17:05 Hemskickat: d.j.v Beautenizer Fiberwig LX mascara


d.j.v Beautenizer Fiberwig LX mascara
Ca. pris: 220 kr.
Finns att köpa på bl. a. Kicks och Åhléns.
PRODUKTFÖRKLARING:

Bortom alla mascaror. Det är Brush-On Fiber Extensions.Förlänger, separerar & konditionerar dramatiskt dina fransar.

Från den bästsäljande mascaratillverkaren i Japan kommer Fiberwig® LX – ett teknologiskt framsteg med dess brush-on fiber extensions (lösfransformula som borstas på).

Det unika med Fiberwig® LX:s innovation är lösfrans-formulan som appliceras som mascara och kapslar in varje frans i en fiberrik hinna. Ju mer fibrer du lägger på, desto längre blir fransarna, vilket ger dig en naturlig look med långa ögonfransar.


Denna lilla saken trillade in i bådas brevlådor igår! Tjohooo. Dejana har haft den äldre versionen av denna mascaran och tyckt att den är väldigt bra som vardagsmascara och Louise har hört mycket bra saker om denna nya uppdaterade versionen av "d.j.v Beautenizer".

Som ni kan se håller de inte tillbaka med löften om vad mascaran ska göra med ens ögonfransar och de ger en väldigt höga förhoppningar som man hoppas att mascaran lever upp till!

En recension och bådas åsikter om mascaran kommer upp så fort vi testat den tillräckligt och kan säga vad vi tycker om den.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! jag skulle tycka det var roligt om ni kunde visa/göra/ge tips om hemmagjorda skönhetsprodukter, t.ex ansiktsmasker osv, eller en produkt som man kan använda till flera olika saker. smarta skönhetstips helt enkelt!:) Bara en liten önskan, inget ni måste.

Ha det bäst!

2011-06-11 @ 21:19:32
Postat av: Anna

Hej, har du bra tips mot finnar?

Något som tar bort finnar snabbt och hudkräm som kanske minskar uppkomsten?

Kan du äve tips mot märken efter finnar?

Jag har hört att aloe vera är bra, så jag undrar om du vet vart i affär man kan köpa Aloe Vera Gelly?

Hoppas verklien du kan svara:)

Ha det så bra:)

Förresten, fin outfit och smink.



2011-06-11 @ 21:38:21
Postat av: Tova

Hej jag ville bara säga ett stort tack för dels att bloggen är så sjukt bra men också för att ni alltid skriver var man kan köpa grejerna när ni visar upp en produkt. Tillexempel i det här inlägget så skrev ni vart man kan köpa den. Detta är ett problem som jag ofta stör mig på hos andra skönhetsbloggar eller tidningar. Tack så jätte mycket!

Kram!

2011-06-14 @ 12:31:53
URL: http://magnifik.blogg.se/
Postat av: Amor

Jag ääääälskar den mascaran. Den sitter hela dagen och klumpar sig inte. Men ett minus är att den nya är lite "böjd" (borsten alltså) så att man får torka av lite överflöde innan man börjar (behövde man inte innan), men jag älskar den ändå!



(Obs! Våran blogg är under renovering, hahah!)

2011-06-14 @ 13:57:43
URL: http://themakeupbithces.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej beautyfreaks!

Eran blogg är jättefin :-)

Kram

2011-06-16 @ 19:01:02

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0