22:18 SOLO! Samt två bilder från förra veckans avslutningsfest.


Hur fasen kan man glömma att säga att man sjungit SOLO idag på skolavslutningen!? Jag är bra borta jag känner jag. Katastrofbilder på mig, men vad tusan. Visste inte ens att personerna tog kort ju, haha. Jag sjöng i alla fall andra versen på "Walking On Sunshine". Louise sjöng också solo idag, men hittade inga bilder på henne, vet inte om hon har någon, men hon kan ju lägga upp det senare i så fall. Hon sjöng i alla fall "You'll be in my heart" (ni kanske vet bättre vilken jag menar om jag säger tarzanlåten?). Superfint!
Förresten så kom jag på att jag inte visat er hur jag såg ut på niornas avslutningsfest som var för ungefär en vecka sedan. Hann inte ta några bilder innan jag stack iväg, men här är två stycken på mig och Louise i alla fall.

Vi båda dansade självklart loss i flera timmar i våra skyhöga klackar! Kul var det i alla fall.
Jag och Louise. Jag hade på mig en klänning från H&M. Klackar som inte syns också ifrån H&M och smycken från lite olika ställen. KappAhl, Lindex och H&M skulle jag tro. Hade vågat håret och snurrat upp luggen och sminket hade en guldig bas och sedan lite smokeyeye i utkanten av ögat. Hoppas ni gillar det!


Kommentarer
Postat av: amanda

jääklar va snygga ni är!

Ni ser ut att ha haft det kul i alla fall =)

2010-06-11 @ 21:43:04
Postat av: Dejana

Amanda:

Tack snälla du! Det hade vi också. Kommer minnas den kvällen i mååånga år! Kramar.

2010-06-12 @ 01:04:36
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0