23:01 Missa inte Videofyme-appen!

Ni har väl inte missat att Videofyme skaffat sig en app som man kan ladda hem till mobilen? Där kan ni följa både mig och Dejana under användarnamnen dejanapasic och louisestyle. På så sätt kommer ni bli uppdaterade direkt så fort vi laddat upp någon video! Sök på "Videofyme" i eran Market (play market eller appstore). Puss!

Kommentarer
Postat av: M E L L Y

Smart :)

2012-08-28 @ 23:27:01
URL: http://mellys.myshowroom.se/
Postat av: Anonym

Förlåt.. Men den har funnits i över ett halvår! Men bra att ni skriver ut det iallafall, för man kan inte titta på videofy-klipp i alla telefoner utan appen ;)

2012-08-29 @ 17:33:10
Postat av: Emelie

Hej brudar! Tänkte fråga om ni inte kan dela med er av era spotify listor? ni har alltid så bra musik i era videor så skulle vara kul:)

Är i stort behov av lite ny musik känner jag :D



Kram på er!

2012-08-30 @ 01:20:52
Postat av: I love beautyfreaks

Louise jag vet inte hur många ggr jag har frågat på blogresponse nu hur mycket du sitter på facebook och du raderar den frågan hela tiden.

Jag har även frågat några ggr om vad du tycker om alkohol och om du dricker det och den har jag fått raderad också.

Nu kröp det ju fram här att du dricker alkohol i en annan fråga som var lite svårare att radera kanske men det är ändå som att du skäms över det eftersom att du har raderat frågan hela tiden.

Jag tror att du sitter väldigt mycket på facebook och det är riktigt löjligt av dig att hålla på och radera frågan utan skriv som det är bara.

Ville bara att alla ska få se att det inte bara är oseriösa frågor som raderas på blogresponse utan att det är frågor som ni skäms över att svara på som försvinner också.

2012-08-30 @ 18:49:18

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0