20:36 Mini-recensioner: mina produkter från e.l.f.

PASSA PÅ ATT BESTÄLLA NU NÄR DE HAR FRI FRAKT!

Jag har fått maaaasssoooor av frågor om e.l.f. (eyeslipsface.se) och vilka produkter jag tycker om där ifrån och inte osv. Jag har bara gjort en enda beställning från e.l.f. så jag kan ju bara bedöma just de produkter jag testat. Planerar dock att beställa lite grejer där ifrån snart igen.

Klicka här! för att komma till inlägget där jag skrev mitt "första intryck" på alla produkter.


Klicka på bilderna för att komma till produkten.


e.l.f. Studio Powder Brush, 36 kr.
Detta är nog vinnaren av vinnarna. Jag älskar denna borsten! Den är superlen och man kan använda den till en hel rad olika saker. Jag har använt denna för att applicera bronzer eftersom formen och kanterna gör att man kommer åt ordentligt under kindbenen. Nu använder jag den till de gånger jag blandar min mineralfoundation med fuktkräm eller får för mig att ha flytande mineralfoundation någon dag. Resultatet av foundation-applicering med denna borsten blir super. Det blir jämnt och fint och man kan få upp en hög täckningsgrad. Man kan även använda den till att applicera puder eller andra puderprodukter.


e.l.f. Studio Stipple Brush, 36 kr.
Även detta är en superbra borste som man kan använda om man vill få mer "lyster" när man applicerar sin foundation eller för att applicera highlighter eller rouge på kindbenen.


e.l.f. Professional Blending Eye Brush, 16 kr.
Inte mycket att säga om denna än att det är en bra borste att sudda skarpa kanter med och att den fungerar minst lika bra till att applicera skugga på hela locket och i ögongloben.


e.l.f. Matte Finisher Nail Polish och e.l.f. Nail Polish "Coral", 16 kr/styck.
De här är superbra för sitt låga pris! De torkar snabbt, man behöver absolut inte mer än 2 lager och de är fina. Det enda minuset är väl borsten, men den funkar! Man kan inte förvänta sig mycket bättre borste för 16 kr. Varnar dock för att lacken blir tjocka snabbare än andra nagellack (vilket beror på att de är quick dry), så var noga med att stänga ordentligt och inte måla naglarna i en timma, haha. Det mattgörande lacket gör det det ska: gör ett glansigt lack matt. Klicka här! för att se bild på resultatet.


Klicka på bilderna för att komma till produkten.


e.l.f. Lipstick "Seductive", 16 kr.
Jag älskar konsistensen på detta läppstiftet, doften av ljuvliga bär och att man ser färgen på stiftet utan att behöva öppna förpackningen, MEN klicka på bilden och leta upp färgen "Seductive". Chock? Ja. De måste ha skickat hem fel färg till mig för det kan ju inte stämma? Gör det det så kan man inte lita på färgerna på just läppstiften på hemsidan i alla fall.


e.l.f. Daily Brush Cleaner, 36 kr.
Supersmidig att ha när man till exempel ska sminka någon och inte kan tvätta borstarna mellan de olika färgerna. Har egentligen inget att jämföra med för har inte ägt en borstrengöring innan, men den gör dock borstarna lite...oglidiga? När man rengjort en borste så glider den liksom inte lika lätt över locket utan känns lite som gummi ni vet? När man ska dra handen över och den fastnar..haha. Konstig förklaring, men hoppas ni förstår. Förpackningen är dock skitstor, tummen upp för det. Helt okej är produkten, men inte fantastisk.


Klicka på bilderna för att komma till produkten.


e.l.f. professional Eye Liner Brush, 16 kr.
Alldeles för tjock och konstig form för att kunna applicera eyeliner med.


e.l.f. Natural Radiance Blusher "Glow", 16 kr.
Färgen är precis som på hemsidan, så där klagar jag inte. Förpackningen är dock mycket mindre än man förväntar sig och minuset är att detta är alldeles för skimrigt för att ha som rouge. Det är dock superfint som highlighter på kindbenen så jag har fortfarande nytta av produkten, men det är väldigt skimrigt i alla fall.

Leveransen tog mindre än en vecka för mig, de skickar ju paketet från Storbritannien.

Frakten är olika beroende på hur tungt paketet är. För alla mina nio produkter kostade frakten ungefär 40 kr. Om ni lägger alla produkter ni vill köpa i shoppingbagen och sedan kryssar i "Europe" så kommer det stå exakt hur mycket frakten kommer att kosta.

De accepterar betalning med de här korten: VISA, MASTERCARD & EUROCARD.

E.l.f. testar inte sina produkter på djur.

Det var det! Det är alla produkter jag har från eyeslipsface.se och vad jag tycker om dem.


Kommentarer
Postat av: :)

Tack! Superbra inlägg. Ska nog handla från elf snart ;) Tycket förresten jättemycket om dig Dejana!

2011-10-22 @ 21:08:56
Postat av: Ida

Jag har också det läppstiftet i seductive och det ska se ut så. Bilderna på hemsidan e helt fel.

2011-10-22 @ 21:19:26
URL: http://imida.blogg.se/
Postat av: viktoria.

de allra flesta av e.l.f's grejer är superbra :) älskar också studio powder brush :)

2011-10-23 @ 00:57:53
URL: http://karinannaviktoria.blogg.se/
Postat av: pessys

Om du röstar på mig i stylingtävlingen på facebook så får du garanterat en fetlänk i min blogg! Plus att jag lottar ut en som får skriva ett valfritt inlägg för mina hundratals besökare ;*



http://apps.facebook.com/freshtoday_sverige?entry_id=1594



Skulle bli så sjuuuuukt glad om du tog dig tid att röstade, Söta du, Tack! Klicka på hjärtat tills de ändrar siffra (tryck på tillåt)

Snygg blogg btw!

2011-10-23 @ 00:58:12
URL: http://pessys.blogg.se/
Postat av: Hedvig

kanske borde testa märket,låter ju billigt och bra iaf=)

2011-10-23 @ 13:26:17
URL: http://heddii.blogg.se/
Postat av: julia

jag beställde hem 58 saker förra helgen från elf då dom hade 40% off! jag är supernöjd med den där powder borsten. :)



du köpte ju den där eyeliner borsten från den vanliga linjen, jag har beställt en eyeliner pensel från studio linjen och den är mycketmycket bättre!!



2011-10-23 @ 13:58:00
Postat av: Anonym

jag beställde färgen posh och den var som typ Lila-ish

2011-10-23 @ 18:00:48
Postat av: amy

hur kommer det sig att det är så jäkla billigt om det sägs vara så bra produkter? :D blir nästan fundersam.

2011-10-23 @ 21:10:19
URL: http://amyyyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

läppstiftet ska se ut så ;)

2011-10-24 @ 19:25:13
Postat av: Anonym

jag köpte seductive, och det är samma färg för mig, ingen av färgerna på hemsidan är samma på riktigt

2011-10-26 @ 17:48:54
Postat av: Felicia<3

vad kostar frakten från e.l.f ? :)

ska beställa där KANSKE idag och jag undrar vad frakten är ? det är ju så billigt !

2011-10-30 @ 11:17:33
URL: http://fellee.devote.se
Postat av: Angelina

Anledningen till att eyeliner borsten är klumpig att använda är för att den ska användas på ett annat sett än att göra en linje ovanför ögonfrans raden. :) Det sättet som den ''egentligen'' ska användas på är ett sätt som gör att det inte skriker eyeliner utan att det ser mer naturligt ut och ska göra så att ögonfransarna ser tjockare och fylligare ut.

Det man gör då är att man tar eyeliner på borstens platta topp och trycker upp den mot den översta vattenlinjen och 'skakar' den från sida till sida. Givetvis kan man göra samma sak på den understa vattenlinjen också. För att göra så att det ser finare ut än att applicera eyeliner hela vägen in till den innersta ögonvrån så applicerar man den en tredjedel från den yttersta mot den innersta. :)

Så nu kan du använda den! :)

Det kanske lät krångligt. :S

2012-02-18 @ 17:46:44

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0