tipsat om det här förut, men jag gör det igen! Det är ursprungligen Dejanas idé och påhitt, hehe. Värm din vita kajalpenna med en tändare i ett par sekunder så att den blir krämig (men var försiktig så att den inte smälter helt). Låt den svalna en liten stund och applicera sedan på inre, undre fransraden (vattenlinjen). Perfekt för de "slöa" och färglösa kajalpennorna man äger.
Man får en skarp vit linje, som enligt mig framhäver alla ögon och ögonfärger!
 
På bilderna ovan har jag för första gången mascaran Falsies Volum'Express från Maybelline (lila tub). Den är lite knepig men när man väl får till det och lär känna borsten gillar jag den!


Kommentarer
Postat av: mirela

du är så vacker!

2013-01-21 @ 22:11:29
URL: http://ellabee.devote.se
Postat av: Vendela

Jag älskar att använda vit kajal på undre vattenlinjen. Man ser så mycket piggare ut när man är trött någon morgon och ska till skolan! :)

2013-01-21 @ 22:34:12
URL: http://www.vendelan.blogg.se
Postat av: fanny

sedan du färgade håret har dina sminkningar blivit så mycket finare. Kanske ör att jag älskar brunetter jag vet inte. Du är fin!

2013-01-22 @ 04:48:19
URL: http://fannymattila.blogg.se
Postat av: Mandosa

finfint :)

2013-01-22 @ 10:43:16
URL: http://mandosa.blogg.se
Postat av: Jeanette

Jag köpte nyss den mascaran och är nyfiken att testa den.

2013-01-22 @ 14:31:36
URL: http://kuriosakabinett.blogg.se
Postat av: Sofia

Du passar verkligen i ditt mörka hår! Snygging :)

2013-01-22 @ 15:00:51
Postat av: MOA ~ brunetten i homs

Åh vad fint! :)

2013-01-22 @ 17:51:02
URL: http://homs.blogg.se/
Postat av: teeresia

wow! gud vad snyggt, det får verkligen dina ögonfärg att lysas upp, riktigt fräscht. Måste testas:)

2013-01-24 @ 11:33:52
Postat av: Julia

Vilken foundation andvänder du här?

2013-01-26 @ 11:06:42

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0