11:35 hur ser din hårvårdsrutin ut?

Eftersom att gårdagens fråga handlade om huden, tänkte jag idag fråga er om hur ni tar hand om det ni har på huvudet. Schampo, balsam, andra produkter, rutiner osv.

Hur ser din hårvårdsrutin ut?

Kommentarer
Postat av: Madde

Aussie miracle moist schampoo sen inpackning sen balsam. Sedan lite maroccan oil ifrån lee stafford och innan jag plattar tar jag i aussie take the heat leave in spray och innan jag lockar tar jag i scandinavian formula värme skydd! :)

2011-08-17 @ 12:06:07
Postat av: susanna

Först balsam lite olika märken, varierar med Wella och Fructis. Sen balsam, sen inpackning från Elevital en gång i veckan. Sen om jag plattar eller fönar håret har jag värmeskydd som heter studio silk & gloss hot straight cream från Loreal Paris. Fönar gör jag endast när håret inte hinner självtorka vilket är väldigt sällan

2011-08-17 @ 12:13:21
URL: http://susannaeagle.blogg.se/
Postat av: alva

Just NU så använder jag: Just glow - for normal hair och något kokosbalsam från Tyskland som jag köpte när jag var där, när jag duschar. Ibland en inpackning från Elvital - Nutri gloss typ.. Sen kammar jag det varje dag bara med en svinborste eftersom Dejana tipsade om det. Sen gör jag inte så mke annat med håret. Plattar det ibland och då sätter jag in ett värmeskydd från Loréal - Studio, Silk and Gloss.

2011-08-17 @ 12:21:49
Postat av: sophie*-^

Jag tvättar håret tre gånger per vecka, med Tigis Rockaholic Livin' The Dream Schampo och balsam. En gång/vecka så tar jag en inpackning i en rosa tub från Schwarskoph i deras Gliss-serie och blandar ut med olivolja. Sen går jag runt med det i håret, kan bli flera timmar, hahha. Har ibland i ett hårserum som också är från Tigi, doftar jättegott, mandel och något mer. Det heter Love Peace The Planet tror jag. Har tyvärr inte produkterna här. Stylar gör jag inte så mycket, bara ett saltvattensprej från Proffs ibland och så sover jag alltid i en lös fläta eller knut så att man får lite volym. Men ska ändra min styling snart, hehhe.

2011-08-17 @ 12:26:35
URL: http://www.plasticbag.devote.se
Postat av: alice

Jag tvättar håret 3 gånger i veckan och då använder jag schampo och balsam från elvital, det rosa.

Sen använder jag ett värmeskydd från Loréal innan jag plattar/fönar håret. Minns inte vad det heter men typ studio hot straight cream.

2011-08-17 @ 12:29:08
Postat av: Johanna

Tvättar håret ungefär var 3:e dag med shampo och balsam. Använder Garnier Fructis för normalt hår. Inget annat! ;D Go natural! :D

2011-08-17 @ 12:55:20
Postat av: Malin

Jag tvättar håret 2-3 gånger i veckan. Först tar jag ett schampo från märket Pantene, sedan tar jag en grej som heter Hair growth treatment och är av märket Lee Stafford. Det är säkert massa gift i det men det funkar iallafall! Jag har i ''inpackningen'' i ca 5 minuter och sedan sköljer jag ur. Sen tar jag balsam från Pantene och ibland Aussie 3 minute miracle.

Sen när jag gått ur duschen tar jag ett Leave in spray från Aussie som är formulerat för värmeskadat hår... Sen låter jag det handdukstorka och till sist tar jag Got 2 be guardian angel värmeskydd och plattar håret... Jag gör inte detta varje dag, haha :D

2011-08-17 @ 12:58:35
Postat av: Becka

Jag tvättar mitt hår 2-3 gånger i veckan och jag använder shampo och balsam för färgat hår, varje gång jag tvättar använder jag också inpackning från Garnier :)

2011-08-17 @ 13:01:09
URL: http://beckaakarlssonn.blogg.se/
Postat av: Ohnell

Aussie volym-shampoo 2 ggr. Sedan deras 3-minuters inpackning följt av volymbalsamet från samma märke. Vrider ur (inte gnuggar/ruskar) håret i handduken och kramar i ett serum från Phc i topparna. Sedan följer jag upp med värmeskydd från Got2B och en solskyddspray från Phc som luktar underbart av persika! Sedan fönar jag hårbottnen för att den inte ska torka ut och börja klia. Topparna låter jag självtorka.Under natten sover jag med fläta och jag har verkligen märkt skillnaden mot om man inte gör det! Mycket glansigare hår! Under dagarna borstar jag bara igenom det och lite solsskyddsspray. Om jag vill ha en frisyr fixerar jag det med lite hårspray från Got2B "rockin' it"!

2011-08-17 @ 13:15:10
URL: http://ohnell.devote.se
Postat av: agnes

Jag tvättar oftast håret 3 gånger i veckan, då använder jag shampoo och balsam från Garnier och även en inpacking 1-2 gånger i veckan. Sedan använder jag alltid syoss värmeskydd när jag värmestylar :)

2011-08-17 @ 13:24:10
Postat av: astrid

shampoo och balsam från antingen dove eller frank provost inpackning 1 gång i veckan från GLISS värme skydd från lanza och matrix gold heat

2011-08-17 @ 13:36:03
Postat av: Louise

Hej! :) jag använder tressemés (?) scampoo och balsam :) det är verkligen jätte bra håret blir jätte lent, jag hittade det på ö&b båda för 30 eller 40 kr. Jag blev helt galen, för sånna produkter brukar ju ändå vara dyra. Ibland använder jag även inpackning från elvital, den är grym :) sen använder jag en conditer? jag hittar inte produkten just nu så vet inte vad det står på den, men det är ju en sån man lägger i hårtopparna om man har slitet,tort eller kluvna toppar :) den fungerar jätte bra min kommer ifrån Yves Rocher :) sen brukar jag låta håret självtorka. Innan brukade jag blåsa det, men har slutat med det, vill ju inte skada håret mer än vad som egentligen behövs. :) Kram

2011-08-17 @ 14:04:57
Postat av: elin

Jag tvättar håret i princip varje dag. tvättar, med schampoo och balsam. Inte bra- jag vet men älskar den där doften och känslan av nyduschat hår ;DJag brukar använda Aussies produkter, men nu när dom tagigt slut och jag bor en bit ifrån stan, och dom är dyrare om man beställer, och jag har just färgat håret, så kör jag på Sunsilks nya schampoo för färgat hår, och hårinpackningen/balsamet som Dejana tipsade om från Dove (för färgat hår)Klipper mig välidgt, väldigt, väldigt sällan och är kass att stoppa i värmeskydd när jag plattar och fönar (vilket jag gör varje dag, efter jag duschat) så det är gode nött .. Men ajg har mina knep att dölja det på ! ;D

Lite hårolja från egypten, och en skitbra platttång som plattar till de nötta topparna, och håret ser i prinsip som nytt ut haha!

2011-08-17 @ 14:07:14
URL: http://allaboutneni.blogg.se/
Postat av: Ellen ♥

Jag brukar göra det så enkelt jag kan!

Jag kammar bara håret på morgonen! så enkelt är det!Men ibland sover jag med flätor och då tar jag först Mousse, sen hårspray och sist glansdroppar!Jag klipper mig inte så ofta då jag gillar att ha långt hår! men när jag klipper mig så väljer jag lugg och en gång klippte jag super kort page! Det gillade jag faktiskt!//Ellen ♥

2011-08-17 @ 14:27:25
URL: http://mollani.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tvättar håret 2-3 gånger i veckan. Shampoo och Balsam (inpackning 2 gr/vecka). Brukar även använda ett serum från Lanza (reparerar kluvna hårtoppar, värmeskydd upp till 260 ° samt att den förkortar torktiden med 55% om håret är blött). Plattar ibland med min GHD plattång som är super.

2011-08-17 @ 16:20:20
Postat av: hanna

När jag duschar andvänder jag shampoo och balsam från aussie ( aussie aussome volume), och en inpackning från GLISS. Jag tvättar håret ca 2 gånger i veckan.Och sedan kan jag ibland andvända mig av t.ex got 2 be smooth and chic's "hår lotion" ;D, för att göra det mjukt och fint! :D

2011-08-17 @ 16:24:34
Postat av: Rebecka'

Fin blogg :)

2011-08-17 @ 16:36:30
URL: http://rebeckalicious.blogg.se/
Postat av: LINA SANDSTRÖM +++

Tjena goding, allt bra med dig? :)

2011-08-17 @ 16:41:19
URL: http://linasandstrm.blogg.se/
Postat av: elinn

jag tvättar hår varje dag med shampo o balsam. jag gör en inpackning 1-2 gr i veckan.låter nästan alltid håret själv torka. på morgonen när jag går upp bostar jag håret och har i bland i lite hårmouss! har ofta håret uppsatt !

2011-08-17 @ 16:47:43
Postat av: Filippa

Jag tvättar håret varanan dag på loven och varje dag när det är skola. Jag andvänder inte något speciellt shampoo eller balsam, jag tar det som finns hemma. Sen så har jag hårinpackning 1 gång i veckan. När jag fixar håret så plattar jag det, och då har jag ju värmeskydd så klart! Men om jag inte orkar fixa håret på morgonen så flätar eller "skruvar" jag håret dagen innan när det är fuktigt, då blir det gulliga vågor när man vaknar.

2011-08-17 @ 17:36:21
Postat av: Matilda

shampoo och balsam varje gång, (olika för man ska inte ha samma hela tiden) för färgat hår. skyddsprey när jag platar, lockar eller blåser håret :) duschar ca 4-5 gånger i veckan pga att jag är så mkt i stallet :)

2011-08-17 @ 17:40:19
Postat av: sandy

Försöker tvätta håret så lite som möjligt, runt tre gånger/vecka. "Schamponerar" två gånger med Franck Provost och låter håret självtorka. Plattar och lockar håret (med en GA.MA, grym!) sällan men använder då värmeskyddande spray.

2011-08-17 @ 19:13:20
URL: http://sandyle.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag går upp , duschar, kammar ut håret , apliccerar (stavning) värmeskydd i hela håret, fönar & plattar håret, tuperar lätt & apliccerar "dust it +", sprayar o KLART ! :D

2011-08-17 @ 19:15:27
Postat av: lotta

Tvättar håret en gång i veckan, och då tvättar jag först med ett schampo som är bra för fett hår, sen ett schampo som gör håret lent och glänsande, sen tar jag i en inpackning, väntar ca två minuter innan jag sköljer ur den och allra sist tvättar jag håret med balsam.

Sen låter jag det självtorka, eller så sprayar jag i ett värmeskyddande spray och fönar det.

Det är min hårvårdsrutin, funkar jättebra! :)

2011-08-17 @ 20:22:30
URL: http://www.rosettflikkorna.wordpress.com
Postat av: amanda

tvättar håret 2-3 gånger per vecka.

då använder jag schampo och balsam och inpackning som jag låter vara i i ungefär 30min. gör ofta detta på kvällen, så då går jag och lägger mig i fuktigt hår, då jag gör inbakade flätor som jag sen tar ut på morgonen.

använder sällan värmestyling men då jag gör det använder jag ALLTID värmeskydd. efter så tuperar jag med en vanlig kam, har i lite volympuder och tar lite daxvax. klart!

2011-08-17 @ 22:01:19
Postat av: ida

I och med att jag tränar (drillning som du) ganska ofta så duschar jag nästan varje dag. Nu på sommarlovet har jag försökt vila det så mycket som möjligt från värmetänger och duschen!Just nu när jag tvättar mitt hår så använder jag mig av det nya schampoot från sunsilk av thomas taw, använder likadant balsam. Det står att det är för torrt och skadat hår. Det behöver jag. I och med att mitt hår är i dåligt ''skick'' så är hårinpackning kärlek för mig. Då använder jag elvital -anti breakage- jätte bra tycker jag!

Jag ska testa den elvital 5 in 1 repair eller vad den heter. Du hade köpt den eller balsam eller va det va.

Vet inte om du gjorde en review på den, i så fall gör det? :)

2011-08-17 @ 22:42:20
Postat av: Tova

Tvättar håret 2 gånger i veckan med gliss's satin smooth schampoo som gör håret superlent och använder elvitals total repair 5 inpackning. Borstar försiktigt igenom håret och låter det självtorka innan jag stylar det med en plattång! :)

2011-08-17 @ 23:05:49
URL: http://tovastyle.blogg.se/
Postat av: Michelle

2011-08-18 @ 07:42:35
Postat av: Michelle

jag använder shampo och balasam från loreal paris som är rosa sen en gång i veckan använder jag hårinpackning. Sen när jag har kommit ut från badet så använder jag ett balsam spray från loreal också...

sen plattar jag håret då använder jag syoss hot straight värme skydd. sen när jag har plattat använder jag hår mousse från garnier fructis och hår spray från proffs :)

2011-08-18 @ 07:45:35
Postat av: Amanda

Jag tvättar håret så sällan jag kan på loven men varannan dag när det är skola.

Jag använder TREsemmés 24 hour body shampoo. sedan när jag har sköljt ur det så sätter jag i balsamet från samma serie och låter det sitta i 1-2 minuter typ.Jag försöker låta håret självtorka ofta, om inte, använder jag Scandinavian formulas värmeskyddsspray (som luktar jäääättegott!)och mitt egna balsamspray :)Sen sover jag alltid i inbakad fläta och undviker att sova i blött hår!2011-08-18 @ 13:02:23
Postat av: Linn

jag tvättar mitt hår var fjärde dag, och jag använder schampoo och balsam från bed head. när jag kommit ur ur duschen använder jag också lite spraybalsam och det är allt jag gör....jag plattar aldrig håret och om jag vill ha lite lockar eller vågor sätter jag upp håret i en knut under natten eller ett tag efter jag tvättat det när det nästan är torrt :)

2011-08-18 @ 17:20:05
Postat av: Cecilia

Tvättar håret varannan eller var tredje dag med i.d färgshampoo o balsam.

Jag använder curl up cream ifrån KSM och nashi hår olja, jag kammar alltid året när det är blött, ibland blåser jag det, eller så låter jag det vara.

jaa, det var typ allt ;)

2011-08-20 @ 12:31:36
URL: http://rocklifeaway.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Jag tvättar mitt hår 2-3 gånger i veckan, med aussie miracle moist, shampoo och balsam.

Med samma märke gör jag också en inpackning 1-2 i veckan.

Sen låter jag det självtorka, och that's it!

Sedan under veckan kan jag gå på med torrshampoo om håret blir fett under veckan.

2011-08-21 @ 21:03:13

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0