09:00 Where did you go?

Hej på er sötnötter! Tänkte bara göra en liten update så att ni vet varför jag inte uppdaterade igår.

Jag tog en liten "bloggpaus" kan man säga (ja, på en enda dag, haha) för igår var verkligen första dagen på LÄNGE då jag varken hade någonting att plugga till eller någon träning, så jag ville känna känslan av att inte oroa sig för någonting och bara ha en lugn dag för mig själv. Satte mig inte vid datorn en sekund efter skolan och inte på resten av dagen heller. Hur skönt som helst! Idag är jag dock tillbaka på både Beautyfreaks och dejanapasic, men vad det blir för inlägg vet jag inte ens själv än. Det märker vi senare i eftermiddag! Puss så länge.

Kommentarer
Postat av: Lina

Gillar den nya sidan :)

2011-10-06 @ 11:45:29
URL: http://ladyylina.blogg.se/
Postat av: Julia (:

Hej, ni får inte ta det här dåligt, men er blogg blir mindre och mindre intressantare, vet att ni kanske har mycket nu, men nått inlägg varje dag, och byt tillbaka till er förra header.

En header där man ser er båda, då stannar läsare som bara klickar förbi.



Det blev kanske en dålig kommentar, men jag menar inget illa, tycker om er båda jättemycket, och ni är båda underbart glada snälla roliga söta och allting, så ta den inte dåligt!



Kramar

2011-10-06 @ 15:02:03
Postat av: natalin





LÄS JÄTTE VIKTIGT !!!! (om ni icke läser missar ni en hel del! )



JULIAAA HAR SÅ IN I HELVETE RÄTT ASSÅ. , jag tror jag är den enda som typ avskyr er header , hur tänkte ni er när ni La en bild på ett öga och en mun som e typ halvöppen? wtf.. DET SER DÖ BILLIG UT... , det är sånas header som tror att det är bäst på att sminka medans det bara blir skit på ögona. Please byt header & , om ni ska ägna er åt era egna bloggar så gört , men glöm inte beauty freaks , Och whats the deal with the make up? Det ser helt onödigt ut. , Om du ska visa en makeup.. , låten vara värt det. du tog värsta grejen &gjorde värsta festen för "Just a thin line" OMG asså.. O-o

VAD HÄNDE MEN DEN DÄRA INSPERATIONEN , gör det bra eller gör det aldrig.. om ni känner er tvungna så stäng bloggen helt serriöst , Jag brukade VA ETT STORT "Fän" , men nu söker jag på er när jag har som tråkigast. Jag tycker mina läxor är roligare.

2011-10-06 @ 17:56:15
Postat av: helen - skönhetsbloggen

ÅH, jag vet verkligen hur det känns! Så sönt att bara ta någon dag ledigt, men man blir ju stressad över att komma tillbaka till bloggen.. och allt annats , men du är värd det!



Oj, vilken elak kommentar ovanför:/

Jag gillar eran header! OCH eran blogg!

2011-10-08 @ 15:36:22
URL: http://hiilen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0