18:39 Produkter: Bekämpa lökringarna!

Ett område som vi nog aldrig tagit upp här i bloggen (men som faktiskt rör skönhet/hygien) är just.. att dofta gott i armhålorna! Haha. Nej men allvarligt talat, svett är sjukt avtändande (om man får säga så) men en lätt sak att undvika ändå! Min favoritdeo som håller armhålorna torra och väldoftande är den här från Dove. Den påstås också göra håret i armhålorna mjukare och minde synbart, men det vet jag inte om jag kan hålla med om. Men det kvittar för mig. Den doftar ljuuuuvligt! Sött men jättefräscht på samma gång. Vet inte hur mycket den kan kosta men antagligen inte över 50-lappen.
Dove finns bland annat att köpa på Lindex och ICA Kvantum.

Lider man av svår svett (armhålorna, fotsvett, handsvett etc) tror jag att "Absolut torr" från Apoteket kan vara värt att testa. Det är en alkoholbaserad vätska som man "duttar" på området man vill behandla innan man går och lägger sig (OBS. Raka dig INTE innan du använder den här produkten. Läs också innehållsförteckningen noggrant innan du börjar använda den). Det här är en säker produkt mot lökringar! Var dock väldigt försiktiga när ni börjar använda den. Använd INTE mycket och sluta använda den om ni får utslag eller liknande (jag vet att Dejana fick det av den). Det har inte jag fått men dock tycker jag att den kliar så hemskt på mig så jag försöker använda den så sällan jag bara kan. Bli inte helt avskräckta, haha. Jag vet andra som tycker mycket om den!


Kommentarer
Postat av: Ida

Man får väl dendär abssolut torr receptfritt ?

2011-10-04 @ 20:04:27
Postat av: Anna

Jag letade länge efter en deo då en jag använde slutade säljas och har äntligen hittat en jag älskar! Testade den av en slump då jag glömt deon när jag skulle till jobbet och köpte då den billigaste jag kunde hitta då jag precis köpt en annan deo och har använt den sen dess: Euroshoppers Deoderant antiperspirant. Testa den om ni haft problem att få någon annan att fungera. 7:- och luktar himla gott tycker jag!! :)

2011-10-04 @ 20:57:23
URL: http://annaninilea.blogg.se/
Postat av: Johanna J

Hej! Vill passa på att tacka för en bra blogg med bra tips:) Här kommer ett till: Om ni har problem med lökringar så testa den nya deon från rexona, maximum protection. Det är den bästa jag har testat. Luktar lite tvålaktigt och håller hela dagen utan problem! Finns att köpa på kicks och jag har hört att Ica kommer få in den inom kort.

2011-10-05 @ 14:39:17
Postat av: Quynh Dang.

Hej, hur mycket kostar den där Absolut torr deon? :)

2011-10-05 @ 17:57:32
URL: http://quynhdangs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0