23:39 SMOKE IT UP

 
Såhär såg min make up ut när jag och Dejana fotograferade till den nya headern & designen, i förra veckan någon gång hehe. Jag kände för att sota ner min sminkning, mest i ytterkanterna, med guldiga inslag. Med mycket fokus på ögonfransarna. Så det fick det bli helt enkelt! Resten av mitt ansikte försökte jag hålla ganska neutralt, med rosiga kinder och ljusrosa läppar.
 
Skuggorna jag använde mig av kommer från min Urban Decay palett NAKED. Mascaran är "Volumissie" från Loreal (gammal produkt men ny favorit hos mig!), och den svarta kajalen kommer ifrån Lumene. Som bas har jag Sheercovers mineralfoundation & concealer. Solpuder "Matte tan" och ljusrosa rouge "Pink Blossom" från IsaDora.
 

11:52 Hipp hipp hurra!!!

Idag fyller Beautyfreaks 3 år! Vår lilla bebis...det känns på ett sätt som att vi haft denna bloggen hela livet, men samtidigt minns vi dagen vi kom på idén om att skapa en gemensam skönhetsblogg osv. som igår.
 
Vi är otroligt tacksamma för alla er som följer oss och peppar oss varje dag. Ni är grymma! Därför planerar vi att ha två tävlingar här ganska snart för att fira bloggens födelsedag och för att ge tillbaka någonting till er, eftersom det är ni som gör att vi fortsätter blogga och gör att bloggen växer sig större. Så håll utkik här den kommande tiden så kommer mer information om tävlingarna.

 

Så här såg vårt allra första inlägg ut på Beautyfreaks, någonsin. Vi var alltså bara 15 år gamla när vi startade bloggen. Det märks att vi blivit äldre och utvecklats både skriftligt och inom området skönhet, vilket vi hoppas att ni håller med om, haha. Om ni ser tillbaka på våra allra första videor så var vi nervösa små flickor som darrade i rösten när vi pratade med våra gamla kameror, men nu har detta kommit att bli nästan en vardaglig grej.


13:22 Onsdagens makeup: Photoshoot

Ni som följer oss på Instagram ("dejanapasic" och "louisestyle") vet att vi fotade till en ny header i onsdags. Det tar alltid tid att fixa en ny design så när den kommer upp vet jag inte än, men så här såg min makeup ut i alla fall. Kan ju också tillägga att jag bar en axelbandslös topp på alla bilder. Jag är alltså inte naken! Haha..
 

ANSIKTE:
- Deborah BB Cream 5-in-1 "03 Sand" och Maybelline Pure Liquid Mineral foundation "010 Ivory".
- Cover All Mix concealer från Make Up Store.
- MIYO Doll Face Compact powder "Vanilla".
- MaxFactor Bronzing Powder "01 Golden".
 
ÖGON:
- Lumene Eyeshadow Primer.
- Skuggor ur Louises "Naked-palette" från Urban Decay.
- Kubiss Eyeliner "Black".
- Deborah Lash Creator Volume & Care mascara "black" och Make Up Store Multi Lash mascara "black".
 
LÄPPAR:
- Claudia Lip Pencil "Paprika".
- IsaDora Perfect Matt Lipstick "02 Red Carpet".

Hoppas ni gillar det!

11:58 Video: Mina ansiktsborstar!

Ni är en del på Blogresponse som bett oss visa våra sminkborstar i en video och här har ni mina ansiktsborstar, vad de heter och vad jag tycker om dem. I en kommande video kommer jag visa mina ögonskuggsborstar och andra ögonborstar.
 
 

Hoppas ni gillar den!

16:04 Enhance those green eyes

Hellu babes! Vet att ni hatar bortförklaringar och att det är tråkiga inledningar på inlägg, men jag har vart sjuk mer eller mindre i 2-3 veckor, så har inte haft ork till någonting... Good news är väl i alla fall att jag känner mig frisk igen (peppar peppar)! Jag har tänkt att spela in en video någon dag nu snart, men vet inte riktigt vad... Vad vill ni se för video?
 
Jag tänkte i alla fall visa er en dagens make up från förra veckan. Den här sminkningen innehåller roströda skuggor, som speciellt framhäver gröna och blåa ögon. Jag tycker att ögonen får en helt ny lyster när man väljer ögonfärgens komplementfärg (brunt/orange LILA är komplementfärgen till grönt) som ögonskugga. Till det hade jag rosiga kinder och glansiga läppar. Såhär har mina sminkningar sett ut ofta nu på sistonde!
Ett tips är att använda ditt solpuder som ögonskugga, både på ögonlocket och på undre fransraden. Det går snabbt och smidigt, samtidigt som du sparar pengar!
 
 
 
 
På bilderna har jag min nya mineralfoundation från Sheercover. Jag tycker att den täcker bra och ger ett naturligt resultat. Jag tycker även att den gör sig bra på bild! Man ser kanske aaaningen blekare ut eftersom att jag antar att den innehåller SPF.


15:44 Jag behöver er hjälp!

Nu är det så att jag tänkt falla för grypptrycket och köpa mig en Freebra. Haha nej, inte riktigt därför...men inför bal och student skulle inte en Freebra sitta helt fel. Mitt problem är helt enkelt att jag inte kan bestämma vilken storlek jag ska välja! Så nu behöver jag er hjälp.
 
Klicka på bilden eller här för att komma till Freebra:s hemsida.

Det skulle hjälpa mig oerhört om ni som äger en Freebra kunde skriva vilken bh-storlek ni har i vanliga fall och vilken ni har på er Freebra. Och dessutom om den passar eller inte såklart. Många kramar och tack på förhand.

13:02 Sminkvideo: Min nuvarande vardagssminkning (på engelska!)

Yes, denna videon är alltså på engelska. Det finns ett gäng utlänska tittare på YouTube som önskat videor på engelska och jag som självklart vill utöka tittarskaran tänker göra videor på engelska då och då även om jag vet att några av er kommer klaga på det. Om några få upprörda läsare ger mig möjligheten att utöka min "publik" så är det värt det. Man kan ju inte tillfredsställa precis alla, tyvärr. Det känns lite läskigt faktiskt, men jag hoppas att ni gillar videon och att min engelska inte är allt för krasslig.
 
 
Snyggaste stillbilden jag sett tror jag, hahaha! Jisses..
 

Många kramar!

17:32 Dejana gillar: ACO ögon makeup remover

Jag har svårt att hitta ett sminkborttagningsmedel som är mitt i prick, men denna är så nära den kan komma. Jag får lätt bort mascara med endast vatten oftast, men när man har annat bajs i ansiktet också så krävs lite mer än så. Denna känns som en olja och tar med liten mängd bort ögonmakeupen och resterande makeup supereffektivt! Den är dessutom väldigt skonsam. Jag som har känsliga ögon reagerar inte alls negativt på denna och den torkar varken ut huden runt ögonen eller ger mig finnar. Dessutom klarar den av att få bort vattenfast ögonmakeup.
 
ACO ögon makeup remover.
50 ml, 67 SEKApoteket.

Avlägsnar snabbt och lätt alla sorters ögon make-up, även vattenfasta.
 
Rengör effektivt som en olja, men tvättas enkelt bort med vatten. Skonsam mot den känsliga huden kring ögonen. Oparfymerad. - Apoteket.

De föreslår att man ska dutta ut detta på en bomullsrondell, men jag föredrar att först tvätta bort så mycket av makeupen det går med vanligt ljummet till varmt vatten och sedan gnugga en liten mängd av removern med fingrarna för att få bort resten av makeupen som är kvar kring ögonen.

09:38 Haul: USA!

ÄNTLIGEN! Jag vet att ni velat se den här videon länge. Jag har försökt redigera den i nästan fyra veckor nu, men filer och redigering har krånglat. Nu lyckades jag i alla fall och jag hoppas att ni gillar videon!
 
 
 
Glöm inte se båda delarna eftersom det är EN video uppdelad i två. Kan ni inte se båda delarna på en gång? Kolla på en senare? :) Kramar.

22:50 Dejana: Om IsaDora

Ni frågar ofta om vilket sminkmärke vi tycker om mest osv, vilket är svårt att svara på eftersom jag tycker att man kan hitta bra och dåliga produkter hos alla märken. Vi är dock "fattiga studenter" som man brukar säga (haha..) så mycket av vårt smink består av budgetmärken och av alla budgetmärken på marknaden så är IsaDora absolut en av mina favoriter. Jag älskar att de inte innehåller parfym och är dermatologiskt testade eftersom det minskar risken för allergi. Jag älskar i princip alla IsaDoras läppglans, läppennor, kajalpennor, läppstift, nagellack...men jag har alltid haft svårt för deras ögonskuggor! Jag tycker att de är torra i konsistensen och inte har mycket att skryta med när det kommer till pigmentering och färgstyrka. De fäster liksom inte på locket.
 
 
 
Vi har på senare tid fått produkter hemskickade från IsaDora, men som vanligt påminner jag om att vi inte skriver positivt om produkter vi inte tycker om. Som sagt: Deras ögonskuggor suger! Dock är deras "bakade" trio-paletter superfina och bra, men de verkar vara ett undantag. Annars får IsaDora: tummen upp!

13:17 Hårgodis

 
 
När jag var hos frisören senast (förra veckan) så färgade jag mitt hår mörkbrunt. För att bevara färgen och glansen så länge som bara möjligt, köpte jag schampo & balsam från märket disp av min frisör. Dessa produkter tvättar hon alltid mitt hår med när jag är och klipper mig, och de gör håret både väldoftande och superlent! Jag har normalt ganska strävt och frissigt, självlockigt hår. Men med detta schampot & balsamet blir mitt hår mycket mer glansigt och följtsamt.
 
Jag hittade en text på en hemsida som sa att 90 % av ingredienserna i disp's produkter är råvaror från naturligt ursprung. Och att de är miljömärkta och inte bara skonsamma mot håret, men också mot planeten!
Disp Selected för färgat hår, kostar ca 160 kr styck. Jag hittade deras produkter på den här hemsidan, till ett reducerat pris.
 
Jag kan skriva en full recension på produkterna när jag känt att jag använt dem tillräckligt länge!
 

RSS 2.0