11:00 review: naturlig hudvård från Kneipp

Här kommer min review på produkterna från de naturliga hudvårdsmärket Kneipp. Jag har inte överdrivet mycket att säga om dem då jag bara tycker positivt!

Kneipp Natural Skincare "Body wash" Lemongrass & Olive:
Både produkterna doftar ljuvligt. Tänk er ett hav av citronmuffins och allt annat sött och fräscht ni kan föreställa er! Ja, de doftar faktiskt både sött och fräscht. Jag är vanligtvis en sucker för sockersöta dofter men ibland vill jag inte alltid dofta som en sockerkaka, då är de här produkterna perfekta. Body washen känns bra på kroppen men löddrar inte speciellt mycket. Konsistensen är nästan som en body lotion, alltså väldigt krämig. Om jag ibland inte hinner med att smörja in mig med body lotionen efter att jag duschat tycker jag ändå att huden känns återfuktad och väldoftande av bara body washen.

Kneipp Natural Skincare "Body Lotion" Lemongrass & Olive:
Konsistensen på body lotionen är ganska tjock och a little goes a looong way! Men det är ju bara bra då det visar att produkten är dryg och kommer hålla mig en lång tid. Jag gillar att använda den efter långa dagar i solen då den är såpass återfuktande. När jag använt båda produkterna doftar jag supergott och den doften håller i sig ett bra tag. Jag har i princip inga dåliga saker att säga om dessa produkter. Ett extra plus i kanten för naturlig hudvård!
Produkterna finns att köpa på http://blackberrydistribution.se/


Kommentarer
Postat av: Cyt

De låter härliga :)

2011-07-12 @ 12:17:47
URL: http://Lennhammer.wordpress.com
Postat av: Bitte Kråkbo

Hej har en tävling på min blogg där du kan vinna ett jättefint läppstift ifrån MAC



http://www.lovemercury.se/?p=3742

2011-07-12 @ 15:10:25
URL: http://www.lovemercury.se/?p=374

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0