00:24 Dejanas önskelista:

Nu när julen närmar sig så har ni frågat om jag önskar mig någonting speciellt i julklapp så tänkte att jag kunde visa några av sakerna. Jag brukar i princip aldrig önska mig någonting, men här är lite saker som jag inte hade tackat nej till:).


Finns här! för 343 kr. + frakt.
Jag vet att även Louise önskar sig den här underbara ögonskuggspaletten i julklapp. Färgerna är ju hur fina och användbara som helst! Den här paletten är superkänd bland alla tjejer som gör sminkvideor på Youtube och den har inte fått annat än superbra omdömen. Borsten medkommer och även deras toppsäljande ögonskuggsprimer "Urban Decay Primer Posion".


Finns här! för 154 kr. + frakt.
Ett sminkbälte som är supersmidigt att ha på sig om man ska sminka andra. Med ett sånt här har man alla borstar och sminkprodukter nära till hands. Priset är underbart eftersom sminkbälten brukar kosta några fler hundralappar i vanliga fall.


Finns här! för 36 kr. + frakt.
ELF:s (eyeslipsface.se:s) omtalade kräm-eyeliner. Har hört och läst massa bra saker om denna och för det låga priset är det ju underbart. Stort plus till att en eyelinerborste medkommer.


Finns här! för 129 kr. (stor burk) + frakt.
Sist, men inte minst hade jag velat ha Tikei:s mineralfoundation som jag hört så otroligt mycket bra om. Om man läser alla recensioner av foundationen på deras hemsida så finns det knappt en enda negativ kommentar om produkten. Jag som redan är ett stort fan av mineralfoundation ger extra plus till att Tikei inte testar på djur, har billig frakt och inte innehåller ämnet Bismuth som finns i en del andra mineralfoundations och som kan irritera känslig hy.
Vad fasen gör jag uppe nu? Himla bra fråga..haha. Fast det är ju tidigt jämfört med när jag brukar gå och lägga mig..fy! En liten notis bara: imorgon kommer jag och Louise sminka ungefär 10 tjejer till en liten modevisning så vi kommer nog vara lite frånvarande i bloggen, men bilder på sminkningarna kommer självklart upp de kommande dagarna! Om ni är intresserade?

Kommentarer
Postat av: Louise

Jag äger Naked-paletten och den är fullkomligt underbar, ni båda kommer älska den! Superpigmenterade och vackra färger.



Cream Eyelinern från ELF ger jag dock inte mycket för (no pun intended), och penseln som följer med är värdelös..

2011-11-24 @ 00:52:31
Postat av: fanny

hade inta tackat nej till paletten! :D

har dock den eyelinern från elf och tycker den blir jätte fin men för mig så lägger den sig lätt "under" ögonen efter ett tag. inte kul! fast den är ju så billig så värt att testa :)

2011-11-24 @ 01:03:48
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag behöver hjälp om lite recensioner om elf produkterna!

Jag önskar mig nämligen mineralfoundation och blush från elf, vet ni om de är bra? Täcker de bra och håller de länge? Man blir ju lite fundersam nu när de är så himla billiga ;)



Tacksam för svar!

Kramisar

2011-11-24 @ 06:41:25
URL: http://helenaosanna.blogg.se/
Postat av: Julia

Har naked paletten som är suuuuper!



Köpte den i USA för 300 kr.



Borsten är ett pluss, den passar bra att packa på

2011-11-24 @ 08:08:01
Postat av: Hanna

Många har börjat prata om att man kan använda sig av laxeringsmedel i håret för att få de att växa ? Jag vill också prova på de men har ingen aning ifall det är bra eller inte vad tror ni?:) grym blogg btw!!

2011-11-24 @ 08:30:29
Postat av: Johanna

Paletten är grym! Köpte den för ca 2 månader sen och jag har nästa bara använt den sen jag köpte den. Jag tycker att ELFs cream eyeliner är bra! Visst MUS cake eyeliner är bättre, men ELF duger gott och väl :) Men borsten som följer med är skit..

Tikei är jag också sugen på! De som verkar så bra är ju att man kan beställa prover på alla olika nyanser på foundation, conceraler och skuggor :)

2011-11-24 @ 12:02:59
URL: http://johannaslivsomstudent.blogg.se/
Postat av: emma bents

BESÖK DENNA BLOGG!!!!! SJUKT BRA :D

www.pessys.blogg.se

2011-11-24 @ 13:59:49
URL: http://berran.blogg.se/
Postat av: Emma

önskar mig oxå urban decay paletten :D och tror jag ska köpa elfs cream eyeliner för julpengarna ;d

2011-11-24 @ 14:18:48
URL: http://emmaljungssons.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jag använder TIKEI:s smink och jag är supernöjd :) Eyelinern från e.l.f. sitter som berget och ger en väldigt intensiv färg, tycker den är kanon :)

2011-11-24 @ 14:26:41
URL: http://skyandsand.blogg.se/
Postat av: Moa

Såklart!

2011-11-24 @ 15:08:10
URL: http://rosettflikkorna.wordpress.com
Postat av: Lovisa

Tikeis smink är suuuuperbra. Använder det hela tiden och jag älskar det :). Eyelinen tycker jag också om men pelseln suger :/

2011-11-24 @ 16:24:03
URL: http://lovisakanniusblogg.blogg.se/
Postat av: Sylvia

Har velat köpa Naked-paletten i sisådär 1-2 år nu, men det kanske inte blir än eftersom jag redan har ganska många välpigmenterade ögonskuggor och jag använder inte ögonskuggor så ofta heller, så jag avstår nog ett litet tag till. Men kanske nästa år? :)



Tikei's foundation beställde jag ,min mamma och min syster prover av för några månader sedan. Hade nog egentligen lite för höga förväntningar på den från början, även om vad jag upplevde med den var bra. Den gav ett naturellt resultat, en väldigt fin ''glow'', ganska så bra täckning (beror på hur mycket man lägger på), men passar inte riktigt den som har mycket rodnader och akne, eftersom den inte har full täckning. På mig såg den väldigt bra ut, fast jag var tvungen att ta min Hard Candy glamouflage concealer för att dölja finnar och lite under ögonen, men annars var det kanon! Och den skulle passa dig perfekt eftersom du har så fin hy! Den höll sig även bra när jag hade gympa-lektioner, eftersom den är vattenfast, och ett till plus är att den inte täpper till porerna. Ska själv nog köpa den nästa år, och ha den som sommar-foundation.



Cream eyelinern från elf gillade jag starkt från början, (till och med penseln), fast sen när jag kollade på nära håll (bara några timmar efter appliceringen) hade lite av den smetat ut sig på mitt ögonlock och in i ögats ''veck'', vilket jag störde mig lite på, och sen efter ett tag började jag att använda primer under, vilket gav ett bättre resultat, och gjorde även en tunnare linje på övra fransraden så allt inte skulle smetas ut direkt. Men sen så gäller det att hitta rätt för att det ska funka för en själv. Nu använder jag den med en annan borste och mest bara på vattenlinjen, och den funkar prima! :D

2011-11-24 @ 17:00:48
URL: http://sylvias.blogg.se/
Postat av: Sylvia

hitta rätt teknik menade jag där i slutet! :)

2011-11-24 @ 17:03:05
URL: http://sylvias.blogg.se/
Postat av: BEAUTY TOOLS

Sv: Ja jag tyckte att det var ett riktigt bra pris för en så bra plattång! Jag gillar den jättemycket :)

2011-11-25 @ 21:22:27
URL: http://beautytools.blogg.se/
Postat av: becka

Jag har hört en hel del dåliga saker om Naked-paletten.



e.l.f cream eyeliner´n är super bra iaf i svart, men ta dock inte en vit. Den SUGER. Sten hård & skimmrig i verkligheten. Matt & mjuk på hemsidan..

2011-11-26 @ 18:47:46
URL: http://beckasponny.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heej jag använder tikeis mineralfoundation och det är enlgit mej de bästa mineralfoundaionen jag haft! har testat från de vanliga loreal isadora märkena, mary kay och från mac men Tikeis är enligt mig bäst. Elf eyelinern duger jättefint för sitt billiga pris eller ja den sitter länge och ger en bra färg men penseln som följer med suger dock :)

2011-11-27 @ 00:06:46
Postat av: Angelina

Har cream eyelinern!

Den fungerar superbra och är lätt att applicera. (:

Dock är penseln som följer med bara skräp!

2011-11-27 @ 10:54:17
URL: http://angelinafoto.blogg.sea
Postat av: Stina

Älskar e.l.f.´s Cream Eyeliner men jag har en annan borste från dem, Angeled Eyeliner Brush eller nå sånt. Super!

2011-11-28 @ 18:12:12
Postat av: Karolina

Jag använder naked paletten varje dag i princip, den är verkligen grym! Jag har cream eyelinern från elf också och den är helt okej, använder den inte så ofta dock :)

2011-11-29 @ 23:19:58

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0